Amaretos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, skskre είπε Το λάδωμα σίγουρα κάνει χειρότερες τις αναφλέξεις και νομίζω δε χρειάζεται αν οι σχάρες σου εχουν καλό seasoning. Στη θεωρία θα πρέπει να μάθεις τους χρόνους ώστε να ανοίγεις το καπάκι μόνο για γύρισμα 1 φορά- αν μπορείς για να μη χάνεις και θερμοκρασία- και μετά βγάλσιμο. Στη θεωρία όμως😁😁 Μα το ανοιγα το καπακι, γιατι ακουγα απο μεσα τις φωτιες του δραμαλη και ναα τα κουνησω λιγο ωστε να σβησουν...
sndev Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 https://www.athensvoice.gr/viral/viral-now/730089-larisa-o-protos-syllogos-kalofagadon-filon-soyvlas-kai-psiton 2
ilpapacha Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, sndev είπε https://www.athensvoice.gr/viral/viral-now/730089-larisa-o-protos-syllogos-kalofagadon-filon-soyvlas-kai-psiton Αυτά είναι! Οι άνθρωποι έχουν σχέδιο! 1
sndev Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Επειδή μου χαλασε το meater εαν πέσει στην αντίληψη σας καμία προσφορά μη ντραπειτε να το ποσταρετε 🤓
arxontas2323 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, sndev είπε Επειδή μου χαλασε το meater εαν πέσει στην αντίληψη σας καμία προσφορά μη ντραπειτε να το ποσταρετε 🤓 Τι σου χαλασε;;μιλησες μαζι τους;;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, sndev είπε Επειδή μου χαλασε το meater εαν πέσει στην αντίληψη σας καμία προσφορά μη ντραπειτε να το ποσταρετε 🤓 Για πες τι επαθες. Εγγυηση;;
skskre Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Επειδή αναφέρθηκε λίγο πιο πίσω για γύρο, όποιος ενδιαφέρεται... https://www.electroland.gr/el/clatronic-1400-w-dvg-3686.html?fbclid=PAAaZx_lpi6yMjheE9FtD1pd-YoFWFHtPav-wz1Kok_1N95_Vmt4gtGl9leKw_aem_AUwHIs3WnsqMzQHigGmm2oxWHSVEKNpIrXRHA6yQBRMaeFUwaKhnD-0S7GSpM-qt_SpZxfpHGPVDrQbV_-xHLiKf0gh12Uh0x6S_RaLCL6gqk1bRokDPOhQwQEqV-Y2ALjU
ilpapacha Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το είχαμε αναφέρει κι αυτό και το αντίστοιχο της Bormann όπου φαίνεται πως πρόκειται για προϊόν που βγαίνει από το ίδιο εργοστάσιο και απλά μπαίνει το logo της κάθε εταιρείας. Το προϊόν συστήνεται ανεπιφύλακτα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από ilpapacha
Ametanoitos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μετά από αλλαγή φιάλης σε ψησταρια με 4 καυστήρες δεν ανεβάζει θερμοκρασία, φτανει μέχρι 210 βαθμούς και παράλληλα ακούγεται ένα σφύριγμα στη φιάλη.Όταν κλείνω τους 2 σταματαει το σφύριγμα και δυναμώνει η φλόγα στους 2 αναμμένους αλλά φυσικα η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει.Τι συμβαίνει, την ίδια φίαλη βάζω πάντα από το ίδιο πρατήριο, μήπως εχει βουλώσει κάτι στο λάστιχο ή υπάρχει κάποια διαρροή ?Μάλλον θα αλλάξω φιάλη για να δω τι θα κάνω.
ilpapacha Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, Ametanoitos είπε Μετά από αλλαγή φιάλης σε ψησταρια με 4 καυστήρες δεν ανεβάζει θερμοκρασία, φτανει μέχρι 210 βαθμούς και παράλληλα ακούγεται ένα σφύριγμα στη φιάλη.Όταν κλείνω τους 2 σταματαει το σφύριγμα και δυναμώνει η φλόγα στους 2 αναμμένους αλλά φυσικα η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει.Τι συμβαίνει, την ίδια φίαλη βάζω πάντα από το ίδιο πρατήριο, μήπως εχει βουλώσει κάτι στο λάστιχο ή υπάρχει κάποια διαρροή ?Μάλλον θα αλλάξω φιάλη για να δω τι θα κάνω. Κάνε πρώτα ένα τεστ διαρροής, με σαπουνόνερο ή ειδικό αφρό https://gasexpress.gr/afros-anixneysis-diarrois-ygraeriou Επίσης κάνε και ένα ρεσέτ τον ρυθμιστή
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Οσο και να σας φανει περιεργο, σημερα θα ψησω πρωτη φορα πανσετες (2 στο συνολο) και χοιρινες μπριζολες (εχω ψησει 2-3 φορες συνολο). Ελπιζω να τις πετυχω 1
Amaretos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Οσο και να σας φανει περιεργο, σημερα θα ψησω πρωτη φορα πανσετες (2 στο συνολο) και χοιρινες μπριζολες (εχω ψησει 2-3 φορες συνολο). Ελπιζω να τις πετυχω Για γραψε μετα θερμοκρασιες κλπ σε παρακαλω, γενικα οταν βαζουμε πανω τα κρεατα χοιρινες ας πουμε στους 250 ξερω γω , απλα χαμηλωνουμε τερμα τους καυστηρες?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Amaretos είπε Για γραψε μετα θερμοκρασιες κλπ σε παρακαλω, γενικα οταν βαζουμε πανω τα κρεατα χοιρινες ας πουμε στους 250 ξερω γω , απλα χαμηλωνουμε τερμα τους καυστηρες? Χωρις να εχω ξανακανει οπως εγραψα, θα το παω στην τυχη, δλδ πρωτα θα ζεστανω καλα και οταν τα βαλω πανω θα κατεβασω τους καυστηρες στη μεση. Θεμροκρασια χοιρινου νομιζω θελει 67-70κελσιου. 1
Ison_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Έχετε να προτείνετε κάποια πλάκα ψησίματος για πίτσα/ψωμί, μαντεμένια κατά προτίμηση και μέχρι 40€;
ilpapacha Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Ison_ είπε Έχετε να προτείνετε κάποια πλάκα ψησίματος για πίτσα/ψωμί, μαντεμένια κατά προτίμηση και μέχρι 40€; Υπάρχουν πολλές επιλογές, ανάλογα με τις διαστάσεις που θέλεις https://www.skroutz.gr/c/2256/plakes_psisimatos/f/796201/mantemenia.html?o=μαντεμι&order_by=pricevat&order_dir=asc&price_min=35&price_max=45 https://www.skroutz.gr/s/22209804/Lava-Μαντεμένια-Πλάκα-Ψησίματος-Γκριλιέρα-Πλάκα-Ψησίματος-LVECOGT28T25.html https://www.skroutz.gr/s/16416687/Lodge-Μαντεμένια-Πλάκα-Ψησίματος-Πίτσας-33-99x25-4cm-LJOSH3.html Υπάρχουν βέβαια και οι διπλής όψεως, οι οποίες είναι συνήθως σε ορθογώνιο ή τετράγωνο σχήμα 36 λεπτά πριν, Amaretos είπε Για γραψε μετα θερμοκρασιες κλπ σε παρακαλω, γενικα οταν βαζουμε πανω τα κρεατα χοιρινες ας πουμε στους 250 ξερω γω , απλα χαμηλωνουμε τερμα τους καυστηρες? Πρώτα θα ανάψεις τους καυστήρες, να κάψουν καλά οι σχάρες και έπειτα, ανάλογα με το τι και πως θέλεις να ψήσεις τους βάζεις από τέρμα χαμηλά ως μέση. Το μόνο που θα σε κάνει καλύτερο, είναι η συχνή χρήση ώστε να μάθεις πως δουλεύει πιο σωστά η ψησταριά στα ψησίματα που θέλεις να κάνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα