thodoris1985 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 1 hour ago, alimentas said: Ειναι απλα απαραδεκτο το ολο συστημα.Παιρνω προχθες για μια ψησταρια καρβουνου που την εδειχνε out of stock κ ρωταω αν υπαρχουν κομματια,μου λεει η κοπελα "ναι βεβαως υπαρχουν αρκετα και για παραλαβη απο καταστημα κ για παραδοση κατ οικον" και την ξαναρωταω πως μπορω να προχωρησω την παραγγελια ενω στην σελιδα δεν υπαρχει διαθεσιμο το προιον??? Μου κανει ''πολυ ευκολο,θα πατε εκει,μετα εκει και θα προχωρησεται κανονικα''. Μιση ωρα να μου εξηγει τι να κανω ,ενω η σελιδα τους οταν το προιον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δεν σε αφηνει να τικαρεις κανενα κουτακι κ πρακτικα σε βαζει σε λουπα ανανεωνοντας την ιδια σελιδα.Να της το εξηγω εγω μιση ωρα να συνεχιζει αυτη τα ιδια.Στο τελος αυτη μαλλον με περασε για ηλιθιο που δεν εχει επαφη με την τεχνολογια,εγω βαρεθηκα να προσπαθω ,της ειπα ενα ευχαριτσω κ το κλεισα. Ξανακαλω για να βγει αλλος/αλλη στην εξυπηρετηση κ να κανω την παραγγελια μου δια τηλεφωνου ,βγαινει αλλος υπαλληλος ,του δινω τον κωδικο τους προιοντος κ μου απανταει ''δεν υπαρχουν διαθεσιμα κομματια".3 λεπτα μετα. Ξανακάλεσε να βγει η πρώτη κοπέλα που την έχει σε απόθεμα
Rabbit30 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 10 ώρες πριν, aloop είπε η δική μου πρώτη εμπειρία για κοντοσούβλι. Στην αρχή με ταψάκι με νερό μέσα και τα τελευταία δέκα λεπτά χωρίς ταψί και φουλ καυστήρες για χρώμα. τους καυστήρες τους ειχες ολους αναμμένους? ή μονο τους 2?
zanskou Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Rabbit30 είπε τους καυστήρες τους ειχες ολους αναμμένους? ή μονο τους 2? θεωρω οτι σε τέτοια ψησίματα πρέπει να ειναι αναμμένοι όλοι οι καυστήρες. αν ανάψεις του δύο ακριανούς στη μέση θα ψηθεί λιγότερο. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα είπαμε? https://photos.app.goo.gl/YXAvu2UQNpVxRLke6 Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από SagoniasSlutRos 14
thodoris1985 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Καλημέρα είπαμε? https://photos.app.goo.gl/YXAvu2UQNpVxRLke6 Πόσο σε μισούμε εμείς που δεν ξέρουμε τα κόλπα (ίσα να ψήνουμε ξέρουμε και αυτό με ζόρι), είπαμε; 😆 Μέσα έχεις βάλει ξύλο; καλά κατάλαβα από το βίντεο; Καλημέρα!! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από thodoris1985
aloop Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 57 λεπτά πριν, Rabbit30 είπε τους καυστήρες τους ειχες ολους αναμμένους? ή μονο τους 2? Όλους τους καυστήρες αναμμένους και το έβγαλα με εσωτερική θερμοκρασία γύρω στους 74-75. Άλλοι το βγαζουν στους 80. 1
zanskou Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 54 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Καλημέρα είπαμε? https://photos.app.goo.gl/YXAvu2UQNpVxRLke6 για πες λεπτομέρειες ! (κομμάτι, μπαχαρικά κλπ)
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 16 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε Πόσο σε μισούμε εμείς που δεν ξέρουμε τα κόλπα (ίσα να ψήνουμε ξέρουμε και αυτό με ζόρι), είπαμε; 😆 Μέσα έχεις βάλει ξύλο; καλά κατάλαβα από το βίντεο; Καλημέρα!! Εγώ σας αγαπώ 😘 Πελετ oak για κάπνισμα έχω βάλει. Συμφέρει πολύ περισσότερο από τα ξυλαρακια. 4 λεπτά πριν, zanskou είπε για πες λεπτομέρειες ! (κομμάτι, μπαχαρικά κλπ) Black Angus ribs, ένα ελαφρό πέρασμα με λάδι και μετά μόνο αλάτι και πιπέρι. Μετά συνολικό μαγείρεμα θέλει κάπου 7 ώρες στους 270-280F μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει 198-203F και να έχει γίνει μαλακό σαν βούτυρο. 5
zanskou Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Εγώ σας αγαπώ 😘 Πελετ oak για κάπνισμα έχω βάλει. Συμφέρει πολύ περισσότερο από τα ξυλαρακια. Black Angus ribs, ένα ελαφρό πέρασμα με λάδι και μετά μόνο αλάτι και πιπέρι. Μετά συνολικό μαγείρεμα θέλει κάπου 7 ώρες στους 270-280F μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει 198-203F και να έχει γίνει μαλακό σαν βούτυρο. επειδη στη ρημαδοοθόνη του γραφείου δεν φαινεται καλά, στη σχάρα προθέρμανσης τα έχεις βάλει ; καλά ειδα ;
Kostasm45 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, giannislazy είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Κυριακή θα κάνω την πρεμιέρα της σουβλας που έφτιαξα με ένα μικρό κοντοσουβλάκι (4-5 κομμάτια) να δω ότι είμαι έτοιμος για το Πάσχα. Για πείτε τι προτείνει η όμαδα από μέθοδο, θερμοκρασίες, καυστήρες και ώρα ψησίματος? Με το κάρβουνο το έβλεπα αλλιώς Έχουμε και λέμε , μαρινάρισμα από το βράδυ . Σούβλισμα και τύλιγμα με λαδόκολλα και ξανά μανά τύλιγμα με ασημόχαρτο . Σε Weber spirit 310 με όλους τους καυστήρες ανοιχτούς στην χαμηλότερη ένταση Ψήσιμο στους 200 βαθμούς γύρω στην μιάμιση με δύο ώρες (2.5 κιλά κοντοσούβλι) , όταν φτάσει εσωτερική θερμοκρασία 75 βαθμούς , ξετύλιγμα από λαδόκολλα και τα ρέστα και ψήσιμο ίσα για να πάρει χρώμα . Δεν χρειάζεται να βάλεις από κάτω ταψί με νερό αφού τυλιγμένο κρατάει τα ζουμιά του , δεν θα έχεις αναφλέξεις αφού είναι τυλιγμένο . Ο χρόνος ψησίματος προφανώς διαφέρει ανάλογα με τα κιλά αλλά και το μέγεθος των κομματιών που έχεις κόψει το κρέας . Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από Kostasm45 1 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, zanskou είπε επειδη στη ρημαδοοθόνη του γραφείου δεν φαινεται καλά, στη σχάρα προθέρμανσης τα έχεις βάλει ; καλά ειδα ; Ναι για να έρχεται ο καπνός από κάτω. Τη προηγούμενη φορά που τα είχα κάνει στην κάτω σχάρα, είχαν πάρει ωραίο άρωμα και γεύση, αλλά αν είχε κάνει το smoke ring. Όποτε είπα να δοκιμάσω έτσι τώρα μήπως και γίνει. Σε κάρβουνα πάντα το πετύχαινα, αλλά εκεί ήταν από κάτω ο καπνός. 1
Rabbit30 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Καλημέρα είπαμε? https://photos.app.goo.gl/YXAvu2UQNpVxRLke6 @SagoniasSlutRos μοσχαρίσια ribs είναι; από που τα παίρνεις ; δώσε info
ilpapacha Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, zanskou είπε θεωρω οτι σε τέτοια ψησίματα πρέπει να ειναι αναμμένοι όλοι οι καυστήρες. αν ανάψεις του δύο ακριανούς στη μέση θα ψηθεί λιγότερο. Δεν είναι απαραίτητο. Σε αυτό που έκανα, άναψα μόνο τους 2 ακριανούς για το ψήσιμο και στο τέλος άναψα τον οπίσθιο για το χρώμα. Αν δεν υπάρχει οπίσθιος, τότε μπορεί να γίνει με όλους τους καυστήρες αναμμένους. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 33 λεπτά πριν, Rabbit30 είπε @SagoniasSlutRos μοσχαρίσια ribs είναι; από που τα παίρνεις ; δώσε info Κρεοπωλείο Λεβέντης στο Περιστέρι. Κάνει και delivery. Αν θες σου στέλνω με πμ το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη να μιλήσεις απευθείας. Εμένα αυτός με εξυπηρετεί.
Rabbit30 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε Κρεοπωλείο Λεβέντης στο Περιστέρι. Κάνει και delivery. Αν θες σου στέλνω με πμ το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη να μιλήσεις απευθείας. Εμένα αυτός με εξυπηρετεί. ναι αν δεν σου κάνει κόπο θα το ήθελα, τα έχει στάνταρ η τα παραγγέλνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα