ilpapacha Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν έχω ψήσει, όμως δεν πιστεύω ότι ψήνονται διαφορετικά από τα υπόλοιπα ψάρια στην σχάρα. Λαδώνεις, αλατίζεις και ψήνεις.
ritualistic Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Δεν έχω ψήσει, όμως δεν πιστεύω ότι ψήνονται διαφορετικά από τα υπόλοιπα ψάρια στην σχάρα. Λαδώνεις, αλατίζεις και ψήνεις. Το σχημα του ειναι αυτο που με ανησυχει αλλα και εγω εχω καταληξει στο οτι θα το κανω οπως ολα τα υπολοιπα.
ilpapacha Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, ritualistic είπε Το σχημα του ειναι αυτο που με ανησυχει αλλα και εγω εχω καταληξει στο οτι θα το κανω οπως ολα τα υπολοιπα. Στο παρακάτω λινκ, αναφέρει ότι μπορείς να τον κόψεις και σε ροδέλες https://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?t=49434 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Νουά (Eye round black angus USDA Choice) 600g σε sous vide 131F/24H. Εχω βαλει και θερμομετρο γιατι δεν εμπιστευομαι πολυ το instant pot για sous vide και δειχνει 127-129F, που μου αρκει. Εχω βαλει μειγμα Old sweet smoke απο το Μπαχαρ. Πηρα ενα μεγαλο κομματι 2,400g και το υπολλοιπο θα γινει κιμας, γιατι δεν ξερω πως θα βγει. Ειναι σκληρο και απαχο κομματι, οποτε ειναι για δοκιμη αυτο το κομματι, να δω αν θα μαλακωσει σε 24 ωρες. Αυριο τετοια ωρα θα εχει τελειωσει το sous vide και θα το βαλω στο bbq για searing. Οποτε τα υπολλοιπα αυριο. Για την ιστορια εχει γυρω στα 12ευρω το κιλο, αλλα ο λογος που το πηρα ειναι οτι τελειως απαχο. Εχει γυρω γυρω μονο λιγο το οποιο το αφαιρεσα το περισσοτερο. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από SagoniasSlutRos 5
Fetas1979 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Κοιτάξτε λίγο φλόγα. Είναι φυσιολογικό ή κάτι πάει στραβά;
ilpapacha Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Fetas1979 είπε Κοιτάξτε λίγο φλόγα. Είναι φυσιολογικό ή κάτι πάει στραβά; Αν στάζει λίπος ή υπάρχουν υπολείμματα από προηγούμενα ψησίματα, δεν είναι κάτι. Θα δοκίμαζα να την ανάψω, κατά προτίμηση βραδινή ώρα, βγάζοντας σχάρες/flavorizer bars για να δω την συμπεριφορά της φλόγας. Από εκεί και πέρα τραβάς φωτό/βίντεο και στέλνεις στην αντιπροσωπεία για να έχεις μια επίσημη απάντηση.
Fetas1979 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Αν στάζει λίπος ή υπάρχουν υπολείμματα από προηγούμενα ψησίματα, δεν είναι κάτι. Θα δοκίμαζα να την ανάψω, κατά προτίμηση βραδινή ώρα, βγάζοντας σχάρες/flavorizer bars για να δω την συμπεριφορά της φλόγας. Από εκεί και πέρα τραβάς φωτό/βίντεο και στέλνεις στην αντιπροσωπεία για να έχεις μια επίσημη απάντηση. Ευχαριστώ πολύ φίλε αυτό θα κάνω και θα δω. 1
gdeli Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Λόγω του λίπους που επικρατεί στον κάδο και στους διαχύτες το παθαίνεις. Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Το έχω κι εγώ στο μέρος που ψήνω τα λιπαρά, εκεί που ψήνω λαχανικά, ψωμιά, πίτες κλπ δεν εμφανίζεται. Φαντάζομαι με ένα καλό καθάρισμα θα επανέλθει στο κανονικό μπλε. Αν όχι, τότε ή θέλουν ρύθμιση οι καυστήρες ή κάτι παίζει με την φιάλη. Και τα δύο εύκολα διορθώνονται. 1
Fetas1979 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, gdeli είπε Λόγω του λίπους που επικρατεί στον κάδο και στους διαχύτες το παθαίνεις. Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Το έχω κι εγώ στο μέρος που ψήνω τα λιπαρά, εκεί που ψήνω λαχανικά, ψωμιά, πίτες κλπ δεν εμφανίζεται. Φαντάζομαι με ένα καλό καθάρισμα θα επανέλθει στο κανονικό μπλε. Αν όχι, τότε ή θέλουν ρύθμιση οι καυστήρες ή κάτι παίζει με την φιάλη. Και τα δύο εύκολα διορθώνονται. Ευχαριστώ πολύ φίλε. Θα κάνω και ένα καλό καθάρισμα και θα το τσεκαρω. 1
toxotis67 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Κάποιες ημέρες σαν την σημερινή, που την ώρα που έψηνα, είχε δυνατό αέρα, ευχαριστιέμαι που έχω επώνυμη ψησταριά που δεν καταλαβαίνει τίποτα. 4
sndev Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 11/9/2021 στις 3:09 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε Νουά (Eye round black angus USDA Choice) 600g σε sous vide 131F/24H. Εχω βαλει και θερμομετρο γιατι δεν εμπιστευομαι πολυ το instant pot για sous vide και δειχνει 127-129F, που μου αρκει. Εχω βαλει μειγμα Old sweet smoke απο το Μπαχαρ. Πηρα ενα μεγαλο κομματι 2,400g και το υπολλοιπο θα γινει κιμας, γιατι δεν ξερω πως θα βγει. Ειναι σκληρο και απαχο κομματι, οποτε ειναι για δοκιμη αυτο το κομματι, να δω αν θα μαλακωσει σε 24 ωρες. Αυριο τετοια ωρα θα εχει τελειωσει το sous vide και θα το βαλω στο bbq για searing. Οποτε τα υπολλοιπα αυριο. Για την ιστορια εχει γυρω στα 12ευρω το κιλο, αλλα ο λογος που το πηρα ειναι οτι τελειως απαχο. Εχει γυρω γυρω μονο λιγο το οποιο το αφαιρεσα το περισσοτερο. Έχουμε νεώτερα;; Εμενα χαλασε το κινέζικο sousvide κ ψάχνομαι απο το πρωί ποιο να παρω 😔
skskre Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, sndev είπε Έχουμε νεώτερα;; Εμενα χαλασε το κινέζικο sousvide κ ψάχνομαι απο το πρωί ποιο να παρω 😔 Anova-αν σε παίρνει χρηματικά- https://anovaculinary.com/anova-precision-cooker/ 1
angel79 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά να προτιμήσω broil king crown 410 με τέσσερις καυστήρες και 580€ από napoleon rogue 365 με δύο και 620€? Για έμμεσο η πιο πολλές επιλογές λόγω καυστήρων? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από angel79
sndev Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, skskre είπε Anova-αν σε παίρνει χρηματικά- https://anovaculinary.com/anova-precision-cooker/ Ναι.. το πηρα ήδη ,το μεσαίο με την έκπτωση κ μεταφορικα 200 βγηκε. Που πρακτικά... δε φαντάζομαι οτι θα χει διαφορά απο το κινεζικο των 70 ε που είχα αλλα θελω να πιστευω οτι θα δουλεύει για την επόμενη 10ετια κ να μη τα φτύσει οπως αυτό στη 3ετια. Κοιταζα κ το joule κ ενα ακομα αλλα απο οτι καταλαβα στην Ευρώπη δεν εχει επέκταθει ακομα η φαση με τα sous vide κ δεν έχει 1 ώρα πριν, angel79 είπε Παιδιά να προτιμήσω broil king crown 410 με τέσσερις καυστήρες και 580€ από napoleon rogue 365 με δύο και 620€? Για έμμεσο η πιο πολλές επιλογές λόγω καυστήρων? 660 βλεπω ξεκιναει η broil king εαν ισχυει τοτε, Προσωπικά θα πήγαινα στη napoleon με 3ς καυστήρες στα 700 Εαν δεν ισχύει παίζουν κ αλλα πράγματα ρολο οπως οι ανάγκες σου.. για ποσους θα ψηνεις καθημερινά ποσο χωρο έχεις κτλ.
angel79 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sndev είπε Ναι.. το πηρα ήδη ,το μεσαίο με την έκπτωση κ μεταφορικα 200 βγηκε. Που πρακτικά... δε φαντάζομαι οτι θα χει διαφορά απο το κινεζικο των 70 ε που είχα αλλα θελω να πιστευω οτι θα δουλεύει για την επόμενη 10ετια κ να μη τα φτύσει οπως αυτό στη 3ετια. Κοιταζα κ το joule κ ενα ακομα αλλα απο οτι καταλαβα στην Ευρώπη δεν εχει επέκταθει ακομα η φαση με τα sous vide κ δεν έχει 660 βλεπω ξεκιναει η broil king εαν ισχυει τοτε, Προσωπικά θα πήγαινα στη napoleon με 3ς καυστήρες στα 700 Εαν δεν ισχύει παίζουν κ αλλα πράγματα ρολο οπως οι ανάγκες σου.. για ποσους θα ψηνεις καθημερινά ποσο χωρο έχεις κτλ. 800 έχει η napoleon 425.οσον αφορά ψήσιμο 2-3 φορές την εβδομάδα το πολύ για 2-4 άτομα... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από angel79
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα