Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, depmode είπε

Το στρόγγυλο μεταλλικό εξάρτημα που πατάει η σούβλα από τα αριστερά στην φωτογραφία υπήρχε στην συσκευασία ή είναι κάποια πατέντα δική σου;

Ρωτάω γιατί στις φωτογραφίες του προϊόντος στο λινκ δεν δείχνει τέτοιο εξάρτημα.

Υπηρχε μεσα στη συσκευασία κανονικα....

Επεξ/σία από anergos13
  • Like 1
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2246

• ilpapacha

2030

• sndev

1100

• ηνίοχος

586

Δημοσ.

Ο Αλέξανδρος (homo carnivorous) κέρδισε τον διαγωνισμό των influencers/youtubers που διοργάνωσε η Traeger

https://www.traegergrills.gr/influencer-battle-for-euro-2021

Η Ελλάδα έπαιζε με 2 συμμετοχές, της Μυρσίνης Λαμπράκη και του Αλέξανδρου Πράντζου

https://www.cretalive.gr/kriti/burger-moysakas-harise-tin-prokrisi-stin-ellada

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, angel79 είπε

Παλικάρια μιας και προέκυψε μια weber q 2200 με βάση της και κουκουλα θα την κάνω την δουλειά μου σαν μέγεθος για 4-5 ατομα σπίτι αν πάρω και την σουβλα η θα προτιμούσατε με τα ίδια χρήματα την kendon naterial 4b ?

Εννοείται ότι ναι. Την 'εχω 5 χρονια για πενταμελή οικογένεια. Μια χαρά η Q και μεταφερεται ευκολα.

2 λεπτά πριν, sgace είπε

Εννοείται ότι ναι. Την 'εχω 5 χρονια για πενταμελή οικογένεια. Μια χαρά η Q και μεταφερεται ευκολα.

H Q σειρα εχει αλλη φιλοσοφια κατασκευης. Ναι εχει ενα καυστηρα αλλα και με αυτον μπορεις να κανεις εμμεσο. Εαν δεν την εχεις δει απο κοντα και δεν ψησεις τοτε δεν καταλαβαινεις. Καταρχας ειναι ευκολη στο καθαρισμα, δευτερον οι διαστασεις των σχαρων ειναι 54χ39 δεν το λες μικρο. Ψηνω 2-3 φορες την εβδομαδα για πεντε ατομα και εχω ψησει και για 20 χωρις να ζοριστώ ιδιαίτερα. Εννοείται οτι μια καλη ψησταρια με δυνατοτερους καυστηρες κανει πιο γρηγορο το ψησιμο αλλα οπως ειπα δεν θα ζοριστεις. Απο θεμα ποιοτητας ειναι weber και εδω και πεντε χρονια δεν εχει παθει τιποτα.

Δημοσ.

@angel79 να υποθέσω ότι αναφέρεσαι σε αυτή την αγγελία 

https://www.car.gr/xyma/view/314503409-weber-q2200-me-stand-kai-gnisio-kalyma-tis-weber

Υπάρχει και η παρακάτω στα 350€

https://www.car.gr/xyma/view/312136304-psistaria-ygraerioy

Υπάρχει βέβαια μια βασική διαφορά ότι η μια είναι από Θεσσαλονίκη ενώ η άλλη από Αττική

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα στην παρεα ειναι νορμαλ σε napoleon 365 η φλογα ναι ειναι πολυ εντονη στο πισω μερος του καυστηρα?

εικόνα_Viber_2021-07-20_22-18-32-527.jpg

Επεξ/σία από gudinakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση!!! 

Q3200 μετά το πρώτο κάψιμο ξέχασα να λαδωσω τη σχάρα. Έψησα δύο φορές λαδωνω μόνο κρέατα και ξεχνάω τη σχάρα. Σαν να μου φαίνεται να κολλάει λίγο. Πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία ή απλά να τη λαδωνω και αυτή;

Επεξ/σία από prapasgiorgos
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ilpapacha είπε

@angel79 να υποθέσω ότι αναφέρεσαι σε αυτή την αγγελία 

https://www.car.gr/xyma/view/314503409-weber-q2200-me-stand-kai-gnisio-kalyma-tis-weber

Σε αυτή γίνονται έμμεσα? Κανονικά παίρνει φιαλάκι αλλά έχει αντάπτορα για φιάλη? Φαντάζομαι  συμφέρει καλύτερα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gudinakos είπε

καλησπερα στην παρεα ειναι νορμαλ σε napoleon 365 η φλογα ναι ειναι πολυ εντονη στο πισω μερος του καυστηρα?

εικόνα_Viber_2021-07-20_22-18-32-527.jpg

Δυστυχώς όχι, δεν είναι φυσιολογικό να έχεις τόσο μεγάλη κίτρινη φλόγα.

Η κίτρινη φλόγα σημαίνει ατελής καύση που μπορεί να οφείλεται είτε σε κακής ποιότητας υγραέριο, είτε σε φτωχή αναλογία οξυγόνου στο μείγμα που δημιουργείται στον καυστήρα.

Το πρώτο είναι εύκολο να το αποκλείσεις αν δοκιμάσεις με άλλη φιάλη από διαφορετικό προμηθευτή, ή αν έχεις μείγμα δοκίμασε προπάνιο.

Η έλλειψη οξυγόνου μπορεί να οφείλεται σε περισσότερους παράγοντες. Πολύ υψηλή πίεση στον ρυθμιστή εάν είναι ρυθμιζόμενος. Μπλοκαρισμένη είσοδος αέρα στους καυστήρες από συσσωρευμένα λίπη ή ιστούς αράχνης. Κακή ρύθμιση στην είσοδο αέρα των καυστήρων.

Εφόσον είναι καινούρια η ψησταριά σου καλό θα ήταν να απευθυνθείς απευθείας στον κατάστημα αγοράς ή στην αντιπροσωπεία για να δεις τι θα σου πουν πριν δοκιμάσεις να ρυθμίσεις τους καυστήρες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι κάποια παρέμβαση που ακυρώνει την εγγύηση. Δες και το σχετικό παρακάτω post:

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, skskre είπε

Σε αυτή γίνονται έμμεσα? Κανονικά παίρνει φιαλάκι αλλά έχει αντάπτορα για φιάλη? Φαντάζομαι  συμφέρει καλύτερα 

Δες μια το παρακάτω βιντεάκι

Παίρνει και φιαλίδιο και μπουκάλα. Δεν γνωρίζω αν ο αντάπτορας για την μπουκάλα περιέχεται στην συσκευασία ή πρέπει να τον αγοράσεις ξεχωριστά

https://www.weber.com/US/en/blog/behind-the-grill/fuel-options-for-the-weber-q/weber-30374.html

Το αν συμφέρει ή όχι έχει να κάνει με τις ανάγκες που θέλεις να καλύψεις ή κάποιου άλλου παράγοντα, όπως η έλλειψη χώρου.

• Like 2
Δημοσ.

Επιτέλους μετά από μήνες προσμονηυς ΉΡΘΕ!!!

Δυστυχως η επιστροφή μου στο σπίτι ήταν μόνο για λίγες ώρες και παρέλαβα χθες, οπότε ούτε καν πρόλαβα να ανοίξω το κουτί...

Τώρα πάλι έφυγα. Ελπίζω όταν γυρίσω σε ένα μήνα και στήσω να μην έχω τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις... Και άντε μετά να εξηγείς.spacer.png

• Like 8
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, depmode είπε

Επιτέλους μετά από μήνες προσμονηυς ΉΡΘΕ!!!

Δυστυχως η επιστροφή μου στο σπίτι ήταν μόνο για λίγες ώρες και παρέλαβα χθες, οπότε ούτε καν πρόλαβα να ανοίξω το κουτί...

Τώρα πάλι έφυγα. Ελπίζω όταν γυρίσω σε ένα μήνα και στήσω να μην έχω τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις... Και άντε μετά να εξηγείς.spacer.png

Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Όταν την στήσεις, ανέβασε καμία φωτό.

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, depmode είπε

Ελπίζω όταν γυρίσω σε ένα μήνα και στήσω να μην έχω τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις... Και άντε μετά να εξηγείς.

Το μονο που μπορει να εχει καποιο προβλημα ειναι να ειναι κατι χτυπημενο. Οποτε οταν ανοιξεις το κουτι στησε καπου το κινητο και τραβηξε το ολο βιντεο και δες ολα τα κομματια ενα ενα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...