Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, gudinakos είπε

Τίποτα να ‘σαι καλά! Εγώ ήμουν ανάμεσα σε napoleon rogue 365 και Spirit II E-210 GBS τελικά με έπεισαν τα παιδιά εδω στο τόπικ και πήρα την Ναπολέων από το κατάστημα μου είπαν ότι έχω πάρει το τελευταίο κομμάτι Το οποίο θα παραλάβω γύρω στις 15 Ιουνίου

https://homing.gr/psistaria-ygraeriou-napoleon-rogue-365-black-r365pk-1-gr.html

o.k σε ευχαριστω. με το καλο να την παρεις..☺️

10 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Η rogue είναι καλύτερη και ποιοτικά και με βάση την εγγύηση από την spirit. Από την στιγμή που σε «παίρνει» να περιμένεις, αξίζει. Εξάλλου θέλεις να την έχεις για χρόνια, όπως αναφέρεις, οπότε 1-2 μήνες αναμονή/υπομονή δεν είναι κάτι.

Αρκετά παιδιά έχουν κάνει προ παραγγελία και αναμένουν να παραλάβουν. Προσωπικά αναμένω να παραλάβω αρχές Ιουλίου.

ο.κ ευχαριστω.θα δω τι θα κανω☺️

  • Like 3
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2252

  • ilpapacha

    2030

  • sndev

    1101

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dennis7360 είπε

Σκεφτομαι για μια αγορα(με ατοκες) ψησταριας υγραεριου με 3 εστιες..δεν με χαλάει και το πλαινο ματι, εαν υπαρχει...To ποσό που δινω ειναι 500-780 ευρώ.

Κι εγώ ξεκίνησα πέρυσι περίπου τέτοια εποχή με αντίστοιχο budget να το ψάχνω χωρίς να βιάζομαι. Αφορμή ήταν μια προσφορά Weber Spirit II E-310 που είχα δει. Για να μη τα πολυλογώ, από το πολύ ψάξιμο καταλήξαμε μετά από ένα εξάμηνο να έχει τεντώσει το budget x3 για την Rogue 525 SE 🤣. 6 μήνες χρήσης μετά δηλώνω καθόλου μετανιωμένος.

Αν το έχεις πολύ μεράκι πιθανότατα να παρασυρθείς όσο πιο πολύ το ψάχνεις...

4 ώρες πριν, Dennis7360 είπε

Αξιζει να περιμενω μεχρι τον Αυγουστο για την Napoleon?

Ναι 🙂

4 ώρες πριν, Dennis7360 είπε

Εναλακτικά, τι θα μου προτείνατε για μια με 3 εστίες, και να αντέξει σε βάθος χρόνου?

  • Broil King Monarch
  • Broil King Signet
  • Weber Genesis II E-310
  • Weber Genesis II E-330
  • Weber Genesis II EP-335
  • Rogue XT 425
  • Rogue 425 SE
  • Phantom Rogue 425 SE ❤️

 

Πέρα από τις υπερβολές όμως, θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή όλη η σειρά Rogue της Napoleon στην Ελλάδα είναι ίσως η πιο value for money επιλογή λαμβάνοντας υπόψη ποιότητα κατασκευής και εγγύηση. Μένοντας αυστηρά στο εύρος 500-780€ θεωρώ ότι η Rogue 425 είναι η πιο τίμια επιλογή για 3 εστίες. Έχε επίσης στο νου σου το επιπλέον κόστος τουλάχιστον για σπάτουλα, τσιμπίδα, βούρτσα, κάλυμμα και περί ορέξεως για πλάκα ψησίματος, σούβλα, κουτί καπνίσματος, θερμόμετρο κλπ... Για τα παρελκόμενα αξεσουάρ οι τιμές της Napoleon είναι υπερβολικές. Υπάρχουν αξιοπρεπέστατα πολύ οικονομικότερα.

  • Like 5
Δημοσ.
6 ώρες πριν, greenroadrunner είπε

Κι εγώ ξεκίνησα πέρυσι περίπου τέτοια εποχή με αντίστοιχο budget να το ψάχνω χωρίς να βιάζομαι. Αφορμή ήταν μια προσφορά Weber Spirit II E-310 που είχα δει. Για να μη τα πολυλογώ, από το πολύ ψάξιμο καταλήξαμε μετά από ένα εξάμηνο να έχει τεντώσει το budget x3 για την Rogue 525 SE 🤣. 6 μήνες χρήσης μετά δηλώνω καθόλου μετανιωμένος.

Αν το έχεις πολύ μεράκι πιθανότατα να παρασυρθείς όσο πιο πολύ το ψάχνεις...

Ναι 🙂

  • Broil King Monarch
  • Broil King Signet
  • Weber Genesis II E-310
  • Weber Genesis II E-330
  • Weber Genesis II EP-335
  • Rogue XT 425
  • Rogue 425 SE
  • Phantom Rogue 425 SE ❤️

 

Πέρα από τις υπερβολές όμως, θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή όλη η σειρά Rogue της Napoleon στην Ελλάδα είναι ίσως η πιο value for money επιλογή λαμβάνοντας υπόψη ποιότητα κατασκευής και εγγύηση. Μένοντας αυστηρά στο εύρος 500-780€ θεωρώ ότι η Rogue 425 είναι η πιο τίμια επιλογή για 3 εστίες. Έχε επίσης στο νου σου το επιπλέον κόστος τουλάχιστον για σπάτουλα, τσιμπίδα, βούρτσα, κάλυμμα και περί ορέξεως για πλάκα ψησίματος, σούβλα, κουτί καπνίσματος, θερμόμετρο κλπ... Για τα παρελκόμενα αξεσουάρ οι τιμές της Napoleon είναι υπερβολικές. Υπάρχουν αξιοπρεπέστατα πολύ οικονομικότερα.

Ευχαριστώ..μάλλον θα περενω για α την roque 425, και παράλληλα θα διαβάσω εδώ μέσα ;από τα παιδιά σχετικά με διαδικασία ψησίματος, και όλα τα σχετικά...

  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια καντε υπομονη, το καλοκαιρι θα περασει νερακι. Να παρετε κατι καλο και πληρες γιατι θα το εχετε χρονια. Αν το παρετε με δοσεις, βαλτε κανα δυο παραπανω και παρτε και μερικα εξτρα (πχ πλαινο υπερυθρο ματι). 

  • Like 4
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Παιδια καντε υπομονη, το καλοκαιρι θα περασει νερακι. Να παρετε κατι καλο και πληρες γιατι θα το εχετε χρονια. Αν το παρετε με δοσεις, βαλτε κανα δυο παραπανω και παρτε και μερικα εξτρα (πχ πλαινο υπερυθρο ματι). 

Τωρα με παιδευεις.... εχω καταληξει στην 425 Rogue 749, μετα βλεπω οτι το επομενο μοντελο με την υπερυρθη ειναι το Rogue 425 XT στα 1099. Το υπερυθρο εκτος απο το θωρακισμα πχ, κανει και για κλασικο τηγανισμα κλπ? Προσπαθω να καταλαβω αν η χρησιμοτητα του αξιζει τα 300+

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Τωρα με παιδευεις.... εχω καταληξει στην 425 Rogue 749, μετα βλεπω οτι το επομενο μοντελο με την υπερυρθη ειναι το Rogue 425 XT στα 1099. Το υπερυθρο εκτος απο το θωρακισμα πχ, κανει και για κλασικο τηγανισμα κλπ? Προσπαθω να καταλαβω αν η χρησιμοτητα του αξιζει τα 300+

Είναι πολλά τα 300 ευρώ  για ένα απλή "θωράκιση" που στην ουσία δεν είναι θωράκιση αλλά μια σειρά από χημικές αντιδράσεις ( αντιδράσεις Μαγιαρ ) και οι οποίες δημιουργούνται στην επιφάνεια του ψητού και σε θερμοκρασία στην επιφάνεια μέχρι  170°  μια θερμοκρασία δηλαδή που μπορεί να επιτευχθεί και με μια σωστά σχεδιασμένο καυστήρα , και όλα αυτά ουσιαστικά μόνο για ιδιαίτερες κοπές βοδινού .

 

Επεξ/σία από ηνίοχος
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Τωρα με παιδευεις.... εχω καταληξει στην 425 Rogue 749, μετα βλεπω οτι το επομενο μοντελο με την υπερυρθη ειναι το Rogue 425 XT στα 1099. Το υπερυθρο εκτος απο το θωρακισμα πχ, κανει και για κλασικο τηγανισμα κλπ? Προσπαθω να καταλαβω αν η χρησιμοτητα του αξιζει τα 300+

Εκτος απο "θωρακισμα" , το βασικοτερο ειναι οτι μπορεις να τηγανισεις ακομα και με πολυ αερα, που ενα απλο πλαινο ματι δεν θα τα καταφερει ή θα σε κουρασει αρκετα. Γενικα θα εχεις ενα πολυ πιο πληρες και ολοκληρωμενο συστημα. Καταλαβαινω ειναι πολλα τα λεφτα, οποτε εσυ αποφασιζεις. Εμεις εδω ιδεες βαζουμε.

Εγω πχ δεν εχω πλαινο ματι καθολου. Βεβαια στα σχεδον 2 χρονια που την εχω, εχει χρειαστει να τηγανισω 2 φορες!!! Και αυτο το εκανα με μαντεμενιο τηγανι την πρωτη φορα και μετα μεμαντεμενια γαστρα πανω στην κεντρικη σχαρα. Αν ειχα πλαινο ματι (κατα προτιμηση υπερυθρο), ισως δεν ξαναχρησιμοποιουσα ποτε την ηλεκτρικη κουζινα. ΑΝ καποια στιγμη αποφασισω να πουλησω την Genesis 310 θα παρω σιγουρα μια με υπερυθρο στο πλάι.

  • Like 4
Δημοσ.
23 ώρες πριν, tsounis είπε

Μια χαρά ειναι η ΚΕΝΤΟΝ. Περαν των αξεσουάρ που θέλεις σου προτείνω να παρεις μια έξτρα σχάρα ωστε να αντικαθιστάς την πλάκα και να κανεις ενιαια επιφάνεια σχάρας όποτε τη χρειάζεσαι. 20 € κανει.

Λαστιχο και ρυθμιστή δεν έχει, πουλάει όπως το Λερουά, ενώ μπορείς να βρείς και σε μαγαζιά που εχουν είδη αερίου ή ακομη και απο τον προμηθευτή που θα παρεις τη φιάλη.

Σωστή παρατήρηση για την έξτρα σχάρα! Αυτές που βλέπω να έχει το Leroy όμως είναι από εμαγιέ και όχι μαντεμένιες. Υπάρχουν σε κάποιο άλλο κατάστημα άραγε? Ή μπορώ να παραγγείλω από το Leroy?

Και μια ερώτηση για όποιον την έχει στην κατοχή του.

Το μοντέλο με τους 3 καυστήρες στα 249€, έχει όντως επιφάνεια ψησίματος 41.5*37 εκατοστά μόνο??

 

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Μετά από κοντά δύο μήνες κτήσης και χρήσης της Broilking Monarch σε πολλά είδη κρεάτων,  ψαριών και ψαρικών (γαριδες κλπ) και λαχανικών , μένω ικανοποιημένος στο αποτέλεσμα ψησίματος με ελάχιστες αναφλέξεις μόνο σε πολύ λιπαρά κρέατα (πανσέτες, λουκάνικα). Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ευχαριστώ όλους εδώ μέσα γιατί είμουνα και παραμένω αδαής αλλά με τη προσεκτική ανάγνωση  κατέληξα να προμηθευτώ ένα πολύ ποιοτικό προϊόν.  

  • Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Amaretos είπε

Τωρα με παιδευεις.... εχω καταληξει στην 425 Rogue 749, μετα βλεπω οτι το επομενο μοντελο με την υπερυρθη ειναι το Rogue 425 XT στα 1099. Το υπερυθρο εκτος απο το θωρακισμα πχ, κανει και για κλασικο τηγανισμα κλπ? Προσπαθω να καταλαβω αν η χρησιμοτητα του αξιζει τα 300+

 Τα 300 τα δίνεις για τα εξής :

1. Είναι εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη και όχι επισμαλτώμενη όπως η απλή rogue

2. Έχει ψιλότερο καπάκι από την απλή συνεπώς καλύτερη κυκλοφορία του θερμού αέρα

3. Έχει διπλή μόνωση στο καπάκι όποτε έχεις μικρότερες καταναλώσεις, πιο γρήγορους χρόνους και μεγαλύτερη διάρκεια που κρατά την θερμοκρασία

4. Έχει τον υπέρυθρο πλαϊνό καυστήρα που μπορείς να θωρακίσεις διάφορες κοπές κρεάτων στο σωστό χρόνο, να τηγανίζεις με δύναμη πραγματική σαν να είναι εστία φυσικού αερίου σε κλειστό χώρο και δεν σβήνει τόσο εύκολα από τον αέρα σε σχέση με το απλό πλαϊνό μάτι.

Επίσης η διαφορά είναι 200 όχι 300 από την αντίστοιχη rogue 425 sb που έχει απλό πλευρικό καυστήρα.

Όποτε θεωρώ πως αξίζει η διαφορά.

 

2 ώρες πριν, ηνίοχος είπε

Είναι πολλά τα 300 ευρώ  για ένα απλή "θωράκιση" που στην ουσία δεν είναι θωράκιση αλλά μια σειρά από χημικές αντιδράσεις ( αντιδράσεις Μαγιαρ ) και οι οποίες δημιουργούνται στην επιφάνεια του ψητού και σε θερμοκρασία στην επιφάνεια μέχρι  170°  μια θερμοκρασία δηλαδή που μπορεί να επιτευχθεί και με μια σωστά σχεδιασμένο καυστήρα , και όλα αυτά ουσιαστικά μόνο για ιδιαίτερες κοπές βοδινού .

 

Δεν νομίζω πως είναι πολλά τα 200 για τις παραπάνω διάφορες.

Επίσης αντίδραση μαγιαρ γίνεται σε σωστούς χρόνους έκθεσης του κρέατος στην θερμοκρασία γι'αυτο και χρησιμοποιούν υπέρυθρο για γρήγορους χρόνους στις κατάλληλες θερμοκρασίες. υπάρχουν όμως πολλές σχολές ψησίματος και αρκετή μελέτη πίσω από αυτά τα προϊόντα, δεν χρειάζεται να ''κατηγορούμε'' επειδή πχ άλλος δεν έχει αυτή την τεχνολογία και έχει πχ ψησταριά νερού, καλές είναι και αυτές με διαφορετική λογική αλλά δεν χρειάζεται να λέμε ότι οτιδήποτε είναι διαφορετικό από αυτό είναι υπερτιμημένο, γιατί με αυτή την λογική δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης της Rolls - Royce αλλά μόνο του Pony που είναι και ελληνικό ή  χειρότερα μόνο κάποιων no name κινέζικων. 

8 λεπτά πριν, kokgreg είπε

Καλημέρα σας. Μετά από κοντά δύο μήνες κτήσης και χρήσης της Broilking Monarch σε πολλά είδη κρεάτων,  ψαριών και ψαρικών (γαριδες κλπ) και λαχανικών , μένω ικανοποιημένος στο αποτέλεσμα ψησίματος με ελάχιστες αναφλέξεις μόνο σε πολύ λιπαρά κρέατα (πανσέτες, λουκάνικα). Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ευχαριστώ όλους εδώ μέσα γιατί είμουνα και παραμένω αδαής αλλά με τη προσεκτική ανάγνωση  κατέληξα να προμηθευτώ ένα πολύ ποιοτικό προϊόν.  

Να κανείς συχνό καθαρισμό γιατί είναι επιρρεπείς σε προβλήματα με τον κάδο, συγκεκριμένα λιώνουν, αν την καθαρίζεις πολύ συχνά θα το αποφύγεις πιστεύω.

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Έφτιαξα λογαριασμό στο  eshopwedrop και θέλω να πάρω μία ψησταριά υγραερίου freestyle της Ναπολέων από το bq shop στη Γερμανία νομίζω έχουν πάρει και άλλα παιδιά από εκεί πέρα κάποια συμβουλή να προσέξω κάτι αυτά ευχαριστώ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

Καλησπέρα παιδιά

Έφτιαξα λογαριασμό στο  eshopwedrop και θέλω να πάρω μία ψησταριά υγραερίου freestyle της Ναπολέων από το bq shop στη Γερμανία νομίζω έχουν πάρει και άλλα παιδιά από εκεί πέρα κάποια συμβουλή να προσέξω κάτι αυτά ευχαριστώ

Έλεγξε αν έχεις εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία πρώτα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Instructor1182 είπε

Έλεγξε αν έχεις εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία πρώτα.

Tελευταια ενημερωση ηταν πως πρεπει να μιλησεις με Γερμανια για εγγυηση.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...