Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, angel79 είπε

800 έχει η napoleon 425.οσον αφορά ψήσιμο 2-3 φορές την εβδομάδα το πολύ για 2-4 άτομα...

Ναι έχεις  δικιο νόμιζα 700 είχε.

Κοίτα τώρα,  για 2 εως 4 ατομα καλύπτεσε με 3ς καυστήρες οι 4ς ειναι υπερβολικοί το χαμε αναλύσει κ παλιότερα. Καλο θα ηταν να μη πας σε 2 καυστήρες οχι γτ δε θα κάνεις τη δουλεια σου ισα ισα αλλα όπως κ να χει με 3ς καυστήρες  εχεις περισσοτερες επιλογες.

Οι 2 καυστηρες για 4 ατομα είναι οριακα οκ, οι 4ς υπερβολή. Ποιοτικά στις ιδιες κατηγορίες σαν αντικείμενα η napoleon  είναι πιο ποιοτικές ομως ειδικά εαν δε ψήνεις ιδιαιτερες κοπες κρεατος μια broil η weber 3 καυστήρων θα σε υπερκαλυψει.

Για μενα ξαναδες τι καλο μπορείς να βρεις σε 3ς καυστηρες δες εαν μπορείς να φτάσεις εκεινο το ποσο κ αν δε μπορείς για 50 100 ε μη παρεις κατι κατώτερο απλα κανε υπομονή να μαζεψεις το ποσο που λείπει γτ θα σε συνοδεύσει για μια 5ετια το λιγότερο 

Για 2 3ς φορες τη βδομαδα να βάλεις κ στο πλάνο κατι πού ίσως καθαρίζει πιο ευκολα απο κάποιο άλλο 

• Like 1
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2246

• ilpapacha

2030

• sndev

1100

• ηνίοχος

586

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετα την 425...ποια ειναι η αμεσως καλυτερες με 3? η weber 310 ? και ποιες αλλες ετσι δοκιμασμενες? μεχρι 600?

Επεξ/σία από angel79
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, sndev είπε

Έχουμε νεώτερα;;

Εμενα χαλασε το κινέζικο sousvide κ ψάχνομαι  απο το πρωί  ποιο να παρω 😔

Tελικα το κρατησα 27ωρες γιατι δεν πειναγα στις 24. Το στεγνωσα και το περασα απο το lodge με ενα κουταλακι του γλυκου beef fat που ειχα κρατησει, και εκανε πολυ ωραια κρουστα. Το εκοψα οσο πιο λεπτα μπορουσα και βγηκε αρκετα καλο θα ελεγα. Μαλακο, οχι λιωμα, και σχετικα γευστικο. Το επομενο κομματι θα το κανω με σκετο αλατι, πιπερι, σκορδο, και οχι μειγμα μπαχαρικων που εβαλα σε αυτο. Γενικα ικανοποιημενος. Αν καποιος κανει διατροφη και θελει ενα απαχο κομματι, αξιζει να δοκιμασει τη διαδικασια αυτη. Αν δεν σε νοιαζει η διατροφη, υπαρχει το tri-tip που ειναι σαφως πιο νοστιμο και γινεται πολυ πολυ πιο γρηγορα. Μιλαω για value for money κοπες φυσικα. Btw απο τα 600γρ στο περιπου που ηταν βγηκε στο τελος 420γρ.

Σημερα θα κανω και το τεστ της επομενης ημερας. Να δω δλδ πως τρωγεται ξαναζεσταμενο. Αν και απ οτι εχω δει το τρωνε κρυο μεσα σε σαντουιτς.

241732596_1013573506141146_233902156636731083_n.jpg

241812182_383239476589860_6349355667049770435_n.jpg

241925474_989290411803377_4575803531639086751_n.jpg

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω καταληξει να πάρω την Rogue 425 Black - R425PK-1-GR. Στο homing στην σελιδα προιοντος λεει (Πληρωμή έως 24 άτοκες δόσεις), αλλα στην σελιδα του καταστήματος για τους τροπους πληρωμης , οι 24 δοσεις ισχυουν για > 1500 ευρω, οποτε η συγκεκριμενη βγαινει στις 10 δοσεις λογω ποσου. Η ερωτηση μου ειναι, αν γινει η αγορα απο αλλου πχ, you.gr δεν υπαρχει προβλημα με εγγυση κλπ κλπ. Και τα 2 "επισημα" καταστηματα δεν θεωρουνται? Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να παω απο κοντα να την δω και να την παρω ο ιδιος, αλλα οι 10 δοσεις ειναι λιγο θεμα.

Οποιος εχει την συγκεκριμενη, ας μου πει τι μπουκαλα χρησιμοποιει, αν χρειαζεται να αγορασω εξτρα ρυθμιστη και ιδανικα καπου κοντα στον Πειραια, ευχαριστω

Επεξ/σία από Amaretos
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Εχω καταληξει να πάρω την Rogue 425 Black - R425PK-1-GR. Στο homing στην σελιδα προιοντος λεει (Πληρωμή έως 24 άτοκες δόσεις), αλλα στην σελιδα του καταστήματος για τους τροπους πληρωμης , οι 24 δοσεις ισχυουν για > 1500 ευρω, οποτε η συγκεκριμενη βγαινει στις 10 δοσεις λογω ποσου. Η ερωτηση μου ειναι, αν γινει η αγορα απο αλλου πχ, you.gr δεν υπαρχει προβλημα με εγγυση κλπ κλπ. Και τα 2 "επισημα" καταστηματα δεν θεωρουνται? Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να παω απο κοντα να την δω και να την παρω ο ιδιος, αλλα οι 10 δοσεις ειναι λιγο θεμα.

Οποιος εχει την συγκεκριμενη, ας μου πει τι μπουκαλα χρησιμοποιει, αν χρειαζεται να αγορασω εξτρα ρυθμιστη και ιδανικα καπου κοντα στον Πειραια, ευχαριστω

Από την στιγμή που την αγοράζεις από ελληνικό κατάστημα, η εγγύηση ισχύει κανονικά για Ελλάδα.

1 ώρα πριν, Amaretos είπε

Για μπουκάλα, θα σου πρότεινα προπάνιο, όπως προτρέπει και το manual

https://www.napoleon.com/en/gr/grills/products/gas-grills/rogue-series/rogue-425-r425pk-1-gr

https://www.napoleon.com/sites/default/files/products/N415-0574CE-GB-DE.pdf

C34A6E5E-B3D4-4A10-89A8-01F126B62289.jpeg.a90677d9adb84e0eda8fbb79c7c1cbc6.jpeg

Αν βάλεις συμβατική μπουκάλα, με μείγμα, δεν χρειάζεται να αλλάξεις ρυθμιστή. Αν βάλεις μπουκάλα με προπάνιο, τότε θα χρειαστεί να αλλάξεις ρυθμιστή και να πάρεις έναν στ 37mbar.

Αν βάλεις μπουκάλα coral prime, είτε μείγμα είτε προπάνιο, θα χρειαστεί να αλλάξεις ρυθμιστή αναλόγως

https://zaxaris-energy.gr/product/rythmistis-fialis-ygraeriou-prime-coral-gas/

https://tsetsosgas.gr/rithmistis-fialis-propaniou-prime-685

Μπουκάλες μπορείς να προμηθευτείς από κάποιο κοντινό σου βενζινάδικο, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα. Αν προτιμήσεις της μπουκάλες της Shell, υπάρχει υπηρεσία που στις φέρνει σπίτι. Φαντάζομαι ότι το έχουν κι άλλες εταιρείες.

2B55DC1E-7DF6-4BAF-9068-E287BBF2DFE7.jpeg.9c2e98ed14fa2034c618dd057b057672.jpeg

• Like 3
Δημοσ.
Στις 12/9/2021 στις 8:27 ΜΜ, angel79 είπε

Παιδιά να προτιμήσω broil king crown 410 με τέσσερις καυστήρες και 580€ από napoleon rogue 365 με δύο και 620€? Για έμμεσο η πιο πολλές επιλογές λόγω καυστήρων?

Χωρίς να την έχω δει από κοντά, νομίζω ότι ανάμεσα στις 2 η Crown υπερτερεί λόγω πλήθους καυστήρων και μεγέθους. Θα έχεις τα γνωστά θεματάκια που έχουν αναφερθεί πολλές φορές εδώ για BK, αλλά  οι 4 καυστήρες πολύ καλύτεροι από τους 2.

Δημοσ.

Update για το sous vide νουα που εκανα το ΣΚ. Σημερα τελικα εφαγα ξαναζεσταμενο και ηταν μια χαρα. Ειχε χασει λιγο υγρασια ακομα, αλλα για φαγητο στο γραφειο ειναι οτι πρεπει. Οποτε σιγουρα θα το ξανακανω. Υπενθυμιζω οτι ηταν απο black angus, αλλα το συγκεκριμενο κομματι δεν εχει καθολου λιπος, οποτε υποθετω οτι και απλο ελληνικο μοσχαρι θα ειναι αντιστοιχα καλο.

• Like 3
Δημοσ.

Το εργαλείο μόλις κατέφθασε .Τεχνικός δεν υποστηριζόταν στη περιοχή μου όποτε περιμένω δικό μου ψυκτικό για συναρμολόγηση . Μεγάλο φάουλ που έχει οδηγίες σε ιταλικά γαλλικά ολλανδικά και γερμανικά μόνο  .Αν έχει κάποιος καλο assembly για να ξεκινήσω πάντα ευπρόσδεκτο ! Ευχαριστώ πολύ !

A9EFCEAD-1109-47C3-A8B6-096B541518E4.jpeg

• Like 4
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alexssss είπε

Το εργαλείο μόλις κατέφθασε .Τεχνικός δεν υποστηριζόταν στη περιοχή μου όποτε περιμένω δικό μου ψυκτικό για συναρμολόγηση . Μεγάλο φάουλ που έχει οδηγίες σε ιταλικά γαλλικά ολλανδικά και γερμανικά μόνο  .Αν έχει κάποιος καλο assembly για να ξεκινήσω πάντα ευπρόσδεκτο ! Ευχαριστώ πολύ !

Εδω τα εχει ολα, βαλε το μοντελο αριστερα και θα σου βγαλει

https://www.weber.com/GR/el/help/manuals/

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexssss είπε

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή BILT που βοηθάει στην συναρμολόγηση με 3D απεικόνιση.

https://biltapp.com

Έχει οδηγίες για Weber και Napoleon

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή BILT που βοηθάει στην συναρμολόγηση με 3D απεικόνιση.

https://biltapp.com

Έχει οδηγίες για Weber και Napoleon

Εντυπωσιακό ! Ευχαριστώ πολύ !!!

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, alexssss είπε

Καλορίζικη πάντα γεμάτη και καλά ψησίματα!

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fetas1979 είπε

Μπορώ να καθαρίσω την ψησταριά (roque 425) με ατμό καθαριστή; Το έχει κάνει κάποιος; 

Βαλε μια φωτο να δουμε τι κατασταση ειναι και θα σου πουμε. Αν εχει λιγα λιπη απο τα πρωτα ψησιματα θα καθαρισει σχετικα ευκολα σε ικανοποιητικο βαθμο. Αν εχει πιασει μαυρο καρβουνιασμενο λιπος στα τοιχωματα, δεν θα κανεις δουλεια. Αυτο για να φυγει θελει πολυ δυνατο τριψιμο με σκληρο συρμα και πιο πιθανο να κανεις ζημια παρα καλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...