Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με βάση τις φωτό που έχει, δεν βλέπω να μπορεί να μπει σούβλα.

https://broilking.gr/προϊόντα/ψησταριές/ψησταριές-αερίου/broil-king-αερίου/τροχήλατες-broil-king/gem/gem-340-broil-king-814-163/

Φαίνεται πως υπάρχει μια υποδοχή από τη μια μεριά, όμως το άνοιγμα στο καπάκι και η υποδοχή αυτή είναι λίγο πιο πάνω από την σχάρα.

Καλύτερα να κάνεις ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία.

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1174

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Ο @costas_ έχει την Monarch, αν Θυμάμαι καλά

Πράγματι, εγώ έχω την Monarch και οι βάσεις ήταν μέσα στην συσκευασία όταν την αγόρασα. 

Τώρα για την GEM,  εαν δεν τα είχε η συσκευασία πιστεύω ότι η GENERAL GAS θα σου δώσει τα λαμάκια αυτά σε συμβολική τιμή. 

 

 

 

 

IMG_20201105_232934.jpg

Επεξ/σία από costas_
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Με βάση τις φωτό που έχει, δεν βλέπω να μπορεί να μπει σούβλα.

https://broilking.gr/προϊόντα/ψησταριές/ψησταριές-αερίου/broil-king-αερίου/τροχήλατες-broil-king/gem/gem-340-broil-king-814-163/

Φαίνεται πως υπάρχει μια υποδοχή από τη μια μεριά, όμως το άνοιγμα στο καπάκι και η υποδοχή αυτή είναι λίγο πιο πάνω από την σχάρα.

Καλύτερα να κάνεις ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία.

Θα ρωτήσω την αντιπροσωπεία αν και δεν βιάζομαι για αγορά σούβλας προς το παρόν !ευχαριστω πάντως !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Stavrosss1 είπε

Θα ρωτήσω την αντιπροσωπεία αν και δεν βιάζομαι για αγορά σούβλας προς το παρόν !ευχαριστω πάντως !!!

Έχω την 340 GEM και έχω πάρει τη μικρή σούβλα από τα Leroy.  Χωράει χωρίς τις σχάρες (μόνο με τα flavour bars, στα οποία στηρίζεις τα ταψάκια). Αν  χρειάζεται μόνο η μισή μεριά και υπάρχει ανάγκη, χωράει οριακά η μια σχάρα (περισσεύουν ~2 cm ύψος). Τη δουλεύω από Μάρτιο με πολύ καλά αποτελέσματα σε κοντοσούβλι και κοκορέτσι. Θέλει λίγο "μοντάρισμα" με κάποιο π.χ. ξύλο για τη στήριξη της βάσης από τη μια μεριά, αλλά να σκεφτείς δεν έχω κάνει καμία παρέμβαση (δεν χρειάζεται κάν το τρόχισμα π.χ. που έχει αναφερθεί για τη  weber).

Να σημειώσω ότι δουλεύει με κλειστό το καπάκι κανονικά - εγώ βάζω προληπτικά ένα μικρό stop ώστε να είναι ελάχιστα ανοιχτό το καπάκι (<1 cm) για να μη ρισκάρω "ξύσιμο" λόγω περιστροφής στη μεριά της βάσης.

Επεξ/σία από Petyrion
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Petyrion είπε

Έχω την 340 GEM και έχω πάρει τη μικρή σούβλα από τα Leroy.  Χωράει χωρίς τις σχάρες (μόνο με τα flavour bars, στα οποία στηρίζεις τα ταψάκια). Αν  χρειάζεται μόνο η μισή μεριά και υπάρχει ανάγκη, χωράει οριακά η μια σχάρα (περισσεύουν ~2 cm ύψος). Τη δουλεύω από Μάρτιο με πολύ καλά αποτελέσματα σε κοντοσούβλι και κοκορέτσι. Θέλει λίγο "μοντάρισμα" με κάποιο π.χ. ξύλο για τη στήριξη της βάσης από τη μια μεριά, αλλά να σκεφτείς δεν έχω κάνει καμία παρέμβαση (δεν χρειάζεται κάν το τρόχισμα π.χ. που έχει αναφερθεί για τη  weber).

Να σημειώσω ότι δουλεύει με κλειστό το καπάκι κανονικά - εγώ βάζω προληπτικά ένα μικρό stop ώστε να είναι ελάχιστα ανοιχτό το καπάκι (<1 cm) για να μη ρισκάρω "ξύσιμο" λόγω περιστροφής στη μεριά της βάσης.

Ευχαριστω πολύ για την πληροφορία πραγματικά πολύ χρήσιμη !!!!!πηρες την σούβλα και το μοτέρ από Leroy?αγορασες στηρίγματα βάσεις;

3 λεπτά πριν, Stavrosss1 είπε

Ευχαριστω πολύ για την πληροφορία πραγματικά πολύ χρήσιμη !!!!!πηρες την σούβλα και το μοτέρ από Leroy?αγορασες στηρίγματα βάσεις;

Αν θυμάσαι και το μήκος της σούβλας η έχεις κάποιο link θα με βοηθούσε πολύ όπως και αν έχεις φωτό την ψησταριά σου με τη σούβλα πάνω !

Δημοσ.

Απ οτι φαινεται με τον καυσωνα κανεις δεν ψηνει κι εγω ειχα μερες αλλα σημερα που επεσε λιγο δεν αντεξα😁

20210628-133504.jpg

20210628-135213.jpg

Οι ατιμες πιο πολυ καπνα κι απο κρεας εβγαζαν,ευχομαι οι γειτονες να ειχαν κλειστα παραθυρα..Παντως με το λαδωμα του ψαριου θελει πολυ λιγο γιατι παιρνουν φωτια για πλακα, τις αφησα 8 λεπτα απο καθε μερια μεχρι 72-75 βαθμους..Βγηκαν αψογες, πολυ μαλακες, αυτη τη φορα δεν εβαλα λεμονι μεσα..Προσωπικα για την τσιπουρα δεν βαζω πανω απο 7/10 σε γευση..Καποιο αλλο που να υπερεχει κατα πολυ; 

  • Like 3
Δημοσ.

Φρέσκιες στήρες ημέρας από ψαροτουφεκά.

Εκλεκτό ψάρι το οποίο γίνεται ιδανικά στο BBQ, ειδικά εαν το ψάρι είναι μεγάλο και κοπεί σε ροδέλες.

 

1624287318905.jpg

  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαροτουφεκάς μανάβης κρίμα .

Δεν τα "κόβω" κανένα από αυτά πάνω από κιλό , αν θυμάμαι καλά το νόμιμο είναι πάνω από 2.5 kg (45cm). Μετά γιατί χάνονται τα ψάρια

Επεξ/σία από Kostasm45
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια...ξερουμε κανενα νεο ποτε θα ερθουν οι Napoleon ? η πρεπει να προπαραγειλεις και να περιμενεις?

Ηρθε η ωρα μου και εμενα να παρω μία ψησταρια...αλλα σπάζομαι πολυ, να αγοράζω και να μην την εχω στο σπίτι...😡

Εχω διαβασει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ σελιδες εδω μεσα.....απο οτι ειδα, αρκετες, βγαζουν μικροπροβληματακια....ακομα και για Broil king Monarch (την κοιταω και αυτην) διαβασα...

Αν και ελεγα οτι θα διαθεσω (μονο μεσω ατοκων δοσεων) 600-650 το πολυ, μπορω να δωσω και κατι παραπανω..μεχρι 800 max...εαν δεν επιλεξω (λογω αναμονης) την Napoleon, τι προτείνετε? Weber spirit II 310?  Ειμαστε 3 ατομα...θα μου αρεζε και μια με 4 καυστηρες(για πιο καλο εμεσο ψησημο πιστευω) αλλα στις ποιοτικες φευγεις πανω απο 800...

Επεξ/σία από Dennis7360
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, energy52 είπε

Απ οτι φαινεται με τον καυσωνα κανεις δεν ψηνει κι εγω ειχα μερες αλλα σημερα που επεσε λιγο δεν αντεξα😁

20210628-133504.jpg

20210628-135213.jpg

Οι ατιμες πιο πολυ καπνα κι απο κρεας εβγαζαν,ευχομαι οι γειτονες να ειχαν κλειστα παραθυρα..Παντως με το λαδωμα του ψαριου θελει πολυ λιγο γιατι παιρνουν φωτια για πλακα, τις αφησα 8 λεπτα απο καθε μερια μεχρι 72-75 βαθμους..Βγηκαν αψογες, πολυ μαλακες, αυτη τη φορα δεν εβαλα λεμονι μεσα..Προσωπικα για την τσιπουρα δεν βαζω πανω απο 7/10 σε γευση..Καποιο αλλο που να υπερεχει κατα πολυ; 

Φαγκρι,λαβρακι,τσιπουρα πελαγισια,συναγριδα αλλα μην παραλειπεις ποτε λαδολεμονο και αλατοριγανες,αξιζει ;)

Υ.Γ. Επειδη και η Unimac που εχω εγω ειναι σχεδον ιδια με την δικη σου δοκιμασε να βαλεις σχαρα διπλη σαν αυτη που βαζουμε στις κλασικες ψησταριες για τα ψαρια.Εγω οποτε ψηνω ψαρια σε τετοια σχαρα τα κανω και απο αναφλεξεις ελαχιστα πραγματα εως καθολου.

Επεξ/σία από Gatilaras
  • Like 1
Δημοσ.

Ψήνουμε, αλλά δεν ανεβάζουμε φωτπγραφίες. 2 smoked baby rack ribs, χρησιμοποίησα μηλιά. 6-7 ωρες μου πήραν (πάνω κάτω με 3-2-1 μέθοδο). Τα μισά τα τελείωσα με stubb bbq sauce.

Βγήκαν πολύ ζουμερά. 

3B7C97CB-544E-4DE1-AF62-D564D88FA38B.jpeg.2492432e26295024db8b4b5a1f421cc5.jpeg

  • Like 9
Δημοσ.

Καλησπερα στο team

Εχω ενα φαγκρι γυρω στα 2 κιλα και ειναι η πρωτη φορα που θα ψησω τοσο μεγαλο ψαρι στην spirit συνηθως φτανουμε μεχρι 1 κιλο μαξ

Ισχυει ο κανονας του 1 λεπτου ανα 100γρ στο ψησιμο η να το παιξω αλλιως λογω μεγεθους ;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Stavrosss1 είπε

Ευχαριστω πολύ για την πληροφορία πραγματικά πολύ χρήσιμη !!!!!πηρες την σούβλα και το μοτέρ από Leroy?αγορασες στηρίγματα βάσεις;

Αν θυμάσαι και το μήκος της σούβλας η έχεις κάποιο link θα με βοηθούσε πολύ όπως και αν έχεις φωτό την ψησταριά σου με τη σούβλα πάνω !

Έχω αυτή: https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873759

Δεν έχω κανένα στήριγμα πέρα τον κυλινδρικό αντάπτορα που περιλαμβάνεται στο κιτ. Στην άλλη μερια έχω ένα μικρό κομμάτι ξύλο για να ανεβάζει ελάχιστα το ύψος του μοτέρ.

Δυστυχώς χθες έψησα και τώρα την έχω κατεβάσει - υπόσχομαι να ανεβάσω σε επόμενη προσπάθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...