Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@costas_https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/kanones-dieppy/arthro-107-ypoyrgiki-apofasi-91354-2482017-ypohreoseis

το νο3,

αλλα περα απο ολα αυτά δε μπορω να καταλάβω αφου το υγραέριο κινησης ειναι πιο ακριβό λογο φορων πως η αναγόμωση ακομα κ στο 80% είναι πιο οικονομικο (όντος είναι κανα 2 ε)

  • Like 2
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2246

  • ilpapacha

    2030

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.
1 ώρα πριν, costas_ είπε

Κοίταξε άνθρωπέ μου, δεν ψάχνω δικαιολογίες στο μυαλό μου όπως λες, πληροφορίες ψάχνω γιατί δεν την ήξερα καν αυτή την πρακτική. Εαν μάθω όμως τι λέει ο νόμος θα αποκτήσω την σχετική γνώση για να προστατευτώ και εγώ αλλά να την πω και στον βενζινά

Εαν είναι παράνομο όπως λες δεν πρόκειαι να το κάνω, να είσαι σίγουρος. Είμαι πολύ σχολαστικός και αρκετά προνητικός ως άνθρωπος ώστε να μην γίνω λαθρο-γεμιστής & τσίπης για €5.  Την φιάλη την αντικαθιστώ όταν χρειάζεται δεν θυμάμαι το κόστος. 

Είναι παράνομο 100%, είναι επικίνδυνο γιατί ο βενζινάς δεν έχει κανονικό εμφιαλωτήριο με όλα τα μέτρα ασφαλείας και επίσης, αν δεν πήγαινε κανένας να τις αγοράσει αυτές τις φιάλες δεν θα υπήρχαν στην αγορά

Φυσικά, αν σου φάει και 2-3Kg στο γέμισμα θα χάσεις και το οποιαδήποτε κέρδος θα είχες. Είναι κάτι σαν τα πολύ φθηνά πρατήρια βενζίνης με αντλίες ηλικάς >20 ετών, οι οποίες θα σου κλέψουν 1lt με τη πειραγμένη αντλία και το όποιο κέρδος σου χάνεται επίσης,

  • Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, pexths είπε

καλησπέρα σας. έχω την weber spirit e310 περίπου 1,5 χρόνο. έχω κάνει πάνω από 40-45 ψησιματα και σήμερα την καθάρισα για τρίτη φορά,  ξέρω ότι κάποιοι γελάτε τώρα. τρίβοντας τα flavorizer bars παρατήρησα για πρώτη φορά τα σημάδια που θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες.

 

οι απορίες μου είναι οι εξής 

είναι φυσιολογικά αυτά τα σημάδια η έχω κάνει κάτι λάθος εγω; πχ καθάρισμα όχι πολύ συχνά;

 

είναι λειτουργικά η χρήζουν άμεσης αντικατάστασης;

 

αν συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ επηρεάζεται η απόδοση της ψησταριάς κατά την διάρκεια του ψησίματος η ακόμα και τα φαγητά που ψηνω;

 

Screenshot_20211003-203553_Gallery.jpg

Screenshot_20211003-203547_Gallery.jpg

Φυσιολογική φθορά λέει ο αντιπρόσωπος εδώ στην Ελλάδα που είχα κάνει σχετική ερώτηση. Επίσης με ενημέρωσε ότι πρέπει μετά από κάθε ψήσιμο να τις καθαρίζουμε.

Κατασκευή από ανοιξείδωτο κατηγορίας τροφίμων και τέλος! 

  • Like 2
Δημοσ.

 

12 ώρες πριν, Amaretos είπε

Ακομα τρως?? :) Περιμένουμε

 

Εψησα αυτη εδω και βγηκε παααρα πολυ καλη! Ηταν αρκετα μαλακη και γευστικη. Για τα 5ευρω που μου κοστισαν περιπου τα 300γρ ηταν σουπερ! Βεβαια πεταξα πολυ λιπος, αλλα και παλι αξιζε. Θα σας πω και για τις αλλες οταν ξαναφτιαξω σε κανα 2βδομαδο γιατι κανουμε και διατροφη και ηταν παρασπονδια τοσο ενδιμυικο λιπος.

12 ώρες πριν, Amaretos είπε

 

Screenshot_20211002_230531.jpg

 

53 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Φυσιολογική φθορά λέει ο αντιπρόσωπος εδώ στην Ελλάδα που είχα κάνει σχετική ερώτηση. Επίσης με ενημέρωσε ότι πρέπει μετά από κάθε ψήσιμο να τις καθαρίζουμε.

Κατασκευή από ανοιξείδωτο κατηγορίας τροφίμων και τέλος! 

Φυσιολογικη φθορα λεει και η ιδια η weber, η οποια λεει οτι εφοσον δεν εχει τρυπες ειναι οκ να συνεχισουμε το ψησιμο.

Οι συγκεκριμενες ειναι με καλυψη εμαγιε και στα σημεια που εχει σκουριαζει εχει φυγει το εμαγιε. Σε καποια μοντελα βγαζει και ανοξειδωτες που κρατανε περισσοτερο.

Συμφωνω και γω στην κατασκευη ανοξειδωτου. Παιρνουμε ενα παλιο να μας κανει το ιδιο σχεδιο και βγαινει σουπερ. Αλλιως αγορα απο kyso κλπ κλπ.

  • Like 4
Δημοσ.

Λιγο οφτοπικ αλλα θελω να παρω ενα μαχαιρι να κοβω το κρεας μετα το ψησιμο. Να παρω μαχαιρι κρεατος ή μαχαιρι chef να το εχω και για αλλες χρησεις? Δεν μιλαω να κοβω κοκαλα κλπ απλα να κοβω ανετα τις μπριζολες μετα το ψησιμο και να μην παλευουμε με κατι μαχαιρια της πλακας

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, james9tito είπε

Λιγο οφτοπικ αλλα θελω να παρω ενα μαχαιρι να κοβω το κρεας μετα το ψησιμο. Να παρω μαχαιρι κρεατος ή μαχαιρι chef να το εχω και για αλλες χρησεις? Δεν μιλαω να κοβω κοκαλα κλπ απλα να κοβω ανετα τις μπριζολες μετα το ψησιμο και να μην παλευουμε με κατι μαχαιρια της πλακας

Εγω θα ελεγα να παρεις chef να τα χρησιμοποιεις και για αλλου, εγω εχω παρει την 3αδα απο ikea και ειμαι πολυ ικανοποιημενος, ενταξει δεν ειμαι και chef :)

https://www.ikea.gr/proioda/eidi-kouzinas/mahairia-kai-epifaneies-kopis/mahairia/ikea-365-maxairia-set-3-tem-/90341170

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Εγω θα ελεγα να παρεις chef να τα χρησιμοποιεις και για αλλου, εγω εχω παρει την 3αδα απο ikea και ειμαι πολυ ικανοποιημενος, ενταξει δεν ειμαι και chef :)

https://www.ikea.gr/proioda/eidi-kouzinas/mahairia-kai-epifaneies-kopis/mahairia/ikea-365-maxairia-set-3-tem-/90341170

Και εγω αυτο σκεφτομουν αλλα δεν εχω ασχοληθει γιαυτο ρωτησα. Εχω βρει ενα της victorinox , θα το παρω μια φορα να ησυχασω..

20180525130638_victorinox_machairi_chef_20cm_1tmch_5_2063_20.jpeg

  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση, όταν στο τύπο αερίου γράφει " Propan/Buthan (G30/G31)"  τι εννοεί; Μίγμα ή ένα από τα δύο;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, stonec είπε

Παιδιά μια ερώτηση, όταν στο τύπο αερίου γράφει " Propan/Buthan (G30/G31)"  τι εννοεί; Μίγμα ή ένα από τα δύο;

Το G30 αφορά το βουτάνιο (μείγμα) και το G31 αφορά το προπάνιο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι τύπο θέλεις, απλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ρυθμιστή στα 30mbar για το βουτάνιο (μείγμα) και στα 37mbar για το προπάνιο.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Το G30 αφορά το βουτάνιο (μείγμα) και το G31 αφορά το προπάνιο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι τύπο θέλεις, απλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ρυθμιστή στα 30mbar για το βουτάνιο (μείγμα) και στα 37mbar για το προπάνιο.

Έρχεται από Γερμανία με ρυθμιστή στα 50mbar. Έλεγα να βάλω το ρακόρ που έχει αναφερθεί και εδώ και να συνδέσω το Γερμανικό ρυθμιστή στην Ελληνική μπουκάλα, αλλά ποια από τις δύο;

Επεξ/σία από stonec
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, stonec είπε

Έρχεται από Γερμανία με ρυθμιστή στα 50mbar. Λέω να βάλω το ρακόρ που έχει αναφερθεί και εδώ και να συνδέσω το Γερμανικό ρυθμιστή στην Ελληνική μπουκάλα.

Nαι αυτο κανε και θα εισαι κομπλε. Απλα δεν ξερω αν τα 50mbar ειναι για προπανιο ή βουτανιο/μειγμα.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stonec είπε

Έρχεται από Γερμανία με ρυθμιστή στα 50mbar. Λέω να βάλω το ρακόρ που έχει αναφερθεί και εδώ και να συνδέσω το Γερμανικό ρυθμιστή στην Ελληνική μπουκάλα.

Σε αυτήν την περίπτωση καλύτερα να αφήσεις τον ρυθμιστή και βάζεις το ρακόρ, όπως αναφέρεις, 

Ποια ψησταριά περιμένεις;

18 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Nαι αυτο κανε και θα εισαι κομπλε. Απλα δεν ξερω αν τα 50mbar ειναι για προπανιο ή βουτανιο/μειγμα.

Η Γερμανία αναφέρει 50mbar και για τους 2 τύπους

image.jpeg.f208524f9a14b511efd90ce433bef9ba.jpeg

  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

 

 

Εψησα αυτη εδω και βγηκε παααρα πολυ καλη! Ηταν αρκετα μαλακη και γευστικη. Για τα 5ευρω που μου κοστισαν περιπου τα 300γρ ηταν σουπερ! Βεβαια πεταξα πολυ λιπος, αλλα και παλι αξιζε. Θα σας πω και για τις αλλες οταν ξαναφτιαξω σε κανα 2βδομαδο γιατι κανουμε και διατροφη και ηταν παρασπονδια τοσο ενδιμυικο λιπος.

 

Από Ρούσση έψησα τις προάλλες μια πολύ καλή μπιζόλα απο μοσχίδα και ενα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ T Bone!

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...