sndev Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Ε τι θες να σου πει ο Μάρκος απο το support της coral; αφου αυτο λενε οι οδηγίες κ λογικο αφου δε θα δίνει το μαξ αυτός ο συνδυασμός.απο την αλλη αυτο δεν αλλάζει βέβαια το γεγονός οτι μια χαρα κάνεις προσωρινά τη δουλειά σου ετσι κ οτι μια χαρα ειναι οι 320 βαθμοί. Από κει κ περα αν βρίσκεις ευκολα γκρι μπουκάλες στη περιοχή σου εγω στη θέση σου θα αγόραζα το σωστό ρυθμιστή κ δεν θα πηγαινα σε κόκκινη. Κ πριν ρωτήσεις εχω γκρι σε κόκκινο ρυθμιστη γτ βαριεμαι να ασχοληθώ κ εχω coral σχεδον απο την μερα που κυκλοφόρησαν ευρέως οπότε ξερω πως καίνε και οι κόκκινες Α.. κ μη φοβάσαι αν ηταν επικίνδυνο δε θα βγαζανε πανομοιότυπους ρυθμιστές να κουμπώνουν παντού
gudinakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, sndev είπε Ε τι θες να σου πει ο Μάρκος απο το support της coral; αφου αυτο λενε οι οδηγίες κ λογικο αφου δε θα δίνει το μαξ αυτός ο συνδυασμός.απο την αλλη αυτο δεν αλλάζει βέβαια το γεγονός οτι μια χαρα κάνεις προσωρινά τη δουλειά σου ετσι κ οτι μια χαρα ειναι οι 320 βαθμοί. Από κει κ περα αν βρίσκεις ευκολα γκρι μπουκάλες στη περιοχή σου εγω στη θέση σου θα αγόραζα το σωστό ρυθμιστή κ δεν θα πηγαινα σε κόκκινη. Κ πριν ρωτήσεις εχω γκρι σε κόκκινο ρυθμιστη γτ βαριεμαι να ασχοληθώ κ εχω coral σχεδον απο την μερα που κυκλοφόρησαν ευρέως οπότε ξερω πως καίνε και οι κόκκινες Α.. κ μη φοβάσαι αν ηταν επικίνδυνο δε θα βγαζανε πανομοιότυπους ρυθμιστές να κουμπώνουν παντού Άρα μου λες να κρατήσω γκρι και όταν είναι διαθέσιμος να πάρω και γκρι ρυθμιστη Γιατί απ’ ό,τι βλέπω και η Ναπολέων προτείνει προπάνιο για καλύτερη καύση Σόρρυ αλλά είμαι και λίγο άσχετος το έχεις καταλάβει άλλωστε και επεριαστικά από ένα άλλο παλληκάρι που μου είπε ότι έχει κόκκινη και βαράει στο δεκάλεπτο 400 βαθμούς και έχει την ίδια ψησταριά 1
sndev Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Σε νοιάζει αν η κατσίκα του γείτονά μυρίζει Coco Chanel η αν η δικιά σου πεταλώνει το ζαρκάδι 320 είναι υπέρ αρκετοί να κάψεις 10 Meater χωρίς να το καταλάβεις. Για να πιάνεις 320 στην καμπίνα, στη σχάρα καταλαβαίνεις οτι εισαι 400+? τι κάρβουνο θες να φτιάξεις τι μυστική συνταγή ηφαιστείου έχεις κ δε τη μοιράζεσαι άραξε κ ευχαριστήσου τη, μην είσαι με νούμερα κ μετρήσεις στο χέρι από τη στιγμη που είσαι πάνω απο 260 κ κρατάει σταθερη θερμοκρασία να μη σε νοιαζει τπτ ολα ειναι κομπλέ. έχεις ενα εξαιρετικό εργαλείο, πάρε πριζολιδια κοκορετσια λουκανικαρες κ βγαλε μας καμια φωτο ! κανένα κρεατικο δε θελει τέτοιες θερμοκρασίες στο ψησιμο, αλώστε πρακτικά κ μονο χαμηλώνεις τους καυστηρες μολις βαλεις κρέατα μέσα κ μαντεψε!! μόλις ανοιξεις το καπακι κ χαμηλώσεις το 400 του θα γίνει 250-300 κ το 320 σου 250-280, δλδ πανω κάτω ιδιο αποτέλεσμά στο ουσιαστικό θεμα τωρα ,να παρεις γκρι ρυθμιστη εφοσον βρίσκεις αντιστοιχες μπουκάλες, εγω Αθήνα κ δεν βρίσκω το ιδιο εύκολα, εσυ αν θυμάμαι καλα εισαι επαρχια οποτε θεωρώ θα νε πιο δυσκολο. το οτι ειναι καλύτερες δε σημαίνει οτι ειναι κ πρακτικές ειδικα μολις πάρεις γραμμη ποσα πράγματά μπορεις να κανεις στο εργαλειο σου κξεκινισεις να καταναλωνεις μπουκαλες θα νευριάζεις άμα δε βρίσκεις 3
Trelloneritis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, gudinakos είπε Άρα μου λες να κρατήσω γκρι και όταν είναι διαθέσιμος να πάρω και γκρι ρυθμιστη Γιατί απ’ ό,τι βλέπω και η Ναπολέων προτείνει προπάνιο για καλύτερη καύση Σόρρυ αλλά είμαι και λίγο άσχετος το έχεις καταλάβει άλλωστε και επεριαστικά από ένα άλλο παλληκάρι που μου είπε ότι έχει κόκκινη και βαράει στο δεκάλεπτο 400 βαθμούς και έχει την ίδια ψησταριά Και η δική μου με τρεις καυστήρες στο φούλ στο δεκάλεπτο έχει 370°C με την κόκκινη Coral. Για προπάνιο που ρώτησα μου είπαν ότι πρέπει να είναι ο ρυθμιστής και η ψησταριά ικανή να το κάψει. Σύμφωνα με τις οδηγίες μπορεί να κάψει προπάνιο αλλά ο ρυθμιστής που φοράει είναι για μείγμα (απ' ότι μου είπε ο τύπος στο μαγαζί με τις μπουκάλες). Πάντως δεν έβγαλα άκρη και πήγα στην ασφαλή λύση της κόκκινης μπουκάλας.
gudinakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, sndev είπε Σε νοιάζει αν η κατσίκα του γείτονά μυρίζει Coco Chanel η αν η δικιά σου πεταλώνει το ζαρκάδι 320 είναι υπέρ αρκετοί να κάψεις 10 Meater χωρίς να το καταλάβεις. Για να πιάνεις 320 στην καμπίνα, στη σχάρα καταλαβαίνεις οτι εισαι 400+? τι κάρβουνο θες να φτιάξεις τι μυστική συνταγή ηφαιστείου έχεις κ δε τη μοιράζεσαι άραξε κ ευχαριστήσου τη, μην είσαι με νούμερα κ μετρήσεις στο χέρι από τη στιγμη που είσαι πάνω απο 260 κ κρατάει σταθερη θερμοκρασία να μη σε νοιαζει τπτ ολα ειναι κομπλέ. έχεις ενα εξαιρετικό εργαλείο, πάρε πριζολιδια κοκορετσια λουκανικαρες κ βγαλε μας καμια φωτο ! κανένα κρεατικο δε θελει τέτοιες θερμοκρασίες στο ψησιμο, αλώστε πρακτικά κ μονο χαμηλώνεις τους καυστηρες μολις βαλεις κρέατα μέσα κ μαντεψε!! μόλις ανοιξεις το καπακι κ χαμηλώσεις το 400 του θα γίνει 250-300 κ το 320 σου 250-280, δλδ πανω κάτω ιδιο αποτέλεσμά στο ουσιαστικό θεμα τωρα ,να παρεις γκρι ρυθμιστη εφοσον βρίσκεις αντιστοιχες μπουκάλες, εγω Αθήνα κ δεν βρίσκω το ιδιο εύκολα, εσυ αν θυμάμαι καλα εισαι επαρχια οποτε θεωρώ θα νε πιο δυσκολο. το οτι ειναι καλύτερες δε σημαίνει οτι ειναι κ πρακτικές ειδικα μολις πάρεις γραμμη ποσα πράγματά μπορεις να κανεις στο εργαλειο σου κξεκινισεις να καταναλωνεις μπουκαλες θα νευριάζεις άμα δε βρίσκεις χαχαχα σωστα εχεις δικιο για τις θερμοκρασιες απλα το 400 αρι το ηθελα για πιτσα πειρα μαντεμενια σχαρα και το εχω ψαξει πολυ με τα ζυμαρια για napoliten αργης ωριμανσης το θελει το 400 αρι για να βγει στο τριλεπτο αλλιως με βλεπω με Oonii!!!Πάντως δεν είμαι επαρχία Αθήνα είμαι και για την γκρι μου είπε το παιδί από την Κοράλ δε θα ‘χω θέμα θα μου την φέρνει Άννα πάσα στιγμή και μόλις βρήκα και παρήγγειλα και ρυθμιστη γκρι στα 20 ευρω παντος με εκανες και γελασα!! 18 λεπτά πριν, gudinakos είπε χαχαχα σωστα εχεις δικιο για τις θερμοκρασιες απλα το 400 αρι το ηθελα για πιτσα πειρα μαντεμενια σχαρα και το εχω ψαξει πολυ με τα ζυμαρια για napoliten αργης ωριμανσης το θελει το 400 αρι για να βγει στο τριλεπτο αλλιως με βλεπω με Ooni!!!Πάντως δεν είμαι επαρχία Αθήνα είμαι και για την γκρι μου είπε το παιδί από την Κοράλ δε θα ‘χω θέμα θα μου την φέρνει Άννα πάσα στιγμή και μόλις βρήκα και παρήγγειλα και ρυθμιστη γκρι στα 20 ευρω παντος με εκανες και γελασα!! https://www.citygas.gr/el//rithmistis-piesis-me-deikti-stathmis-gia-fiali-propanioi-prime-tis-coral-gas Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2021 από gudinakos
sndev Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Αργα η γρηγορα Θα πας σε φουρνακι δυστυχώς για τη τσεπη σου. Κανε τις προσπάθειες σου με τη πιτσα αλλα δε θεωρω οτι θα πετύχεις ποτε το αποτέλεσμα της ooni. Εχω κ απο αυτο νανε καλα ο @SagoniasSlutRosπου με ξεστραβωσε που νόμιζα οτι εκτος απο ψηστης τυλιχτης ήμουν κ pizzaboy. Χώρο δεν εχω βέβαια πλεον σπιτι με τοσα gadget φαγητού 1
gudinakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε Και η δική μου με τρεις καυστήρες στο φούλ στο δεκάλεπτο έχει 370°C με την κόκκινη Coral. Για προπάνιο που ρώτησα μου είπαν ότι πρέπει να είναι ο ρυθμιστής και η ψησταριά ικανή να το κάψει. Σύμφωνα με τις οδηγίες μπορεί να κάψει προπάνιο αλλά ο ρυθμιστής που φοράει είναι για μείγμα (απ' ότι μου είπε ο τύπος στο μαγαζί με τις μπουκάλες). Πάντως δεν έβγαλα άκρη και πήγα στην ασφαλή λύση της κόκκινης μπουκάλας. Και εγώ έχω μπερδευτεί οτι ναναι λένε άλλα λέει ο πολίτης κι άλλα μου λένε από την Κοράλ να φανταστείς μου έδωσε γκρι φιάλη κόκκινο ρυθμιστη ο πολίτης που μου τον έστειλε η Κοράλ!Όταν το ρώτησα μου είπε ότι είναι ίδια και με τα ίδια bar απλά ότι λένε από την Κοραλ είναι παραμύθια και θέμα μάρκετινγκ δε βγάζεις άκρη και από το τεχνικό τμήμα μου είπαν ότι απαγορεύεται να μπει κόκκινος ρυθμιστής σε γκριι φιάλη πάντως οι προδιαγραφές της ψησταριάς Λέει προπάνιο!!! Σήμερα που μίλησα με τον πολίτη της φιάλης μου είπε αν θέλω να μου φέρει την κόκκινη μιας και δεν υπάρχει γκρι ρυθμιστής αν και μου προτεινε να κρατησω την γκρι γιατι είναι ανώτερη σαν μείγμα και τελικά με έπεισε και παρήγγειλα από αλλού γκρι ρυθμιστη 16 λεπτά πριν, sndev είπε Αργα η γρηγορα Θα πας σε φουρνακι δυστυχώς για τη τσεπη σου. Κανε τις προσπάθειες σου με τη πιτσα αλλα δε θεωρω οτι θα πετύχεις ποτε το αποτέλεσμα της ooni. Εχω κ απο αυτο νανε καλα ο @SagoniasSlutRosπου με ξεστραβωσε που νόμιζα οτι εκτος απο ψηστης τυλιχτης ήμουν κ pizzaboy. Χώρο δεν εχω βέβαια πλεον σπιτι με τοσα gadget φαγητού Έχω ακούσει είναι όντως πολύ καλό! Εγώ πάντως Το πάλεψα το θέμα της πίτσας με φουρνάκι Ferrari το έκανα κάποιες μετατροπές και είχα πολύ καλό αποτέλεσμα έφτανε 450 βαθμούς απλά ήθελε προσοχή Γιατί αρπάζει από κάτω αλλά είχα φτάσει σε πολύ καλό αποτέλεσμα! Με τόσα πειράματα μέσα στην καραντίνα η ζυγαριά κοκκίνισε άστa Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2021 από gudinakos
anergos13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 19/7/2021 στις 4:40 ΜΜ, anergos13 είπε Εγινε το πρωτο ψησιμο στην 425 με κοτοπουλο φιλετο...και πηγε εξαιρετικα.... Οταν την καθαρισα λιγο παρατηρησα δυο θεματακια... Το θερμομετρο εμφανισε ενα μικρο θολωμα ...το οποιο δεν ειναι εξωτερικο.... Και η βαση της φιάλης εσπασε σε ενα ποδαρακι (απο το βαρος??) ...αλλα δεν επηρεαζει την ευσταθεια... Εχει τυχει σε κανεναν...ειδικα το θολωμα του θερμομετρου..... Η ανταπόκριση της αντιπροσωπείας εντυπωσιακη....😫 Μετα απο 4 μερες 2 τηλεφωνα και 1 mail..... "φωνή βοώντος εν τη ερήμω".... Ψησταρια merc after sales fiat...🤪 Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2021 από anergos13
ilpapacha Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Φορτώθηκε… Δέθηκε… Φύγαμε… Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2021 από ilpapacha 12
Trelloneritis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 35 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Φορτώθηκε… Δέθηκε… Φύγαμε… Καλορίζικη και πάντα γεμάτη. Περιμένουμε φωτο και με τη ψησταριά στημένη. Ερώτηση, για ποιο λόγο πήγες στην Prestige Pro 500 RSIB και οχι στην Phantom Prestige 500 RSIB; 2 1
Fetas1979 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Φορτώθηκε… Δέθηκε… Φύγαμε… Καλορίζικη και καλά ψησίματα. Περιμένουμε φώτο. 1 1
Amaretos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, ilpapacha είπε Φορτώθηκε… Δέθηκε… Φύγαμε… Aργουμε δεν βλέπω στημένα πράματα και καπνούς. Καλορίζικη φιλαράκι !!! 1 1
Dennis7360 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυριο θα κανω πρωτη φορα στην 325 σουβλακια χοιρινο/κοτοπουλο... Εχω κανει τις μαριναδες....εχω παρει τα διπλα σουβλακια του lidl.. Πως να τα ψησω? 2 λεπτα την καθε πλευρα? βαζω στο full για 10 λεπτα , και μετα κατεβαζω στο(πιανει 190 βαθμους)1/3? Ευχαριστω. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2021 από Dennis7360
ilpapacha Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα μπορούσαν μόνο οι 2 κουμπάροι, οπότε δεν παίξαμε όσο δυνατά θα μπορούσαμε… 8 ώρες πριν, Trelloneritis είπε Καλορίζικη και πάντα γεμάτη. Περιμένουμε φωτο και με τη ψησταριά στημένη. Ερώτηση, για ποιο λόγο πήγες στην Prestige Pro 500 RSIB και οχι στην Phantom Prestige 500 RSIB; Σ ευχαριστώ πολύ! Αν επέλεγα τώρα μια από τις 2, που αναφέρεις, θα πήγαινα στην Prestige Phantom 500. Ήθελα άλλα πράγματα και πήγα τελικά στην Prestige Pro 665. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2021 από ilpapacha 14
skskre Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 14 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Σήμερα μπορούσαν μόνο οι 2 κουμπάροι, οπότε δεν παίξαμε όσο δυνατά θα μπορούσαμε… Σ ευχαριστώ πολύ! Αν επέλεγα τώρα μια από τις 2, που αναφέρεις, θα πήγαινα στην Prestige Phantom 500. Ήθελα άλλα πράγματα και πήγα τελικά στην Prestige Pro 665. Καλορίζικη και πάντα γεμάτη να είναι.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα