sndev Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στη πραξη ολα τα υλικα πρωτες υλες εχουν ανεβει 20 % παγκοσμια. Ξεχαστε "προσφορες", αν βρειτε γενικα ενα προιον που θελετε σε ιδια τιμη προ κοβιτ παρτε το πριν εξαφανηστει κ δεν μιλαω μονο για ψησταριες. τουλαχιστον για 1 ετος το λιγοτερο. Απο την αλλη μη κανετε σχεδια για 15 -20 χρονια ψησταρια, ημαρτον θα έχετε αλλαξει αν οχι στην 7ετια τότε στην 10ετια. βρωμα κ δυσοδια στο καδο πειτε το, καλυτερο ανωτερο προιον που σας γιαλυσε 10 χρονια μετα πειτε το ,χαλασμενα παρτ στην υπαρχουσα πειτε το, οπως κ να χει στη 10ετια την έχετε σουταρει αν δεν την παροπλυσετε για κανα εξοχικο για 3-5 φορες το χρόνο επιπλεον οσοι δε ξεκινησανε χτες να ψήνουν ξέρουν πολυ καλα το μινιμουμ ανα περιοδους του καθε μοντέλου ψησταριας που τους ενδιαφερει, πιο κατω δεν επεσε ποτε απο τα μινιμυμ (με εξαιρεση 1 black friday στις campingaz) ποσο μαλλον να πεσει τωρα με εληψεις στην αγορα. που θελω να καταληξω? αν καποιος εχει αποφασησει να παρει το ταδε που κανει 800 ε δεν εχει λογο να το τριβιλιζει κ ας παραδωθει σε 3ς μηνες αν κοιτατε ότι στο τρίμηνο αχχχ εχασα την ευκαιρια την εβγαλαν 750 κ το πριν 1 μηνα την αγορασα 800 να τον ενημερώσω οτι τα 50 ε τα εφαγε σε παραγγελιες κ delivery αντι να απολαυσει σπιτικο παιδακι. γνωμη μου, κ βαλτε κ καμια φωτο με ψητα δλδ τι τις έχετε!!!!! Επεξ/σία 21 Απριλίου 2021 από sndev 8 1
ilpapacha Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Έχω μια με ψάρια, από χθες Μας έχει ταράξει η διατροφή... 6
sndev Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 διατροφή κ τηγανιτό ψαρι δε πανε μαζι, ειναι σαν να λες τρωω σαλατα κ βαζεις 10 κιλα μαγιονέζα! πετα μια μοσχαρίσια η κανα κοτόπουλο να στρώσει το μεσα σου! 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 30 λεπτά πριν, sndev είπε Στη πραξη ολα τα υλικα πρωτες υλες εχουν ανεβει 20 % παγκοσμια. Ξεχαστε "προσφορες", αν βρειτε γενικα ενα προιον που θελετε σε ιδια τιμη προ κοβιτ παρτε το πριν εξαφανηστει κ δεν μιλαω μονο για ψησταριες. τουλαχιστον για 1 ετος το λιγοτερο. Απο την αλλη μη κανετε σχεδια για 15 -20 χρονια ψησταρια, ημαρτον θα έχετε αλλαξει αν οχι στην 7ετια τότε στην 10ετια. βρωμα κ δυσοδια στο καδο πειτε το, καλυτερο ανωτερο προιον που σας γιαλυσε 10 χρονια μετα πειτε το ,χαλασμενα παρτ στην υπαρχουσα πειτε το, οπως κ να χει στη 10ετια την έχετε σουταρει αν δεν την παροπλυσετε για κανα εξοχικο για 3-5 φορες το χρόνο επιπλεον οσοι δε ξεκινησανε χτες να ψήνουν ξέρουν πολυ καλα το μινιμουμ ανα περιοδους του καθε μοντέλου ψησταριας που τους ενδιαφερει, πιο κατω δεν επεσε ποτε απο τα μινιμυμ (με εξαιρεση 1 black friday στις campingaz) ποσο μαλλον να πεσει τωρα με εληψεις στην αγορα. που θελω να καταληξω? αν καποιος εχει αποφασησει να παρει το ταδε που κανει 800 ε δεν εχει λογο να το τριβιλιζει κ ας παραδωθει σε 3ς μηνες αν κοιτατε ότι στο τρίμηνο αχχχ εχασα την ευκαιρια την εβγαλαν 750 κ το πριν 1 μηνα την αγορασα 800 να τον ενημερώσω οτι τα 50 ε τα εφαγε σε παραγγελιες κ delivery αντι να απολαυσει σπιτικο παιδακι. γνωμη μου, κ βαλτε κ καμια φωτο με ψητα δλδ τι τις έχετε!!!!! Συμφωνω και γω σε ΟΛΑ! Οι τιμες εχουν ανεβει παρα πολυ, οποτε οποιος βλεπει μια προσφορα που τον καλυπτει ας αγοραζει, μην κοιταζει τι ειχαμε πριν 1-1.5 χρονο. Εγω οταν εψαχνα τον Σεπτ19 ψησταρια ειδα την genesis 310 να ειχε πεσει λιγες μερες πριν στα £599. Περιμενα μηπως ξαναπεσει τοσο και αφου ειδα οτι στους 2 μηνες που περιμενα δεν επεφτε κατω απο £650 την πηρα αμεσα. Παλι τρομερη τιμη ηταν σε σχεση με Ελλαδα. Απο τοτε ξαναπηρε πανω η τιμη και παιζει 1.5 χρονο στα £750-850. Αν περιμενα να πεσει κι αλλο θα ειχα χασει την πολυ καλη τιμη που την πηρα τελικα για τα νεα δεδομενα. Για 15-20 χρονια την πηρα και γω, αλλα κρυφοκοιταω καμια προσφορα που και που για κατι αλλο. Οχι οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος, αλλα οταν εχεις τρελα με το αντικειμενο, σου αρεσει να ψαχνεσαι. Τα λεφτα της παντως τα εχει βγαλει ηδη σε 1.5 χρονο. 6
AristidisZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Σωστά το λέτε (κατά τη γνώμη μου πάντα) Τώρα ΟΚ, ακούγεται εντυπωσιακό το "15 χρόνια εγγύηση", αλλά δεν μιλάμε για σπίτι (ή έστω για αμάξι), ψησταριά είναι, στα 15 χρόνια είτε θα έχει βγει κάτι άλλο, είτε θα έχεις κάνει εσύ μια λαλακία και θα την έχεις καταστρέψει, είτε θα έχεις βαρεθεί την φάτσα της, κλπ κλπ κλπ, οπότε συμφωνώ ότι δεν είναι δα και το απόλυτο κριτήριο σε μια τέτοια αγορά... 2
ilpapacha Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, sndev είπε διατροφή κ τηγανιτό ψαρι δε πανε μαζι, ειναι σαν να λες τρωω σαλατα κ βαζεις 10 κιλα μαγιονέζα! πετα μια μοσχαρίσια η κανα κοτόπουλο να στρώσει το μεσα σου! Λειτουργεί ως placebo effect... Σιγά μωρέ τι έφαγα, ψαράκια...🙂
plasTOST Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχθές παρέλαβα από Lerroy τον φακό μου είχε αναφέρει ο συνψήστης @remalis (και τον ευχαριρστώ) πριν μερικές σελίδες και όντως το γαντζακι κάθετε καλά στο χερούλι της spirit II και έχει και μαγνήτη οπότε βολέυει. Επίσης βρήκα στα ΙΚΕΑ καπνιστήρι με 3,99€ από 7€ και πήρα ένα να υπάρχει. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2021 από plasTOST 3
Masma Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Καλησπερα στην παρεα. Ψάχνω ψησταριά μεχρι 200 ευρώ υγραερίου κατα προτίμηση. Θα τοποθετηθεί σε μπαλκονι. Την θελω κυρίως για 4-5 ατομα. Γενικα δεν ειμαι γνωστής του αντικειμένου οποτε θα ηθελα τα φόντα σας με μάρκες κλπ.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, Masma είπε Καλησπερα στην παρεα. Ψάχνω ψησταριά μεχρι 200 ευρώ υγραερίου κατα προτίμηση. Θα τοποθετηθεί σε μπαλκονι. Την θελω κυρίως για 4-5 ατομα. Γενικα δεν ειμαι γνωστής του αντικειμένου οποτε θα ηθελα τα φόντα σας με μάρκες κλπ. leroy merlin kenton naterial 2
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 11 ώρες πριν, costas_ είπε Broil King GEM θα πρότεινα για πολύ απλούς λόγους. Ειναι όμορφη γιατί γυαλίζει στην λιακάδα και δεν είναι ένα μαύρο πράγμα , είναι native καναδέζα και όχι κινέζα, έχει ευχαριστημένους πελάτες / κατόχους 10ετίας, έχει πολύ καλή αντιπροσωπεία, έχει κάδο & καπάκι από χυτοσίδηρο και όχι τενεκέ, άσε που ψήνει τέλεια . Α, έχει και καλή τιμή και με διευκολύνσεις. Δεν σου φτάνουν αυτά? Απλώς αναρωτιέμαι αν αξίζει την διαφορά 100 ευρώ από την bk310. Γενικα ο χυτός κάδος καπάκι κάνει διαφορά στο ψήσιμο ή μόνο στην αντοχή; δυστυχωα η ευτυχώς θα είναι στο μπαλκονι και μένω στα 50 μέτρα από τη θάλασσα. με απλή λαμαρίνα ίσως έχω γρήγορα προβλήματα με Σκουριές κλπ;
ηνίοχος Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Dhmhtrhsg2 είπε Απλώς αναρωτιέμαι αν αξίζει την διαφορά 100 ευρώ από την bk310. Γενικα ο χυτός κάδος καπάκι κάνει διαφορά στο ψήσιμο ή μόνο στην αντοχή; δυστυχωα η ευτυχώς θα είναι στο μπαλκονι και μένω στα 50 μέτρα από τη θάλασσα. με απλή λαμαρίνα ίσως έχω γρήγορα προβλήματα με Σκουριές κλπ; μήπως να πήγαινες σε ανοξείδωτη πρόταση ; Επεξ/σία 21 Απριλίου 2021 από ηνίοχος
eliassgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 9 ώρες πριν, skskre είπε Έχεις το δίσκο για τα κάρβουνα της NAPOLEON, σωστά? Το χρησιμοποιείς αρκετά, αξίζει τα λεφτά του-και για κάπνισμα με pellet? Δείξε μας και καμια φωτο από το έργο σου όταν το κάνεις, ακούγεται ενδιαφέρον. Ελπίζω με το ψηλότερο καπάκι της Rogue να είμαι οκ και εγώ- εκτός από κοκορέτσι που πιστεύω θα είναι οκ Κοίτα η αλήθεια είναι πως δεν το χρησιμοποιώ αρκετά, μόνο και μόνο επειδή θεωρώ πως το ψήσιμο στα κάρβουνα δεν είναι και η πιο υγιεινή επιλογή και προσωπικά προτιμώ να ψήνω στα κάρβουνα 1 φορά το μήνα ή το 2μηνο.. Από Γενάρη που έχω την 425 έχω ψήσει 3 φορές συνολικά στα κάρβουνα με το μαντεμένιο δίσκο της Napoleon. Με έχει βολέψει πολύ το μέγεθος του (38,5Χ38,5) πιάνει σκέψου την περιοχή επάνω από 2 καυστήρες της ψησταριάς και είναι αρκετά ικανοποιητική επιφάνεια. Έχω δοκιμάσει και μπρικέτα αλλά και ξυλοκάρβουνο δεν έχει καμία διαφορά από το ψήσιμο που κάνεις συνήθως στα κάρβουνα, με το μόνο πλεονέκτημα ότι ανάβεις τα κάρβουνα πολύ εύκολα και πιο γρήγορα και ομοιόμορφα επειδή χρησιμοποιείς τους ίδιους καυστήρες της ψησταριάς για να ανάψουν. Για κάπνισμα τώρα που έχει μια μικρή γωνίτσα στο πλάι ο μαντεμένιος δίσκος για τα κάρβουνα, υποτίθεται πως εκεί τοποθετείς ξύλα καπνίσματος αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Έχω το δοχείο καπνίσματος που αντικαθιστά το sear plate, και να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν χωράει να βάλω και αυτό στον επάνω στον 3ο καυστήρα, αλλά και το μαντεμένιο δίσκο επάνω από τους 2 καυστήρες (νομίζω θα χωράει). Ωστόσο η γεύση και μυρωδιά από το κάρβουνο είναι τόσο έντονη που νομίζω πως δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να το κάπνισμα με κάρβουνα και ξύλα καπνίσματος... θεωρώ πως θα «χαθεί» το άρωμα των ξύλων μέσα στη καρβουνίλα (και η γωνίτσα που έχει ο δίσκος δεν χωράει και και πολλά ξύλα καπνίσματος μη φανταστείς). Ίσως κάποια από τις φορές που βάλω κάρβουνα να το δοκιμάσω και να γράψω εδώ την εμπειρία μου. Επίσης, ίσως αν βάλω το δοχείο καπνίσματος που αντικαθιστά το sear plate (κάλυμμα καυστήρα) λόγω μεγάλης χωρητικότητας ξύλων να έχει καλύτερο αποτέλεσμα καπνίσματας σε συνδυασμό με το κάρβουνο. Δες εδώ πιο εννοώ: https://homing.gr/kouti-kapnismatos-napoleon-67013.html 1
ritualistic Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 44 λεπτά πριν, plasTOST είπε Εχθές παρέλαβα από Lerroy τον φακό μου είχε αναφέρει ο συνψήστης @remalis (και τον ευχαριρστώ) πριν μερικές σελίδες και όντως το γαντζακι κάθετε καλά στο χερούλι της spirit II και έχει και μαγνήτη οπότε βολέυει. Επίσης βρήκα στα ΙΚΕΑ καπνιστήρι με 3,99€ από 7€ και πήρα ένα να υπάρχει. βαλε και ενα λινκ με το καπνιστηρι να υπαρχει αμα εχεις χρονο! 2
eliassgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Dhmhtrhsg2 είπε Απλώς αναρωτιέμαι αν αξίζει την διαφορά 100 ευρώ από την bk310. Γενικα ο χυτός κάδος καπάκι κάνει διαφορά στο ψήσιμο ή μόνο στην αντοχή; δυστυχωα η ευτυχώς θα είναι στο μπαλκονι και μένω στα 50 μέτρα από τη θάλασσα. με απλή λαμαρίνα ίσως έχω γρήγορα προβλήματα με Σκουριές κλπ; Όλοι οι κάδοι / καπάκια των γνωστών εταιριών από χυτό αλουμίνιο είναι και είναι πολύ δύσκολο να πάθουν κάτι, σημασία έχει η επεξεργασία του κάδου, κυρίως η λείανση (weber) και έπειτα η κεραμική επίστρωση (napoleon) .. και αυτό έχει να κάνει με το χρόνο που χρειάζεσαι για τον καθαρισμό αλλά και με το πόσο εύκολο είναι να καθαρίσεις κάτι (πολύ σημαντικό π.χ. να είναι καθαρό το μπάρμπεκιου ειδικά σε BK που αναφέρονται περισσότερες αναφλέξεις λόγω της διαφορετικής κλίσης στα καλύμματα καυστήρων)... στα μοντέλα που κοιτάς όπως η BK310 δυστυχώς ο κάδος δεν έχει καθόλου λείανση (είναι σαγρέ) και μάλιστα έχει πολλά κοφτερά σημεία μέσα στο μπάρμπεκιου (βλ. ΒΚ Royal 320) είναι πολύ πιθανό ακόμα και να κοπείς αν δεν προσέξεις. Φαντάσου ακόμα και οι πιτσιλιές επάνω σε ένα σαγρέ κάδο κολλάνε και δε φεύγουν, πόσο μάλλον λίπη που στάζουν. Αν πιάσεις με τα χέρια τον κάθε κάδο θα καταλάβεις τι εννοώ! Αυτά για τον κάδο / καπάκι.. για το θέμα της θάλασσας και της σκουριάς δεν έχω δική μου εμπειρία, αλλά η λογική μου λέει ότι θες κάλυμμα και ανοξείδωτο ατσάλι ότι και αν επιλέξεις. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2021 από eliassgr
plasTOST Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, ritualistic είπε βαλε και ενα λινκ με το καπνιστηρι να υπαρχει αμα εχεις χρονο! https://www.ikea.gr/proioda/kipos-exoterikoi-horoi/psistaries/ergaleia-psisimatos/grilltider-koyti-kapnismatos-gia-psistaria/30458403 Άλλη τιμή έχει το site άλλη τιμή στο κατάστημα και με κόκκινο μαρκαδόρο είχε την νέα τιμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα