Evgenios_V Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 34 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Σκέτο αλουμίνιο με σίδερο δεν θα πάθει κάτι. Αν έχει καμία σάλτσα ντομάτας μαζί θα υπάρξει πρόβλημα. (Google lasagna battery) Διόρθωση...όχι ανοδιωση... Να σκουριάσει έπρεπε να πω λόγω γαλβανικης διάβρωσης... 1
pexths Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 χαιρετω το φορουμ, πρωτο μηνυμα απο εμενα. εχω την weber e310 περιπου 5 μηνες. εχω κανει καμια 30ρια ψησιματα, ολα καλά χωρις κανενα προβλημα. στο προτελευταιο ψησιμο ενω εχω ζεστανει καλα και ψηνω την πρωτη δοση κρεατων απροβληματιστα, με το που βαζω την δευτερη φουρνια κρεατων ξαφνικα πεφτει η θερμοκρασια, με το ζορι με κλειστο καπακι εφτανε 150 βαθμους. αποτελεσμα: πεταμα το κρεας. σαν πρωτη σκεψη προχωραω σε προσεκτικο και λεπτομερες καθαρισμα. σημερα παω να ψησω εκ νεου, την ανοιγω για ζεσταμα και μετα απο 15 λεπτα η θερμοκρασια εχει φτασει 280 βαθμους ενω στο παρελθον σε 10 λεπτα χτυπουσε για πλακα 300 βαθμους. βαζω τα κρεατα και ενω φαινονται ολα καλα ξαφνικα παλι ριχνει θερμοκρασια σε βαθμο που δεν μπορω να ψησω, οποτε παλι πεταμα τα κρεατα. εχετε καποια ιδεα τι μπορει να φταιει; να σημειωσω οτι εχω αγορασει αυτο το εξαρτημα https://www.kyso.gr/kit-katharismou-weber-6202/p-el-160 και το χρησιμοποιω. καποια ιδεα τι μπορει να φταιει;
zanskou Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 εντελώς συμπτωματικά κάτι παρόμοιο έκανε και η δική μου σήμερα. όχι σε βαθμό που να μην μπορώ να ψήσω. αλλά με τους τρεις καυστήρες φουλ το μεσημέρι δεν πήγε πάνω από 220-230 βαθμούς ενώ το απόγευμα που έκανα ενα δοκιμαστικό άναμμα πήγε μαξ 180. Το πρώτο που έκανα ήταν να τσεκάρω τη φιάλη αλλά τελικά είχε αρκετό περιεχόμενο. Θα πάρω μια δεύτερη τις επόμενες ημέρες και θα ξαναδοκιμάσω, μήπως και αυτή τη φορά το περιεχόμενο είχε τίποτα προσμίξεις και προκάλεσε αυτό το πρόβλημα.
AristidisZ Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Αυτά ρε παιδιά είναι κλασσικά συμπτώματα φιάλης στα τελειώματα... 2
gdeli Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε Και εγένετο το φως... Το σωστό καρυδάκι για εμένα ήταν το 11αρι γιατί έτσι περνάει αρκετά σφιχτά (ενώ έως το 10αρι δεν ξεπερνάνε από μέσα) περιστρέφεται εξωτερικά όπως πρέπει... Τέλειος!!! Μπράβο, έκατσε τέλεια!
pexths Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, sgace είπε Ή βουλωμενοι καυστηρες. να αλλαξω φιαλη ειναι το μονο ευκολο, αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο. για τους καυστηρες πως μπορω να διαπιστωσω αν ειναι βουλωμενοι; σε οπτικο ελεγχο δεν εδειχναν καποιο προβλημα, εβγαζαν φλογα σε ολο το μηκος τους. επισης οταν την καθαρισα χρησιμοποιησα αυτην την "μεγαλη οδοντοβουρτσα", μπορω να κανω κατι καλυτερο; κατι ποιο εξειδικευμενο;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 9 ώρες πριν, pexths είπε χαιρετω το φορουμ, πρωτο μηνυμα απο εμενα. εχω την weber e310 περιπου 5 μηνες. εχω κανει καμια 30ρια ψησιματα, ολα καλά χωρις κανενα προβλημα. στο προτελευταιο ψησιμο ενω εχω ζεστανει καλα και ψηνω την πρωτη δοση κρεατων απροβληματιστα, με το που βαζω την δευτερη φουρνια κρεατων ξαφνικα πεφτει η θερμοκρασια, με το ζορι με κλειστο καπακι εφτανε 150 βαθμους. αποτελεσμα: πεταμα το κρεας. σαν πρωτη σκεψη προχωραω σε προσεκτικο και λεπτομερες καθαρισμα. σημερα παω να ψησω εκ νεου, την ανοιγω για ζεσταμα και μετα απο 15 λεπτα η θερμοκρασια εχει φτασει 280 βαθμους ενω στο παρελθον σε 10 λεπτα χτυπουσε για πλακα 300 βαθμους. βαζω τα κρεατα και ενω φαινονται ολα καλα ξαφνικα παλι ριχνει θερμοκρασια σε βαθμο που δεν μπορω να ψησω, οποτε παλι πεταμα τα κρεατα. εχετε καποια ιδεα τι μπορει να φταιει; να σημειωσω οτι εχω αγορασει αυτο το εξαρτημα https://www.kyso.gr/kit-katharismou-weber-6202/p-el-160 και το χρησιμοποιω. καποια ιδεα τι μπορει να φταιει; Αλλαξε φυαλη, εχει τελειωσει. Ετσι ακριβως κανει οταν τελειωνει. 1
ilpapacha Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 9 ώρες πριν, pexths είπε να αλλαξω φιαλη ειναι το μονο ευκολο, αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο. για τους καυστηρες πως μπορω να διαπιστωσω αν ειναι βουλωμενοι; σε οπτικο ελεγχο δεν εδειχναν καποιο προβλημα, εβγαζαν φλογα σε ολο το μηκος τους. επισης οταν την καθαρισα χρησιμοποιησα αυτην την "μεγαλη οδοντοβουρτσα", μπορω να κανω κατι καλυτερο; κατι ποιο εξειδικευμενο; Για τον καθαρισμό καυστήρων, δες μια το παρακάτω βιντεάκι Σάλο μπορεί να μην βρήκα ακόμα, όμως βρήκα κάτι συνταγές για σασλίκ...😁 3
remalis Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 12 ώρες πριν, Rabbit30 είπε Καληνύχτα..😉🔥 Ίδια σκέψη κάναμε! 5
Rabbit30 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, remalis είπε Ίδια σκέψη κάναμε! Καλοοοοοοοο!!👍 ...εμενα ηθελαν αυστηρα! αλατι πιπερι για seasoning Ομαδάρα, εχω αυτη την βουρτσα απο Leroy https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-3-kefalon-apo-plastiko-62315414 και τελευταία βλεπω ολο και πιο συχνα να μου αφηνει πανω στην σχάρα κομματάκια σύρματος και φοβαμαι μην τα φαμε😨 καποια στιγμή!. Έψαξα να βρω ξύλινη αλλα η μονη που βρίσκω ειναι τις BK και δεν νομιζω να κανει γιατι η σχαρες στη spirit ειναι πιο χοντρες. Έχετε να προτείνετε τπτ? κάποια εναλλακτική?
ilpapacha Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Rabbit30 είπε Καλοοοοοοοο!!👍 ...εμενα ηθελαν αυστηρα! αλατι πιπερι για seasoning Ομαδάρα, εχω αυτη την βουρτσα απο Leroy https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-3-kefalon-apo-plastiko-62315414 και τελευταία βλεπω ολο και πιο συχνα να μου αφηνει πανω στην σχάρα κομματάκια σύρματος και φοβαμαι μην τα φαμε😨 καποια στιγμή!. Έψαξα να βρω ξύλινη αλλα η μονη που βρίσκω ειναι τις BK και δεν νομιζω να κανει γιατι η σχαρες στη spirit ειναι πιο χοντρες. Έχετε να προτείνετε τπτ? κάποια εναλλακτική? Όντως υπάρχει κίνδυνος https://www.consumerreports.org/food-safety/wire-grill-brush-danger/ Η ξύλινη σπάτουλα, θα κάνει εγκοπές αντίστοιχες με τις σχάρες που την χρησιμοποιείς και θα κάνει πιο εύκολο το καθάρισμα Υπάρχουν και μεταλλικές που ελαχιστοποιούν την πιθανότητα αυτή Πιστεύω ότι όλες, οι επώνυμες εταιρείες τουλάχιστον, βγάζουν τέτοιο αξεσουάρ. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από ilpapacha 1
Rabbit30 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Όντως υπάρχει κίνδυνος https://www.consumerreports.org/food-safety/wire-grill-brush-danger/ Η ξύλινη σπάτουλα, θα κάνει εγκοπές αντίστοιχες με τις σχάρες που την χρησιμοποιείς και θα κάνει πιο εύκολο το καθάρισμα Υπάρχουν και μεταλλικές που ελαχιστοποιούν την πιθανότητα αυτή Πιστεύω ότι όλες, οι επώνυμες εταιρείες τουλάχιστον, βγάζουν τέτοιο αξεσουάρ. Απο Ελλαδα δεν βρισκω κατι και σε ενα γρήγορο search που είχα κανει και στο εξωτερικο παλι δεν ειχα βρει.Πρεπει να το ψαξω εκτενέστερα.
ilpapacha Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, Rabbit30 είπε Απο Ελλαδα δεν βρισκω κατι και σε ενα γρήγορο search που είχα κανει και στο εξωτερικο παλι δεν ειχα βρει.Πρεπει να το ψαξω εκτενέστερα. https://www.napoleon.com/en/us/grills/bristle-free-wide-grill-brush-62055 https://www.weber.com/US/en/accessories/accessories-by-category/cleaning/wood-grill-scraper/7459.html https://www.napoleon.com/en/de/barbecues/cedar-grid-scraper-62051 https://www.skroutz.gr/s/15160132/Broil-King-Ξύστρα-65335.html Το μόνο διαθέσιμο Ελλάδα, φαίνεται πως είναι η ξύλινη σπάτουλα της Broil King. Λογικά θα μπορέσεις να βρεις αντίστοιχη ξύλινη σπάτουλα και σε κάποιο μαγαζί που πουλάει τέτοια προϊόντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα