ilpapacha Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Με βάση τις φωτό που έχει, δεν βλέπω να μπορεί να μπει σούβλα. https://broilking.gr/προϊόντα/ψησταριές/ψησταριές-αερίου/broil-king-αερίου/τροχήλατες-broil-king/gem/gem-340-broil-king-814-163/ Φαίνεται πως υπάρχει μια υποδοχή από τη μια μεριά, όμως το άνοιγμα στο καπάκι και η υποδοχή αυτή είναι λίγο πιο πάνω από την σχάρα. Καλύτερα να κάνεις ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία.
costas_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Ο @costas_ έχει την Monarch, αν Θυμάμαι καλά Πράγματι, εγώ έχω την Monarch και οι βάσεις ήταν μέσα στην συσκευασία όταν την αγόρασα. Τώρα για την GEM, εαν δεν τα είχε η συσκευασία πιστεύω ότι η GENERAL GAS θα σου δώσει τα λαμάκια αυτά σε συμβολική τιμή. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από costas_
Stavrosss1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 35 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Με βάση τις φωτό που έχει, δεν βλέπω να μπορεί να μπει σούβλα. https://broilking.gr/προϊόντα/ψησταριές/ψησταριές-αερίου/broil-king-αερίου/τροχήλατες-broil-king/gem/gem-340-broil-king-814-163/ Φαίνεται πως υπάρχει μια υποδοχή από τη μια μεριά, όμως το άνοιγμα στο καπάκι και η υποδοχή αυτή είναι λίγο πιο πάνω από την σχάρα. Καλύτερα να κάνεις ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία. Θα ρωτήσω την αντιπροσωπεία αν και δεν βιάζομαι για αγορά σούβλας προς το παρόν !ευχαριστω πάντως !!!
Petyrion Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Stavrosss1 είπε Θα ρωτήσω την αντιπροσωπεία αν και δεν βιάζομαι για αγορά σούβλας προς το παρόν !ευχαριστω πάντως !!! Έχω την 340 GEM και έχω πάρει τη μικρή σούβλα από τα Leroy. Χωράει χωρίς τις σχάρες (μόνο με τα flavour bars, στα οποία στηρίζεις τα ταψάκια). Αν χρειάζεται μόνο η μισή μεριά και υπάρχει ανάγκη, χωράει οριακά η μια σχάρα (περισσεύουν ~2 cm ύψος). Τη δουλεύω από Μάρτιο με πολύ καλά αποτελέσματα σε κοντοσούβλι και κοκορέτσι. Θέλει λίγο "μοντάρισμα" με κάποιο π.χ. ξύλο για τη στήριξη της βάσης από τη μια μεριά, αλλά να σκεφτείς δεν έχω κάνει καμία παρέμβαση (δεν χρειάζεται κάν το τρόχισμα π.χ. που έχει αναφερθεί για τη weber). Να σημειώσω ότι δουλεύει με κλειστό το καπάκι κανονικά - εγώ βάζω προληπτικά ένα μικρό stop ώστε να είναι ελάχιστα ανοιχτό το καπάκι (<1 cm) για να μη ρισκάρω "ξύσιμο" λόγω περιστροφής στη μεριά της βάσης. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από Petyrion
Stavrosss1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, Petyrion είπε Έχω την 340 GEM και έχω πάρει τη μικρή σούβλα από τα Leroy. Χωράει χωρίς τις σχάρες (μόνο με τα flavour bars, στα οποία στηρίζεις τα ταψάκια). Αν χρειάζεται μόνο η μισή μεριά και υπάρχει ανάγκη, χωράει οριακά η μια σχάρα (περισσεύουν ~2 cm ύψος). Τη δουλεύω από Μάρτιο με πολύ καλά αποτελέσματα σε κοντοσούβλι και κοκορέτσι. Θέλει λίγο "μοντάρισμα" με κάποιο π.χ. ξύλο για τη στήριξη της βάσης από τη μια μεριά, αλλά να σκεφτείς δεν έχω κάνει καμία παρέμβαση (δεν χρειάζεται κάν το τρόχισμα π.χ. που έχει αναφερθεί για τη weber). Να σημειώσω ότι δουλεύει με κλειστό το καπάκι κανονικά - εγώ βάζω προληπτικά ένα μικρό stop ώστε να είναι ελάχιστα ανοιχτό το καπάκι (<1 cm) για να μη ρισκάρω "ξύσιμο" λόγω περιστροφής στη μεριά της βάσης. Ευχαριστω πολύ για την πληροφορία πραγματικά πολύ χρήσιμη !!!!!πηρες την σούβλα και το μοτέρ από Leroy?αγορασες στηρίγματα βάσεις; 3 λεπτά πριν, Stavrosss1 είπε Ευχαριστω πολύ για την πληροφορία πραγματικά πολύ χρήσιμη !!!!!πηρες την σούβλα και το μοτέρ από Leroy?αγορασες στηρίγματα βάσεις; Αν θυμάσαι και το μήκος της σούβλας η έχεις κάποιο link θα με βοηθούσε πολύ όπως και αν έχεις φωτό την ψησταριά σου με τη σούβλα πάνω !
energy52 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Απ οτι φαινεται με τον καυσωνα κανεις δεν ψηνει κι εγω ειχα μερες αλλα σημερα που επεσε λιγο δεν αντεξα😁 Οι ατιμες πιο πολυ καπνα κι απο κρεας εβγαζαν,ευχομαι οι γειτονες να ειχαν κλειστα παραθυρα..Παντως με το λαδωμα του ψαριου θελει πολυ λιγο γιατι παιρνουν φωτια για πλακα, τις αφησα 8 λεπτα απο καθε μερια μεχρι 72-75 βαθμους..Βγηκαν αψογες, πολυ μαλακες, αυτη τη φορα δεν εβαλα λεμονι μεσα..Προσωπικα για την τσιπουρα δεν βαζω πανω απο 7/10 σε γευση..Καποιο αλλο που να υπερεχει κατα πολυ; 3
costas_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Φρέσκιες στήρες ημέρας από ψαροτουφεκά. Εκλεκτό ψάρι το οποίο γίνεται ιδανικά στο BBQ, ειδικά εαν το ψάρι είναι μεγάλο και κοπεί σε ροδέλες. 2
Kostasm45 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ψαροτουφεκάς μανάβης κρίμα . Δεν τα "κόβω" κανένα από αυτά πάνω από κιλό , αν θυμάμαι καλά το νόμιμο είναι πάνω από 2.5 kg (45cm). Μετά γιατί χάνονται τα ψάρια Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από Kostasm45 1
ilpapacha Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Όντως υπάρχουν κανονισμοί https://fishguide.wwf.gr/species/epinephelus-costae/ https://fishguide.wwf.gr/local-recommendations/
Dennis7360 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια...ξερουμε κανενα νεο ποτε θα ερθουν οι Napoleon ? η πρεπει να προπαραγειλεις και να περιμενεις? Ηρθε η ωρα μου και εμενα να παρω μία ψησταρια...αλλα σπάζομαι πολυ, να αγοράζω και να μην την εχω στο σπίτι...😡 Εχω διαβασει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ σελιδες εδω μεσα.....απο οτι ειδα, αρκετες, βγαζουν μικροπροβληματακια....ακομα και για Broil king Monarch (την κοιταω και αυτην) διαβασα... Αν και ελεγα οτι θα διαθεσω (μονο μεσω ατοκων δοσεων) 600-650 το πολυ, μπορω να δωσω και κατι παραπανω..μεχρι 800 max...εαν δεν επιλεξω (λογω αναμονης) την Napoleon, τι προτείνετε? Weber spirit II 310? Ειμαστε 3 ατομα...θα μου αρεζε και μια με 4 καυστηρες(για πιο καλο εμεσο ψησημο πιστευω) αλλα στις ποιοτικες φευγεις πανω απο 800... Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από Dennis7360
Gatilaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, energy52 είπε Απ οτι φαινεται με τον καυσωνα κανεις δεν ψηνει κι εγω ειχα μερες αλλα σημερα που επεσε λιγο δεν αντεξα😁 Οι ατιμες πιο πολυ καπνα κι απο κρεας εβγαζαν,ευχομαι οι γειτονες να ειχαν κλειστα παραθυρα..Παντως με το λαδωμα του ψαριου θελει πολυ λιγο γιατι παιρνουν φωτια για πλακα, τις αφησα 8 λεπτα απο καθε μερια μεχρι 72-75 βαθμους..Βγηκαν αψογες, πολυ μαλακες, αυτη τη φορα δεν εβαλα λεμονι μεσα..Προσωπικα για την τσιπουρα δεν βαζω πανω απο 7/10 σε γευση..Καποιο αλλο που να υπερεχει κατα πολυ; Φαγκρι,λαβρακι,τσιπουρα πελαγισια,συναγριδα αλλα μην παραλειπεις ποτε λαδολεμονο και αλατοριγανες,αξιζει Υ.Γ. Επειδη και η Unimac που εχω εγω ειναι σχεδον ιδια με την δικη σου δοκιμασε να βαλεις σχαρα διπλη σαν αυτη που βαζουμε στις κλασικες ψησταριες για τα ψαρια.Εγω οποτε ψηνω ψαρια σε τετοια σχαρα τα κανω και απο αναφλεξεις ελαχιστα πραγματα εως καθολου. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από Gatilaras 1
Ψιτ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Ψήνουμε, αλλά δεν ανεβάζουμε φωτπγραφίες. 2 smoked baby rack ribs, χρησιμοποίησα μηλιά. 6-7 ωρες μου πήραν (πάνω κάτω με 3-2-1 μέθοδο). Τα μισά τα τελείωσα με stubb bbq sauce. Βγήκαν πολύ ζουμερά. 9
ritualistic Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Καλησπερα στο team Εχω ενα φαγκρι γυρω στα 2 κιλα και ειναι η πρωτη φορα που θα ψησω τοσο μεγαλο ψαρι στην spirit συνηθως φτανουμε μεχρι 1 κιλο μαξ Ισχυει ο κανονας του 1 λεπτου ανα 100γρ στο ψησιμο η να το παιξω αλλιως λογω μεγεθους ;
Petyrion Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, Stavrosss1 είπε Ευχαριστω πολύ για την πληροφορία πραγματικά πολύ χρήσιμη !!!!!πηρες την σούβλα και το μοτέρ από Leroy?αγορασες στηρίγματα βάσεις; Αν θυμάσαι και το μήκος της σούβλας η έχεις κάποιο link θα με βοηθούσε πολύ όπως και αν έχεις φωτό την ψησταριά σου με τη σούβλα πάνω ! Έχω αυτή: https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873759 Δεν έχω κανένα στήριγμα πέρα τον κυλινδρικό αντάπτορα που περιλαμβάνεται στο κιτ. Στην άλλη μερια έχω ένα μικρό κομμάτι ξύλο για να ανεβάζει ελάχιστα το ύψος του μοτέρ. Δυστυχώς χθες έψησα και τώρα την έχω κατεβάσει - υπόσχομαι να ανεβάσω σε επόμενη προσπάθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα