Morosana Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Για δωσε πληροφοριες για τον ατμοκαθαριστη γιατι με ενδιαφερει... 6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Με τετοιο εννοεις; https://www.skroutz.gr/s/9358712/Sencor-SSC-3001YL.html Οποτε απλα του ριχνεις ατμο και μετα πχ το περνας με σφουγγαρι; Αυτοί οι μικροί δεν κάνουν σχεδόν τίποτα γιατί δεν έχουν πίεση είχα πάρει κάποτε έναν και τον έφαγε το ντουλάπι. Εχουμε πάρει τον Karcher sc 4 και κάνει παπάδες και στην κουζίνα να καθαρίζει φούρνο πλακάκια απορροφητηρα και στα αμάξια αλλά και γενικα για κουρτίνες καναπέδες κτλ (ειδικά με τον κορωνοιο η γυναίκα μου έγινε μανιακή) και κάνει και εξαιρετική δουλειά στη ψησταριά. Συνήθως δεν χρειάζεται σφουγγάρι αλλά επειδή αυτές τις ημέρες έψησε αρκετά παϊδακια και λιπαρά κρέατα μετά από το πρώτο blast με ατμό πέρασα με ένα σφουγγάρι και φέρι και ξανά blast με ατμό. 3
ηνίοχος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μεγάλο κεφάλαιο το καθάρισμα της ψησταριάς , για έναν που ψήνει μια στο τόσο ή έχει ελεύθερο χρόνο δεν υπάρχει πρόβλημα , για μένα όμως που ψήνω 2 με 3 φορές την βδομάδα χειμώνα καλοκαίρι είναι, και μάλιστα μεγάλο . Παλιά είχα μια outback ή κάπως έτσι με πέτρες και δύο καυστήρες , χώρις καπάκι όσο οι πέτρες ήταν καθαρές όλα σχεδόν καλά αν εψηνες όμως λιπαρά γέμιζαν και όταν επερναν φωτιά δεν έσβηνε με τίποτα το μυστικό ήταν το πολύ καλό κάψιμο έτσι ώστε να γίνει πυρόλυση για να γίνει αυτό έπρεπε να ανακατεύεις τις πέτρες γιατί τα σημεία που ήταν μακριά από τους καυστήρες δεν ανέβαζαν θερμοκρασία να σκεφτεί κανείς ότι σε σχάρα 50χ50 εψηνες μόνο 4 μπριζόλες δύο σε κάθε καυστήρα το υπόλοιπο στην ουσία ήταν για ξεκούραση στα κρέατα . Ευτυχώς γλυτωσα τα τελευταία 3 ,5 - 4 χρόνια έχω μια με συρτάρι νερού και ουσιαστικά το μόνο που κάνω είναι να αδειάζω , λίπη και μικρά κομματάκια που τυχόν υπάρχουν , τη σχάρα την καθαρίζω πριν ψήσω , αφού την ανάψω βάζω νερό ( τελευταία έβαλα χυμό μήλου το είδα σε κάποιο βίντεο ) την αφήνω να κάψει καλά και την πλακωνω με βούρτσα και από τις δύο πλευρές ξύνω τα μεταλλικά πάνω από τους καυστήρες και άντε γεια
aenaos15 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Morosana είπε Αυτοί οι μικροί δεν κάνουν σχεδόν τίποτα γιατί δεν έχουν πίεση είχα πάρει κάποτε έναν και τον έφαγε το ντουλάπι. Εχουμε πάρει τον Karcher sc 4 και κάνει παπάδες και στην κουζίνα να καθαρίζει φούρνο πλακάκια απορροφητηρα και στα αμάξια αλλά και γενικα για κουρτίνες καναπέδες κτλ (ειδικά με τον κορωνοιο η γυναίκα μου έγινε μανιακή) και κάνει και εξαιρετική δουλειά στη ψησταριά. Συνήθως δεν χρειάζεται σφουγγάρι αλλά επειδή αυτές τις ημέρες έψησε αρκετά παϊδακια και λιπαρά κρέατα μετά από το πρώτο blast με ατμό πέρασα με ένα σφουγγάρι και φέρι και ξανά blast με ατμό. Αν δεν σου ειναι κοπος ανεβασε φωτο οταν το καθαρισεις , γιατι κοιταω αυτη να παρω κι εγω (sc 4)....
ftso Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Βλέπω ότι άρχισε να παιρνει πάλι την ανιουσα η τιμή, οπότε χτύπησα και εγω μια Weber spirit II E-310 GBS... 1
Xorxhs! Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 20 euro πάνω ξαφνικα, παραμενοντας σε προσφορα...ρε αει σιχτηρ
Maktheo Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Αν εννοείτε την προσφορά απο Κ, την ιδια τακτική ακολουθησε με την Landmann Rexon 3.0, που μια βδομάδα πριν το Πάσχα την ειχε προσφορά 279, την ανεβασε 299 και απο χθες παιζει πάλι 279..
ftso Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Εγώ πάντως την πήρα απο το raba (kazanas) που την εχει και στην καλύτερη τιμή και αμεσα διαθέσιμη...
voliotis_gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 46 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε 20 euro πάνω ξαφνικα, παραμενοντας σε προσφορα...ρε αει σιχτηρ To you.gr την έχει 549
Morosana Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 57 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Αν δεν σου ειναι κοπος ανεβασε φωτο οταν το καθαρισεις , γιατι κοιταω αυτη να παρω κι εγω (sc 4).... Την επόμενη φορά που θα καθαρίσω θα βγάλω φωτό πριν μετά. Η μόνες φωτό που έχω το steamer σε δράση είναι στο αμαξι που κάνει εξαιρετική δουλειά ειδικά σε σε μένα που καπνίζω μέσα στο αμαξι. 1
voliotis_gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, ftso είπε Την είχε 549 θες να πεις... Σωστός,τις πήραν όλες!!!! Ριξε μια ματια εδω γραφει διαθεσιμο https://www.kazanas.gr/product/333033-pshstaria-spirit-ii-e-310-gbs-weber Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από voliotis_gr
ftso Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 34 λεπτά πριν, voliotis_gr είπε Σωστός,τις πήραν όλες!!!! Ριξε μια ματια εδω γραφει διαθεσιμο https://www.kazanas.gr/product/333033-pshstaria-spirit-ii-e-310-gbs-weber Αν δεις το ποστ μου παραπανω γράφω οτι ηδη εχω ψωνίσει απο εκει. Βασικα απο raba που ειναι η ιδια επωνυμία...
voliotis_gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, ftso είπε Αν δεις το ποστ μου παραπανω γράφω οτι ηδη εχω ψωνίσει απο εκει. Βασικα απο raba που ειναι η ιδια επωνυμία... ΟΚ Καλα ψησιματα !!! 1
Astronautis Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους. Καλό το αέριο αλλά το Πάσχα θέλει κάρβουνα. 18 κιλά αρνί + κοκορέτσι + σπληναντερο + 2 κιλά μπριζόλες για κάτι γεροντακια δίπλα που κλείστηκαν μέσα λόγω κορωνοιου . Ένα από τα καλά της επαρχίας είναι ότι υπάρχουν ακόμη αυλές και περιβόλια. Γυρίζοντας σιγά σιγά στην καθημερινή ρουτίνα και το αέριο, θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν weber τι κάνουν με το ταψακι στο λιποσυλλεκτη: αγοράζετε γνήσια ταψακια στην εξωφρενική τιμή της Weber ή έχετε βρει κάπου αλουμινένια ταψιά; Κοίταξα στο Σκλαβενίτη αλλά δεν είχε κάτι που να ταιριάζει στο μέγεθος. Είτε πολύ μικρά είτε μεγαλύτερα από το συλλέκτη. Ερώτηση 2: τα ψάρια ψήνονται κατευθείαν πάνω στο μαντέμι; Η να βάλω σχάρα ανοξείδωτη; Φοβάμαι να.μην κολλήσουν και δεν μπορώ να τα γυρίσω
snapshot- Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Astronautis είπε Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους. Καλό το αέριο αλλά το Πάσχα θέλει κάρβουνα. 18 κιλά αρνί + κοκορέτσι + σπληναντερο + 2 κιλά μπριζόλες για κάτι γεροντακια δίπλα που κλείστηκαν μέσα λόγω κορωνοιου . Ένα από τα καλά της επαρχίας είναι ότι υπάρχουν ακόμη αυλές και περιβόλια. Γυρίζοντας σιγά σιγά στην καθημερινή ρουτίνα και το αέριο, θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν weber τι κάνουν με το ταψακι στο λιποσυλλεκτη: αγοράζετε γνήσια ταψακια στην εξωφρενική τιμή της Weber ή έχετε βρει κάπου αλουμινένια ταψιά; Κοίταξα στο Σκλαβενίτη αλλά δεν είχε κάτι που να ταιριάζει στο μέγεθος. Είτε πολύ μικρά είτε μεγαλύτερα από το συλλέκτη. Ερώτηση 2: τα ψάρια ψήνονται κατευθείαν πάνω στο μαντέμι; Η να βάλω σχάρα ανοξείδωτη; Φοβάμαι να.μην κολλήσουν και δεν μπορώ να τα γυρίσω Χρόνια Πολλά Αστροναύτη, παρομοίως, με υγεία. Στη δική μου βάζω αλουμινένια ταψάκια. Σαν καινούργιος είναι ο λιποσυλλέκτης. Σε ότι αφορά τα ψάρια, σαφώς και μπορείς να τα ψήσεις στο μαντέμι. Προσωπικά έχω σχάρα και μου αρέσουν εκεί, για τους παρακάτω λόγους: - Μπορώ να προσθέσω wood chunks ή μια ξύλινη τάβλα στο γύρισμα και να καπνίσω το ψάρι πιο εύκολα. - Αν η σχάρα κλείνει από πάνω, τα γυρίζω δίχως κόπο. Έχω μια DIY η οποία κλείνει. - Grill marks. Με τη μεγαλύτερη επιφάνεια του ψαριού να κρέμεται, δε βράζει στο ζουμί και τη μαρινάδα του. Με καθαρή ψησταριά, αν την προθερμάνεις καλά, και αν αφήσεις το ψάρι να πάρει ambient θερμοκρασία πριν το ψήσεις, στα 5 λεπτάκια που θα το γυρίσεις δε θα κολλήσει. Επίσης, αν το μαρινάρεις, μη το αφήσεις να κάτσει για παραπάνω από 2-3 ωρίτσες. Το ψαχνό του είναι ευαίσθητο και αν ποτίσει αρκετά, θα αποκτήσει κακή υφή πέρα από το ότι είναι επιρρεπή στο να κολλήσει. Και με κλειστή την ψησταριά, η δεύτερη όψη θέλει λιγότερο χρόνο από την πρώτη μιας και ήδη ψήνεται. Συνήθως γυρνάς το ψάρι μια φορά. Όσες παραπάνω φορές το γυρνάς, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κολλήσει. Τον σολομό προσωπικά δε τον γυρνάω. Skin down μόνο. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από snapshot-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα