Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/10/2021 στις 8:14 ΜΜ, ilpapacha είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει προσφορά για μπουκάλες coral prime

https://www.facebook.com/coralgasofficial/

CFA44788-0DD5-45A5-8F4E-BD5F4BACF4CD.jpeg.6b9bd8647f3283d20100e83876e70bc8.jpeg

Έκανα την αλλαγή και πήγα σε Coral Prime.
Ακόμα δεν την έχω κουμπώσει, μιας και είχα γεμάτη μπουκάλα στην ψησταριά (έχω 2 μπουκάλες στο σπίτι, μια σε χρήση και μια ανταλλακτική).
Κόστος φιάλης και ρυθμιστή €34.
Επίσης, για ακόμα μια φορά ζήτησα να πάρω προπάνιο και με απέτρεψαν :(
Η παρατήρησή μου είναι ότι ο ρυθμιστής της Prime είναι 1,3kg/h ενώ αυτός που έχει πάνω είναι 1,5kg/h.
Δε ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο.
Έχω την Napoleon Rogue 425 Phantom.

• Like 1
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2245

• ilpapacha

2030

• sndev

1100

• ηνίοχος

586

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Φτερούγες κοτόπουλο δεν έχω ξανακάνει... Άμεσο ψήσιμο στους δρόμους 200?και μετά  υπέρυθρες για χρώμα? 

Πήγαινε για άμεσο ψήσιμο στους 200-210 και ρίχνε μια μάτια/γύρνα τες κάθε 5-6 λεπτά. Το υπέρυθρο δε νομίζω πως χρειάζεται στην συγκεκριμένη περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε

Ακόμα δεν την έχω κουμπώσει, μιας και είχα γεμάτη μπουκάλα στην ψησταριά (έχω 2 μπουκάλες στο σπίτι, μια σε χρήση και μια ανταλλακτική).
Η παρατήρησή μου είναι ότι ο ρυθμιστής της Prime είναι 1,3kg/h ενώ αυτός που έχει πάνω είναι 1,5kg/h.

Έχω την rogue 425 έβαλα την coral gas προπάνιο από την 1η μέρα με τον ρυθμιστή της, όλα μια χαρά !

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε

Ο ρυθμιστής που αναφέρεις είναι ο κόκκινος για το μείγμα, όπου όντως αναφέρει 1,3kg/h. Ο αντίστοιχος γκρι που είναι για προπάνιο, αναφέρει 1,5kg/h.

853F6B23-D09E-4421-A440-4D0C08558DA8.jpeg.0333363b6e6a5d0c0ea6867d31b035e0.jpeg

image.png.f4be9a637c4bb89e2039e87682cbb0e2.png

Αν ο ίδιος δεν εμπορεύεται ή δεν θέλει να εμπορεύεται μπουκάλες προπανίου είναι δικό του θέμα και όχι δικό σου. Αν όντως σε ενδιαφέρει να πάρεις μπουκάλα και ρυθμιστή προπανίου, ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξεις προμηθευτή.

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Ο ρυθμιστής που αναφέρεις είναι ο κόκκινος για το μείγμα, όπου όντως αναφέρει 1,3kg/h. Ο αντίστοιχος γκρι που είναι για προπάνιο, αναφέρει 1,5kg/h.

853F6B23-D09E-4421-A440-4D0C08558DA8.jpeg.0333363b6e6a5d0c0ea6867d31b035e0.jpeg

image.png.f4be9a637c4bb89e2039e87682cbb0e2.png

Αν ο ίδιος δεν εμπορεύεται ή δεν θέλει να εμπορεύεται μπουκάλες προπανίου είναι δικό του θέμα και όχι δικό σου. Αν όντως σε ενδιαφέρει να πάρεις μπουκάλα και ρυθμιστή προπανίου, ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξεις προμηθευτή.

Δεν είναι το θέμα ότι δεν εμπορεύεται προπάνιο, απ' όλα έχει και σε όλα τα μεγέθη.
Αν του πω ότι θέλω προπάνιο θα μου δώσει.
Η συμβουλή του από την εμπειρία του είναι ότι δεν το χρειάζομαι και ότι ίσως να μην κάνει να το χρησιμοποιήσω. Επιμένει ότι προπάνιο χρειάζονται επαγγελματικές κουζίνες/ψησταριές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε

Δεν είναι το θέμα ότι δεν εμπορεύεται προπάνιο, απ' όλα έχει και σε όλα τα μεγέθη.
Η συμβουλή του από την εμπειρία του είναι ότι δεν το χρειάζομαι και ότι ίσως να μην κάνει να το χρησιμοποιήσω. Επιμένει ότι προπάνιο χρειάζονται επαγγελματικές κουζίνες/ψησταριές.

Σου παραθέτω προηγούμενο ποστ, με παραπομπή του τι αναφέρει το manual

Από εκεί και πέρα είναι προφανώς δική σου απόφαση το τι τύπο θα χρησιμοποιείς.

Εννοείται πως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα λειτουργίας με όποιο κι αν επιλέξεις. Εξάλλου στο ταμπελάκι που υπάρχει στο πίσω  μέρος της ψησταριάς, αναφέρει όλους τους τύπους.

Επεξ/σία από ilpapacha
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε

Γιατί χρειάζεται το προπάνιο στις επαγγελματικές και οχι στις οικιακές? 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Γιατί χρειάζεται το προπάνιο στις επαγγελματικές και οχι στις οικιακές? 

Δες μια εδώ 

Αναφέρεται ότι έχουν μεγαλύτερη πίεση και μπορούν να αποδώσουν καλύτερα στις επαγγελματικές ψησταριές που δουλεύουν με μεγαλύτερη πίεση. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zanskou είπε

για φέτα Π.Ο.Π σε αλουμινόχαρτο μπορώ να σου πω, αλλά μέχρι εκεί :P

το εχω και εγω αυτο 😄

ρε φιλε βλεπω εδω και καιρο φετες σφυριδα στην λαικη και θελω να ψησω μια φορα 

μεχρι στιγμης ψηνω ολοκληρα ψαρια αλλα θελω να δοκιμασω και αυτο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ritualistic είπε

Καλημερες

Τιποτα κανεις ?

Εχω ψήσει αλλα σε μαυρη αντικολλητικη επιφάνεια, μετριο, προτιμω απευθειας ολη τη ψαρούκλα στη σχάρα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ritualistic είπε

Καλημερες

Τιποτα κανεις ?

Αν εχεις μερακλωθει τοσο πολυ για φιλετο ψαριου , και  δεν θελεις μεμβρανη ψησιματος η μαντεμενια πλακα , τοτε παρε ξυλο κεδρου και εισαι οκ.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Αν εχεις μερακλωθει τοσο πολυ για φιλετο ψαριου , και  δεν θελεις μεμβρανη ψησιματος η μαντεμενια πλακα , τοτε παρε ξυλο κεδρου και εισαι οκ.

Αυτό πως το δουλεύουμε;

Μουλιάζεις τα ξύλα και ψήνεις το ψαρι έμμεσα;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

χαχα δεν εχω μερακλωσει σε αυτο το σημειο αλλα να φαμε και τπτ καινουριο

απλα ποση ωρα ψησιμο θελει περιπου και σε τι θερμοκρασιες για να μη στεγνωσει ειναι το θεμα μου

53 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εχω ψήσει αλλα σε μαυρη αντικολλητικη επιφάνεια, μετριο, προτιμω απευθειας ολη τη ψαρούκλα στη σχάρα

αν ειναι να ψησω ολοκληρη σφυριδα στην σχαρα θα πρεπει να ερθετε για βοηθεια 😄

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...