gudinakos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, gdeli είπε Χαρά στο κουράγιο σου! Πολύ τρίψιμο πρέπει να έπεσε. Σίγουρα δεν έβγαλες καμιά επίστρωση ε; Μου κάνει εντύπωση που φαίνεται η υγρασία στα τοιχώματα του κάδου, γι αυτό ρωτάω. Με τι καθαριστικό τον καθάρισες; Βασικά όντως έπεσε πολύ τρίψιμο! Σφουγγαράκη ζεστό νερό και καθαριστικό για φούρνο και μπάρμπεκιου οταν λες υγρασία τι εννοείς Εγώ δε βλέπω υγρασία Ίσως να μη στέγνωσε καλά .Τις σχαρές Με υγρό πιάτων και ζεστό νερό και μετά Σκούπισμα λάδωμα Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από gudinakos
ilpapacha Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Σχετικά με τον καθαρισμό, παραθέτω και τις σελίδες από το manual της Phantom Από σελίδα 14 https://www.napoleon.com/sites/default/files/products/N415-0609.pdf Για τον κάδο αναφέρει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και βούρτσα με ορειχάλκινες τρίχες 3
gdeli Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Στις 17/8/2021 στις 2:03 ΜΜ, gudinakos είπε Βασικά όντως έπεσε πολύ τρίψιμο! Σφουγγαράκη ζεστό νερό και καθαριστικό για φούρνο και μπάρμπεκιου οταν λες υγρασία τι εννοείς Εγώ δε βλέπω υγρασία Ίσως να μη στέγνωσε καλά .Τις σχαρές Με υγρό πιάτων και ζεστό νερό και μετά Σκούπισμα λάδωμα Το σφουγγάρι το χρησιμοποίησες με την κίτρινη ή την πράσινη πλευρά; Θυμάμαι κάποτε που η ψηστριά μου ήταν καθαρή, το χρώμα του κάδου ήταν γκρι ματ, σαν να είχε μια επίστρωση το αλουμίνιο. Αυτή φαίνεται κανονικά τώρα που καθάρισες την ψησταριά; Δεν μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες. Επίσης για να την πλύνεις με το καθαριστικό έβγαλες την φιάλη από κάτω και έβαλες κουβά για να πέφτουν τα νερά; Το ρωτάω γιατί κάποια στιγμή πρέπει να την καθαρίσω κι εγώ από μέσα και δεν ξέρω πού θα πάνε τα απορρυπαντικά και τα νερά στο ξέβγαλμα. Την έχω στο μπαλκόνι και καλό είναι να μην πέσουν στα πλακάκια κάτω γιατί μετά θα τρίβω και το πάτωμα και μπορεί να βουλώσει και η υδροροή.
PJK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Οι κάδοι σε napol και weber και broil είναι από αλουμίνιο και απαγορεύεται το 98% των ισχυρών καθαριστικών φούρνου (που κάνουν για εμαγιέ). Αν διαβάσετε στις ετικέτες τους λένε όχι σε επιφάνειες από αλουμίνιο. Αυτές οι ασπρίλες που βλέπετε και μένουν είναι λόγω επιφανειακής διάβρωσης. Δεν κάνουν. 2
@pnea1973 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Εγώ την είχα πλυνει με ζεστό νερό, το καθαριστικό πιάτων κια σπάτουλα.. Είχα βγάλει την μπουκάλα και είχα βάλει κουβά κάτω για τα νερά.. Μετά από μιάμιση ώρα ήταν μια χαρά.... Μια φορά στους 3 μήνες να κάνεις τέτοιο καθαρισμό είναι καλά για τα δικά μου δεδομένα. Εννοείται ότι το ταψάκι και το αλουμίνιο καθαρίζονται ανά 2 ή 3 ψησιματα ανάλογα.. 5
gudinakos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, gdeli είπε Το σφουγγάρι το χρησιμοποίησες με την κίτρινη ή την πράσινη πλευρά; Θυμάμαι κάποτε που η ψηστριά μου ήταν καθαρή, το χρώμα του κάδου ήταν γκρι ματ, σαν να είχε μια επίστρωση το αλουμίνιο. Αυτή φαίνεται κανονικά τώρα που καθάρισες την ψησταριά; Δεν μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες. Επίσης για να την πλύνεις με το καθαριστικό έβγαλες την φιάλη από κάτω και έβαλες κουβά για να πέφτουν τα νερά; Το ρωτάω γιατί κάποια στιγμή πρέπει να την καθαρίσω κι εγώ από μέσα και δεν ξέρω πού θα πάνε τα απορρυπαντικά και τα νερά στο ξέβγαλμα. Την έχω στο μπαλκόνι και καλό είναι να μην πέσουν στα πλακάκια κάτω γιατί μετά θα τρίβω και το πάτωμα και μπορεί να βουλώσει και η υδροροή. Το σφουγγάρι του χρησιμοποίησα από την πράσινη μεριά έβαλα αλουμινόχαρτο στους καυστήρες ζεστό νερό και τρίψιμο από κάτω εννοείται Κούβα πέφτανε όλα μέσα δε λερωσα σχεδόν καθόλου και μετά καθαρό νεράκι στο τελείωμα 5 ώρες πριν, PJK είπε Οι κάδοι σε napol και weber και broil είναι από αλουμίνιο και απαγορεύεται το 98% των ισχυρών καθαριστικών φούρνου (που κάνουν για εμαγιέ). Αν διαβάσετε στις ετικέτες τους λένε όχι σε επιφάνειες από αλουμίνιο. Αυτές οι ασπρίλες που βλέπετε και μένουν είναι λόγω επιφανειακής διάβρωσης. Δεν κάνουν. Καταλαβαίνω τι λες ότι ίσως το ισχυρό καθαριστικό και να μην κάνει αλλά από την άλλη όλη αυτή η μαυρίλα και η Μάκα που δε φεύγει με τίποτα τι άλλο μπορείς να κάνεις γιατί αν είχε μία αντικολλητική επίστρωση θα έπρεπε με ζεστό νερό Και σαπούνι να φεύγει αυτή η μαυρίλα αλλά δυστυχώς δεν έφευγε άρα γίνεται ένα σώμα με τον κάδο οπότε η την αφήνεις έτσι και συνέχεια Την επιβαρύνεις η την καθαρίζεις με κάτι ισχυρό μπορει να κάνω Λάθος αλλά έτσι το σκέφτηκα Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από gudinakos
plasTOST Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 17 ώρες πριν, gdeli είπε Επίσης για να την πλύνεις με το καθαριστικό έβγαλες την φιάλη από κάτω και έβαλες κουβά για να πέφτουν τα νερά; Επίσης να μετρήσεις το ύψος για να μην πάρεις μεγάλο κουβά και δεν χωράει. Την πάτησε φίλος
ilpapacha Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Επίσης για τον καθαρισμό του κάδου, αναφέρεται η χρήση μαγειρικής σόδας και διάλυμα από ξύδι και νερό https://www.napoleon.com/en/ca/barbecues/blog/how-deep-clean-your-napoleon-bbq 4
ilpapacha Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Συμβαίνει τώρα… Οι πιπεριές είναι για ξεκάρφωμα… Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από ilpapacha 6 1
jimsiv Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Σήμερα βραδιά αποτοξίνωσης.... μελιτζάνες κολοκυθάκια με λάδι και μπαλσάμικο και σύκα γεμιστά με χαλούμι. Παρεμπιπτόντως τα δισκάκια του lidl είναι πολύ καλά 4
gdeli Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Συμβαίνει τώρα… Οι πιπεριές είναι για ξεκάρφωμα… Τα κεμπάπ είναι χειροποίητο; 1
ilpapacha Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, gdeli είπε Τα κεμπάπ είναι χειροποίητο; Αυτά στα δεξιά είναι χειροποίητα λουκάνικα. Απλά τα πέρασα σε μεταλλικές σούβλες για πιο εύκολη διαχείριση. Κεμπάπ δεν βάλαμε αυτή την φορά. 1
costas_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ωρε μάνα μου. Πρέπει να τσίκνισες όλη την γειτονιά σου Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από costas_ 2
gdeli Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Αυτά είναι...τι έβαλες μέσα; Έχεις κρεατομηχανή ή attachment σε κουζινομηχανή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα