SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Σε ψησταριά προπανιου έβαλες φυσικό αέριο? Ή κατάλαβα λάθος?
HAS1972 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 17 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Σε ψησταριά προπανιου έβαλες φυσικό αέριο? Ή κατάλαβα λάθος? Οχι, αν δεις λεω στις εστιες της κουζινας. Ειχα μπουκαλα μεχρι να συνδεθω με Φ.Α. Οταν ηρθαν να μου κανουν την εγκατασταση ομως με ρωτησε ο τεχνικος αν θελω να βαλω Φ.Α στην ψησταριά. Δεν ξερω αν ειναι εφικτο, μιας και ο χώρος που ψηνω ειναι κοντα στην παροχη Φ.Α. Αν ξερει καποιος να μας πει.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, HAS1972 είπε Οχι, αν δεις λεω στις εστιες της κουζινας. Ειχα μπουκαλα μεχρι να συνδεθω με Φ.Α. Οταν ηρθαν να μου κανουν την εγκατασταση ομως με ρωτησε ο τεχνικος αν θελω να βαλω Φ.Α στην ψησταριά. Δεν ξερω αν ειναι εφικτο, μιας και ο χώρος που ψηνω ειναι κοντα στην παροχη Φ.Α. Αν ξερει καποιος να μας πει. Χρειάζεται μετατροπή η ψησταριά για φυσικό αέριο. Κάτι στους καυστήρες.
remalis Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Εδώ και μια εβδομάδα που μου ήρθε η Spirit II 310 ψήνω κυριολεκτικά κάθε μέρα. Την έχω καταευχαριστηθεί. Όλα καλά αλλά έχω 2 ερωτήσεις άσχετου: 1. Πώς καταφέρνετε να κρατάτε χαμηλές θερμοκρασίες? Όταν ανάβω στο φουλ στην αρχή, φτάνει 300+ μετά αν χαμηλώσω πάντα είναι αρκετά ψηλά (220-240C). Όταν λέμε να ψήνω στους 180-190C εννοούμε τι λέει το θερμόμετρο στο καπάκι? 2. Η αριστερή πλευρά ψήνει λίγο πιο αργά. Τι παίζει να το προκαλεί? Αν κάποιος έχει κανένα καλό βίντεο τύπου tutorial για temperature control ή/και τεχνικές ψησίματος σε ψησταριά γκαζιού θα το εκτιμούσα πολύ.
livaspy Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) WEBER spirit II E310 - 619€ https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/195915-weber-spirit-ii-e310-gbs Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από livaspy 6
dakangr Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Καλημέρα σε όλους έχω ένα πρόβλημα με τη monarch. 2 φορές έτυχε με διαφορά ενα μήνα με διαφορετικές μπουκάλες. Ενώ ψήνει κανονικά πέφτει η φλόγα στους καυστηρες τέρμα χαμηλά κ δεν δουλεύουν τα κουμπιά. Σαν να έχει τελειώσει η φιάλη χωρίς να έχει τελειώσει. Έχω βάλει Υ που βγάζει σε δεύτερο πλαινο ματι κ σκέφτομαι μήπως φταίει αυτό. Εν τω μεταξύ έχω ψησει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα. Μου το κάνε εχθές κ πριν ένα μήνα με άλλη φιάλη. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.
eliasbrg Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dakangr είπε Καλημέρα σε όλους έχω ένα πρόβλημα με τη monarch. 2 φορές έτυχε με διαφορά ενα μήνα με διαφορετικές μπουκάλες. Ενώ ψήνει κανονικά πέφτει η φλόγα στους καυστηρες τέρμα χαμηλά κ δεν δουλεύουν τα κουμπιά. Σαν να έχει τελειώσει η φιάλη χωρίς να έχει τελειώσει. Έχω βάλει Υ που βγάζει σε δεύτερο πλαινο ματι κ σκέφτομαι μήπως φταίει αυτό. Εν τω μεταξύ έχω ψησει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα. Μου το κάνε εχθές κ πριν ένα μήνα με άλλη φιάλη. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. Μήπως φταίει η θερμοκρασία της φιάλης; Μετά από καποια ώρα μπορει να παγώσει και να μειωθεί η παροχη. Έχει συζητηθεί και πιο παλιά. Δες τον πινακα Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από eliasbrg 1 1
dakangr Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 52 λεπτά πριν, eliasbrg είπε Μήπως φταίει η θερμοκρασία της φιάλης; Μετά από καποια ώρα μπορει να παγώσει και να μειωθεί η παροχη. Έχει συζητηθεί και πιο παλιά. Δες τον πινακα Είσαι ωραίος. Χθες είχε 12 βαθμούς περίπου κ εψηνα καμια ώρα. Τώρα την άναψα κ δουλεύει άψογα. Οπότε λογικά αυτό είναι. Υπάρχει κάποια λύση;
eliasbrg Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μόνο προπάνιο, Δες εδώ https://www.fire.gr/?p=24561 1 1
plextis Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 9 ώρες πριν, livaspy είπε WEBER spirit II E310 - 619€ https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/195915-weber-spirit-ii-e310-gbs Ευχαριστούμε πολύ περιμέναμε καιρό να πέσει η τιμή και να υπάρχει διαθεσιμότητα. Αν και έιχα ψηθεί για napoleon έγινε η παραγγελία.
Andy Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Εχω μια coral gas prime 10kg φιαλη και την χρησιμοποιω σε εναν φουρνο που χαλαει 0.6-0.7 kg την ωρα. Η σταθμη ειναι λιγο πιο πανω απο το κιτρινο. Να φανταστω ειμαι οκ για 1-2 ψησιματα ακομα?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Andy είπε Εχω μια coral gas prime 10kg φιαλη και την χρησιμοποιω σε εναν φουρνο που χαλαει 0.6-0.7 kg την ωρα. Η σταθμη ειναι λιγο πιο πανω απο το κιτρινο. Να φανταστω ειμαι οκ για 1-2 ψησιματα ακομα? Η στάθμη δείχνει την πίεση, όχι το υπόλοιπο καύσιμο.
Andy Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Η στάθμη δείχνει την πίεση, όχι το υπόλοιπο καύσιμο. Αυτο εδω λεω. Ρυθμιστης πιεσης με δεικτη σταθμης μου ειχαν πει οτι ειναι.
giannislazy Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δοκιμη για το πασχα... καλη Κυριακη ομαδα 11
remalis Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Andy είπε Αυτο εδω λεω. Ρυθμιστης πιεσης με δεικτη σταθμης μου ειχαν πει οτι ειναι. και μένα πάντως που πήρα στην coral μου είπαν ότι όταν μπει στο κόκκινο έχει 2 κιλά ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα