Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη δεν θέλησα να αναφέρω την ομάδα μήπως υπάρξει κάποια παρεξήγηση. Η ομάδα λέγεται bbq lovers . Θα χαρώ πολύ να τα πούμε και από εκεί σε πιο προσωπικό επίπεδο. Τώρα τρέχω giveaway με κούτες μπύρες φρέσκιες johnnies beer.  Σε λίγες μέρες θα κάνω κλήρωση και ένα μεγάλο ξύλο κοπής και σερβιρίσματος

https://www.facebook.com/groups/551422645518284/?ref=share

• Like 6
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2252

• ilpapacha

2031

• sndev

1101

• ηνίοχος

586

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σειρά Rogue είναι συγκρίσιμη με την σειρά Genesis. Η σειρά Spirit θα είναι συγκρίσιμη με την σειρά Freestyle, όταν έρθει Ελλάδα.

Θα πρέπει πάντως να υπολογίσεις και τον χώρο, πίσω από την ψησταριά που χρειάζεται για να ανοίξει το καπάκι κανονικά και όχι με τον φόβο να χτυπήσει σε τοίχο/κάγκελα κτλ.

9 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Ε ναι αν γινει η ζημια να γινει σωστα :) Εντω μεταξυ βλεπω τωρα στο σαιτ τις διαστασεις δεν εχουν μεγαλη διαφορα ωστε να δικαιολογει να παρεις την μικρη.  Εμενα που μαλλον με παιρνει μονο παραλληλα να την βαλω με πλατη στα καγκελα την ψησταρια, το παχος εχει μικρη διαφορα εκτος αν μου διαφευγει κατι

image.png.acf58afcaf156c97620ba0caaf7a4aeb.png

Συγνωμη... η napoleon που λες @skskre Rogue 425, Black - Napoleon® https://bbq.gr/en/rogue-425-black-napoleon

στο site βλεπω οτι το πλατος ειναι 89 χωρις τα ραφια... αρα εγω με 102 ποντους φαρδος με παιρνει μια χαρα??  αν δεν κανω λαθος αυτη με την 310 που συζηταμε , ιδια κατηγορια δεν θεωρουνται?

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Ε ναι αν γινει η ζημια να γινει σωστα :) Εντω μεταξυ βλεπω τωρα στο σαιτ τις διαστασεις δεν εχουν μεγαλη διαφορα ωστε να δικαιολογει να παρεις την μικρη.  Εμενα που μαλλον με παιρνει μονο παραλληλα να την βαλω με πλατη στα καγκελα την ψησταρια, το παχος εχει μικρη διαφορα εκτος αν μου διαφευγει κατι

Συγνωμη... η napoleon που λες @skskre Rogue 425, Black - Napoleon® https://bbq.gr/en/rogue-425-black-napoleon

στο site βλεπω οτι το πλατος ειναι 89 χωρις τα ραφια... αρα εγω με 102 ποντους φαρδος με παιρνει μια χαρα??  αν δεν κανω λαθος αυτη με την 310 που συζηταμε , ιδια κατηγορια δεν θεωρουνται?

Βασικά η Rogue 425 είναι αρκετά πιο ποιοτική κατασκευή από την Spirit, το συνειδητοποίησα όταν τις είδα και τις δύο από κοντά. Η Spirit είναι το entry μοντέλο της Weber με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν η τιμή είναι παραπλήσια δες και την Rogue, αν και από όσο ξέρω δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμες και θα παραλάβουν Ιούνιο. Αλλιώς για πιο μαζεμένες ψησταριές δες και τις Broil King. Πιο μικρές επιφάνειες ψησίματος, αλλά δεν έχουν προεξοχές όπως το panel με τους διακόπτες της Spirit που είναι αρκετά μεγάλο χωρίς λόγο. Επίσης στις διαστάσεις να λαμβάνεις υπόψη σου και τον χώρο που καταλαμβάνει το καπάκι της ψησταριάς όταν το ανοίγεις.

1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Επισης, χτες εκανα εξετασεις αιματος και ειχα ανεβασει χοληστερινη. Δεν κατηγορω μονο την ψησταρια φυσικα, αλλα εμενα που  εδω και ενα χρονο δεν κανω σοβαρη γυμναστικη και εχω παρει και 5-6 κιλα. Στοχος μεσα στο 3μηνο να πεσει εκει που ηταν προ καραντινας.

Να ταχθείς υπέρ των επιστημόνων που λένε ότι η διατροφή δεν επηρεάζει την χοληστερίνη. Καλού κακού βέβαια γύρνα το λίγο στα ψητά λαχανικά και μανιτάρια στην ψησταριά, για να μην χάσεις το momentum.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα για την spirit II 310 ελεγα , και τωρα μπηκε στην κουβεντα η rogue, λοφω μεγεθους που ειναι πιο μαζεμενη και μπαινει κουτι, οσο για το βαθος με το καπακι κλπ δεν εχω θεμα, το πλατος με περιοριζει, αρα ειτε spirit II 310 ειτε Rogue 425 μιλαμε για αρκετα κοντινες επιδοσεις?

Επεξ/σία από Amaretos
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Βασικα για την spirit II 310 ελεγα , και τωρα μπηκε στην κουβεντα η rogue, λοφω μεγεθους που ειναι πιο μαζεμενη και μπαινει κουτι, οσο για το βαθος με το καπακι κλπ δεν εχω θεμα, το πλατος με περιοριζει, αρα ειτε spirit II 210 ειτε Rogue 425 μιλαμε για αρκετα κοντινες επιδοσεις?

Αν εννοείς το αν ανεβάζουν σωστές θερμοκρασίες κτλ, ναι και οι δυο είναι μια χαρά. Από εκεί και πέρα η Rogue έχει μεγαλύτερο ύψος στο καπάκι και η απόσταση της σούβλας με την σχάρα είναι μεγαλύτερη (έχει αναφερθεί σε παλαιότερα ποστ). Διαθέτει ντουλάπι για  την μπουκάλα και ίσως για να βάλεις και 2-3 πραγματάκια, ενώ η spirit έχει ράφι και η μπουκάλα μπαίνει στο πλάι. Έχει καλύτερη συνολικά εγγύηση και μια επιπλέον λεπτομέρεια είναι ότι οι καυστήρες ανάβουν με το γύρισμα του διακόπτη και δεν χρειάζεται έξτρα κουμπί για την ανάφλεξη.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Αν εννοείς το αν ανεβάζουν σωστές θερμοκρασίες κτλ, ναι και οι δυο είναι μια χαρά. Από εκεί και πέρα η Rogue έχει μεγαλύτερο ύψος στο καπάκι και η απόσταση της σούβλας με την σχάρα είναι μεγαλύτερη (έχει αναφερθεί σε παλαιότερα ποστ). Διαθέτει ντουλάπι για  την μπουκάλα και ίσως για να βάλεις και 2-3 πραγματάκια, ενώ η spirit έχει ράφι και η μπουκάλα μπαίνει στο πλάι.

Έχει καλύτερη συνολικά εγγύηση και μια επιπλέον λεπτομέρεια είναι ότι οι καυστήρες ανάβουν με το γύρισμα του διακόπτη και δεν χρειάζεται έξτρα κουμπί για την ανάφλεξη.  για την rogue μιλαμε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Amaretos είπε

Ναι, για την Rogue λέει ο @ilpapacha. Καλύτερα να τις δεις από κοντά και τις δύο για να αποφασίσεις αν γίνεται. Το ποσό δεν είναι και μικρό, οπότε έτσι θα είσαι κι εσύ σίγουρος για το τι παίρνεις. Εγώ έτσι αποφάσισα και πήρα Rogue, μπορεί όμως εσύ να προτιμήσεις την Spirit!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, gdeli είπε

Ναι, για την Rogue λέει ο @ilpapacha. Καλύτερα να τις δεις από κοντά και τις δύο για να αποφασίσεις αν γίνεται. Το ποσό δεν είναι και μικρό, οπότε έτσι θα είσαι κι εσύ σίγουρος για το τι παίρνεις. Εγώ έτσι αποφάσισα και πήρα Rogue, μπορεί όμως εσύ να προτιμήσεις την Spirit!

Σιγουρα, αλλα μαλλον λογω χωρου το οτι ειναι πιο μαζεμενη στο πλατος (εχω στενο μπαλκονι) η rogue εχει περισσοτερους ποντους για μενα, το οτι λετε οτι εχει καλυτερη εγγυση κλπ ειναι ακομα καλυτερο. 

Επεξ/σία από Amaretos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Η σύγκριση που έκανα ήταν η Rogue με την Spirit ναι.

Για τον χώρο στο ντουλάπι, το ύψος, την εγγύηση, την ανάφλεξη κτλ.

Μπορείς να δεις και περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω λινκ

https://napoleongrills.gr/rogue/psistaria-ygraeriou-napoleon-rogue-425-black-r425pk-1-gr.html

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες και αναμένουν να παραλάβουν περί τα μέσα Ιουνίου. Κι εγώ περιμένω μια 2η ψησταριά που έχω παραγγείλει.

Μπορείς όμως να πας να τις δεις κι από κοντά στην αντιπροσωπεία (https://homing.gr) που τις έχει στημένες στην έκθεση, εφόσον είσαι Αττική.

Καλό είναι να έχεις και προσωπική άποψη γι αυτό που θα αγοράσεις.

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, assasertzis είπε

Συγνώμη δεν θέλησα να αναφέρω την ομάδα μήπως υπάρξει κάποια παρεξήγηση. Η ομάδα λέγεται bbq lovers . Θα χαρώ πολύ να τα πούμε και από εκεί σε πιο προσωπικό επίπεδο. Τώρα τρέχω giveaway με κούτες μπύρες φρέσκιες johnnies beer.  Σε λίγες μέρες θα κάνω κλήρωση και ένα μεγάλο ξύλο κοπής και σερβιρίσματος

https://www.facebook.com/groups/551422645518284/?ref=share

Μήτσο εσύ? :) 

Δημοσ.
Στις 20/5/2021 στις 1:29 ΠΜ, depmode είπε

Σε αναμονή για την Rogue se 525 παίρνω διάφορα αξεσουάρ και τελευταία αγορά μου είναι τα παρακάτω αλουμινένια ταψακια για τον λιποσυλλεκτη. Η Napoleon δίνει τα 5  προς 5 ευρώ, εγώ πήρα 100 προς 3,70

Για όσους ενδιαφέρονται είναι το R28L μέγεθος

Screenshot_20210520-012826.jpg

Να είσαι καλά! Αγόρασα ήδη ένα πακέτο! 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Nαι το ειχα δοκιμασει και ειναι μια φτηνη λυση. 

Καποια στιγμη ειχα κανει μια παραγγελια απο αμαζον αγγλιας περσυ και ειχε την 10αδα με τα weber καπου 2-25 λιρες, οποτε πηρα δυο δεκαδες και τα εχω ακομα. Οταν βαζω καινουριο ταψακι, του βαζω μια τριπλη στρωση αλουμινοχαρτο, μολις ψιλογεμισει το αλουμινοχαρτο το πεταω και αφηνω μονο το ταψακι της weber. Ετσι διπλασιαζω το χρονο ζωης τους.

Θεωρητικα βεβαια, αυτο θελει αλλαγη μετα απο καθε ψησιμο και καθαρισμα οπως λεει η μαμα εταιρια, αλλα ποιος θα πεταξει το ταψακι που εχει χρυσοπληρωσει επειδη εχει 5-6 σταγονες λιπος μεσα.

Εγώ βάζω στο ταψάκι λίγο νερό, πριν το ψήσιμο και μετά πλένεται πολύ εύκολα. Διατηρείται έτσι αρκετό καιρό. Εννοείται όταν το αλλάξω, θα προσαρμόσω ταψάκι του εμπορίου που αγοράζω από την Ευριπίδου σε συσκευασίες των 50 τεμαχίων.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Amaretos είπε

Και εγώ έτσι υπολόγιζα με μπαλκόνι 104, κλειστό το 1 ράφι κτλ, αλλά τελικά την έβαλα παράλληλα γιατί τα θες τα ράφια είναι πολύ  χρήσιμα.

Παράλληλα στο μπαλκονι σου, αν  μπορεί να κάνει περιστροφή και  χωράς να ψήνεις με αυτό το τρόπο, είσαι εντάξει. Η ψησταρια μου ψήνει απέναντι  από τη μπαλκονόπορυα της κουζίνας και βολεύει τέλεια 

Επεξ/σία από skskre
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, skskre είπε

Και εγώ έτσι υπολόγιζα με μπαλκόνι 104, κλειστό το 1 ράφι κτλ, αλλά τελικά την έβαλα παράλληλα γιατί τα θες τα ράφια είναι πολύ  χρήσιμα.

Παράλληλα στο μπαλκονι σου, αν  μπορεί να κάνει περιστροφή και  χωράς να ψήνεις με αυτό το τρόπο, είσαι εντάξει. Η ψησταρια μου ψήνει απέναντι  από τη μπαλκονόπορυα της κουζίνας και βολεύει τέλεια 

Μια από τα ίδια και εγώ η μπαλκονόπορτα είναι της κουζίνας :) Για τα ράφια θα την παλέψω χωρίς δεν με νοιάζει , υπάρχει τραπέζι παραδίπλα να ακουμπήσω. Επίσης έχω φτιάξει ξύλινο Σταντ που εφαρμόζει στα κάγκελα βγάλε βάλε για μια ηλεκτρική που έχω και την στηνω που και που οπότε κάνει και αυτό για ακουμπιστηρι

Επεξ/σία από Amaretos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...