giannislazy Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα. Κυριακή θα κάνω την πρεμιέρα της σουβλας που έφτιαξα με ένα μικρό κοντοσουβλάκι (4-5 κομμάτια) να δω ότι είμαι έτοιμος για το Πάσχα. Για πείτε τι προτείνει η όμαδα από μέθοδο, θερμοκρασίες, καυστήρες και ώρα ψησίματος? Με το κάρβουνο το έβλεπα αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Με το κάρβουνο πως το έκανες? Εγώ θα το έκανα με αντίστοιχο τρόπο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannislazy Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 15 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Με το κάρβουνο πως το έκανες? Εγώ θα το έκανα με αντίστοιχο τρόπο. στο κάρβουνο ήμουν χωρίς καπάκι και έλγχο θερμοκρασίας όπως έχει ο θάλαμος της ψησταριάς. Αυτό είναι που με αγχώνει ποιο πολύ. Η θερμοκαρσία θαλάμου. Επίσης, βλέπω πολλούς με ταψάκι από κάτω με νερό. Βοηθάει εκτός του καθαρισμού και στο να γίνει ποιο ζουμερό? Γιατι στο κάρβουνο, δεν έβαζα ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livaspy Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Υπάρχουν καταστήματα να βρούμε gem 320 με μειωμένο ΦΠΑ;;; please pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, giannislazy είπε στο κάρβουνο ήμουν χωρίς καπάκι και έλγχο θερμοκρασίας όπως έχει ο θάλαμος της ψησταριάς. Αυτό είναι που με αγχώνει ποιο πολύ. Η θερμοκαρσία θαλάμου. Επίσης, βλέπω πολλούς με ταψάκι από κάτω με νερό. Βοηθάει εκτός του καθαρισμού και στο να γίνει ποιο ζουμερό? Γιατι στο κάρβουνο, δεν έβαζα ποτέ. Δεν ξέρω να σου πω. Αλλά πέρσυ που έκανα κατσικάκι στη σούβλα Δεν ήξερα τι να κάνω και το έκανα με ανοιχτό καπάκι και βγήκε φοβερό. Όπως κάνουμε στα κάρβουνα δλδ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, giannislazy είπε στο κάρβουνο ήμουν χωρίς καπάκι και έλγχο θερμοκρασίας όπως έχει ο θάλαμος της ψησταριάς. Αυτό είναι που με αγχώνει ποιο πολύ. Η θερμοκαρσία θαλάμου. Επίσης, βλέπω πολλούς με ταψάκι από κάτω με νερό. Βοηθάει εκτός του καθαρισμού και στο να γίνει ποιο ζουμερό? Γιατι στο κάρβουνο, δεν έβαζα ποτέ. Το ξεκίνησα μόνο με τους ακριανούς καυστήρες ανοικτούς (γύρω στους 160) και στα τελευταία 15-20 λεπτά άνοιξα τον οπίσθιο για να πάρει και χρώμα. Το ταψάκι με το νερό το χρειάζεται, για να βαστάει υγρασία. Ίσως χρειαστεί να προσθέσεις κι άλλο νερό, κατά το ψήσιμο. Απο την στιγμή που δεν έχεις οπίσθιο καυστήρα, απλά τους ανοίγεις όλους, μέση προς ψηλά, για το χρώμα. Δες κι ένα βιντεάκι από τον παππού Επεξ/σία 9 Απριλίου 2021 από ilpapacha 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 24 λεπτά πριν, giannislazy είπε στο κάρβουνο ήμουν χωρίς καπάκι και έλγχο θερμοκρασίας όπως έχει ο θάλαμος της ψησταριάς. Αυτό είναι που με αγχώνει ποιο πολύ. Η θερμοκαρσία θαλάμου. Επίσης, βλέπω πολλούς με ταψάκι από κάτω με νερό. Βοηθάει εκτός του καθαρισμού και στο να γίνει ποιο ζουμερό? Γιατι στο κάρβουνο, δεν έβαζα ποτέ. όσοι έχουμε ψήσει ή ψήνουμε και με κάρβουνα στο χωριό κλπ όπως κι εσυ, δεν ειχαμε ποτέ ( οι περισσότεροι τουλάχιστον) θερμομετρα και όλα τα άλλα με τα οποία έχουμε καλομάθει στο άεριο. μια καλά θράκα ανεβάζει για πλάκα πάνω από 300-350 βαθμούς αλλά προσωπικά όποτε ψήνω εγώ ή ο πατέρας μου σε κάρβουνο το φαγητό δεν κάηκε ποτέ. στο ελεγχόμενο bbq απο την άλλη όλοι μας καποια φορά βγάλαμε κάτι καμμένο επομένως για εμένα το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι είτε μια σταθερή θερμοκρασία με κλειστό καπάκι γύρω στους 200-220 βαθμούς ή πιο πολύ ένταση και ανοιχτό καπάκι σαν τα κάρβουνα. και για το πότε ειναι έτοιμο το βλέπεις είτε με ένα θερμομετράκι είτε και με το μάτι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 12 hours ago, tsounis said: Παιδες μια βοήθεια σχετικά με την Kenton με τους 3 καυστήρες, αν κάποιος την έχει... Φαίνεται να έχει μια σχάρα και μια πλάκα. Η σχαρα έχει διαστάσεις (μάλλον) 41,5 χ 37. Η πλακα τι διαστάσεις έχει, γιατί δε φαίνεται κάπου αυτή η πληροφορία... Επίσης θα ήθελα να μάθω εάν περιλαμβάνεται ρυθμιστής και λάστιχο στη συσκευασία Διαστάσεις σχάρας ~37x41 Διαστάσεις πλάκας ~23x41 Δεν περιέχονται στη συσκευασία το λάστιχο και ο ρυθμιστής. Τις έβαλαν πάλι σε προσφορά τις naterial. Τη συγκεκριμένη την έχουν στα 199 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόνο 12 τεμάχια... Όποιος προλάβει... https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209602 Και 8, με τους 4 καυστήρες... https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209602 Επεξ/σία 9 Απριλίου 2021 από ilpapacha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Το online/site του leroy θέλει λίγο δουλίτσα. Η μητέρα μου κάποια πράγματα που ήθελε παλιότερα και δεν τα είχε διαθέσιμα online (όχι ότι το έψαξε με το site βέβαια, πάντα τηλεφωνικά κάνει παραγγελίες), πήρε τηλ στο κατάστημα και τα αγόρασε/της τα έστειλαν κανονικά πάντως. Δεν χάνετε να δοκιμάσετε έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, giannislazy είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Κυριακή θα κάνω την πρεμιέρα της σουβλας που έφτιαξα με ένα μικρό κοντοσουβλάκι (4-5 κομμάτια) να δω ότι είμαι έτοιμος για το Πάσχα. Για πείτε τι προτείνει η όμαδα από μέθοδο, θερμοκρασίες, καυστήρες και ώρα ψησίματος? Με το κάρβουνο το έβλεπα αλλιώς. Ανεβάζεις επίπεδα...μπράβο... Εγώ όταν αξιωθω να φτιάξω σούβλα κτλ θα έβαζα όλους τους καυστήρες στην μέση...ίσως λίγο ποιο κάτω με κλειστό καπάκι να σιγοψηθει...και για τελείωμα θα τους φουλαρα για το απαραίτητο χρώμα...!!! Ψιτ Και που είσαι...βάλε και καμία φωτό να παίρνουμε ιδέες... Πες μου πόσο μήκος κράτησες για να ξέρω τι ψάχνω... Άντε άντε δώσε γνώση στον λαό... For BBQ pizza lovers...Vito recommends this... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 54 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε Το online/site του leroy θέλει λίγο δουλίτσα. Η μητέρα μου κάποια πράγματα που ήθελε παλιότερα και δεν τα είχε διαθέσιμα online (όχι ότι το έψαξε με το site βέβαια, πάντα τηλεφωνικά κάνει παραγγελίες), πήρε τηλ στο κατάστημα και τα αγόρασε/της τα έστειλαν κανονικά πάντως. Δεν χάνετε να δοκιμάσετε έτσι. Οτι χειροτερο η σελιδα του leroy,απ την αρχη(δεν ανανεωνεται ποτε τα κομματια) μεχρι το τελος (επικυρωση παραγγελιας).Και δυστηχως κ το τηλεφωνικο κεντρο μια απ τα ιδια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, alimentas said: Οτι χειροτερο η σελιδα του leroy,απ την αρχη(δεν ανανεωνεται ποτε τα κομματια) μεχρι το τελος (επικυρωση παραγγελιας).Και δυστηχως κ το τηλεφωνικο κεντρο μια απ τα ιδια. Για το τηλεφωνικό κέντρο θα πω ότι προσπαθούν... Σε συστημικό λάθος στην παραγγελία της ψησταριάς (παραλίγο να μη μου δώσουν το δώρο μπουκάλα/λάστιχο/ρυθμιστή) επικοινώνησαν με shell και δεν έμειναν μόνο εκεί. Δε θέλω να μακρυγορώ για είμαι στα "έξω" όρια του εκτός θέματος. Στο ηλεκτρονικό κομμάτι (εκεί που οφείλεται και το συστημικό λάθος που είχα) να πω ότι έχω 5 καρτέλες στο σύστημα τους και το έμαθα κατα λάθος, άρα οι πόντοι μπορεί να πάνε όπου να 'ναι (και όχι, στο λογαριασμό στην ιστοσελίδα τους δεν περνάνε οι πόντοι μου!!!!). Για τη naterial με 3 καυστήρες θα επανέλθω σύντομα με φωτογραφία από τεστ ψωμιού Επεξ/σία 9 Απριλίου 2021 από thodoris1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aloop Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, giannislazy είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Κυριακή θα κάνω την πρεμιέρα της σουβλας που έφτιαξα με ένα μικρό κοντοσουβλάκι (4-5 κομμάτια) να δω ότι είμαι έτοιμος για το Πάσχα. Για πείτε τι προτείνει η όμαδα από μέθοδο, θερμοκρασίες, καυστήρες και ώρα ψησίματος? Με το κάρβουνο το έβλεπα αλλιώς. η δική μου πρώτη εμπειρία για κοντοσούβλι. Στην αρχή με ταψάκι με νερό μέσα και τα τελευταία δέκα λεπτά χωρίς ταψί και φουλ καυστήρες για χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Ειναι απλα απαραδεκτο το ολο συστημα.Παιρνω προχθες για μια ψησταρια καρβουνου που την εδειχνε out of stock κ ρωταω αν υπαρχουν κομματια,μου λεει η κοπελα "ναι βεβαως υπαρχουν αρκετα και για παραλαβη απο καταστημα κ για παραδοση κατ οικον" και την ξαναρωταω πως μπορω να προχωρησω την παραγγελια ενω στην σελιδα δεν υπαρχει διαθεσιμο το προιον??? Μου κανει ''πολυ ευκολο,θα πατε εκει,μετα εκει και θα προχωρησεται κανονικα''. Μιση ωρα να μου εξηγει τι να κανω ,ενω η σελιδα τους οταν το προιον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δεν σε αφηνει να τικαρεις κανενα κουτακι κ πρακτικα σε βαζει σε λουπα ανανεωνοντας την ιδια σελιδα.Να της το εξηγω εγω μιση ωρα να συνεχιζει αυτη τα ιδια.Στο τελος αυτη μαλλον με περασε για ηλιθιο που δεν εχει επαφη με την τεχνολογια,εγω βαρεθηκα να προσπαθω ,της ειπα ενα ευχαριτσω κ το κλεισα. Ξανακαλω για να βγει αλλος/αλλη στην εξυπηρετηση κ να κανω την παραγγελια μου δια τηλεφωνου ,βγαινει αλλος υπαλληλος ,του δινω τον κωδικο τους προιοντος κ μου απανταει ''δεν υπαρχουν διαθεσιμα κομματια".3 λεπτα μετα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα