Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

. Βεβαια στην tomahawk την κανονικη σου εχουν αφησει πανω μονο το σωστο κομματι κρεατος. Σε ελληνικη tomahawk που ολως τυχαιως ειχα παρει απο τον Σιακο που ειναι και η παραπανω φωτογραφια, ηταν σκετο χαλι. Ειχε το μεγαλο κοκκαλο καθαρισμενο οπως πρεπει, αλλα το κρεας ηταν με μηδεν λιπος, καπου 1-1.5 εκ σε παχος μονο, και ηταν στην ουσια ενα μεγαλο κομματι απλωμενο σαν χλαπατσα. Λες και το ειχαν χτυπησει με αυτο το σφυρι να απλωσει να φαινεται μεγαλο. Την ειχα παραγγειλει online, αλλιως σιγα μην επαιρνα αυτο το πραγμα.

 

Παραθέτω φωτογραφίες  τραβηγμένες από εμένα, σχετικά με tomahawk, το συμβάν έγινε τέλη Ιουλίου

2 ελληνικές tomahawk, δώρο από κρεοπώλη φίλο, και μια mini tomahawk-usa έλεγε το μαγαζι, είχε και australia πολύ μεγαλύτερη αλλά διάλεξα τη "μικρή",  την οποία και χρυσοπλήρωσα εν γνώση μου όμως για το συγκριτικό test-( μου έδωσαν και οδηγίες ψησίματος μαζί σε χαρτί😁😁)

Ψήθηκαν όλες από εμένα στη Rogue 425xt, έμμεσα με τελείωμα στο sizzle zone. Ίδιος τρόπος, παρόμοιες θερμοκρασίες χρόνοι κ.τ.λ

Πρώτη φορά αγόραζα τέτοιο κρέας, δεν  με ενθουσίασε καθόλου η USA και σίγουρα δεν αξίζει τα λεφτά της- κατά τη γνώμη μου-  

20210729_220301.jpg

20210730_010351.jpg

12 λεπτά πριν, drg1974 είπε

Επειδή διάβασα πιο πάνω ότι σε μπουκάλα προπανίου βάζουμε 37 αρι ρυθμιστή , μπορείτε να μου πείτε αν είμαι οκ με αυτά που μου έστειλαν ; Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά η Max θερμοκρασία που έχω πιάσει στην Ναπολέων 425 είναι 320 βαθμούς 

480B2BF9-30CF-4DF4-A95F-EDC457209607.jpeg

30 λέει, λογικά για μείγμα είναι , αφού το προπάνιο θέλει 37. Ο δικός της είναι? 

  • Like 3
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2246

  • ilpapacha

    2030

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, drg1974 είπε

Επειδή διάβασα πιο πάνω ότι σε μπουκάλα προπανίου βάζουμε 37 αρι ρυθμιστή , μπορείτε να μου πείτε αν είμαι οκ με αυτά που μου έστειλαν ; Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά η Max θερμοκρασία που έχω πιάσει στην Ναπολέων 425 είναι 320 βαθμούς 

480B2BF9-30CF-4DF4-A95F-EDC457209607.jpeg

Η μπουκάλα που χρησιμοποιείς είναι μείγμα ή προπάνιο; Αν είναι μείγμα, ο ρυθμιστής που έχεις στα 30mbar είναι μια χαρά. Αν είναι προπάνιο θα πρέπει να τον αλλάξεις και να πάρεις έναν στα 37mbar.

Έχουμε αναφέρει ότι το manual προτείνει την χρήση μπουκάλας προπανίου

 

Δημοσ.

Προπανίου είναι και μου την εστείλαν ¨πακετο¨ απο το μαγαζί μ αυτόν τον ρυθμιστή .

Αν βάλω μείγμα η αν το αφήσω έτσι γιατί δεν θέλω να μπλέκω μ αυτά θα ‘χω κανα θέμα ?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, drg1974 είπε

Προπανίου είναι και μου την εστείλαν ¨πακετο¨ απο το μαγαζί μ αυτόν τον ρυθμιστή .

Αν βάλω μείγμα η αν το αφήσω έτσι γιατί δεν θέλω να μπλέκω μ αυτά θα ‘χω κανα θέμα ?

Τι εννοείς να μπλέξεις; Τα πράγματα είναι απλά. Αν χρησιμοποιείς μείγμα βάζεις ρυθμιστή στα 30mbar, ενώ αν χρησιμοποιείς προπάνιο βάζεις ρυθμιστή στα 37mbar.

Για πιο σωστή λειτουργία, θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παραπάνω.

  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, drg1974 είπε

Προπανίου είναι και μου την εστείλαν ¨πακετο¨ απο το μαγαζί μ αυτόν τον ρυθμιστή .

Αν βάλω μείγμα η αν το αφήσω έτσι γιατί δεν θέλω να μπλέκω μ αυτά θα ‘χω κανα θέμα ?

Αν μπορείς να δώσεις πίσω τη φιάλη και να πάρεις μείγμα είναι καλύτερο. Αν το αφήσεις έτσι θα δουλέψει - ισως με θεματακια  σε υψηλες θερμοκρασίες- αλλιώς αγοράζεις ρυθμιστή στα 37bar κ τον χρησιμοποιείς.

  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skskre είπε

Παραθέτω φωτογραφίες  τραβηγμένες από εμένα, σχετικά με tomahawk, το συμβάν έγινε τέλη Ιουλίου

2 ελληνικές tomahawk, δώρο από κρεοπώλη φίλο, και μια mini tomahawk-usa έλεγε το μαγαζι, είχε και australia πολύ μεγαλύτερη αλλά διάλεξα τη "μικρή",  την οποία και χρυσοπλήρωσα εν γνώση μου όμως για το συγκριτικό test-( μου έδωσαν και οδηγίες ψησίματος μαζί σε χαρτί😁😁)

Ψήθηκαν όλες από εμένα στη Rogue 425xt, έμμεσα με τελείωμα στο sizzle zone. Ίδιος τρόπος, παρόμοιες θερμοκρασίες χρόνοι κ.τ.λ

Πρώτη φορά αγόραζα τέτοιο κρέας, δεν  με ενθουσίασε καθόλου η USA και σίγουρα δεν αξίζει τα λεφτά της- κατά τη γνώμη μου-  

20210729_220301.jpg

 

H USA ήταν από Αμερική ή απλώς έτσι την ονόμαζαν; Γιατί σαν κρέας μου μοιάζει ελληνικότατο, δεν έχει και καθόλου ενδομυικό λίπος άρα είναι λογικό να μην σε ενθουσίασε. Αντίθετα οι άλλες δύο φαίνονται εξαιρετικά κομμάτια κρέατος!

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Τι εννοείς να μπλέξεις; Τα πράγματα είναι απλά. Αν χρησιμοποιείς μείγμα βάζεις ρυθμιστή στα 30mbar, ενώ αν χρησιμοποιείς προπάνιο βάζεις ρυθμιστή στα 37mbar.

Για πιο σωστή λειτουργία, θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παραπάνω.

Εννοώ ότι δεν ¨πιάνουν και πολύ τα χέρια μου ¨ 🤓

Δημοσ.
2 ώρες πριν, drg1974 είπε

Επειδή διάβασα πιο πάνω ότι σε μπουκάλα προπανίου βάζουμε 37 αρι ρυθμιστή , μπορείτε να μου πείτε αν είμαι οκ με αυτά που μου έστειλαν ; Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά η Max θερμοκρασία που έχω πιάσει στην Ναπολέων 425 είναι 320 βαθμούς 

480B2BF9-30CF-4DF4-A95F-EDC457209607.jpeg

Έχω τον ίδιο ρυθμιστή στην Phantom 425 και χρησιμοποιώ μείγμα.
Για προπάνιο ο πωλητής αέριων καυσίμων της περιοχής μου, μου συνέστησε να τον αλλάξω με έναν στα 37mbar.
Από τη σελίδα της εταιρίας του ρυθμιστή δεν έβγαλα άκρη αν κάνει για προπάνιο ο συγκεκριμένος info

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, gdeli είπε

H USA ήταν από Αμερική ή απλώς έτσι την ονόμαζαν; Γιατί σαν κρέας μου μοιάζει ελληνικότατο, δεν έχει και καθόλου ενδομυικό λίπος άρα είναι λογικό να μην σε ενθουσίασε. Αντίθετα οι άλλες δύο φαίνονται εξαιρετικά κομμάτια κρέατος!

Το μαγαζί πουλάει ξένα κρέατα από παλιά  και μου την πάσαρε ως τέτοια.  Οι άλλες δύο είναι από ελληνικά ζώα της φωτογραφίας 

 

20210910_112839.jpg

  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, drg1974 είπε

Εννοώ ότι δεν ¨πιάνουν και πολύ τα χέρια μου ¨ 🤓

Το πιο εύκολο είναι, όταν τελειώσει αυτή που έχεις, να την αλλάξεις με μείγμα. Έτσι δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις ρυθμιστή. 
 

Ο ρυθμιστής που έχεις στην φωτό είναι ο δικός της;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Το πιο εύκολο είναι, όταν τελειώσει αυτή που έχεις, να την αλλάξεις με μείγμα. Έτσι δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις ρυθμιστή. 
 

Ο ρυθμιστής που έχεις στην φωτό είναι ο δικός της;

Νομίζω πως ναι γιατί έτσι μου την έφεραν ( την συναρμολογήσαν στο κατάστημα )

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Το πιο εύκολο είναι, όταν τελειώσει αυτή που έχεις, να την αλλάξεις με μείγμα. Έτσι δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις ρυθμιστή. 
 

Ο ρυθμιστής που έχεις στην φωτό είναι ο δικός της;

Αυτο με τους ρυθμιστές εμενα με μπερδευει πολύ...

η δική μου 525 ειναι απο Γερμανια και εχει 50αρι ρυθμιστή...χρησιμοποιώ προπανιο (γκρι μπουκάλα)...ΑΝ θυμαμαι καλα η Ναπολεον προτεινει προπάνιο...τι γινεται σε σχεση με τους 30ριδες και 37αριδες ρυθμιστές?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Αυτο με τους ρυθμιστές εμενα με μπερδευει πολύ...

η δική μου 525 ειναι απο Γερμανια και εχει 50αρι ρυθμιστή...χρησιμοποιώ προπανιο (γκρι μπουκάλα)...ΑΝ θυμαμαι καλα η Ναπολεον προτεινει προπάνιο...τι γινεται σε σχεση με τους 30ριδες και 37αριδες ρυθμιστές?

Ο ρυθμιστής αυτός είναι για προπάνιο και όχι για μείγμα. Ο αντίστοιχος για μείγμα, στην δική σου περίπτωση, είναι 37mbar.

Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις κοιτάζοντας το ταμπελάκι που είναι στο πίσω μέρος της ψησταριάς.

  • Like 1
Δημοσ.

Πόσο "ασφαλές" είναι να αλλάξουμε μόνοι μας τον ρυθμιστή? Δεν έχω δεν καν από κοντά πως είναι για αυτό ρωτάω είναι ψιλό τυφλοσουρτη τα πράματα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...