Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

 

12 ώρες πριν, Amaretos είπε

Ακομα τρως?? :) Περιμένουμε

 

Εψησα αυτη εδω και βγηκε παααρα πολυ καλη! Ηταν αρκετα μαλακη και γευστικη. Για τα 5ευρω που μου κοστισαν περιπου τα 300γρ ηταν σουπερ! Βεβαια πεταξα πολυ λιπος, αλλα και παλι αξιζε. Θα σας πω και για τις αλλες οταν ξαναφτιαξω σε κανα 2βδομαδο γιατι κανουμε και διατροφη και ηταν παρασπονδια τοσο ενδιμυικο λιπος.

12 ώρες πριν, Amaretos είπε

 

Screenshot_20211002_230531.jpg

 

53 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Φυσιολογική φθορά λέει ο αντιπρόσωπος εδώ στην Ελλάδα που είχα κάνει σχετική ερώτηση. Επίσης με ενημέρωσε ότι πρέπει μετά από κάθε ψήσιμο να τις καθαρίζουμε.

Κατασκευή από ανοιξείδωτο κατηγορίας τροφίμων και τέλος! 

Φυσιολογικη φθορα λεει και η ιδια η weber, η οποια λεει οτι εφοσον δεν εχει τρυπες ειναι οκ να συνεχισουμε το ψησιμο.

Οι συγκεκριμενες ειναι με καλυψη εμαγιε και στα σημεια που εχει σκουριαζει εχει φυγει το εμαγιε. Σε καποια μοντελα βγαζει και ανοξειδωτες που κρατανε περισσοτερο.

Συμφωνω και γω στην κατασκευη ανοξειδωτου. Παιρνουμε ενα παλιο να μας κανει το ιδιο σχεδιο και βγαινει σουπερ. Αλλιως αγορα απο kyso κλπ κλπ.

  • Like 4
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1174

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Λιγο οφτοπικ αλλα θελω να παρω ενα μαχαιρι να κοβω το κρεας μετα το ψησιμο. Να παρω μαχαιρι κρεατος ή μαχαιρι chef να το εχω και για αλλες χρησεις? Δεν μιλαω να κοβω κοκαλα κλπ απλα να κοβω ανετα τις μπριζολες μετα το ψησιμο και να μην παλευουμε με κατι μαχαιρια της πλακας

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, james9tito είπε

Λιγο οφτοπικ αλλα θελω να παρω ενα μαχαιρι να κοβω το κρεας μετα το ψησιμο. Να παρω μαχαιρι κρεατος ή μαχαιρι chef να το εχω και για αλλες χρησεις? Δεν μιλαω να κοβω κοκαλα κλπ απλα να κοβω ανετα τις μπριζολες μετα το ψησιμο και να μην παλευουμε με κατι μαχαιρια της πλακας

Εγω θα ελεγα να παρεις chef να τα χρησιμοποιεις και για αλλου, εγω εχω παρει την 3αδα απο ikea και ειμαι πολυ ικανοποιημενος, ενταξει δεν ειμαι και chef :)

https://www.ikea.gr/proioda/eidi-kouzinas/mahairia-kai-epifaneies-kopis/mahairia/ikea-365-maxairia-set-3-tem-/90341170

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Εγω θα ελεγα να παρεις chef να τα χρησιμοποιεις και για αλλου, εγω εχω παρει την 3αδα απο ikea και ειμαι πολυ ικανοποιημενος, ενταξει δεν ειμαι και chef :)

https://www.ikea.gr/proioda/eidi-kouzinas/mahairia-kai-epifaneies-kopis/mahairia/ikea-365-maxairia-set-3-tem-/90341170

Και εγω αυτο σκεφτομουν αλλα δεν εχω ασχοληθει γιαυτο ρωτησα. Εχω βρει ενα της victorinox , θα το παρω μια φορα να ησυχασω..

20180525130638_victorinox_machairi_chef_20cm_1tmch_5_2063_20.jpeg

  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση, όταν στο τύπο αερίου γράφει " Propan/Buthan (G30/G31)"  τι εννοεί; Μίγμα ή ένα από τα δύο;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, stonec είπε

Παιδιά μια ερώτηση, όταν στο τύπο αερίου γράφει " Propan/Buthan (G30/G31)"  τι εννοεί; Μίγμα ή ένα από τα δύο;

Το G30 αφορά το βουτάνιο (μείγμα) και το G31 αφορά το προπάνιο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι τύπο θέλεις, απλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ρυθμιστή στα 30mbar για το βουτάνιο (μείγμα) και στα 37mbar για το προπάνιο.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Το G30 αφορά το βουτάνιο (μείγμα) και το G31 αφορά το προπάνιο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι τύπο θέλεις, απλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ρυθμιστή στα 30mbar για το βουτάνιο (μείγμα) και στα 37mbar για το προπάνιο.

Έρχεται από Γερμανία με ρυθμιστή στα 50mbar. Έλεγα να βάλω το ρακόρ που έχει αναφερθεί και εδώ και να συνδέσω το Γερμανικό ρυθμιστή στην Ελληνική μπουκάλα, αλλά ποια από τις δύο;

Επεξ/σία από stonec
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, stonec είπε

Έρχεται από Γερμανία με ρυθμιστή στα 50mbar. Λέω να βάλω το ρακόρ που έχει αναφερθεί και εδώ και να συνδέσω το Γερμανικό ρυθμιστή στην Ελληνική μπουκάλα.

Nαι αυτο κανε και θα εισαι κομπλε. Απλα δεν ξερω αν τα 50mbar ειναι για προπανιο ή βουτανιο/μειγμα.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stonec είπε

Έρχεται από Γερμανία με ρυθμιστή στα 50mbar. Λέω να βάλω το ρακόρ που έχει αναφερθεί και εδώ και να συνδέσω το Γερμανικό ρυθμιστή στην Ελληνική μπουκάλα.

Σε αυτήν την περίπτωση καλύτερα να αφήσεις τον ρυθμιστή και βάζεις το ρακόρ, όπως αναφέρεις, 

Ποια ψησταριά περιμένεις;

18 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Nαι αυτο κανε και θα εισαι κομπλε. Απλα δεν ξερω αν τα 50mbar ειναι για προπανιο ή βουτανιο/μειγμα.

Η Γερμανία αναφέρει 50mbar και για τους 2 τύπους

image.jpeg.f208524f9a14b511efd90ce433bef9ba.jpeg

  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

 

 

Εψησα αυτη εδω και βγηκε παααρα πολυ καλη! Ηταν αρκετα μαλακη και γευστικη. Για τα 5ευρω που μου κοστισαν περιπου τα 300γρ ηταν σουπερ! Βεβαια πεταξα πολυ λιπος, αλλα και παλι αξιζε. Θα σας πω και για τις αλλες οταν ξαναφτιαξω σε κανα 2βδομαδο γιατι κανουμε και διατροφη και ηταν παρασπονδια τοσο ενδιμυικο λιπος.

 

Από Ρούσση έψησα τις προάλλες μια πολύ καλή μπιζόλα απο μοσχίδα και ενα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ T Bone!

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Σε αυτήν την περίπτωση καλύτερα να αφήσεις τον ρυθμιστή και βάζεις το ρακόρ, όπως αναφέρεις, 

Ποια ψησταριά περιμένεις;

 

 

Όχι κάτι το ιδιαίτερο, μία τύπου Beefer για να κάνω κρούστα μετά το sous vide.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stonec είπε

Όχι κάτι το ιδιαίτερο, μία τύπου Beefer για να κάνω κρούστα μετά το sous vide.

παρε φλογιστρο υδραυλικου για τη κρουστα ,τυπου 15-20 ε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, stonec είπε

Όχι κάτι το ιδιαίτερο, μία τύπου Beefer για να κάνω κρούστα μετά το sous vide.

Τέτοιου τύπου grill (OHG) έχουν αρκετοί στην Γερμανία.

Το unionbbq φέρνει της Otto Wilde, η οποία θεωρείται από τις κορυφαίες

https://www.unionbbq.gr/shop/manufacturer/otto-wilde

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει εξαγοραστεί από την Miele

Επεξ/σία από ilpapacha
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Amaretos είπε

Ψαχνοντας λιγο για σουβλα επεσα πανω σε αυτο, εχει κανεις αποψη? Υποτιθεται πως ειναι για την 425

https://www.santosgrills.de/santos-drehspiess-fuer-napoleon-rogue-425er-und-freestyle-425er-12232

Κάνει όντως και η εταιρεία αυτ'η στη Γερμανία παίζει πολύ αλλά Ελλάδα στέλνουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...