Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, sndev είπε

Αν το κάνεις για ιατρικούς λόγους εμενα με έσωσε το καθημερινό έντονο ελενχομενο περπάτημα αλλα ειναι λάθος νημα αυτό για να συνεχίσω 😅

Το έντονο περπάτημα μέχρι τον χασάπη για τροφοδοσία, πιάνεται; Εννοείται ότι θα υπάρχει καθημερινή επανάληψη…

  • Like 1
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2246

  • ilpapacha

    2030

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.
8 ώρες πριν, depmode είπε

Βραδινό απλό, λιτό, μια μοσχαρίσια για μένα και μια χοιρινή για τη σύζυγο. Μαριναρισμα με διάφορα μπαχαρικά, στο ψυγείο για 3 περίπου ώρες και αλάτι λίγο πριν μπει στη σχάρα. Θωράκισμα πρώτα στο υπέρυθρο μάτι, 2 λεπτά κάθε πλευρά, με γύρισμα 45 μοιρών στα 60 δευτερόλεπτα για να πετύχω τα διαμαντακια, και μετά έμμεσο ψήσιμο στους 190 για άλλα 10 περίπου λεπτά μέχρι να φτάσω εσωτερική θερμοκρασία 65 βαθμούς (μας αρέσει medium-well). Αποτέλεσμα, τέλειο!

 

Αν κρίνω από την κατάσταση της ψησταριάς, είναι το πρώτο σου ψήσιμο; Με το καλό και στα επόμενα! Πάντα τέτοια!

2 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Το έντονο περπάτημα μέχρι τον χασάπη για τροφοδοσία, πιάνεται; Εννοείται ότι θα υπάρχει καθημερινή επανάληψη…

Νομίζω το να προσαρμόσεις βαράκια στα χέρια σου σαν περιβραχιόνια όταν τρως πρόβατο είναι πιο effective solution. Κάποια μελέτη θα υπάρχει, δεν μπορεί!

@SagoniasSlutRos είπαμε, βαφτίζουμε το λίπος της προβατίνας ω3, τρώμε όσο θέλουμε και μετά κατηγορούμε το στρες για την χοληστερίνη!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Το έντονο περπάτημα μέχρι τον χασάπη για τροφοδοσία, πιάνεται; Εννοείται ότι θα υπάρχει καθημερινή επανάληψη…

Αμεεε αν πηγαίνεις με 125 παλμους για 45 λεπτα πηγαινε ελα θα εισαι αψογος! Αν μάλιστα στην επιστροφή κρατάς σακουλα 3 κιλα μοσχαρι στο ενα χέρι κ 3 κιλά  προβατινα στο αλλο κάνεις εκπληκτικη ασκηση "farmer walker" https://youtu.be/VCSpbwd-D0k κ δε θα σε  πιανει κανενα τριγλικεριδιο κ χοληστερίνη !

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gdeli είπε

Νομίζω το να προσαρμόσεις βαράκια στα χέρια σου σαν περιβραχιόνια όταν τρως πρόβατο είναι πιο effective solution. Κάποια μελέτη θα υπάρχει, δεν μπορεί!

Ακριβώς, λύσεις υπάρχουν! Το τερπνόν μετά του ωφέλιμου!

  • Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εχεις κανενα dremel ή διδυμο τροφο να φας λίγο τη σουβλα;

Όχι, αλλά έτσι και αλλιώς δεν θα ήθελα να την "φάω" γιατί η ίδια σούβλα χρησιμοποιείται και στη φουκού οπότε μετά δεν θα ταιριάζει στην εκεί εσοχή και δεν θα μπορεί να γυρίσει 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sndev είπε

Αμεεε αν πηγαίνεις με 125 παλμους για 45 λεπτα πηγαινε ελα θα εισαι αψογος! Αν μάλιστα στην επιστροφή κρατάς σακουλα 3 κιλα μοσχαρι στο ενα χέρι κ 3 κιλά  προβατινα στο αλλο κάνεις εκπληκτικη ασκηση "farmer walker" https://youtu.be/VCSpbwd-D0k κ δε θα σε  πιανει κανενα τριγλικεριδιο κ χοληστερίνη !

Αυτά είναι! Όσο περισσότερες λύσεις βρίσκουμε, τόσο περισσότερο θα μπορούμε να απολαμβάνουμε! 

Αυτό το thread μπορεί να γίνει η χρυσή τομή του fitness και anti fitness thread σε αυτό το φόρουμ…😂

  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, fantakola είπε

Όχι, αλλά έτσι και αλλιώς δεν θα ήθελα να την "φάω" γιατί η ίδια σούβλα χρησιμοποιείται και στη φουκού οπότε μετά δεν θα ταιριάζει στην εκεί εσοχή και δεν θα μπορεί να γυρίσει 

Θα κάνεις την μία από τις 2 μεριές όχι και τις 2.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, depmode είπε

Βραδινό απλό, λιτό, μια μοσχαρίσια για μένα και μια χοιρινή για τη σύζυγο. Μαριναρισμα με διάφορα μπαχαρικά, στο ψυγείο για 3 περίπου ώρες και αλάτι λίγο πριν μπει στη σχάρα. Θωράκισμα πρώτα στο υπέρυθρο μάτι, 2 λεπτά κάθε πλευρά, με γύρισμα 45 μοιρών στα 60 δευτερόλεπτα για να πετύχω τα διαμαντακια, και μετά έμμεσο ψήσιμο στους 190 για άλλα 10 περίπου λεπτά μέχρι να φτάσω εσωτερική θερμοκρασία 65 βαθμούς (μας αρέσει medium-well). Αποτέλεσμα, τέλειο!

20210906_020243-COLLAGE.jpg

Ωραίος!

Μια επισήμανση μόνο, όσον αφορά το αλάτι, επειδή αναφέρεις ότι αλατίσεις πριν τις βάλεις στην σχάρα. Επειδή το πλαϊνό infrared έχει κυψέλες, υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσουν κομμάτια αλατιού σε αυτές και να τις «βουλώσουν». Το αλάτι «καίγεται» στους 800 βαθμούς Κελσίου, δεν γνωρίζω αν αλλάζει αυτό ανάλογα με τον τύπο αλατιού.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gdeli είπε

Αν κρίνω από την κατάσταση της ψησταριάς, είναι το πρώτο σου ψήσιμο; Με το καλό και στα επόμενα! Πάντα τέτοια!

@SagoniasSlutRos

Τρίτο. Απλώς είναι καινούργια ακόμα και έχω όρεξη να καθαρίζω 😁 συν του ότι ακόμη δεν έγινε μεγάλη μάζωξη για να γεμίσει.

 

Πάντως ως πρώτες εντυπώσεις από την 525 είναι θετικότατες και φυσικά η ευκολία και η ταχύτητα στο ψήσιμο  σε σχέση με την προηγούμενη που είχα είναι μέρα με τη νύχτα. 

6 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Ωραίος!

Μια επισήμανση μόνο, όσον αφορά το αλάτι, επειδή αναφέρεις ότι αλατίσεις πριν τις βάλεις στην σχάρα. Επειδή το πλαϊνό infrared έχει κυψέλες, υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσουν κομμάτια αλατιού σε αυτές και να τις «βουλώσουν». Το αλάτι «καίγεται» στους 800 βαθμούς Κελσίου, δεν γνωρίζω αν αλλάζει αυτό ανάλογα με τον τύπο αλατιού.

Δεν το ήξερα, δεν αναφέρει και τίποτα στο manual. Πάντως όταν λέω πριν, εννοώ κανένα δεκάλεπτο οπότε είχε προλάβει νομίζω να απορροφηθεί. Άρα τί προτείνεις; Αλατισμα μετά το ψήσιμο ή αρκετά πιο πριν; Ευχαριστώ για το tip

Επεξ/σία από depmode
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fantakola είπε

--------------------------------------------------------

Έχω μια σούβλα πάχους 8mm και ένα μοτέρ του οποίου η υποδοχή για σούβλα είναι για μικρότερο πάχος. Δεν το έχω μετρήσει όμως υποθέτω πως είναι 6mm ή 7mm .

Προσπαθώ να βρω κάποιον ανταπτορα ή οποιαδήποτε άλλη λύση ώστε να μπορέσω να χρησιμοποιήσω τον υπάρχοντα εξοπλισμό.

Ιδέες κανείς?

Επισυνάπτω φωτογραφία του μοτέρ 

Screenshot_20210906_074753_edit_108800889804750.jpg

Στην θέση σου, θα δοκίμαζα να δω αν μπορώ με κάποιον τρόπο να προσαρμοστώ «καρυδάκια». Αν έχεις μια κασετίνα με αντάπτορες και εξαρτήματα, αξίζει να δοκιμάσεις

https://www.skroutz.gr/s/26674020/Tactix-Καρυδάκι-Allen-CR-V-1-2-6mm-361341.html

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Θα κάνεις την μία από τις 2 μεριές όχι και τις 2.

Η μία πλευρά έχει χερούλι ξύλινο

12 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Στην θέση σου, θα δοκίμαζα να δω αν μπορώ με κάποιον τρόπο να προσαρμοστώ «καρυδάκια». Αν έχεις μια κασετίνα με αντάπτορες και εξαρτήματα, αξίζει να δοκιμάσεις

https://www.skroutz.gr/s/26674020/Tactix-Καρυδάκι-Allen-CR-V-1-2-6mm-361341.html

Αυτό σκέφτηκα και εγώ κατευθείαν! Δυστυχώς όμως, τα καρυδακια που έχω είναι διαφορετικά από της φωτογραφίας και δεν μπόρεσα να το μονταρω ρε γμτ 

Πρέπει να δω εδώ Σουηδία που θα βρω σαν αυτά του λίνκ που παρέθεσες!

 

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, depmode είπε

Δεν το ήξερα, δεν αναφέρει και τίποτα στο manual. Πάντως όταν λέω πριν, εννοώ κανένα δεκάλεπτο οπότε είχε προλάβει νομίζω να απορροφηθεί. Άρα τί προτείνεις; Αλατισμα μετά το ψήσιμο ή αρκετά πιο πριν; Ευχαριστώ για το tip

Από την στιγμή που προλαβαίνει να απορροφηθεί πριν την βάλεις, τότε δεν έχεις κάποιο θέμα. Όταν πρόκειται να τις βάλω πρώτα στο infrared και έπειτα στην σχάρα, αλατίζω μετά.

 

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, fantakola είπε

Η μία πλευρά έχει χερούλι ξύλινο

Αυτό σκέφτηκα και εγώ κατευθείαν! Δυστυχώς όμως, τα καρυδακια που έχω είναι διαφορετικά από της φωτογραφίας και δεν μπόρεσα να το μονταρω ρε γμτ 

Πρέπει να δω εδώ Σουηδία που θα βρω σαν αυτά του λίνκ που παρέθεσες!

 

 

Τότε αγορά μία επιπλέον σούβλας και θα είσαι ΟΚ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sndev είπε

Δλδ 150 γρ ψημένο; από διαιτολόγο η αυτομαστιγονεσαι; 

Αν το κάνεις για ιατρικούς λόγους εμενα με έσωσε το καθημερινό έντονο ελενχομενο περπάτημα αλλα ειναι λάθος νημα αυτό για να συνεχίσω

Διατροφη για γυμναστικη ειναι, οποτε εχει αρκετο φαγητο μεσα στη μερα. Απλα το γευμα με το κρεας ειναι 200γρ ωμο. Δεν εχω ουτε βδομαδα που ξεκινησα, οποτε δεν μπορω να πω αν ειμαι ευχαριστημενος ή οχι. Μπορω να πω οτι δεν πειναω. Μπηκα στη διαδικασια να παω σε διατροφολογο γιατι ενω προσπαθουσα μονος μου πολυ κανενα 2μηνο με το να τρωω 2,000θερμιδες καθε μερα, το Σαββατοκυριακο ετρωγα ψιλοελευθερα και χαλαγα οτι εχτιζα μεσα στη βδομαδα. Οποτε τωρα θα μπω σε ενα προγραμμα να φτασω εκει που θελω σιγα σιγα. Τωρα τρωω γυρω στις 2,300 θερμιδες τη μερα. 

Τωρα αν ειναι να φαω μια φορα καθε δυο βδομαδες κατι που γουσταρω, θα κοψω κατι απο την προηγουμενη μερα, θα κοψω κατι και απο την επομενη και θα το φαω.

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, plasTOST είπε

Τότε αγορά μία επιπλέον σούβλας και θα είσαι ΟΚ.

Μα αυτό θέλω να αποφύγω ... Έχω σούβλες και έχω και μοτέρ οπότε μου φαίνεται λογικό να βρω τρόπο να προσαρμόσω τα υπάρχοντα παρά να δώσω αλλά 50€ για να πάρω καινούριο Κιτ 🙄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...