p@nos139 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλημέρα. Έχει κανείς άποψη για την Landmann Rexon 4.1 που βγάζει ο Κωτσόβολος 379? Αξίζει πιστεύετε σε σχέση με τη Broil King Gem 340 στα 540€?
DaddyCook Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα, παρέλαβα πρίν από λίγες ημέρες παρέλαβα την πρώτη μου ψησταριά υγραερίου. Απλά έχω κάποιες απορίες, κυρίως σχετικά με το αν πρέπει να είναι ανοιχτό ή όχι το καπάκι κατα τη διάρκεια του ψησίματος. Τόσα χρόνια με το ψήσιμο στα κάρβουνα δεν είχα ποτέ αυτή την απορία γιατί δεν είχα καπάκι. Επειδή λοιπόν θα σπάσω το ρόδι την Κυριακή του Πάσχα θα με βοηθούσαν πάρα πολύ οι απόψεις σας.
Maktheo Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Επειδη τον τελευταίο καιρο ψαχνω καθε μερα για τιμες/μοντέλα κτλ καθως κάποια στιγμή στα κοντά θα προβω και εγω σε αγορα, εχω να πω οτι τις τελευταίες μέρες εχουν γινει σκουπα πολλά μοντέλα και υπηρχε μαλλον μεγάλη ζητηση.. Απο τις πχ 80 επιλογες που ειχες σε σκτρουτζ τώρα έχεις το 1/4..επισης παρατηρησα μικρες αυξήσεις σε καποια μοντέλα ή μικρότερες εκπτωσεις (πχ απο - 70ε, τωρα - 50ε). Νομιζω απο την μεθεπομενη βδομάδα θα στρώσει το σκηνικο Παρεμπιπτόντως μου άρεσε η kenton naterial απο leroy.. Βλέποντας μαλιστα και κάποια βιντεο απο το γαλλικο leroy για το μονταρισμα της φαίνεται τίμια κατασκευή για τα χρήματά της..
al3xis Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, DaddyCook είπε Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα, παρέλαβα πρίν από λίγες ημέρες παρέλαβα την πρώτη μου ψησταριά υγραερίου. Απλά έχω κάποιες απορίες, κυρίως σχετικά με το αν πρέπει να είναι ανοιχτό ή όχι το καπάκι κατα τη διάρκεια του ψησίματος. Τόσα χρόνια με το ψήσιμο στα κάρβουνα δεν είχα ποτέ αυτή την απορία γιατί δεν είχα καπάκι. Επειδή λοιπόν θα σπάσω το ρόδι την Κυριακή του Πάσχα θα με βοηθούσαν πάρα πολύ οι απόψεις σας. Με κλειστό καπάκι ψήνεις πιο γρήγορα καθώς έχεις θερμοκρασίες >200c - 250c και η ζέστη μεταφέρεται παντού. Επίσης έχεις και λιγότερες αναφλέξεις από λίπη,κτλ. Το ιδανικότερο είναι ζέσταμα 10-15' και ψήνεις με κλειστό καπάκι (το ανοίγεις 1-2 φορές για το γύρισμα μόνο).
Skatzivas Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Καλά ψησίματα!
DaddyCook Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, al3xis είπε Με κλειστό καπάκι ψήνεις πιο γρήγορα καθώς έχεις θερμοκρασίες >200c - 250c και η ζέστη μεταφέρεται παντού. Επίσης έχεις και λιγότερες αναφλέξεις από λίπη,κτλ. Το ιδανικότερο είναι ζέσταμα 10-15' και ψήνεις με κλειστό καπάκι (το ανοίγεις 1-2 φορές για το γύρισμα μόνο). Αρα το κλειστό καπάκι ουσιαστικά προσφέρει μόνο ταχύτητα στο ψήσιμο και μηδενικές αναφλέξεις; Το γύρισμα που πολύ λένε ανα 45", αυτό δεν ισχύει στις ψησταριές υγραερίου;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, DaddyCook είπε Αρα το κλειστό καπάκι ουσιαστικά προσφέρει μόνο ταχύτητα στο ψήσιμο και μηδενικές αναφλέξεις; Το γύρισμα που πολύ λένε ανα 45", αυτό δεν ισχύει στις ψησταριές υγραερίου; Αναφλεξεις υπαρχουν και με κλειστο καπακι αν εχεις κατι που σταζει σαν τρελο. Πχ κοτοπουλο με μαριναδα με λαδι και με την πετσα του. Αυτο το 45" απο που προκύπτει? Εγω τις μπριζολες πχ της γυριζω μια φορα, οποτε αν εχει παχος 1.5-2 δαχτυλα την αφηνω 4 και 4 λεπτα με κλειστο καπακι. Αν ειναι λεπτη τοτε με παω με ανοιχτο καπακι για να μην παραψηθει εσωτερικα αλλα να κανει καλη κρουστα απ εξω.
sndev Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 αυτο με το γύρισμα για μένα δεν ισχύει, έχει να κάνει με το τη ψηνεις κ σε τι θερμοκρασία. εγω πχ μοσχαρίσια θα τη γυρίσω μόνο μια φορα. 9/10 φορές θα ψησεις με κλειστό καπάκι. είτε λέγεται γρηγοράδα είτε μείωση φλόγας. δεν ειναι μηδενικές. αν βάλεις πικανια θα γίνει χαμος άπλα με κλειστό καπάκι θα ειναι χαμουλης αντι για χαμος.
al3xis Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Για το γύρισμα οι απόψεις είναι αρκετές..άλλοι λένε γύρισμα κάθε 30", άλλοι λένε γύρισμα μόνο μια φορά.. (για κρεατικά πάντα).. Γνώμη μου; do whatever you like
wind25 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλησπέρα!! Σαν αρχάριος και εγώ ετοιμάζομαι για το πρώτο ψήσιμο. Η ψησταριά είναι μια blackbull imperial (από δώρο, αν είναι καλή δεν ξέρω) Οι χρόνοι ψησίματος, οι τρόποι και τα υπόλοιπα, υπάρχει κάποιος μπούσουλας ή κολυμπάς και μαθαίνεις. Για τη σούβλα που αναφέρατε προηγούμενος εγώ την έκανα όπως φαίνεται παρακάτω ώστε να γυρίζει άνετα Για το κοντοσούβλι, μπαίνουν και τα άγκιστρα; Γιατί δεν ξέρω αν θα σφηνώσει ή θα γυρίζει μόνο η σούβλα. Θέλει οπωσδήποτε ταψάκι από κάτω ή καλύτερα τύλιγμα με αλουμινόχαρτο όπως ανέφερε και κάποιος άλλος? Ρωτάω γιατί μαζί με αυτό θέλω να ψήνω και παϊδάκια μπριζόλες και τα σχετικά. Επίσης μέσα είχε και μια ακόμα πλάκα από μαντέμι. Η μια πλευρά λεία η άλλη όπως η τοστιέρα. Για τι συστήνεται η καθεμία; Τέλος, για τον καθαρισμό έχω την παρακάτω βούρτσα Καθαρίζω τις σχάρες αφού τις καίω και όπως είναι ζεστές; Προτείνετε μου μια διαδικασία αν σας είναι εύκολο. Εκτός και αν χρειάζεται άλλο εξάρτημα. Δώστε μου τα φώτα σας γιατί βλέπω την Κυριακή να την κοιτάω στα μάτια. Ευχαριστώ!! 3
filippos_kar Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω, Αθήνα, μοτεράκι για κοκορέτσι με άμεση παραλαβή με κάποιο τρόπο?? Courier δε παίζει...
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, filippos_kar είπε Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω, Αθήνα, μοτεράκι για κοκορέτσι με άμεση παραλαβή με κάποιο τρόπο?? Courier δε παίζει... Μου εχουν πει οτι εχει καλα μοτερακια αυτος εδω, αλλα δεν ξερω τιμες https://shopping-center-4351.business.site/ Αχαρνών 230 Αθήνα 112 52 21 0882 2195 21 0883 0382 21 0883 5174 Το πιο οικονομικο που εχω βρει ειναι αυτο εδω: https://www.biofan.gr/products/ειδη-barbeque/μοτερ-σουβλασ/μοτερ-κοκορετσιου-για-γκριλ-ρευματοσ-6mm.html https://www.biofan.gr/products/ειδη-barbeque/σουβλεσ/σουβλεσ-κοκορετσιου/σουβλα-κοκορετσιου-1μ-με-ξυλινο-χερουλι.html https://www.biofan.gr/products/ειδη-barbeque/αξεσουαρ-ψησιματοσ-αρνιου/αξεσουαρ-σουβλασ/πηρουνεσ-επιμεταλλομενεσ-βτ-συρματινεσ-κοκορετσιου.html Μιλησα μαζι τους σημερα και μου ειπαν καλυτερα να παω να παραλλαβω απο κει για να μην καθυστερησει. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από SagoniasSlutRos
filippos_kar Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! Αύριο το πρωί πάω να τα πάρω!! Περιμένω μια σούβλα για το bbq εδώ και 8 μέρες, και δεν ξέρουν ακριβώς που είναι από το courier..
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, filippos_kar είπε Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! Αύριο το πρωί πάω να τα πάρω!! Περιμένω μια σούβλα για το bbq εδώ και 8 μέρες, και δεν ξέρουν ακριβώς που είναι από το courier.. Aν πας σε αυτον στην Αχαρνων, δες τιμες και γραψε μας εδω. Και παρε και τηλ να σιγουρευτεις οτι εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα