SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Πήρα τηλέφωνο το πρωί, επικοινώνησαν αυτοί με το κοντινότερο κατάστημα της περιοχής που βρίσκομαι, με κάλεσαν από το κατάστημα (μέσα σε 10 λεπτα) και μου έφεραν τις μπουκάλες το απόγευμα, όπου τις ανέβασαν μέχρι το διαμέρισμα και μάλιστα ήθελαν να τις μεταφέρουν μέχρι το μπαλκόνι.Στην συγκεκριμένη περίπτωση μου ανέφεραν ότι μπορούν να μου τις φέρουν άμεσα, όμως ήμουν στην δουλειά. Σίγουρα έχει να κάνει με την δική σου και την δική τους διαθεσιμότητα. Μολις με καλεσαν, 22ευρω το γεμισμα, 8ευρω ο ρυθμιστης, και γυρω στα 40' παραδοση εκτος Κυριακης. Τα 22ευρω με χαλανε. 5ευρω διαφορα απο πετρογκαζ ανα φιαλη ειναι πολλαααα! 1
Amaretos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Μολις με καλεσαν, 22ευρω το γεμισμα, 8ευρω ο ρυθμιστης, και γυρω στα 40' παραδοση εκτος Κυριακης. Τα 22ευρω με χαλανε. 5ευρω διαφορα απο πετρογκαζ ανα φιαλη ειναι πολλαααα! Δοκιμασε να πάρεις τηλ σε ένα από τα καταστήματα ν σου πει τιμή. Εγώ χτες αυτό έκανα και μάλιστα απλά τον ρώτησα αν έχει ώστε να πάω. Και όταν. Έφτασα εκεί περίμενα να μου πει 22 που είχε πάρει την 1η από το βενζινάδικο και μου πήρε 20.
skskre Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Καμιά καλή συνταγή-πρακτική για κοτόπουλο στη σούβλα? Πρώτη φορά δοκιμή στη Rogue 425 Ταψάκι από κάτω απαραίτητα? Καυστήρες θερμοκρασίες?
Amaretos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, skskre είπε Καμιά καλή συνταγή-πρακτική για κοτόπουλο στη σούβλα? Πρώτη φορά δοκιμή στη Rogue 425 Ταψάκι από κάτω απαραίτητα? Καυστήρες θερμοκρασίες? Βγαλε σε παρακαλω μερικες φωτο την σουβλα οταν μπορεσεις να την δω πανω στην Rogue μιας και εχω και εγω την ιδια ψησταρια , μαζι με το στερεωτηρι και απο τις 2 μεριες, και που ακουμπαει κλπ κλπ
paylidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Μολις με καλεσαν, 22ευρω το γεμισμα, 8ευρω ο ρυθμιστης, και γυρω στα 40' παραδοση εκτος Κυριακης. Τα 22ευρω με χαλανε. 5ευρω διαφορα απο πετρογκαζ ανα φιαλη ειναι πολλαααα! 17 έχει η πετρογκάζ;;; επισης μπορώ να πάω τη φιάλη της κοραλ κ να πάρω πετρογκάζ;
sndev Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω πολυ καιρο να αλλαξω μπουκαλα coral αλλα πηγε 22 ρε παιδια? Με 17 άλλαξα τελευταία φορα τη γκρι αρχες Σεπτεμβρίου νομιζω. Στη shell βέβαια ζητουσαν 20 την αλλαγη κ 15 τον ρυθμιστή. Πάντως θα πω οτι έχει μεγαλη διαφορα ποιότητας στη καυση προς το καλύτερο η coral στη ψησταριά που χω σαν βασικη σε σχέση με τις κλασικές πετρογκαζ Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από sndev
Amaretos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Ενταξει εγω αν και ειμαι νεος στο "κουρμπετι" υγραεριου, το ποσο ειναι μηδαμινο σε σχεση με τις φορες που ψηνεις. Με καρβουνα, θες 10 ευρω 10 κιλα, που ισοδυναμει περιπου σε 3-4 ψησιματα βαρια βαρια. 1 μπουκαλα γκρι με εβγαλε 2 μηνες ακριβως με 10-15 φορες.....
sndev Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η σύγκριση δεν ειναι κάρβουνα υγραεριο αλλα μπουκαλα coral μπουκαλα petrogaz or similar.. 17 με 22 ποσοστιαία ειναι μεγαλη διαφορά αν ψήνεις συνέχεια. Αν αλλαζεις μια φορα το δίμηνο οκ ειναι 2 ε περισσότερα το μηνα αλλα αν θες 2 μπουκαλες το μηνα οπως ηθελα κάποτε ειναι για πλακα ενα 10ρικο εξτρα δλδ 600 γρ κιμας blank angus , σχεδον 4 🍔 Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από sndev
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, skskre είπε Καμιά καλή συνταγή-πρακτική για κοτόπουλο στη σούβλα? Πρώτη φορά δοκιμή στη Rogue 425 Ταψάκι από κάτω απαραίτητα? Καυστήρες θερμοκρασίες? Είχα γράψει ένα ποστ πριν δύο εβδομάδες περίπου, αλλά βαριέμαι να το ψάχνω οπότε ξαναγράφω. Πάρε ελευθέρας βοσκής. Βάλε ελάχιστο λαδάκι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, msg μπόλικο αν έχεις ή ότι σου αρέσει γενικά. Μην ξεχάσεις να ρίξεις και μέσα στην κοιλιά μαζί με μια κουταλιά βούτυρο. Βάλτο στη σούβλα στο κέντρο χωρίς ταψί κλπ και άναψε τους δύο πλαϊνους μόνο κάπου στη μέση μέχρι να πιάσει 190-200 Κελσίου. Αν έχεις meater μην ανοίξεις το καπάκι μέχρι να είναι έτοιμο, απλά εμπιστευσου το. Και αν θες πέντε λεπτά στο τέλος δυνάμωσε λίγο για πιο τραγανό. 3
ilpapacha Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Εικόνες από τα κεντρικά γραφεία/αποθήκες της Napoleon στην Ολλανδία 3
skskre Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Amaretos είπε Βγαλε σε παρακαλω μερικες φωτο την σουβλα οταν μπορεσεις να την δω πανω στην Rogue μιας και εχω και εγω την ιδια ψησταρια , μαζι με το στερεωτηρι και απο τις 2 μεριες, και που ακουμπαει κλπ κλπ Αυτές τις έχω από το στήσιμο, μαζί και ένα video αλλά είναι μεγαλο δεν ανεβαίνει... 5
Evgenios_V Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να κάνω και εγω ενα update...στο προτζεκτ πιτσας που είχα στο μυαλό...για να βγάλω επιτέλους ακρη με Ναπολιτάνική πίτσα... Βρήκα προσφορά 11.11 (singles day) Έκανα αγορά ooni 12'', απο Ελβετία ναι ναι απο Ελβετία...εχω επαφες με Ελβετία λόγω δουλειάς... ο Λογος απλός... τελική τιμή 241Ε με τα μεταφορικά Ελλάδα... με άλλα 90Ε με τα μεταφορικά (απο Ελληνικό μαγαζί στην Κρήτη) πήρα ενα πληρες σετ για αλλαγής ρυθμιστή σε Ελληνική μπουκάλα (αν και θα δοκιμάσω να χρησιμοποιήσω και πάλι έναν αντάπτορα με του BBQ), ενα Φτυάρι πίτσας (ooni), και ενα θερμομετρο υπερυθρων (ooni)... πετυχα καλές ευκαιρίες οπότε σε μικρότερη απο την Ελληνική τιμή του φουρνου μονο (350ε) πηρα φουρνο και οτι ειναι απαραίτητο για την χρήση του... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από Evgenios_V 5
Trelloneritis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Χθες βράδυ είχαμε πίτσα Να ξέρεις ότι η σύζυγος προπορεύεται 11 ώρες.
ilpapacha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε Να ξέρεις ότι η σύζυγος προπορεύεται 11 ώρες. Τι να την κάνω, δεν την «πιάνω» πουθενά…😂😂😂 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα