SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, giannislazy είπε Ένας γείτονάς μου την κέρδισε. Κάνε μια επικοινωνία ξανά με τον άντμιν. Κρίμα να μην πάρεις κι εσυ το ίδιο. Απλά για το γαμώτο. Πάντως έδωσε καλά πραγματάκια η Weber. Άντε να δούμε και κάτι από την Ναπόλεον τώρα που ανεβαίνει και αυτή σαν εταιρία... Αυτο ειναι το γμτ. Σε εναν αλλο εδωσε τα ιδια και αντι για μαχαιρι του σεφ εδωσε σουβλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, eliassgr είπε Εμένα η μια είναι σαν την αριστερά και η άλλη πλατιά σαν την δεξιά χωρίς αυλάκια όμως. Απλά πλατιά
eliassgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, omitziz είπε Εμένα η μια είναι σαν την αριστερά και η άλλη πλατιά σαν την δεξιά χωρίς αυλάκια όμως. Απλά πλατιά Τότε ίσως να μην είναι 2 όψεων.. τι ψησταριά έχεις;
giannislazy Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Αυτο ειναι το γμτ. Σε εναν αλλο εδωσε τα ιδια και αντι για μαχαιρι του σεφ εδωσε σουβλα. Παμε όλοι να σπαμάρουμε στο γκρουπ της Weber στο Facebook. Σε μια βδομάδα θα την έχεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, eliassgr είπε Τότε ίσως να μην είναι 2 όψεων.. τι ψησταριά έχεις;
ilpapacha Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Για ψεκασμό ή ένεση ο Roel χρησιμοποιεί καφετιέρα Οπότε γίνεται και το σούρωμα άμεσα. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2021 από ilpapacha 1
Rabbit30 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 56 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Κληρωθηκα σε ενα διαγωνισμο της weber στο facebook που εκανε το kyso.gr και μολις παρελαβα δωρακια ελα ρε συ, και σε ειδα στο fb οτι κερδισες κα ελεγα ωραια θα παρει την σουβλα και σου ξηγηθηκαν ετσι? θελει διαμαρτυρια😉 2
ilpapacha Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Οκ, αν είχαν αναφέρει για σούβλα και έλαβες μαχαίρια, τότε έχεις κάθε δίκιο! 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Οκ, αν είχαν αναφέρει για σούβλα και έλαβες μαχαίρια, τότε έχεις κάθε δίκιο! Δεν είχαν αναφέρει ακριβώς τι θα δώσουν. Οι δύο πρώτοι πήραν σούβλα συν κάποια άλλα πραγματάκια. Εγώ πήρα μαχαίρι σεφ συν κάποια άλλα πραγματάκια. 1
giannislazy Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Δεν είχαν αναφέρει ακριβώς τι θα δώσουν. Οι δύο πρώτοι πήραν σούβλα συν κάποια άλλα πραγματάκια. Εγώ πήρα μαχαίρι σεφ συν κάποια άλλα πραγματάκια. Κάνε μια επικοινωνία, δε χάνεις κάτι. Το δώρο όπως καi να έχει είναι σούπερ απλά μαχαίρια υπάρχουν πολλά . Μαμά σούβλες λίγες. #GiveRotisserieBack #NapoleonYourTurn Επεξ/σία 29 Απριλίου 2021 από giannislazy 2
Evgenios_V Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 58 λεπτά πριν, giannislazy είπε Παμε όλοι να σπαμάρουμε στο γκρουπ της Weber στο Facebook. Σε μια βδομάδα θα την έχεις... Ψηστομπουλινγκ 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, giannislazy είπε Κάνε μια επικοινωνία, δε χάνεις κάτι. Το δώρο όπως καi να έχει είναι σούπερ απλά μαχαίρια υπάρχουν πολλά . Μαμά σούβλες λίγες. #GiveRotisserieBack #NapoleonYourTurn Ναι θα στείλω ένα μήνυμα γιατί τη σούβλα ήθελα πιο πολύ απ όλα. Καλή η after market, αλλά στο μάτι είναι πιο ωραία η μαμά όπως και να το κάνουμε. Και τα μαχαίρια φαίνονται πολύ καλά πάντως. Αν τελικά δεν μου το αλλάξουν με βλέπω να παίρνω πέτρες ακονισματος για να μην τα χαλάσω. 3
Evgenios_V Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, giannislazy είπε Ένας γείτονάς μου την κέρδισε. Κάνε μια επικοινωνία ξανά με τον άντμιν. Κρίμα να μην πάρεις κι εσυ το ίδιο. Απλά για το γαμώτο. Πάντως έδωσε καλά πραγματάκια η Weber. Άντε να δούμε και κάτι από την Ναπόλεον τώρα που ανεβαίνει και αυτή σαν εταιρία... Η ναπολεον μόνο μας τα παίρνει... 1
ilpapacha Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Ορίστε και το κατσικάκι... Άντε και στα δικά μας! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα