ilpapacha Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 30 λεπτά πριν, tsounis είπε Καλημέρα, Ειναι μανίσια η σούβλα ή πατέντα? Ρωτάω γιατί θελω να προσαρμόσω μια του Λερουα στην Ναπολεόν και δεν έχω εικόνα στη στήριξη του μοτέρ. Η φωτό είναι από Weber. Ενδεχομένως να σε βοηθήσουν οι @giannislazy @Evgenios_V που το έχουν κάνει σε Napoleon.
tsounis Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Η φωτό είναι από Weber. Ενδεχομένως να σε βοηθήσουν οι @giannislazy @Evgenios_V που το έχουν κάνει σε Napoleon. Ω, ευχαριστώ
giannislazy Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, tsounis είπε Ω, ευχαριστώ Εγώ δεν έχω του Leroy, ούτε και ο @Evgenios_V. Εγώ πήρα μια απλή στρόγγυλη και την έκοψα. Στο μοτέρ έβαλά από κάτω ένα κομμάτι ξύλο αφού πήρα μέτρα και το έδεσα στο μοτέρ με ταϊρ απ. Απλά πράγματα. Αν πας σε σελίδες πίσω θα δεις φώτο. Το πάσχα έψησα άνετα κοντοσούβλι και κοκορέτσι. Ο Ευγένιος έκανε ποιο τρελή πατέντα όμως και έφτιαξε βάση πάνω στον κάδο. Εγώ για τις 3-4 σούβλες που θα κάνω τον χρόνο δεν ήθελα ποιο πολύ κόπο. 2
tsounis Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 H σούβλα έχει βάση για την ΚΕΝΤΟΝ του Λερουά μόνο που οι τρύπες είναι πιο χαμηλά απ'οτι στη Ναπολεόν. Οπότε έχω 2 επιλογές, ή φτιάχνω μια άλλη βασούλα ή ανοιγω τρυπες στον κάδο.
ilpapacha Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, tsounis είπε H σούβλα έχει βάση για την ΚΕΝΤΟΝ του Λερουά μόνο που οι τρύπες είναι πιο χαμηλά απ'οτι στη Ναπολεόν. Οπότε έχω 2 επιλογές, ή φτιάχνω μια άλλη βασούλα ή ανοιγω τρυπες στον κάδο. Το να ανοίξεις τρύπα στον κάδο δεν είναι και το καλύτερο σενάριο... Παρε τα μέτρα και φτιάξε μόνος σου μια καινούργια βάση ή πήγαινε σε έναν σίδερα να στην κάνει.
Highlander Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 18 ώρες πριν, fylatos είπε Ο σωστός ο άντρας, ο άντρας ο σωστός όταν μένει μόνος σπίτι. ΓΚΟΥ ΜΠΙ ΝΑΘΙ Έμφαση στα crocs: Και μια in between: Περιμένω φωτό από μέσα
giannislazy Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 20 λεπτά πριν, tsounis είπε H σούβλα έχει βάση για την ΚΕΝΤΟΝ του Λερουά μόνο που οι τρύπες είναι πιο χαμηλά απ'οτι στη Ναπολεόν. Οπότε έχω 2 επιλογές, ή φτιάχνω μια άλλη βασούλα ή ανοιγω τρυπες στον κάδο. τρύπες σε κάδο με εγγύηση 15 χρόνων δεν κάνεις με ΤΙΠΟΤΑ. Βγάλε φώτο του κάδου, πάρε μέτρα και πήγαινε σε έναν σιδερά νου σου φτιάξει custom βάση. 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Mην κανετε ταρζανιες με τις ψησταριες σας. Θα χασετε εγγυηση και μετα θα ειναι αργα. 2
panos_ace Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Παιδιά μη τρελένεστε με την βάση. Η δικιά μου δεν ειναι καν κουμπωμένη πάνω στον κάδο. Ακουμπάει στο ράφι η βάση και δεν πάει πουθενά. Μια χαρά. 2
MANOLIS33 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καθιστός βασιλιάς σε μαντεμενια βάση Weber, ποτισμένη με Jack Daniels. Κάπνισμα με ξύλα whiskey... κολοκυθάκια , κρεμμύδι και ντομάτα για συνοδευτικό. In my brand new Jamestown grill !!! Επεξ/σία 7 Μαΐου 2021 από MANOLIS33 13
plasTOST Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 29 λεπτά πριν, MANOLIS33 είπε Καθιστός βασιλιάς σε μαντεμενια βάση Weber, ποτισμένη με Jack Daniels. Κάπνισμα με ξύλα whiskey..... in my brand new Jamestown grill !!! Θα πρότεινα στην μέση το κοτόπουλο και τους πλαινούς καυστήρες ανοικτούς για να έχεις περιμετρική θερμοκρασία! 4
ilpapacha Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 37 λεπτά πριν, MANOLIS33 είπε Καθιστός βασιλιάς σε μαντεμενια βάση Weber, ποτισμένη με Jack Daniels. Κάπνισμα με ξύλα whiskey... κολοκυθάκια , κρεμμύδι και ντομάτα για συνοδευτικό. In my brand new Jamestown grill !!! Ότι είπε και ο @plasTOST. Το «σημάδι» σαν βούλα στο καπάκι είναι από το κοτόπουλο; Είναι χαμηλό το καπάκι της ψησταριάς; 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δεν ειναι για ψησταριες υγραεριου, αλλα το βρηκα ενδιαφερον 5
MANOLIS33 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Ότι είπε και ο @plasTOST. Το «σημάδι» σαν βούλα στο καπάκι είναι από το κοτόπουλο; Είναι χαμηλό το καπάκι της ψησταριάς; Άφησα την επάνω σχάρα, αναγκάστηκα να τραβήξω έξω το κοτόπουλο και ακούμπησε. Θα έλεγα όχι, από τη σούβλα έως τη σχάρα υπάρχει απόσταση 12cm. Άλλο τόσο ως το καπάκι 2 ώρες πριν, plasTOST είπε Θα πρότεινα στην μέση το κοτόπουλο και τους πλαινούς καυστήρες ανοικτούς για να έχεις περιμετρική θερμοκρασία! Έτσι έγινε ! 1
fylatos Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, Highlander είπε Περιμένω φωτό από μέσα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα