sndev Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Ναι ειναι καλοκαίρι. 2 λεπτά πριν, Fetas1979 είπε Καλημέρα στην παρέα. Είναι φυσιολογικό οι καυστήρες στο πιο χαμηλό και η θερμοκρασία εκεί που βλέπετε και λίγο πιο πάνω; 3
Fetas1979 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, sndev είπε Ναι ειναι καλοκαίρι. Ευχαριστώ πολύ φίλε. 30 λεπτά πριν, Fetas1979 είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε. Έχω παρατηρήσει ότι στο μπροστινό μερος η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη. 34 λεπτά πριν, sndev είπε Ναι ειναι καλοκαίρι. 32 λεπτά πριν, Fetas1979 είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε. Έχω παρατηρήσει ότι στο μπροστινό μερος η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη. 36 λεπτά πριν, sndev είπε Ναι ειναι καλοκαίρι. 35 λεπτά πριν, Fetas1979 είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε. Έχω παρατηρήσει ότι στο μπροστινό μερος η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη. Έχω παρατηρήσει ότι στο μπροστινό μερος η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη. Δεύτερη απόπειρα παϊδακι κοτόπουλο. Άντε να δούμε. 5
Dennis7360 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Στις 14/7/2021 στις 7:05 ΜΜ, Dennis7360 είπε Εγω σκεφτομαι ( για σιγουρια, μιας και δεν εχω ξαναψησει) το κοντοσουβλι μοσχαρι που θα κανω να το βαλω σε λαδοκολα/αλουμινοχαρτο..σε 170 βαθμους για καμια ωρίτσα, να το ελενχω με θερμομετρο, και οταν δω οτι ειναι ψημένο, να το ανοιξω, να βαλω full τους καυστηρες για κανα 10λεπτο για χρωμα, και τελος..
gudinakos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 20 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Δύο μέρες έτρωγα φακές για να φάω ένα μπέργκερ!!! Άτιμη χοληστερίνη και κιλά..... Βγήκαν τρελά είναι η αλήθεια! Το msg στο Θανοπουλο στην Κηφισιά το είχε στα ασιατικά. Δεν είναι λεμόνι αυτό χαχα, μπαλάκι σκύλου είναι! σιγουρα?καθε μερα παω θανοπουλο νεα κηφισια δεν το εχω δει
fantakola Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, Dennis7360 είπε Εγω σκεφτομαι ( για σιγουρια, μιας και δεν εχω ξαναψησει) το κοντοσουβλι μοσχαρι που θα κανω να το βαλω σε λαδοκολα/αλουμινοχαρτο..σε 170 βαθμους για καμια ωρίτσα, να το ελενχω με θερμομετρο, και οταν δω οτι ειναι ψημένο, να το ανοιξω, να βαλω full τους καυστηρες για κανα 10λεπτο για χρωμα, και τελος.. Έτσι θα σου βράσει 😉
nick_gr2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 ribs για να λυωνουν σαν του fridays πώς κάνουμε? αλουμινόχαρτο και έμμεσο ψησιμο? το έχει πετύχει κανείς;
Rabbit30 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 23 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Σήμερα είχε γενέθλια η κοπέλα του κολλητού μου και φτιάξαμε 15 μπεργκερακια (στη φωτο είναι μόνο τα πρώτα 8 )😎 και πατάτες Νάξου φυσικά τηγανισμενες σε γάστρα lodge. Δοκιμάσαμε σε ένα και βάλαμε λίγο umami/msg και έδωσε ένα έξτρα boost στη γεύση. Θα σας πω εντυπώσεις όταν το δοκιμάσω σε κάτι πιο απλό. Μπράβο ρε σύ Φανη πολύ ωραία όλα και η ωραια εικόνα με την παρέα σου και τα burger, πάντα τέτοια , να περνάτε καλά!!! 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, gudinakos είπε σιγουρα?καθε μερα παω θανοπουλο νεα κηφισια δεν το εχω δει Ναι στα ασιατικά ήταν. Το έχει και στο site 1
Dennis7360 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, fantakola είπε Έτσι θα σου βράσει 😉 μπορει να βρασει, αλλα μετα οπως ειπα θα το ανοιξω για να παρει χρωμα... Ειδωμεν...
Dennis7360 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Μετά από 2 μαριναδες από εχθές, τα έβγαλα 1 ώρα πριν το ψήσιμο από το ψυγείο, έφυγε το πολύ μαριναρισμα ( λαδι- ντομάτα) και τα σουβλισα... Στο 1/3 των καυστήρων, πιάνει 190 βαθμούς. Και μια φωτό https://postimg.cc/z3wwMNTv Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2021 από Dennis7360 5
fantakola Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, Dennis7360 είπε μπορει να βρασει, αλλα μετα οπως ειπα θα το ανοιξω για να παρει χρωμα... Ειδωμεν... Σωστά, θα πάρει χρώμα, αλλά ο τρόπος ψησίματος παραμένει βράσιμο. Μακάρι να σου βγει όπως το θέλεις και περιμένουμε φωτογραφικό υλικό 33 λεπτά πριν, Kostas3917 είπε Κάνουμε την αρχή το πρώτο κάψιμο Η φιάλη δεν χωράει από κάτω? Τι ύψος έχει διαθέσιμο για τη φιάλη στην ειδική θέση που υπάρχει ? 1
Dennis7360 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 34 λεπτά πριν, fantakola είπε Σωστά, θα πάρει χρώμα, αλλά ο τρόπος ψησίματος παραμένει βράσιμο. Μακάρι να σου βγει όπως το θέλεις και περιμένουμε φωτογραφικό υλικό Η φιάλη δεν χωράει από κάτω? Τι ύψος έχει διαθέσιμο για τη φιάλη στην ειδική θέση που υπάρχει ? Τελικα,δεν εβαλα λαδόκολα...το εβαλα στο 1/3 των καυστηρων πιανει 190 βαθμους...δεν το θωρακισα, δεν ξερω εαν ηταν καλυτερα....αλλα το βλεπω καθε 40 λεπτο, ειναι καλο, τωρα το εβαλα στο μισο,..πιανει 220 βαθμους...θα το δω, και ισως το βαλω στο full.
fantakola Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Έχει κάποιος στην κατοχή του ,ή έστω να έχει δει από κοντά , κάποια από τις Exivos? Κοιτάζω τις Harmony και Omega
Dennis7360 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Σαν πρώτη φορά bbq, το αποτέλεσμα ικανοποιητικό..το έβγαλα στους 72 βαθμούς ( προτιμούμε το well done) και ήταν πολύ καλό... Την επόμενη φορά που θα το ξανακάνω ζ θα το βγάλω στους 65 βαθμούς...για λίγο ποιο ζουμερο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα