Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

θα περιμενω όσο χρειαστει να πεσει λιγο και θα την παρω, απαξ κ ψιλοκατεληξα σε αυτην..

Κοιταζε και απο Γερμανια για καμια καλη προσφορα ειτε σε spirit ειτε σε rogue, λογικα κατι θα παιξει λογω χειμερινης περιοδου.

  • Like 1
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2245

  • ilpapacha

    2029

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Κοιταζε και απο Γερμανια για καμια καλη προσφορα ειτε σε spirit ειτε σε rogue, λογικα κατι θα παιξει λογω χειμερινης περιοδου.

εχω βαλει ειδοποιηση στο Idealo... ακομα και με την τωρινη τιμη (499) οριακά συμφερει, αν υποθεσω κ κανενα πενηνταρικο για μεταφορικά με το eshopwedrop.

Ειχε παιξει φοβερη προσφορά τέλος αυγουστου (399€) αλλα δε το ειχα υποψη μου τότε...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.

Παρεπιμπτοντως: Υπαρχει κάπου καποιος οδηγος/διαδικασία για το eshopwedrop η όποιο προτείνετε;

1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε

Βαλε και καμια rogue

Καμια προταση;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, paylidis είπε

Παρεπιμπτοντως: Υπαρχει κάπου καποιος οδηγος/διαδικασία για το eshopwedrop η όποιο προτείνετε;

Καμια προταση;

Η αντίστοιχη σειρά με την spirit, είναι η freestyle, που θα έρθει περί τα τέλη του χρόνου και Ελλάδα.

https://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/3514.html?q=napoleon+freestyle

Για rogue, υπάρχουν αρκετά μοντέλα, ανάλογα το μέγεθος και αν έχει πλαϊνό ή/και οπίσθιο καυστήρα

https://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/3514.html?q=napoleon+rogue

  • Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαστε και εγώ σε αναζήτηση για νέο bbq μιας και το τωρινό τα έφτυσε. Δεν μπορώ να διαθέσω πολλά, μέχρι 300.

Κοιτάζω για naterial αλλά έπεσε το μάτι μου και σε αυτή. Έχει κάποιος άποψη;

 

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5771539_-mgg-331-pro-mit-seitenbrenner-mayer-barbeque.html

 

Η αλήθεια είναι ότι μετά από προτροπή δική μου έχει πάρει φίλος μου πριν 2 χρόνια την spirit 320 επειδή του την είχα βρει σε πολύ καλή τιμή και μετανοιωσα που δεν την είχα χτυπήσει και εγώ για καβάντζα.  Νομίζω λίγο πάνω από 500. 

Απλά τώρα έχουν ξεφύγει αυτές οι τιμές και δεν υπάρχει και αυτό το ποσό για bbq.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ep1 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαστε και εγώ σε αναζήτηση για νέο bbq μιας και το τωρινό τα έφτυσε. Δεν μπορώ να διαθέσω πολλά, μέχρι 300.

Κοιτάζω για naterial αλλά έπεσε το μάτι μου και σε αυτή. Έχει κάποιος άποψη;

 

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5771539_-mgg-331-pro-mit-seitenbrenner-mayer-barbeque.html

 

Η αλήθεια είναι ότι μετά από προτροπή δική μου έχει πάρει φίλος μου πριν 2 χρόνια την spirit 320 επειδή του την είχα βρει σε πολύ καλή τιμή και μετανοιωσα που δεν την είχα χτυπήσει και εγώ για καβάντζα.  Νομίζω λίγο πάνω από 500. 

Απλά τώρα έχουν ξεφύγει αυτές οι τιμές και δεν υπάρχει και αυτό το ποσό για bbq.

Ευχαριστώ.

Το να πάρεις μια τέτοια ψησταριά είναι 2πλο ρίσκο καθώς πέραν της εγγύησης, που θα πρέπει να απευθυνθείς στην Γερμανία, έχεις να κάνεις και με τυχόν ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείς. Δεν θεωρώ ότι έχεις να κερδίσεις κάτι. Το θέμα των αξεσουάρ δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα.

Στην θέση σου θα πήγαινα στη Naterial Kenton, που είναι μια τίμια επιλογή και έχεις να απευθυνθείς στο Leroy για εγγύηση/αξεσουάρ/ανταλλακτικά κτλ.

  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Έχω την campingaz 4 series classic ls plus. Οι καυστήρες μου είναι σε αυτή την κατάσταση. Αφού είναι ανοξείδωτοι, γιατί έχουν πάνω τους σκουριά; Υπάρχει περίπτωση να τρυπήσουν; Πώς τους συντηρώ;

IMG_20211028_000314.jpg

IMG_20211028_000351.jpg

Επεξ/σία από karman13
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, karman13 είπε

Καλησπέρα! Έχω την campingaz 4 series classic ls plus. Οι καυστήρες μου είναι σε αυτή την κατάσταση. Αφού είναι ανοξείδωτοι, γιατί έχουν πάνω τους σκουριά; Υπάρχει περίπτωση να τρυπήσουν; Πώς τους συντηρώ;

IMG_20211028_000314.jpg

IMG_20211028_000351.jpg

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανοξείδωτου, όπου έχουν διαφορετική αντοχή στην σκουριά. Έχε στο νου σου ότι μόνο και μόνο από την υψηλή θερμοκρασία υπάρχει αλλαγή στο χρώμα τους, όπου ουσιαστικά χάνουν την λάμψη που είχαν όταν ήταν καινούργιοι.

Δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό. Τους ξεβιδώνεις, τους βγάζεις, τους τρίβεις με μια βούρτσα ανοξείδωτη/σφουγγάρι και τους πλένεις με υγρό πιάτων. Τους στεγνώνεις με μια πετσέτα/χαρτί κουζίνας, τους επανατοποθετείς και ανάβεις την ψησταριά. Καλό θα είναι να κάνεις κι έναν έλεγχο στις οπές με ένα σουβλί/συνδετήρα (τον ανοίξεις να χωράει στις οπές του καυστήρα).

Γενικά πάντως, οι καυστήρες είναι αναλώσιμοι και αναλόγως την ποιότητα του μετάλλου και την χρήση που τους γίνεται, θα χρειαστούν αλλαγή ανά κάποια χρόνια.

  • Like 2
Δημοσ.

Xθες εβαλα στη σουβλα ενα κοτοπουλο ελευθερας βοσκης, αυτα τα κιτρινα απο το σουπερ μαρκετ. Ελαχιστο λαδι, αλατι, πιπερι, σκονη σκορδο, λιγο θυμαρι και μπολικο msg. Kαι μεσα στην κοιλια μια κουταλια βουτυρο. Αναψα τους 2 πλαινους καυστηρες λιγο κατω απο τη μεση και επιασε σταθερη θερμοκρασια 205-210C οπου και παρεμεινε μεσα χωρις να ξανανοιξει το καπακι μεχρι να με ειδοποιησει το meater. Ουτε ταψακια νε νερο, ουτε περασματα με λαδι, ουτε τπτ αλλο.

Ηταν με διαφορα το πιο νοστιμο κοτοπουλο σουβλας που εχω φαει. Δεν ξερω αν επαιξε ρολο οτι ηταν ελευθερας βοσκης ή το msg ή η τελεια θερμοκρασια που βγηκε. Το πιο πιθανον ειναι να ηταν ενας συνδιασμος ολων αυτων!

Εμπνευση ηταν το παρακατω βιντεο, αν και ηταν πολυ διαφορετικη διαδικασια:

 

  • Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορούσε να αναφερθεί και σε χρόνους προθέρμανσης της ψησταριάς, ρύθμιση των καυστήρων κατά την διάρκεια του ψησίματος κτλ. Δυστυχώς δεν αναφέρθηκε σε τίποτα από αυτά.

Περί ζύμης δεν έχω να πω κάτι, καθώς δεν ασχολούμαι. Αυτό το αναλαμβάνει η σύζυγος. Απλά έχουμε πει, κάποια στιγμή, να πειραματιστούμε με τις αναλογίες.

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 2
Δημοσ.

Έχω ασχοληθεί αρκετά με το κεφάλαιο pizza και παραθέτω ό,τι καλύτερο έχω εντοπίσει.
Είναι η συνταγή και η διαδικασία ζυμώματος/ωρίμανσης που ακολουθώ.

Συνταγή από εδώ https://www.stadlermade.com/pizza-dough-calculator/
Φτιάχνω neapolitan pizza και όσοι έχουν δοκιμάσει λένε τα καλύτερα για το ζυμάρι.
Επίσης στο κανάλι του στο youtube έχει αρκετά χρήσιμα βίντεο.

Η διαδικασία εδώ.


Όσον αφορά το βίντεο του Βαρθαλήτη έχω ενστάσεις στη διαδικασία ζυμώματος, στους χρόνους φουσκώματος/ωρίμανσης και σε άλλα πολλά. Αν δείτε το βίντεο που παρέθεσα θα καταλάβετε τις ενστάσεις μου.

  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Trelloneritis είπε

Έχω ασχοληθεί αρκετά με το κεφάλαιο pizza και παραθέτω ό,τι καλύτερο έχω εντοπίσει.
Είναι η συνταγή και η διαδικασία ζυμώματος/ωρίμανσης που ακολουθώ.

Συνταγή από εδώ https://www.stadlermade.com/pizza-dough-calculator/
Φτιάχνω neapolitan pizza και όσοι έχουν δοκιμάσει λένε τα καλύτερα για το ζυμάρι.
Επίσης στο κανάλι του στο youtube έχει αρκετά χρήσιμα βίντεο.

Η διαδικασία εδώ.


Όσον αφορά το βίντεο του Βαρθαλήτη έχω ενστάσεις στη διαδικασία ζυμώματος, στους χρόνους φουσκώματος/ωρίμανσης και σε άλλα πολλά. Αν δείτε το βίντεο που παρέθεσα θα καταλάβετε τις ενστάσεις μου.

 

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...