angel79 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) παλικαρια μια ερωτηση....low and slow cooking κανω σε τι θερμοκρασιες συνηθως?θα μπορω να κανω πχ...με napoleon rogue 425?ποσο πιανει μινιμουμ η 425?η θελει πανω απο τρεις καυστηρες??επισης με exivos harmony ειδα πιανει μινιμουμ στον homo carnivorouσ 120-130 minimum....μπορεις να κανεις?ευχαριστω για την βοηθεια... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από angel79 1
Amaretos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, angel79 είπε παλικαρια μια ερωτηση....low and slow cooking κανω σε τι θερμοκρασιες συνηθως?θα μπορω να κανω πχ...με napoleon rogue 425?ποσο πιανει μινιμουμ η 425?η θελει πανω απο τρεις καυστηρες??επισης με exivos harmony ειδα πιανει μινιμουμ στον homo carnivorouσ 120-130 minimum....μπορεις να κανεις?ευχαριστω για την βοηθεια... Αν θες 120 φτάνει μόνο ο ένας καυστήρας , είχα δοκιμάσει με τους 2 αλλαμκου ανέβαινε 140 οπότε τον έκλεισα τον μεσαιο 1
andreaspA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Τελικα το Leroy με συνοπτικες διαδικασιες που εκανε αντικατασταση του bbq. Το πηγα πισω, πηρα το καινουργιο, σημερα το συναρμολόγησα και έκανα και το πρώτο ψήσιμο μου. 4
angel79 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Amaretos είπε Αν θες 120 φτάνει μόνο ο ένας καυστήρας , είχα δοκιμάσει με τους 2 αλλαμκου ανέβαινε 140 οπότε τον έκλεισα τον μεσαιο Με έναν καυστήρα τέρμα χαμηλά ποσο πιάνει η napoleon 425? Το έχεις δει? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από angel79
Amaretos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, angel79 είπε Με έναν καυστήρα τέρμα χαμηλά ποσο πιάνει η napoleon 425? Το έχεις δει? Θα το δω την Πέμπτη αν είναι και θα σου πω λείπω εκτός Αθήνας αυτές τις μέρες νομίζω εκεί γύρω στους 100 πρέπει να είναι βέβαια παίζει ρόλο και το κρύο έξω
ilpapacha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Για όποιον ενδιαφέρεται, το psistis.gr, έχει βάλει κάποιες προσφορές μέχρι αύριο 15/11 https://www.psistis.gr/fall-sales?sort=p.price&order=DESC&page=2 1
skskre Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Τελικά έκανα το κοτοπουλάκι χθές, όλα πήγαν καλά ήταν πολύ ωραίο, με εξαίρεση την πέτσα που δεν ήταν τόσο τραγανή αλλα δεν πειράζει. Μεγάλη βοήθεια και ευκολία το meater, αλλά με μπέρδεψε λίγο γιατί έλεγε να βγεί το πουλί στους 72ο C υπολογίζοντας και 15 λεπτά ξεκούραση για να φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία. Τελικά το άφησα μέχρι τους 75 ανάβοντας στα τελευταία λεπτά τους καυστήρες τέρμα και η ξεκούραση έγινε μέσα στη ψησταριά με κλειστούς τους καυστήρες. Ήταν πολύ ζουμερό, δεν ξεράθηκε καθόλου - όπως φοβόμουν- και η οκογένεια το ευχαριστήθηκε πολύ. 8
sndev Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 το meater για τέτοιες δουλείες είναι top. και στο φούρνο ακόμα βοηθάει παρα πολύ. δυστυχώς εμένα χάλασε κ το περιμένω σε καμιά προσφορά παλι . γιατι ομως να μη γινει τραγανή η πετσα? μήπως είχε υπερβολική υγρασία απο καμία μαριναδα πάνω?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, sndev είπε το meater για τέτοιες δουλείες είναι top. και στο φούρνο ακόμα βοηθάει παρα πολύ. δυστυχώς εμένα χάλασε κ το περιμένω σε καμιά προσφορά παλι . γιατι ομως να μη γινει τραγανή η πετσα? μήπως είχε υπερβολική υγρασία απο καμία μαριναδα πάνω? Πως σου χαλασε ρε; δεν το καλυπτει η εγγυηση;
sndev Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Πως σου χαλασε ρε; δεν το καλυπτει η εγγυηση; δε ξερω για εγγύηση κ βαριέμαι να ασχοληθώ μεταξύ μας .. αν κ νομίζω είναι 1 ετος από το Amazon εκεί που τελειώνει το μαύρο κ ξεκιναει το ασημένιο αν το τραβήξω ξηλώνετε κ βγαινει απο μεσα το ελασμα σαν να ελιωσε η κολλήση? απο τις υψηλες θερμοκρασίες? δεν ξερω οτι δουλευει δουλεύει αλλά οπως καταλαβαινεις αφου μπει στο κρέας για να το τραβήξω μονο απο το μαύρο γινεται να το τραβηξεις, ε κ μου μένει στο χερι . εντωμεταξύ σκεψου να καιει τώρα το κρεας κ η ψησταριά φουλ κ να κανω ταρζανιές κ να καίγομαι κ γω 3
ilpapacha Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, sndev είπε δε ξερω για εγγύηση κ βαριέμαι να ασχοληθώ μεταξύ μας .. αν κ νομίζω είναι 1 ετος από το Amazon εκεί που τελειώνει το μαύρο κ ξεκιναει το ασημένιο αν το τραβήξω ξηλώνετε κ βγαινει απο μεσα το ελασμα σαν να ελιωσε η κολλήση? απο τις υψηλες θερμοκρασίες? δεν ξερω οτι δουλευει δουλεύει αλλά οπως καταλαβαινεις αφου μπει στο κρέας για να το τραβήξω μονο απο το μαύρο γινεται να το τραβηξεις, ε κ μου μένει στο χερι . εντωμεταξύ σκεψου να καιει τώρα το κρεας κ η ψησταριά φουλ κ να κανω ταρζανιές κ να καίγομαι κ γω Ίσως να μπορέσεις να το «σώσεις» με κάποια κόλλα/σιλικόνη όπως η παρακάτω https://www.bison.gr/el/symvoules/kolles-kai-sfragistika-thermokrasias https://www.skroutz.gr/s/24056926/Bison-Silicone-Υψηλής-Θερμοκρασίας-Κόκκινη-66918-280ml.html Μπορείς να κάνεις και μια ερώτηση στην εταιρεία, κατά πόσο συνίσταται ή όχι για την περίπτωσή σου. 1
sndev Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Ίσως να μπορέσεις να το «σώσεις» με κάποια κόλλα/σιλικόνη όπως η παρακάτω https://www.bison.gr/el/symvoules/kolles-kai-sfragistika-thermokrasias https://www.skroutz.gr/s/24056926/Bison-Silicone-Υψηλής-Θερμοκρασίας-Κόκκινη-66918-280ml.html Μπορείς να κάνεις και μια ερώτηση στην εταιρεία, κατά πόσο συνίσταται ή όχι για την περίπτωσή σου. σωστος! δεν πήγε καν το μυαλο μου σε σιλικόνη κολλα θα το επιχειρήσω το βράδι 2
costas_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Αυτές οι σιλικόνες είναι πολύ μέτριες. Θα σου πρότεινα φλατζόκολλα, που είναι μια σιλινόνη για πραγματικά υψηλές θερμοκρασίες και έχει τεράστιες αντοχές. Οπως η κοκκινη ας πούμε που είναι και οικονομική https://www.kentrovidas.gr/prodcat.php?cat=1476 2 1
sndev Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Για δείτε πως είναι οταν διαλυθεί Θα πάω να ψαξω φλατζόκολλα που πρότεινε ο @costas_μου φαίνεται πιο σωστο γτ διαβαζω αντέχει 300 βαθμους + ενω σιλικόνες κολες δεν ξερω.. 1
Evgenios_V Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Λογικά με την φλατζοκολα θα εισαι οκ... Απο περιεργεια, εκανες καποιο λαθος πχ μεγαλες θερμοκρασιες, βιαιο τραβηγμα κτλ και χάλασε? Γιατί έχει σπασει δεν βγαίνει απλά (ξεκολησε/ξεσφηνωσε δλδ)... Αν δεν ειναι δικό σου λάθος προσωπικά θα σου ελεγα να επικοινωνήσεις με την μαμα εταιρία...πρέπει να ξέρουν για να δουν τον λόγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα