Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις τελικά πηρα τη weber λογου μεγαλύτερης επιφάνειας ψησίματος 

Καλη Ανάσταση και καλό Πάσχα σε ολους με υγεια

  • Like 1
  • Απαντ. 21k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2257

  • ilpapacha

    2037

  • sndev

    1103

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, voliotis_gr είπε

Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις τελικά πηρα τη weber λογου μεγαλύτερης επιφάνειας ψησίματος 

Καλη Ανάσταση και καλό Πάσχα σε ολους με υγεια

Θα την ευχαριστηθεις ειναι το μονο σιγουρο!

Για τη μπουκαλα που εγραψες υπαρχουν κατι καλυμματα για το κρυο και τη ζεστη νομιζω, αλλα αν θες να εισαι σιγουρος απλα σκεπασε την με κατι να μην τη βαραει ο ηλιος (δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα με αυτο).

btw εψαχνα τωρα να βρω καποιο review για την crown 310 και δεν βρηκα κατι (ουτε φωτογραφιες κλπ), οποτε και γω προς weber θα πηγαινα, μιας και υπαρχουν αρκετα review.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ.
5 ώρες πριν, voliotis_gr είπε

Καλησπερα Καλη Ανασταση!!!

Η αποφαση παρθηκε αλλα προβληματιζομαι στην επιλογη η τιμη ειναι ιδια

Αυτη https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/190801-broil-king-crown-310-981-253

η

Αυτη https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/195915-weber-spirit-ii-e310-gbs

Παρακαλω οι γνωστες βοηθήστε στην επιλογη... 

Φίλε μου η spirit ii συγκρίνετε με royal ή monarch. Η crown που γράφεις είναι πολύ πιο κάτω σε κατασκευή, μαντέμια κτλ

Δημοσ.

Μπράβο @nikpar00 και για το εγχείρημα και για το φωτορεπορτάζ 😃 . Αμέσως μετά το Πάσχα παίρνω μοτέρ σούβλα και φτιάχνω κοκορετσάδα σπέσιαλ.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Θα την ευχαριστηθεις ειναι το μονο σιγουρο!

Για τη μπουκαλα που εγραψες υπαρχουν κατι καλυμματα για το κρυο και τη ζεστη νομιζω, αλλα αν θες να εισαι σιγουρος απλα σκεπασε την με κατι να μην τη βαραει ο ηλιος (δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα με αυτο).

btw εψαχνα τωρα να βρω καποιο review για την crown 310 και δεν βρηκα κατι (ουτε φωτογραφιες κλπ), οποτε και γω προς weber θα πηγαινα, μιας και υπαρχουν αρκετα review.

Οχι δεν υπαρχει προβλημα πρεπει οποσδηποτε να τη σκεπαζω γιατι το μπαλκονι ειναι νοτιο και εχει ολη μερα ηλιο. Η προηγουμενη που ειχα ειχε μπροστα καλυμμα 

Σιγουρα θα βρεθει μια λυση γι αυτο.

Εγω αυτο που δε βρισκω για τη weber οσο εψαχνα γενικα ειναι ανταλλακτικοί καυστηρες αν και υπαρχει 10ετη εγγυηση αλλα λεμε σε περιπτωση που..... 

 

Επεξ/σία από voliotis_gr
Δημοσ.

@nipar00 μπράβο άξιος!! (μας τρέχουν τα σάλια)

 

Για τις φιάλες, με κάθε επιφύλαξη πάντα... οι πλαστικές φιάλες λένε ότι δεν σκάνε και γενικά όσο είναι υγροποιημένο το κάυσιμο έχει αρκετά υψηλή θερμοκρασία ανάφλεξης (αν γίνει αέριο ανάβει για πλάκα)

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, filippos_kar είπε

Φίλε μου η spirit ii συγκρίνετε με royal ή monarch. Η crown που γράφεις είναι πολύ πιο κάτω σε κατασκευή, μαντέμια κτλ

Κι εγω μετα απο πολυ διαβασμα σε Ελληνικα και ξενα forums αυτο το συμπερασμα εβγαλα....

Πιστευω για τα χρηματα της ειναι μια καλη αγορα

Επεξ/σία από voliotis_gr
Δημοσ.

Μόλις βγήκε από την spirit μετά από 2 ώρες και ένα τέταρτο στους 200 βαθμούς και με τις πλαινες εστίες αναμενες.Κολησαν μόνο λίγο οι πατάτες

IMG_20200418_223947.jpg

  • Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, voliotis_gr είπε

Οχι δεν υπαρχει προβλημα πρεπει οποσδηποτε να τη σκεπαζω γιατι το μπαλκονι ειναι νοτιο και εχει ολη μερα ηλιο. Η προηγουμενη που ειχα ειχε μπροστα καλυμμα 

Σιγουρα θα βρεθει μια λυση γι αυτο.

Εγω αυτο που δε βρισκω για τη weber οσο εψαχνα γενικα ειναι ανταλλακτικοί καυστηρες αν και υπαρχει 10ετη εγγυηση αλλα λεμε σε περιπτωση που..... 

Ότι χρειαστείς μιλάς με τη Weber και σου στέλνουν ότι χρειαστείς. Μη σε νοιάζει, λογικά θα υπάρχουν ανταλλακτικά για τα επόμενα 15 χρόνια. Είμαι σε ένα ξένο group στο Facebook για Weber kettle, και είχε ανεβάσει κάποιος κάποια στιγμή ότι του έστειλαν ανταλλακτικά για ένα αρχαίο gas bbq που είχε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έδω ξεκινήσαμε και εμείς...

 

54641746-E07F-4004-9503-514816DFE051.jpeg
και εδώ και η μετατροπή για τους φιλους που τη ζήτησαν. Το μοτέρ πρόχειρα πιασμένο καθως δεν ήθελα να τρυπήσω το ράφι για να μη σκουριάσει πριν την ώρα του...

A3370E90-E50E-4B94-9C55-CF93831F35FE.jpeg
 

η ψησταριά μια ταπεινή και ταλαιπωρημένη (τόσο που έχουν σπάσει οι πίσω βάσεις για τους αναφλεκτηρες και παίζει ο χαλκος από εναμισαρι καλώδιο αντι σύρματος) από το πρακτικέρ...

 

και οι 3 καυστήρες στο 50% περίπου και είμαι στους 190 βαθμούς 

2FE8895C-3EF8-41FA-92F4-144BEDDE5D8B.jpeg
 

το αντικειμένου του πόθου χοιρινό κοντοσούβλι από σπάλα μαριναρισμένο 24 ώρες. 
 

καλό Πάσχα σε όλους με υγεία 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέλι τα παϊδακια! Γάμησαν! Δεν έμεινε ούτε λεπι. 

Γράφω τι έκανα γιατι εψησα πρώτη φορά παϊδακια κ να βοηθήσω κανέναν. Τα έβγαλα κάνα δίωρο, μια μισή ωρα, περίπου πριν εκτός ψυγείου. Αλάτι χοντρό πιπέρι κ ρίγανη άφθονα μασάζ σε μια λεκάνη. 3 κιλά εψησα.

Κάψιμο κάνα δεκάλεπτο την Campingaz series 3 στο φουλ με κλειστό καπάκι ( την είχα καθαρισει κ λαδωσει από το τελευταίο ψήσιμο). Άνοιγμα κ ψησιμο με ανοιχτό καπάκι, με 3 καυστήρες στο φουλ στην αρχή, αλλα μετά στη μέση. 

Εγινε μακελειό από τις φλόγες κ λερώθηκε τρελα. Τα γύριζα συνεχώς κ όπου είχε φλόγα τα άλλαζα σημείο. Έγιναν τέλεια σε χρώμα, μελι, ζουμερα μαλακά και τρελάθηκαν όλοι. Μετά το ψήσιμο, τα έβγαζα λίγα λίγα στη σχάρα ζεσταματος. Στο τέλος όλα σε ένα πήλινο κ σφράγισμα με αλουμινόχαρτο κ κάνα 15 στο φούρνο (σβηστος ήταν απλά τα έβαλα εκεί)μέχρι να στρώσουν οι γυναίκες. 

Και του χρόνου με υγεία.

Όσοι λένε για μπουκάλα. Έχω τη δεκακιλη πετρογκαζ κ μετράω ώρες ψησίματος να έχω ένα μπουσουλα. Εμένα καίει 700 γραμμάρια ας το πω έτσι την ώρα. Κ έχω ψησει 9 ώρες ως τώρα που τις γράφω.

Φιλάκια 

Επεξ/σία από Skatzivas
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μισό κατσικάκι 2 κιλά ήταν. Λάδι, αλάτι, πιπέρι και κατευθείαν πάνω από τη φωτιά στο τέρμα με ανοιχτό καπάκι. Μετά από μισή ώρα φαινόταν σχεδόν έτοιμο, οπότε χαμήλωσα τέρμα τη φωτιά, πάντα ανοιχτό καπάκι, και συνέχισα κανένα μισάωρο ακόμα. Στο ενδιάμεσο το πέρασα δύο φορές με πινέλο με λεμόνι, μουστάρδα, λάδι, θυμάρι, ρίγανη, σκόρδο. Δέκα λεπτά στο τέλος όλα τέρμα δυνατά να κάνει ωραία πέτσα. Βγήκε άψογο, ζουμερό, τραγανή πέτσα. Δύο άτομα φάγαμε πολύ καλά.

Δεν έβαλα από κάτω ταψάκι κλπ, είχα όλη την ώρα ανοιχτό καπάκι βέβαια να το κάνω όσο πιο παραδοσιακά γίνεται. Για καπνό είχα δύο καπνιστηρια, αλλά δε νομίζω να είχε ιδιαίτερο νόημα λόγω ανοιχτού καπακιου.

Βίντεο: https://www.dropbox.com/s/r0dnzu8mgzbietm/VID_20200419_142042.mp4?dl=0

IMG-8b96dd4ff7a29a064e659d79a1e7b355-V.jpg

IMG-3164f64402bf07f0ef11ef4b2089aa4a-V.jpg

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 13
  • Thanks 2
Δημοσ.

Περίεργο το φετεινό Πάσχα....Από τον καναπέ και τα μπαλκόνια!! Χρόνια Πολλά  Χριστός Ανέστη με Υγεία σε όλο τον Κόσμο.

Μισο μισό σήμερα... 2 ώρες και 40 λεπτά ψήσιμο. Θα έλεγα συγκαταλέγεται στα top -3 που έχω φτιάξει εδώ και δεκαετίες! Και ευτυχώς με έκριναν άλλοι...!

3F621E47-B68C-403B-8AF9-91C1B2FE62F6.jpeg

8C0D1A23-47B9-4C54-9B58-7D60973C3DBA.jpeg

579F7664-9003-4D40-95B2-0820AA37B032.jpeg

  • Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...