Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Πρωτάρης στο αντικείμενο και ψάχνω να πάρω μια ψησταριά με μπάτζετ 300-400 ευρώ με 3 εστίες. Έχω διάφορες στα υπόψιν και θα ήθελα να με βοηθήσετε ποια να διαλέξω. Είμαι ανάμεσα στην bormann 5030, bormann 3100, vanward 4207s, landmann rexon 3, unimac 661314, broil king bk310 και η αντιστοιχη του leroy με 3 εστίες. Να συμπληρώσω πως θα προτιμούσα να δέχεται σούβλα χωρίς να χρειάζεται πατέντα 

Προκαταβολικά ζητώ συγνώμη καθώς ξέρω οτι έχει χιλιοειπωθει τέτοια ερώτηση 

Επεξ/σία από chrisnaruto
  • Απαντ. 21,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2314

  • ilpapacha

    2063

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    587

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, chrisnaruto είπε

Καλησπέρα σε όλους. Πρωτάρης στο αντικείμενο και ψάχνω να πάρω μια ψησταριά με μπάτζετ 300-400 ευρώ με 3 εστίες. Έχω διάφορες στα υπόψιν και θα ήθελα να με βοηθήσετε ποια να διαλέξω. Είμαι ανάμεσα στην bormann 5030, bormann 3100, vanward 4207s, landmann rexon 3, unimac 661314, broil king bk310 και η αντιστοιχη του leroy με 3 εστίες. Να συμπληρώσω πως θα προτιμούσα να δέχεται σούβλα χωρίς να χρειάζεται πατέντα 

Προκαταβολικά ζητώ συγνώμη καθώς ξέρω οτι έχει χιλιοειπωθει τέτοια ερώτηση 

Πολλοί έχουν πάρει του Leroy και δηλώνουν ευχαριστημένοι. Με 300€ παίρνεις και τη σούβλα της μαζί.

  • Like 3
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, chrisnaruto είπε

Καλησπέρα σε όλους. Πρωτάρης στο αντικείμενο και ψάχνω να πάρω μια ψησταριά με μπάτζετ 300-400 ευρώ με 3 εστίες. Έχω διάφορες στα υπόψιν και θα ήθελα να με βοηθήσετε ποια να διαλέξω. Είμαι ανάμεσα στην bormann 5030, bormann 3100, vanward 4207s, landmann rexon 3, unimac 661314, broil king bk310 και η αντιστοιχη του leroy με 3 εστίες. Να συμπληρώσω πως θα προτιμούσα να δέχεται σούβλα χωρίς να χρειάζεται πατέντα 

Προκαταβολικά ζητώ συγνώμη καθώς ξέρω οτι έχει χιλιοειπωθει τέτοια ερώτηση 

Για vanward

Για Bormann

Για Landmann ίσως μπορεί να σε βοηθήσουν οι @Tommygre @askabavos


Για unimac ίσως μπορεί να σε βοηθήσει ο @joker99

 

https://krasodad.blogspot.com/2019/10/unimac-basic.html?m=1


Για Broil King bk310

 

Για τις Naterial Kenton έχουμε αναφερθεί παρά πολλές φορές ότι είναι τίμια επιλογή για τα χρήματα τους.
 

Όσον αφορά τις σούβλες, αν πάρεις την δική της δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια πατέντα για να την στερεώσεις. Οι πατέντες γίνονται/χρειάζονται σε περίπτωση που δεν πάρεις την δική της σούβλα, αλλά κάποια άλλη του εμπορίου.

 

  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 

Speechless!

Στις 7/5/2021 στις 11:55 ΠΜ, Highlander είπε

Περιμένω φωτό από μέσα

 

Στις 7/5/2021 στις 7:12 ΜΜ, fylatos είπε

 

20210507_191042.jpg

  •  
 
  •  
 
Επεξ/σία από Highlander
  • Thanks 1
Δημοσ.

προς ενημερωση των μελων ειμαι κατοχος weber spirit 310 . Aγορασα καλυμμα απο το praktiker στα 18ευρω και αν και ταιριαζε ωραια στις διαστασεις σχιστηκε αμεσως. Το γραφω να μην την πατησει κανεις αλλος.

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hightmare είπε

προς ενημερωση των μελων ειμαι κατοχος weber spirit 310 . Aγορασα καλυμμα απο το praktiker στα 18ευρω και αν και ταιριαζε ωραια στις διαστασεις σχιστηκε αμεσως. Το γραφω να μην την πατησει κανεις αλλος.

Αν είναι της Home Camp, το έχουμε πολλοί από εδώ μέσα, εγώ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Εκτός αν είναι κάποιο άλλο.

Δημοσ.

Τα καλύμματα της Νατεριάλ που έχει το Leroy είναι πολύ καλής ποιότητας, σε 3-4 μεγέθη και μέχρι € 25. Αξίζουν με το παραπάνω. Μαζεύουν κάτω με κορδόνι, είναι αδιάβροχα και γερά. Έχω ένα τέτοιο εδώ και 4 χρόνια. Υπέρ ευχαριστημένος, καμμία φθορά μέχρι τώρα, δεν υπάρχει κανείς λόγος για κάτι ακριβότερο.

Δημοσ.

Χθες παρέλαβα καλουδια απο amazon.de και μιας και αναφέρατε το κάλυμα πήρα το

https://www.amazon.de/gp/product/B07QXW5DRM/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1

πάρα πολύ ποιοτικό και καλοραμμένο , το πήρα στα 36 ευρώ. Προσωρινά είδα μόλις δεν είναι διαθέσιμα αλλά στα παρόμοια προιόντα έχει πολλα για weber spirit με πολύ καλές κριτικές και σε καλες τιμές.

 

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά, επειδή έχω πολύ (ΠΟΛΥ) αέρα στο μπαλκόνι, έχω δέσει με ένα δεματικό περασμένο ανάποδα (για να μην κουμπώνει) το κάλυμμα στην ψησταριά στο πόδι.

Just a tip για να μην το ψάχνετε στον γείτονα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fylatos είπε

Εγώ προσωπικά, επειδή έχω πολύ (ΠΟΛΥ) αέρα στο μπαλκόνι, έχω δέσει με ένα δεματικό περασμένο ανάποδα (για να μην κουμπώνει) το κάλυμμα στην ψησταριά στο πόδι.

Just a tip για να μην το ψάχνετε στον γείτονα.

Και μερικά μανταλάκια κάνουν δουλειά. Ειδικά αυτά τα μεγάλα τα καλοκαιρινά 😅

  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/5/2021 στις 11:36 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε

Χτες εκανα χρηση του σπρέι που πηρα για τη σχαρα. Ψεκασα τη σχαρα ολη πριν ψησω. Οταν αναψα την ψησταρια να ζεσταθει εβγαλε καπνα, οπως κανει βεβαια και καθε φορα που κανεις seasoning. Δοκιμασα να βαλω και οταν ειχε ζεσταθει η σχαρα και ηταν αναμενοι οι καυστηρες να δω κατα ποσο ευφλεκτο ειναι. Το εκανα με προσοχη εννοειται και οντως παιρνει και αυτο φωτια, ισως λιγοτερο απο το προηγουμενο βεβαια. Τωρα για το ψησιμο. Παιδια δεν κολλησε τπτ. Εκανα μερικα μπουτια κοτοπουλο χωρις πετσα που ειχα μαριναρει με μουσταρδα, λιγο λαδι και μπαχαρικα. Αλλες φορες κολλουσε (οχι με το αλλο σπρει). Και εκανα και ενα μπιφτεκι κοτοπουλο. Το μπιφτεκι ηθελε κοντρα για να το γυρισω, αφου γλυστρουσε πανω στη σχαρα. Σημερα το πρωι ειδα τη σχαρα και ειχε ενα ωραιο γυαλιστερο χρωμα. Οποτε πρωτη εμπειρια πολυ θετικη. Επισης δεν μυριζε καθολου και δεν αφησε καθολου γευση στο κρεας.

Δοκιμασα χτες και το τηγανακι με τις τρυπες που ειχα παρει απο το λιντλ πριν 2 εβδομαδες να ψησω/σοταρω πιπεριες. Πολυ καλο και αυτο. Κανει τη διαδικασια πολυ πιο ευκολη απο το να τις βαλεις πανω στη σχαρα και να τις γυρνας μια μια προσεκτικα. Εκει απλα ανακατευεις. Δε νομιζω να εχει βεβαια καμια διαφορα απο απλο τηγανι, αλλα τελος παντων...

Μπορείς να ξαναγράψεις ποιο είναι το λάδι που πήρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...