MANOLIS33 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sndev είπε Είσαι μεγάλη παιχτουρα να τονίσω οτι αυτά τα κανες με μια jamestown για να επιβεβαιώσεις το ρητό ότι η σωστή σειρά Είναι τέχνη κ μεράκι του χρήστη μετά καλά υλικά κ μετά ΨΗΣΤΑΡΙΑ για το αποτέλεσμα Συμφωνώ με τη σειρά και θα προσθέσω δύο παράμετρους: Έχω πει πως τη Jamestown την αγόρασα αφού μια ασήμαντη Sunday Versy (μετέπειτα Landman) των €400 , με έβγαλε 10 χρόνια ! Το 2ο ότι τα επιπλέον €200 από τα €500 της J.T. (429€ σε προσφορά) που θα μπορούσα να δώσω για να πάρω μια σχετικά μικρότερη αλλά αναγνωρισμένη και σαφώς ποιοτικότερη Broil King ή Weber ή Napoleon, προτίμησα να τα δώσω σε αξεσουάρ: Pizza stone weber, βάση κοτόπουλο weber, έξτρα πλάκα μαντέμι 2 όψεων 38x38, θερμόμετρο digoo, αυτοσχέδια σούβλα, μοτέρ με βάση στήριξης, δοχείο καπνίσματος και τέλος σούβλες κεμπάπ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΨΗΣΤΕΣ ΜΕ BBQ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ 😏 Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από MANOLIS33 3
zanskou Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, MANOLIS33 είπε Συμφωνώ με τη σειρά και θα προσθέσω δύο παράμετρους: Έχω πει πως τη Jamestown την αγόρασα αφού μια ασήμαντη Sunday Versy (μετέπειτα Landman) των €400 , με έβγαλε 10 χρόνια ! Το 2ο ότι τα επιπλέον €200 από τα €500 της J.T. (429€ σε προσφορά) που θα μπορούσα να δώσω για να πάρω μια σχετικά μικρότερη αλλά αναγνωρισμένη και σαφώς ποιοτικότερη Broil King ή Weber ή Napoleon, προτίμησα να τα δώσω σε αξεσουάρ: Pizza stone weber, βάση κοτόπουλο weber, έξτρα πλάκα μαντέμι 2 όψεων 38x38, θερμόμετρο digoo, αυτοσχέδια σούβλα, μοτέρ με βάση στήριξης και τέλος σούβλες κεμπάπ. +τα μπαλόνια. μακράν το καλύτερο και πιο ευφάνταστο αξεσουάρ που θα μπορούσε να σκεφτεί ανθρώπινο μυαλό 4
MANOLIS33 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, zanskou είπε +τα μπαλόνια. μακράν το καλύτερο και πιο ευφάνταστο αξεσουάρ που θα μπορούσε να σκεφτεί ανθρώπινο μυαλό Όποιος δεν έχει μυαλό να υπολογίσει το οφέλιμο μήκος στις βέργες, έχει μπαλόνια......... 1
sndev Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 53 λεπτά πριν, MANOLIS33 είπε Συμφωνώ με τη σειρά και θα προσθέσω δύο παράμετρους: Έχω πει πως τη Jamestown την αγόρασα αφού μια ασήμαντη Sunday Versy (μετέπειτα Landman) των €400 , με έβγαλε 10 χρόνια ! Το 2ο ότι τα επιπλέον €200 από τα €500 της J.T. (429€ σε προσφορά) που θα μπορούσα να δώσω για να πάρω μια σχετικά μικρότερη αλλά αναγνωρισμένη και σαφώς ποιοτικότερη Broil King ή Weber ή Napoleon, προτίμησα να τα δώσω σε αξεσουάρ: Pizza stone weber, βάση κοτόπουλο weber, έξτρα πλάκα μαντέμι 2 όψεων 38x38, θερμόμετρο digoo, αυτοσχέδια σούβλα, μοτέρ με βάση στήριξης, δοχείο καπνίσματος και τέλος σούβλες κεμπάπ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΨΗΣΤΕΣ ΜΕ BBQ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ 😏 καλα κοιτα με 10 χρονια εμπειρίας ψηστη τυλιχτη κ σε θερμοσίφωνα να τα ψηνες αψογα θα βγαίνανε. οι επωνυμες εχουν αλλες ευκολίες που για μη εμπειρο χρήστη ειναι σωτήριες για το αποτέλεσμα. στον εμπειρο χρήστη του κανει τη ζωη πιο εύκολη κ φτιαχνει κ καλα κομματια κρέατος πολυ πιο safe κ άνετα που στις πιο low level παιζει σεβαστό ποσοστο αποτυχίας κ στο λέω έχοντας απο ολων των ειδων τις ψησταριές κ με 10+ χρονια στη πλάτη 😜 να σου πω οτι ιδιο κομμάτι καλου αργεντινικου κρεατος βγήκε διαφορετικό στην naterial στην monarch κ στην spirit. για κεμπαμπ κοτοπουλα χοιρινά ξεκαθαρα γευστικά σε ολες το χερι του ψηστη μετράει 2
Fan3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Στις 29/5/2021 στις 12:52 ΠΜ, MANOLIS33 είπε Εγκαινιασα τις νέες βέργες κεμπάπ ! Φωτιά : 300° για θωρακισμα και μετά 180°. Δύο γυρίσματα , ταμάμ! Σερβίρισμα: Πίτα στα 6, σάλτσα ντομάτας με κανελα αλάτι κ πιπέρι, τα κεμπάπ, ψητή 🍅, κρεμμύδι σοταρισμενο χωρίς λάδι, γιαούρτι και καπνιστή παπρικα. ΥΓ. Τα μπαλόνια με το νέρο είναι για αντίβαρο! Όταν η μαγεία της φύσης , συναντά τη θεωρία της ισορροπίας 😄😄😄 @MANOLIS33 συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, αλλά και για τις πατέντες! Θα μπορούσες να μας πεις συνολικό χρόνο ψησίματος;
Evgenios_V Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 @MANOLIS33δώσε μας συνταγή για τα κεμπαμπ αν σου είναι εύκολο...
MANOLIS33 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Fan3 είπε @MANOLIS33 συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, αλλά και για τις πατέντες! Θα μπορούσες να μας πεις συνολικό χρόνο ψησίματος; Καλησπέρα , 30' θαρρώ 3 ώρες πριν, Evgenios_V είπε @MANOLIS33δώσε μας συνταγή για τα κεμπαμπ αν σου είναι εύκολο... Καλησπέρα , έτοιμο από Δαβούτη 1
supermarioarv Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 καλησπέρα στην παρέα. ερώτηση για τους γνώστες του θέματος. είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσουμε την ψησταρία bbg ως φουρνο αντί του οικιακού? π.χ. να βάλω ένα ταψί με γεμιστά για ψήσιμο στο bbg αντι στο φούρνο και αν γίνεται με ποιό τρόπο?
ritualistic Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 31 λεπτά πριν, supermarioarv είπε καλησπέρα στην παρέα. ερώτηση για τους γνώστες του θέματος. είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσουμε την ψησταρία bbg ως φουρνο αντί του οικιακού? π.χ. να βάλω ένα ταψί με γεμιστά για ψήσιμο στο bbg αντι στο φούρνο και αν γίνεται με ποιό τρόπο? Καλησπερα Αν υποθεσουμε οτι εχεις 3 καυστηρες Θα βαλεις κανονικα το ταψι μεσα πανω απο τον μεσαιο καυστηρα που θα ειναι σβηστος και θα αναψεις τους 2 ακριανους. Για χρονους κλπ παιζει αναλογα με το φαγητο
RED33 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, ritualistic είπε Καλησπερα Αν υποθεσουμε οτι εχεις 3 καυστηρες Θα βαλεις κανονικα το ταψι μεσα πανω απο τον μεσαιο καυστηρα που θα ειναι σβηστος και θα αναψεις τους 2 ακριανους. Για χρονους κλπ παιζει αναλογα με το φαγητο Και αν έχεις 2 καυστήρες?Πως κάνουν έμμεσο ψήσιμο?
ritualistic Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, RED33 είπε Και αν έχεις 2 καυστήρες?Πως κάνουν έμμεσο ψήσιμο? Αναγκαστικα γυρνας το ταψι ανα καποια ωρα για να ψηνεται απο ολες τις πλευρες το φαγητο 1
RED33 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Πάντως εχθές που έψησα, άναψα τον ένα καυστήρα και μου έκανε εντύπωση που και η σχάρα πάνω από τον σβηστό έκαιγε αρκετά έως πολύ. Έχω την Kenton Naterial 2b
gudinakos Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Στις 8/5/2020 στις 10:49 ΜΜ, ritualistic είπε Αρα ψηθηκε και απο πανω κανονικα σα να την εκανες στο φουρνο ? Αμεσο ψησιμο ? το 370 κελσιου μου ακουγεται πολυ υψηλο αλλα για να το λες μαλλον δεν ειναι... Δοκιμασε για ζυμη την συνταγη του πετρετζικη, το εκανα προσφατα (δεν ειχα ξανακανει πιτσα ποτε στο σπιτι και ειμαι και εγω pizza lover) και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος.
depmode Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Στις 11/5/2021 στις 8:44 ΠΜ, ilpapacha είπε Δεν είναι τόσο καθαρή...😁 Σαπούνι και σφουγγάρι δεν έχω βάλει ακόμα, στον κάδο. Η φωτό είναι από τις 28 Μαρτίου Το μόνο που έχω κάνει στον κάδο είναι ξύσιμο με πλαστική σπάτουλα, κι αυτό όχι λεπτομερές αλλά ούτε και με μεγάλη προσπάθεια Αυτή είναι από την Δευτέρα του Πάσχα Χρησιμοποιώ πολλές φορές την μαντεμένια πλάκα, προσωπικά έχω πάρει την μαμά όπου μπαίνει ακριβώς στην θέση της μιας σχάρας. Το θεωρώ το Νο1 αξεσουάρ που μπορεί κάποιος να πάρει. Επειδή βλέπω έχεις ξεβιδωσει τους καυστήρες, είχες κάποιο πρόβλημα όταν ξαναβιδωσες; Σε γερμανικά fora έχει αναφερθεί ότι δεν ξαναβιδωνει και χρειάστηκε νέες βίδες με πάσο. Αυτά σε rogue se, εσύ βλέπω έχεις prestige.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα