ilpapacha Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 22 λεπτά πριν, MANOLIS33 είπε Prova Generale Καλύτερα να το δέσεις με σπάγκο. Κάνεις πολύ καλύτερο δέσιμο. 1
Triantos1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Triantos1 είπε Όχι δεν εγώ κανένα πρόβλημα να αγοράσω και την 310.Απλά την είχα βρει στο Skroutz και έμεινα εκεί.... 5 ώρες πριν, ilpapacha είπε Ο κωδικός που υπάρχει στο σκρουτζ είναι ο ίδιος για την 310 (814-153) και σε όσα καταστήματα έχεις βρει την 320 (814-153). Με βάση το site της broil king ο κωδικός αυτός είναι για την 310. Η 320 έχει τον κωδικό 814-154 για μαύρο χρώμα και 952-354 για γκρι. https://grillio.com/gem-320-3-burner-freestanding-gas-grill https://broilking.gr/wp-content/uploads/2020/05/GEM-320-340-ASSEMBLY.pdf Όπως και να χει, αν θέλεις με συμβατικό πλαϊνό μάτι πας στην 330, αν όχι πας στην 310. Ένα πρόσφατο ποστ για το πλαϊνό μάτι Σε ευχαριστώ πάρα πολύ...!!!! Επεξ/σία 15 Μαΐου 2021 από Triantos1
Evgenios_V Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Ερώτηση... ο τρόπος που είναι τοποθετημένο το κρέας που έχει κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο ενδείκνυται...??? Ή κάτι δεν καταλαβαίνω καλά από την φωτογραφία...? Επεξ/σία 15 Μαΐου 2021 από Evgenios_V 1
toxotis67 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, MANOLIS33 είπε Prova Generale Φίλε η απόσταση της σούβλας από τα flavorized bars πόση είναι σε εκατοστά?
MANOLIS33 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, toxotis67 είπε Φίλε η απόσταση της σούβλας από τα flavorized bars πόση είναι σε εκατοστά? Updated Έβγαλα τις σχάρες κι έχω 12cm Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από MANOLIS33 1
xenos3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Μπιφτέκια να βάλω στη σχαρα ή στην πλάκα; Φοβάμαι μην κολλήσουν.
AristidisZ Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 36 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Ερώτηση... ο τρόπος που είναι τοποθετημένο το κρέας που έχει κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο ενδείκνυται...??? Ή κάτι δεν καταλαβαίνω καλά από την φωτογραφία...? Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ, μου φαίνεται κιολας ότι θα θέλει από τη μια πχ 4 ώρες και από την άλλη πλευρά το μισό
MANOLIS33 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Ερώτηση... ο τρόπος που είναι τοποθετημένο το κρέας που έχει κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο ενδείκνυται...??? Ή κάτι δεν καταλαβαίνω καλά από την φωτογραφία...? Είναι χτυπημένα και διπλωμένα, αλλιώς δε θα χωρούσε. Το μήκος που έχω είναι 71cm max 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ, μου φαίνεται κιολας ότι θα θέλει από τη μια πχ 4 ώρες και από την άλλη πλευρά το μισό Όλα θα τα κρίνει ο "Κοντιζας" με την αυριανή του βαθμολογία ! Θα σας κρατήσω ενήμερους και με ντοκουμέντα 😉 Επεξ/σία 15 Μαΐου 2021 από MANOLIS33
zanskou Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 39 λεπτά πριν, xenos3 είπε Μπιφτέκια να βάλω στη σχαρα ή στην πλάκα; Φοβάμαι μην κολλήσουν. με καλό λάδωμα δεν κολλάει τιποτα. και στην πλάκα να τα βάλεις καλό είναι να την περάσεις με λίγο λαδάκι κατά τη γνώμη μου. Επισης έχω την εντυπωση ότι οποτε κανω μπιφτέκια ή φιλέτο κοτόπουλο στην πλάκα βγαίνουν 10-15% πιο ζουμερα .
Evgenios_V Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 41 λεπτά πριν, MANOLIS33 είπε Είναι χτυπημένα και διπλωμένα, αλλιώς δε θα χωρούσε. Το μήκος που έχω είναι 71cm max Όλα θα τα κρίνει ο "Κοντιζας" με την αυριανή του βαθμολογία ! Θα σας κρατήσω ενήμερους και με ντοκουμέντα 😉 Δεν τίθεται θέμα βαθμολογίας... Αρκεί να ψηθούν σωστά και να τα απολαύσετε...!!! 8 λεπτά πριν, zanskou είπε με καλό λάδωμα δεν κολλάει τιποτα. και στην πλάκα να τα βάλεις καλό είναι να την περάσεις με λίγο λαδάκι κατά τη γνώμη μου. Επισης έχω την εντυπωση ότι οποτε κανω μπιφτέκια ή φιλέτο κοτόπουλο στην πλάκα βγαίνουν 10-15% πιο ζουμερα . Λογικό στην πλάκα να βγαίνουν ποιο ζουμερα μιας και χάνουν λιγότερα υγρά...
energy52 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 12 ώρες πριν, Evgenios_V είπε Δεν τίθεται θέμα βαθμολογίας... Αρκεί να ψηθούν σωστά και να τα απολαύσετε...!!! Λογικό στην πλάκα να βγαίνουν ποιο ζουμερα μιας και χάνουν λιγότερα υγρά... Καλημερα! βρε παιδια, στην πλακα φευγουν τα λιπη; ναι οκ φοβερη η ευκολια της δεν λερωνει τοσο η ψησταρια αλλα μηπως το αποτελεσμα ειναι κατι σαν σχαροτηγανο; οπως και με τις μεμβρανες επισης..
ilpapacha Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δες μια τα παρακάτω https://www.nytimes.com/2014/06/25/dining/how-to-make-a-great-burger.html https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-07-02/how-to-best-grill-burgers-don-t-say-top-chefs https://www.cnet.com/home/yard-and-outdoors/reasons-you-should-grill-burgers-in-a-cast-iron-skillet/ Ο καλύτερος/πιο γευστικός τρόπος για να ψήσεις ένα Burger είναι σε πλάκα. Από εκεί και πέρα, προφανώς μπορεί να ψηθεί και πάνω στην σχάρα απευθείας.
toxotis67 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 20 λεπτά πριν, Rabbit30 είπε Γίνετε και έτσι!😜...Καλημέρα... Πολύ ωραία pancakes. Συνταγή για τη ζύμη;
Evgenios_V Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, energy52 είπε Καλημερα! βρε παιδια, στην πλακα φευγουν τα λιπη; ναι οκ φοβερη η ευκολια της δεν λερωνει τοσο η ψησταρια αλλα μηπως το αποτελεσμα ειναι κατι σαν σχαροτηγανο; οπως και με τις μεμβρανες επισης.. Θα συμφωνήσω ... Για αυτό και προτιμώ προσωπικά την Σχάρα...αλλά περί ορέξεις κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα