chrisnaruto Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Πρωτάρης στο αντικείμενο και ψάχνω να πάρω μια ψησταριά με μπάτζετ 300-400 ευρώ με 3 εστίες. Έχω διάφορες στα υπόψιν και θα ήθελα να με βοηθήσετε ποια να διαλέξω. Είμαι ανάμεσα στην bormann 5030, bormann 3100, vanward 4207s, landmann rexon 3, unimac 661314, broil king bk310 και η αντιστοιχη του leroy με 3 εστίες. Να συμπληρώσω πως θα προτιμούσα να δέχεται σούβλα χωρίς να χρειάζεται πατέντα Προκαταβολικά ζητώ συγνώμη καθώς ξέρω οτι έχει χιλιοειπωθει τέτοια ερώτηση Επεξ/σία 11 Μαΐου 2021 από chrisnaruto
skskre Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 46 λεπτά πριν, chrisnaruto είπε Καλησπέρα σε όλους. Πρωτάρης στο αντικείμενο και ψάχνω να πάρω μια ψησταριά με μπάτζετ 300-400 ευρώ με 3 εστίες. Έχω διάφορες στα υπόψιν και θα ήθελα να με βοηθήσετε ποια να διαλέξω. Είμαι ανάμεσα στην bormann 5030, bormann 3100, vanward 4207s, landmann rexon 3, unimac 661314, broil king bk310 και η αντιστοιχη του leroy με 3 εστίες. Να συμπληρώσω πως θα προτιμούσα να δέχεται σούβλα χωρίς να χρειάζεται πατέντα Προκαταβολικά ζητώ συγνώμη καθώς ξέρω οτι έχει χιλιοειπωθει τέτοια ερώτηση Πολλοί έχουν πάρει του Leroy και δηλώνουν ευχαριστημένοι. Με 300€ παίρνεις και τη σούβλα της μαζί. 3
ilpapacha Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 31 λεπτά πριν, chrisnaruto είπε Καλησπέρα σε όλους. Πρωτάρης στο αντικείμενο και ψάχνω να πάρω μια ψησταριά με μπάτζετ 300-400 ευρώ με 3 εστίες. Έχω διάφορες στα υπόψιν και θα ήθελα να με βοηθήσετε ποια να διαλέξω. Είμαι ανάμεσα στην bormann 5030, bormann 3100, vanward 4207s, landmann rexon 3, unimac 661314, broil king bk310 και η αντιστοιχη του leroy με 3 εστίες. Να συμπληρώσω πως θα προτιμούσα να δέχεται σούβλα χωρίς να χρειάζεται πατέντα Προκαταβολικά ζητώ συγνώμη καθώς ξέρω οτι έχει χιλιοειπωθει τέτοια ερώτηση Για vanward Για Bormann Για Landmann ίσως μπορεί να σε βοηθήσουν οι @Tommygre @askabavos Για unimac ίσως μπορεί να σε βοηθήσει ο @joker99 https://krasodad.blogspot.com/2019/10/unimac-basic.html?m=1 Για Broil King bk310 Για τις Naterial Kenton έχουμε αναφερθεί παρά πολλές φορές ότι είναι τίμια επιλογή για τα χρήματα τους. Όσον αφορά τις σούβλες, αν πάρεις την δική της δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια πατέντα για να την στερεώσεις. Οι πατέντες γίνονται/χρειάζονται σε περίπτωση που δεν πάρεις την δική της σούβλα, αλλά κάποια άλλη του εμπορίου. 6
Highlander Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Speechless! Στις 7/5/2021 στις 11:55 ΠΜ, Highlander είπε Περιμένω φωτό από μέσα Στις 7/5/2021 στις 7:12 ΜΜ, fylatos είπε Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από Highlander 1
hightmare Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 προς ενημερωση των μελων ειμαι κατοχος weber spirit 310 . Aγορασα καλυμμα απο το praktiker στα 18ευρω και αν και ταιριαζε ωραια στις διαστασεις σχιστηκε αμεσως. Το γραφω να μην την πατησει κανεις αλλος. 1 1
toxotis67 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, hightmare είπε προς ενημερωση των μελων ειμαι κατοχος weber spirit 310 . Aγορασα καλυμμα απο το praktiker στα 18ευρω και αν και ταιριαζε ωραια στις διαστασεις σχιστηκε αμεσως. Το γραφω να μην την πατησει κανεις αλλος. Αν είναι της Home Camp, το έχουμε πολλοί από εδώ μέσα, εγώ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Εκτός αν είναι κάποιο άλλο.
hightmare Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, toxotis67 είπε Αν είναι της Home Camp, το έχουμε πολλοί από εδώ μέσα, εγώ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Εκτός αν είναι κάποιο άλλο. https://www.praktiker.gr/p/kalymma-psistarias-landmann-130x110x60cm-123249 1
toxotis67 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, hightmare είπε https://www.praktiker.gr/p/kalymma-psistarias-landmann-130x110x60cm-123249 Όχι αυτό είναι άλλο κάλυμμα στο Practiker. Εγώ αναφερόμουν σε αυτό που επίσης το έχει: https://www.skroutz.gr/s/15130289/Home-Camp-Κάλυμμα-Ψησταριάς-HCC-5657-136-x-62-x-105cm.html Sorry.
PJK Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Τα καλύμματα της Νατεριάλ που έχει το Leroy είναι πολύ καλής ποιότητας, σε 3-4 μεγέθη και μέχρι € 25. Αξίζουν με το παραπάνω. Μαζεύουν κάτω με κορδόνι, είναι αδιάβροχα και γερά. Έχω ένα τέτοιο εδώ και 4 χρόνια. Υπέρ ευχαριστημένος, καμμία φθορά μέχρι τώρα, δεν υπάρχει κανείς λόγος για κάτι ακριβότερο.
mixomoras Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Χθες παρέλαβα καλουδια απο amazon.de και μιας και αναφέρατε το κάλυμα πήρα το https://www.amazon.de/gp/product/B07QXW5DRM/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 πάρα πολύ ποιοτικό και καλοραμμένο , το πήρα στα 36 ευρώ. Προσωρινά είδα μόλις δεν είναι διαθέσιμα αλλά στα παρόμοια προιόντα έχει πολλα για weber spirit με πολύ καλές κριτικές και σε καλες τιμές.
fylatos Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Εγώ προσωπικά, επειδή έχω πολύ (ΠΟΛΥ) αέρα στο μπαλκόνι, έχω δέσει με ένα δεματικό περασμένο ανάποδα (για να μην κουμπώνει) το κάλυμμα στην ψησταριά στο πόδι. Just a tip για να μην το ψάχνετε στον γείτονα.
alexandrosgi Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, fylatos είπε Εγώ προσωπικά, επειδή έχω πολύ (ΠΟΛΥ) αέρα στο μπαλκόνι, έχω δέσει με ένα δεματικό περασμένο ανάποδα (για να μην κουμπώνει) το κάλυμμα στην ψησταριά στο πόδι. Just a tip για να μην το ψάχνετε στον γείτονα. Και μερικά μανταλάκια κάνουν δουλειά. Ειδικά αυτά τα μεγάλα τα καλοκαιρινά 😅 1
birel-motosport Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Στις 11/5/2021 στις 11:36 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε Χτες εκανα χρηση του σπρέι που πηρα για τη σχαρα. Ψεκασα τη σχαρα ολη πριν ψησω. Οταν αναψα την ψησταρια να ζεσταθει εβγαλε καπνα, οπως κανει βεβαια και καθε φορα που κανεις seasoning. Δοκιμασα να βαλω και οταν ειχε ζεσταθει η σχαρα και ηταν αναμενοι οι καυστηρες να δω κατα ποσο ευφλεκτο ειναι. Το εκανα με προσοχη εννοειται και οντως παιρνει και αυτο φωτια, ισως λιγοτερο απο το προηγουμενο βεβαια. Τωρα για το ψησιμο. Παιδια δεν κολλησε τπτ. Εκανα μερικα μπουτια κοτοπουλο χωρις πετσα που ειχα μαριναρει με μουσταρδα, λιγο λαδι και μπαχαρικα. Αλλες φορες κολλουσε (οχι με το αλλο σπρει). Και εκανα και ενα μπιφτεκι κοτοπουλο. Το μπιφτεκι ηθελε κοντρα για να το γυρισω, αφου γλυστρουσε πανω στη σχαρα. Σημερα το πρωι ειδα τη σχαρα και ειχε ενα ωραιο γυαλιστερο χρωμα. Οποτε πρωτη εμπειρια πολυ θετικη. Επισης δεν μυριζε καθολου και δεν αφησε καθολου γευση στο κρεας. Δοκιμασα χτες και το τηγανακι με τις τρυπες που ειχα παρει απο το λιντλ πριν 2 εβδομαδες να ψησω/σοταρω πιπεριες. Πολυ καλο και αυτο. Κανει τη διαδικασια πολυ πιο ευκολη απο το να τις βαλεις πανω στη σχαρα και να τις γυρνας μια μια προσεκτικα. Εκει απλα ανακατευεις. Δε νομιζω να εχει βεβαια καμια διαφορα απο απλο τηγανι, αλλα τελος παντων... Μπορείς να ξαναγράψεις ποιο είναι το λάδι που πήρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα