zanskou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Fetas1979 είπε Μπορώ να καθαρίσω την ψησταριά (roque 425) με ατμό καθαριστή; Το έχει κάνει κάποιος; ναι. αν δεν είσαι παντρεμένος, αν είσαι και θέλεις να χωρίσεις, ή αν την έχεις σε ταράτσα οπότε δεν σε νοιάζει που θα πάει όλη η βρώμα που θα εκτοξεύεται προς πάσα κατεύθυνση 1
imr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, zanskou είπε ναι. αν δεν είσαι παντρεμένος, αν είσαι και θέλεις να χωρίσεις, ή αν την έχεις σε ταράτσα οπότε δεν σε νοιάζει που θα πάει όλη η βρώμα που θα εκτοξεύεται προς πάσα κατεύθυνση Εχω δοκιμασει να την πλυνω με πιεστικο. Η ψησταρια εγινε σαν καινουργια, και η γυναικα μου ανεβασε πιεση 😛
ilpapacha Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Αυτά του είδους τα «σπορ» είναι μόνο για αυλές/παρτέρια
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, imr είπε Εχω δοκιμασει να την πλυνω με πιεστικο. Η ψησταρια εγινε σαν καινουργια, και η γυναικα μου ανεβασε πιεση 😛 Πολυ φιλος μου εισαι εσυ... 😂 το εχω κανει και εγω και μετα επλυνα ΟΛΟ το μπαλκονι, οταν λεμε όλο μιλάμε ΟΛΟ μεχρι και τους αρμους απο τα πλακακια, 35 τετραγωνικα εκανα 3.5 ωρες να τα καθαρισω για να φυγει η "ζημια" που έκανα 😇 1
sndev Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 θα πω ότι εχω κανει το ιδιο αλλά το μοίρασα ,ειπα εγω θα πλυνω ψησταριά εσυ το μπαλκόνι κ δέχτηκε. μετα απο αυτό δε ξαναζήτησε να ξανα ψησουμε εξω για να μη βρομίζει 🤣
plasTOST Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Λεκανάκι από την κάτω μεριά που είναι το ταψάκι, ξύσιμο να φύγουν τα χοντρά και μετά με ένα σφουγγάρι με ζεστό νερό και λίγο σαπούνι πιάτων και καθαρίζει. Εγώ βάζω και ένα πλαστικό κάτω από την ψησταριά ώστε αν σταξει κάτι να μην καθαρίζω.Η πυρόλυση τα καίει παντως όλα και με ένα πινελάκι βγάζεις και την μάκα από σχισμές στον κάδο κλπ. Και ξαναλέμε: Δεν θα γίνει ΠΟΤΕ όπως όταν την αγοράσαμε 5
Morosana Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Αυτά του είδους τα «σπορ» είναι μόνο για αυλές/παρτέρια Νερα , υγρασία και degreaser δεν είναι ότι καλύτερο. Το ιδανικό για περιβάλλον τροφίμων είναι ο καθαρισμός με ξηρό πάγο αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει στην Ελλάδα και τι κόστος μπορεί να έχει. https://youtube.com/shorts/959eo3ZijwE?feature=share 1
ilpapacha Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Morosana είπε Νερα , υγρασία και degreaser δεν είναι ότι καλύτερο. Το ιδανικό για περιβάλλον τροφίμων είναι ο καθαρισμός με ξηρό πάγο αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει στην Ελλάδα και τι κόστος μπορεί να έχει. https://youtube.com/shorts/959eo3ZijwE?feature=share Τα συγκεκριμένα βιντεάκια τα ανέβασα ως ενδεικτικά για το τι «χάος» μπορούν να προκαλέσουν ο καθαρισμός με ατμοκαθαριστή ή πλυστικό σε ένα μπαλκόνι. Από εκεί και πέρα αυτό που έχουμε πει παρά πολλές φορές είναι η χρησιμοποίηση υγρού πιάτων με ζεστό νερό, όπως αναφέρει και ο @plasTOST. Ιδιαίτερη έμφαση χρειάζεται και στην τελευταία πρόταση του ποστ που έκανε. 1
tsomby Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Σήμερα το μενού έχει βουβαλίσια μπριζόλα στην Weber Spirit II e-310. Πρώτη φορά θα τη δοκιμάσω, την είδα στο κρεοπωλείο και δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Είναι 1,5 κιλό. Καμιά συμβουλή για το ψήσιμο; Σκεφτόμουν να την κάνω όπως το μοσχάρι, 3-4 λεπτά απο κάθε πλευρά σε φουλ ένταση direct και όσο χρειαστεί μετά σε indirect μέχρι τους ~60 βαθμούς.
gdeli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μου φαίνεται σχετικά λεπτή, αν όντως είναι έτσι εγώ θα την άφηνα λίγο παραπάνω σε direct και δεν θα την έβγαζα στην άκρη για έμμεσο. Νομίζω δεν χρειάζεται.
sndev Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tsomby είπε Σήμερα το μενού έχει βουβαλίσια μπριζόλα στην Weber Spirit II e-310. Πρώτη φορά θα τη δοκιμάσω, την είδα στο κρεοπωλείο και δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Είναι 1,5 κιλό. Καμιά συμβουλή για το ψήσιμο; Σκεφτόμουν να την κάνω όπως το μοσχάρι, 3-4 λεπτά απο κάθε πλευρά σε φουλ ένταση direct και όσο χρειαστεί μετά σε indirect μέχρι τους ~60 βαθμούς. Θα τη κάνεις οπως ακριβώς θα κανες τη μοσχαρίσια. Να ξέρεις θα νε σκληρή κ οσο πιο πανω απο 58 τελική μετα το rest ακόμα σκληρότερη 2
Fetas1979 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, zanskou είπε ναι. αν δεν είσαι παντρεμένος, αν είσαι και θέλεις να χωρίσεις, ή αν την έχεις σε ταράτσα οπότε δεν σε νοιάζει που θα πάει όλη η βρώμα που θα εκτοξεύεται προς πάσα κατεύθυνση Άστο αν είναι να χωρίσω, σαπουνακι και νεράκι καλύτερα.😄😄😄😄
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Πως να κοροιδεψεις/κλεψεις τον καταναλωτη! 1
panos_ace Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αναφορά σε κείμενο Ένας από τους λόγους που σταμάτησα να αγοράζω απο εκει. Αν και ο βασικότερος ήταν τα κοψίματα του, άλλα θεόχοντρα και άλλα τσιγαρόχαρτα. 1
alexssss Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Τα χέρια μου δε πιάνουν .αλλά αυτό το bilt με κάνει να νιώθω μάστορα .1,5 ώρα έλεγε στις 6 βγήκε και έτοιμο υο μωρό . Το ματζαφλαρι που κρατάω δε ξέρω που χρησιμεύει ;.Γνωριζει κάποιος ; Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όλων σας 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα