ηνίοχος Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 18 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Μια σύριγγα που έχω εγώ μπορείς να βάλεις μόνο ζουμί. Αν έχεις ψιλοκομμένο σκόρδο πχ μπουκωνει. Ίσως με κάποια άλλη σύριγγα να μην έχεις αυτό το θέμα. Έκανα μια χοιρινή σπαλα το Σάββατο και πήρε μια γεύση παραπάνω, αλλά μην φανταστείς κάτι τρελό, γιατί εκεί ου θα καρφώσεις θα μείνει ότι βάλεις. ενα κολπάκι που εχω δεί είναι να ετοιμάσεις εναν ζωμό απο λαχανικά ή και αρωματικά , το αφήνεις να κρυώσει στη συνέχεια το σουρώνεις , ετσι εχεις όλα τα αρώματα χωρίς , ακόμη οι ενέσεις είναι καλό να γινονται σε πολλά σημεία 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, ηνίοχος είπε ενα κολπάκι που εχω δεί είναι να ετοιμάσεις εναν ζωμό απο λαχανικά ή και αρωματικά , το αφήνεις να κρυώσει στη συνέχεια το σουρώνεις , ετσι εχεις όλα τα αρώματα χωρίς , ακόμη οι ενέσεις είναι καλό να γινονται σε πολλά σημεία Nαι αυτο εκανα, το σουρωσα και εκανα καμια 10αρια τρυπες 1
ηνίοχος Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, jusurum είπε Έχω και γάστρες εμαγιέ με καπάκι μπορώ να βάλω μία τέτοια γάστρα μέσα στη ψησταριά πάνω στη σχάρα για να μαγειρέψω εκεί κάτι αντί για το φούρνο? ή δεν κάνουν? κανένα πρόβλημα , το εμαγιέ στη ουσία είναι κεραμική επίστωση , τέτοια εχουν και μερικές μαντμένιες σχάρες
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Κληρωθηκα σε ενα διαγωνισμο της weber στο facebook που εκανε το kyso.gr και μολις παρελαβα δωρακια 23 1
nick_gr2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Με τί λαδώνετε τη μαντεμένια σχάρα; Πινελάκι; Χαρτί; Υπάρχει κάποια άλλη πατέντα; Είναι προτιμότερο να γίνεται αμέσως μετά την πυρόλυση με ζεστή σχάρα ή πριν το ψήσιμο με κρύα;
sgace Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, nick_gr2 είπε Με τί λαδώνετε τη μαντεμένια σχάρα; Πινελάκι; Χαρτί; Υπάρχει κάποια άλλη πατέντα; Είναι προτιμότερο να γίνεται αμέσως μετά την πυρόλυση με ζεστή σχάρα ή πριν το ψήσιμο με κρύα; Και τα δυο.. οτι εχεις προχειρο
Evgenios_V Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Κληρωθηκα σε ενα διαγωνισμο της weber στο facebook που εκανε το kyso.gr και μολις παρελαβα δωρακια Ωραίος...!!! Καλά ψησίματα...!!!
sgace Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, sgace είπε Και τα δυο.. οτι εχεις προχειρο. Πριν την πυρολυση εγω βαζω λαδι 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, Evgenios_V είπε Ωραίος...!!! Καλά ψησίματα...!!! Θενξ! Στους αλλους εδωσαν σουβλα βεβαια... εμενα κατι μαχαιρια! 1
ilpapacha Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Θενξ! Στους αλλους εδωσαν σουβλα βεβαια... εμενα κατι μαχαιρια! Ρε μπαγάσα, εσύ έχεις σούβλα, άσε και κανέναν άλλο να σουβλίσει...😂 1
greenroadrunner Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Mολις εσκασε ειδοποιηση απο idealo. NAPOLEON ROGUE RSE525RSIB - € 1,279.00 https://www.feuerdepot.de/gasgrill/gasgrill-napoleon-rogue-rse525rsib/?number=RSE525RSIBPSS-1-DE Πριν λίγα λεπτά είδα την τιμή 1279. Δυστυχώς μόλις το αλλάξανε και πάλι στα 1599€... ΦΟΒΕΡΗ προσφορά για όποιον πρόλαβε! Επεξ/σία 29 Απριλίου 2021 από greenroadrunner 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Η μαντεμενια σχάρα που μου ήρθε με την ψησταριά έχει 2 πλευρές διαφορετικές. Η μια έχει μικρότερη επαφή με το κρέας ενώ η άλλη είναι ποιο πλατιά. Ποια είναι η σωστή που πρέπει να είναι πάνω?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε Ρε μπαγάσα, εσύ έχεις σούβλα, άσε και κανέναν άλλο να σουβλίσει...😂 Και απο τα αλλα εχω. Εχω σουβλα αλλα θα ηθελα τη μαμα. Και εχουν δωσει σουβλα σε ολους μεχρι τωρα που κερδισαν.
giannislazy Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Και απο τα αλλα εχω. Εχω σουβλα αλλα θα ηθελα τη μαμα. Και εχουν δωσει σουβλα σε ολους μεχρι τωρα που κερδισαν. Ένας γείτονάς μου την κέρδισε. Κάνε μια επικοινωνία ξανά με τον άντμιν. Κρίμα να μην πάρεις κι εσυ το ίδιο. Απλά για το γαμώτο. Πάντως έδωσε καλά πραγματάκια η Weber. Άντε να δούμε και κάτι από την Ναπόλεον τώρα που ανεβαίνει και αυτή σαν εταιρία... 2
eliassgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, omitziz είπε Η μαντεμενια σχάρα που μου ήρθε με την ψησταριά έχει 2 πλευρές διαφορετικές. Η μια έχει μικρότερη επαφή με το κρέας ενώ η άλλη είναι ποιο πλατιά. Ποια είναι η σωστή που πρέπει να είναι πάνω? Στη δεύτερη πλευρά της σχάρας αν προσέξεις έχει αυλάκια όπου μαζεύεται το πολύ λίπος και οι ζωμοί! Ψήνοντας από αυτή την πλευρά λιπαρά κρέατα , θα έχεις ακόμα λιγότερες αναφλέξεις αλλα παράλληλα θα γίνεται το φαγητό σου και πιο ζουμερό! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα