sndev Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 @costas_https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/kanones-dieppy/arthro-107-ypoyrgiki-apofasi-91354-2482017-ypohreoseis το νο3, αλλα περα απο ολα αυτά δε μπορω να καταλάβω αφου το υγραέριο κινησης ειναι πιο ακριβό λογο φορων πως η αναγόμωση ακομα κ στο 80% είναι πιο οικονομικο (όντος είναι κανα 2 ε) 2
skskre Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, costas_ είπε Κοίταξε άνθρωπέ μου, δεν ψάχνω δικαιολογίες στο μυαλό μου όπως λες, πληροφορίες ψάχνω γιατί δεν την ήξερα καν αυτή την πρακτική. Εαν μάθω όμως τι λέει ο νόμος θα αποκτήσω την σχετική γνώση για να προστατευτώ και εγώ αλλά να την πω και στον βενζινά Εαν είναι παράνομο όπως λες δεν πρόκειαι να το κάνω, να είσαι σίγουρος. Είμαι πολύ σχολαστικός και αρκετά προνητικός ως άνθρωπος ώστε να μην γίνω λαθρο-γεμιστής & τσίπης για €5. Την φιάλη την αντικαθιστώ όταν χρειάζεται δεν θυμάμαι το κόστος. Είναι παράνομο 100%, είναι επικίνδυνο γιατί ο βενζινάς δεν έχει κανονικό εμφιαλωτήριο με όλα τα μέτρα ασφαλείας και επίσης, αν δεν πήγαινε κανένας να τις αγοράσει αυτές τις φιάλες δεν θα υπήρχαν στην αγορά Φυσικά, αν σου φάει και 2-3Kg στο γέμισμα θα χάσεις και το οποιαδήποτε κέρδος θα είχες. Είναι κάτι σαν τα πολύ φθηνά πρατήρια βενζίνης με αντλίες ηλικάς >20 ετών, οι οποίες θα σου κλέψουν 1lt με τη πειραγμένη αντλία και το όποιο κέρδος σου χάνεται επίσης, 2
costas_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Η παραπομπή στο νομικό καθεστώς τα λέει όλα και σαφώς απαγορεύει την πρακτική αυτή. Σ ευχαριστώ 1
plasTOST Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, pexths είπε καλησπέρα σας. έχω την weber spirit e310 περίπου 1,5 χρόνο. έχω κάνει πάνω από 40-45 ψησιματα και σήμερα την καθάρισα για τρίτη φορά, ξέρω ότι κάποιοι γελάτε τώρα. τρίβοντας τα flavorizer bars παρατήρησα για πρώτη φορά τα σημάδια που θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες. οι απορίες μου είναι οι εξής είναι φυσιολογικά αυτά τα σημάδια η έχω κάνει κάτι λάθος εγω; πχ καθάρισμα όχι πολύ συχνά; είναι λειτουργικά η χρήζουν άμεσης αντικατάστασης; αν συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ επηρεάζεται η απόδοση της ψησταριάς κατά την διάρκεια του ψησίματος η ακόμα και τα φαγητά που ψηνω; Φυσιολογική φθορά λέει ο αντιπρόσωπος εδώ στην Ελλάδα που είχα κάνει σχετική ερώτηση. Επίσης με ενημέρωσε ότι πρέπει μετά από κάθε ψήσιμο να τις καθαρίζουμε. Κατασκευή από ανοιξείδωτο κατηγορίας τροφίμων και τέλος! 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, Amaretos είπε Ακομα τρως?? Περιμένουμε Εψησα αυτη εδω και βγηκε παααρα πολυ καλη! Ηταν αρκετα μαλακη και γευστικη. Για τα 5ευρω που μου κοστισαν περιπου τα 300γρ ηταν σουπερ! Βεβαια πεταξα πολυ λιπος, αλλα και παλι αξιζε. Θα σας πω και για τις αλλες οταν ξαναφτιαξω σε κανα 2βδομαδο γιατι κανουμε και διατροφη και ηταν παρασπονδια τοσο ενδιμυικο λιπος. 12 ώρες πριν, Amaretos είπε 53 λεπτά πριν, plasTOST είπε Φυσιολογική φθορά λέει ο αντιπρόσωπος εδώ στην Ελλάδα που είχα κάνει σχετική ερώτηση. Επίσης με ενημέρωσε ότι πρέπει μετά από κάθε ψήσιμο να τις καθαρίζουμε. Κατασκευή από ανοιξείδωτο κατηγορίας τροφίμων και τέλος! Φυσιολογικη φθορα λεει και η ιδια η weber, η οποια λεει οτι εφοσον δεν εχει τρυπες ειναι οκ να συνεχισουμε το ψησιμο. Οι συγκεκριμενες ειναι με καλυψη εμαγιε και στα σημεια που εχει σκουριαζει εχει φυγει το εμαγιε. Σε καποια μοντελα βγαζει και ανοξειδωτες που κρατανε περισσοτερο. Συμφωνω και γω στην κατασκευη ανοξειδωτου. Παιρνουμε ενα παλιο να μας κανει το ιδιο σχεδιο και βγαινει σουπερ. Αλλιως αγορα απο kyso κλπ κλπ. 4
james9tito Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Λιγο οφτοπικ αλλα θελω να παρω ενα μαχαιρι να κοβω το κρεας μετα το ψησιμο. Να παρω μαχαιρι κρεατος ή μαχαιρι chef να το εχω και για αλλες χρησεις? Δεν μιλαω να κοβω κοκαλα κλπ απλα να κοβω ανετα τις μπριζολες μετα το ψησιμο και να μην παλευουμε με κατι μαχαιρια της πλακας
Amaretos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, james9tito είπε Λιγο οφτοπικ αλλα θελω να παρω ενα μαχαιρι να κοβω το κρεας μετα το ψησιμο. Να παρω μαχαιρι κρεατος ή μαχαιρι chef να το εχω και για αλλες χρησεις? Δεν μιλαω να κοβω κοκαλα κλπ απλα να κοβω ανετα τις μπριζολες μετα το ψησιμο και να μην παλευουμε με κατι μαχαιρια της πλακας Εγω θα ελεγα να παρεις chef να τα χρησιμοποιεις και για αλλου, εγω εχω παρει την 3αδα απο ikea και ειμαι πολυ ικανοποιημενος, ενταξει δεν ειμαι και chef :) https://www.ikea.gr/proioda/eidi-kouzinas/mahairia-kai-epifaneies-kopis/mahairia/ikea-365-maxairia-set-3-tem-/90341170
james9tito Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Amaretos είπε Εγω θα ελεγα να παρεις chef να τα χρησιμοποιεις και για αλλου, εγω εχω παρει την 3αδα απο ikea και ειμαι πολυ ικανοποιημενος, ενταξει δεν ειμαι και chef :) https://www.ikea.gr/proioda/eidi-kouzinas/mahairia-kai-epifaneies-kopis/mahairia/ikea-365-maxairia-set-3-tem-/90341170 Και εγω αυτο σκεφτομουν αλλα δεν εχω ασχοληθει γιαυτο ρωτησα. Εχω βρει ενα της victorinox , θα το παρω μια φορα να ησυχασω.. 1
Amaretos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Ψαχνοντας λιγο για σουβλα επεσα πανω σε αυτο, εχει κανεις αποψη? Υποτιθεται πως ειναι για την 425 https://www.santosgrills.de/santos-drehspiess-fuer-napoleon-rogue-425er-und-freestyle-425er-12232
stonec Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά μια ερώτηση, όταν στο τύπο αερίου γράφει " Propan/Buthan (G30/G31)" τι εννοεί; Μίγμα ή ένα από τα δύο;
ilpapacha Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 23 λεπτά πριν, stonec είπε Παιδιά μια ερώτηση, όταν στο τύπο αερίου γράφει " Propan/Buthan (G30/G31)" τι εννοεί; Μίγμα ή ένα από τα δύο; Το G30 αφορά το βουτάνιο (μείγμα) και το G31 αφορά το προπάνιο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι τύπο θέλεις, απλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ρυθμιστή στα 30mbar για το βουτάνιο (μείγμα) και στα 37mbar για το προπάνιο. 1
stonec Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Το G30 αφορά το βουτάνιο (μείγμα) και το G31 αφορά το προπάνιο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι τύπο θέλεις, απλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ρυθμιστή στα 30mbar για το βουτάνιο (μείγμα) και στα 37mbar για το προπάνιο. Έρχεται από Γερμανία με ρυθμιστή στα 50mbar. Έλεγα να βάλω το ρακόρ που έχει αναφερθεί και εδώ και να συνδέσω το Γερμανικό ρυθμιστή στην Ελληνική μπουκάλα, αλλά ποια από τις δύο; Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από stonec
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, stonec είπε Έρχεται από Γερμανία με ρυθμιστή στα 50mbar. Λέω να βάλω το ρακόρ που έχει αναφερθεί και εδώ και να συνδέσω το Γερμανικό ρυθμιστή στην Ελληνική μπουκάλα. Nαι αυτο κανε και θα εισαι κομπλε. Απλα δεν ξερω αν τα 50mbar ειναι για προπανιο ή βουτανιο/μειγμα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από SagoniasSlutRos
ilpapacha Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, stonec είπε Έρχεται από Γερμανία με ρυθμιστή στα 50mbar. Λέω να βάλω το ρακόρ που έχει αναφερθεί και εδώ και να συνδέσω το Γερμανικό ρυθμιστή στην Ελληνική μπουκάλα. Σε αυτήν την περίπτωση καλύτερα να αφήσεις τον ρυθμιστή και βάζεις το ρακόρ, όπως αναφέρεις, Ποια ψησταριά περιμένεις; 18 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Nαι αυτο κανε και θα εισαι κομπλε. Απλα δεν ξερω αν τα 50mbar ειναι για προπανιο ή βουτανιο/μειγμα. Η Γερμανία αναφέρει 50mbar και για τους 2 τύπους 2
panos_ace Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Εψησα αυτη εδω και βγηκε παααρα πολυ καλη! Ηταν αρκετα μαλακη και γευστικη. Για τα 5ευρω που μου κοστισαν περιπου τα 300γρ ηταν σουπερ! Βεβαια πεταξα πολυ λιπος, αλλα και παλι αξιζε. Θα σας πω και για τις αλλες οταν ξαναφτιαξω σε κανα 2βδομαδο γιατι κανουμε και διατροφη και ηταν παρασπονδια τοσο ενδιμυικο λιπος. Από Ρούσση έψησα τις προάλλες μια πολύ καλή μπιζόλα απο μοσχίδα και ενα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ T Bone! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα