panos_ace Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Αρχικά μιλάει για το tenderloin (φιλέ μινιόν), ότι θα ανεβεί η τιμή του και έπειτα προτείνει ως εναλλακτική το tri tip, όπου δείχνει πως μπορείς να το κόψεις και στο τέλος κάνει την σύγκριση μεταξύ τους. Τα οποία κομμάτια τα χειριμόμαστε (στο ψήσιμο) σαν rib eye;
ilpapacha Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, panos_ace είπε Τα οποία κομμάτια τα χειριμόμαστε (στο ψήσιμο) σαν rib eye; Ο τρόπος ψησίματος, για τέτοιου είδους κομμάτια τα οποία είναι και αρκετά χοντρά, είναι να πας με έμμεσο ψήσιμο και στο τέλος με άμεσο (reverse searing). Από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει, σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από ilpapacha 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ελληνικό μοσχάρι 13€/κιλό και black Angus Ireland 17€/κιλό από κρεοπωλείο Ρουσης στο Κρυονέρι. Θα σας πω αύριο εντυπώσεις. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από SagoniasSlutRos 7
pexths Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 καλησπέρα σας. έχω την weber spirit e310 περίπου 1,5 χρόνο. έχω κάνει πάνω από 40-45 ψησιματα και σήμερα την καθάρισα για τρίτη φορά, ξέρω ότι κάποιοι γελάτε τώρα. τρίβοντας τα flavorizer bars παρατήρησα για πρώτη φορά τα σημάδια που θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες. οι απορίες μου είναι οι εξής είναι φυσιολογικά αυτά τα σημάδια η έχω κάνει κάτι λάθος εγω; πχ καθάρισμα όχι πολύ συχνά; είναι λειτουργικά η χρήζουν άμεσης αντικατάστασης; αν συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ επηρεάζεται η απόδοση της ψησταριάς κατά την διάρκεια του ψησίματος η ακόμα και τα φαγητά που ψηνω;
sndev Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Οχι δε σε επηρεάζει καπου ουσιαστικά, όμως βαλε πλάνο να τα αλλάξεις μελλοντικά γτ η σκουριά αν ειναι σκουριά θα εξαπλωθεί κ θα τρυπισουν λογικά 2
costas_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να σας ρωτήσω κάτι που έμαθα σήμερα και δεν το ήξερα. Στο πρατήριο καυσίμων, γεμίζουν την φιάλη της ψησταριάς με LPG που βάζουν στα αυτοκίνητα σε πολύ χαμηλότερη τιμή απ'ότι της αντικατάστασης της φιάλης με γεμάτη. Είναι το ίδιο καύσιμο? Εαν ναι, μήπως είναι καλύτερο να γεμίζουμε την φιάλη ? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από costas_
skskre Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, costas_ είπε Να σας ρωτήσω κάτι που έμαθα σήμερα και δεν το ήξερα. Στο πρατήριο καυσίμων, γεμίζουν την φιάλη της ψησταριάς με LPG που βάζουν στα αυτοκίνητα σε πολύ χαμηλότερη τιμή απ'ότι της αντικατάστασης της φιάλης με γεμάτη. Ετσι είναι? Αυτό λέγεται λαθροεμφιάλωση και απαγορεύεται απο τον νόμο..... Άσε που είναι και πολύ επικίνδυνο γιατί δεν τηρείτε καμια προδιαγραφή ασφαλείας. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από skskre 5
costas_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Ο βενζινάς λέει ότι γεμίζει κάθε μέρα έτσι φιάλες. Δεν θα το ήξερε ότι είναι παράνομο? Μια πρώτη αναζήτηση στο Internet, έπεσα και σε κάποια σχόλια για το θέμα .. https://www.car.gr/parts/view/23320656-fiali-ygraerioy-poy-gemizei-apo-ta-pratiria-me-ygraerio-lpg
sndev Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, costas_ είπε Ο βενζινάς λέει ότι γεμίζει κάθε μέρα έτσι φιάλες. Δεν θα το ήξερε ότι είναι παράνομο? Μια πρώτη αναζήτηση στο Internet, έπεσα και σε κάποια σχόλια για το θέμα .. https://www.car.gr/parts/view/23320656-fiali-ygraerioy-poy-gemizei-apo-ta-pratiria-me-ygraerio-lpg Σου λενε ότι είναι παράνομο αλλα επειδή το κάνει ο βενζίνας κ σε συμφέρει στο μυαλο σου ψάχνεις να βρεις δικαιολογία μεσα σου για να το κάνεις. Να το κάνεις αλλα ειναι παράνομο γτ είναι επικίνδυνο αν τον πιάσουν 30κ είναι απλα δεν ασχολείται κάνεις ισως μονο με καρφωτη. Απο κει κ περα επειδή θα το κάνεις πες μας ποσο πληρωσες κ ποσα λιτρα έβαλε απο περιέργεια κυρίως Αλλαγή φιάλης ποσο πληρώνεις κανονικά; Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από sndev 3
Amaretos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 22 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ελληνικό μοσχάρι 13€/κιλό και black Angus Ireland 17€/κιλό από κρεοπωλείο Ρουσης στο Κρυονέρι. Θα σας πω αύριο εντυπώσεις. Ακομα τρως?? Περιμένουμε
sndev Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Amaretos είπε Ακομα τρως?? Περιμένουμε Κ γω τον φανη περιμένω χαχα Σήμερα εκανα burgerara μετα απο πολυ καιρό με μπασταρδεμενο wagyu , ψησιμο στους 63ς βαθμους για να τρεχει το λιπος απο πρώην δρακουλη ο κιμας κ με μπέικον μαγειρεμένο 10 ωρες σε sous vide. ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ μου λειψανε αυτες οι γεύσεις γ@μω τη χοληστερίνη μ μέσα 7
costas_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Κοίταξε άνθρωπέ μου, δεν ψάχνω δικαιολογίες στο μυαλό μου όπως λες, πληροφορίες ψάχνω γιατί δεν την ήξερα καν αυτή την πρακτική. Εαν μάθω όμως τι λέει ο νόμος θα αποκτήσω την σχετική γνώση για να προστατευτώ και εγώ αλλά να την πω και στον βενζινά Εαν είναι παράνομο όπως λες δεν πρόκειαι να το κάνω, να είσαι σίγουρος. Είμαι πολύ σχολαστικός και αρκετά προνητικός ως άνθρωπος ώστε να μην γίνω λαθρο-γεμιστής & τσίπης για €5. Την φιάλη την αντικαθιστώ όταν χρειάζεται δεν θυμάμαι το κόστος.
sndev Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δεν είναι θεμα τσιπιας σέβομαι το καθε ευρω καθως βγαίνει δυσκολα απο κει κ περα να ξέρεις ο βενζίνας το ξερει πολυ καλα. Αμα googlareis ακομα κ εδω στο insomnia θα βρεις πολλες πληροφορίες ειδικα για σομπες κ βενζιναδες που το κανουν κ το πως στα τσιμπάνε αφου πας μπουκαλα που χει υπόλοιπο 2 3 λιτρα τουλάχιστον κ στη γεμίζουν 80% γτ ετσι πρεπει αλλα σπυ φαίνεται πιο οικονομικά γτ την κλειστη τη παίρνεις στο 100%. Anyway μακαρι να μη γίνει ποτε τπτ αλλα η επικυνδινοτητα δεν ειναι σε εσενα που θα την παρεις γεμάτη αλλα μη γινει κανα τσαφ κατα τη διαδικασια κ τοτε θα φυγει οικοδομικο τετράγωνο γιαυτο κ απαγορεύεται. 2
pexths Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 43 λεπτά πριν, sndev είπε Οχι δε σε επηρεάζει καπου ουσιαστικά, όμως βαλε πλάνο να τα αλλάξεις μελλοντικά γτ η σκουριά αν ειναι σκουριά θα εξαπλωθεί κ θα τρυπισουν λογικά σε ευχαριστώ πολύ. άρα πρόκειται για φυσιολογική φθορά; έχεις να μου υποδείξεις κάποιο μαγαζί για αγορά καινουριων;
ilpapacha Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, pexths είπε σε ευχαριστώ πολύ. άρα πρόκειται για φυσιολογική φθορά; έχεις να μου υποδείξεις κάποιο μαγαζί για αγορά καινουριων; Θα απευθυνθείς είτε στα καταστήματα που εμπορεύονται ψησταριές Weber είτε στην ίδια την αντιπροσωπεία (https://www.kyso.gr). Μπορείς ακόμα να πας και σε ένα κοντινό σου σιδηρουργείο να σου φτιάξει. Ζήτησε να πάρεις (αν υπάρχει κωδικός) ή να φτιάξεις από ανοξείδωτο ατσάλι. 36 λεπτά πριν, costas_ είπε Κοίταξε άνθρωπέ μου, δεν ψάχνω δικαιολογίες στο μυαλό μου όπως λες, πληροφορίες ψάχνω γιατί δεν την ήξερα καν αυτή την πρακτική. Εαν μάθω όμως τι λέει ο νόμος θα αποκτήσω την σχετική γνώση για να προστατευτώ και εγώ αλλά να την πω και στον βενζινά Εαν είναι παράνομο όπως λες δεν πρόκειαι να το κάνω, να είσαι σίγουρος. Είμαι πολύ σχολαστικός και αρκετά προνητικός ως άνθρωπος ώστε να μην γίνω λαθρο-γεμιστής & τσίπης για €5. Την φιάλη την αντικαθιστώ όταν χρειάζεται δεν θυμάμαι το κόστος. Σε προηγούμενα ποστ που έχεις κάνει, αναφέρεις ότι σε απασχολεί η ασφάλεια, όπως όλους μας. Το τι έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση, ακόμα δεν το ξέρουμε ή τουλάχιστον δεν έγινε ευρέως γνωστό. Όταν πάμε μια μπουκάλα πίσω, αυτή γυρνάει στην εκάστοτε εταιρεία, γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι, επαναγεμίζεται και διατίθεται ξανά προς πώληση. Εννοείται ότι προτιμούμε κάποιο συμβεβλημένο/εξουσιοδοτημένο σημείο πώλησης. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από ilpapacha 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα