Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, geor92 είπε

Και πήρες και τη φιάλη και το ρυθμιστή από βενζινάδικο; 

🤷‍♂️

ναι πακέτο στο φέρνει αυτός που τις προμηθευεται. Άρα και στα βενζινάδικα θα χει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2245

  • ilpapacha

    2028

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Son^Goku είπε

Με ενδιαφέρει να μπορώ να ψήνω άνετα για 8 με 10 άτομα να παίρνει σούβλα και να έχει και μάτι για τηγάνι. Βρήκα εδώ σε ένα τοπικό κατάστημα την BROILKING GAS BBQ - MONARCH 320 στα €650 και την BROILKING SIGNET 320 στα €890

Οι 320 δεν εχουν ματι για τηγανι. Πρεπει να πας σε 340. Επισης παιδια εδω εχουν αναφερει οτι δεν αξιζει και πολυ, μιας και αν εχει αερα δεν εχει δυναμη.

Οποτε κοιταξε για napoleon με το infrared side burner που δεν εχει θεμα με αερα. Επισης το eshopwedrop ερχεται και Κυπρο, οποτε δες μηπως φερεις καμια απο Γερμανια που εχουν καλες τιμες.

Αν θες broilking, παρε μια 320 χωρις ματι και παρε ενα ματι ξεχωριστο με 4.3 ενταση που θα τα πηγαινει καλυτερα με αερα.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

52 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Οι 320 δεν εχουν ματι για τηγανι. Πρεπει να πας σε 340. Επισης παιδια εδω εχουν αναφερει οτι δεν αξιζει και πολυ, μιας και αν εχει αερα δεν εχει δυναμη.

Οποτε κοιταξε για napoleon με το infrared side burner που δεν εχει θεμα με αερα. Επισης το eshopwedrop ερχεται και Κυπρο, οποτε δες μηπως φερεις καμια απο Γερμανια που εχουν καλες τιμες.

Αν θες broilking, παρε μια 320 χωρις ματι και παρε ενα ματι ξεχωριστο με 4.3 ενταση που θα τα πηγαινει καλυτερα με αερα.

Με ενδιαφέρει να δω από Γερμανία για ναπολεον, ποια καταστήματα προτείνεις να ψάξω; Το κατάστημα εδώ δεν έχει κάτι σε 340 ύπαρχει σαν add-on infrared side burner για την broilking να το πάρω από κάποιο μαγαζί έξω; Επίσης τι διαφορές έχει η signet από την monarch;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Son^Goku είπε

Με ενδιαφέρει να δω από Γερμανία για ναπολεον, ποια καταστήματα προτείνεις να ψάξω; Το κατάστημα εδώ δεν έχει κάτι σε 340 ύπαρχει σαν add-on infrared side burner για την broilking να το πάρω από κάποιο μαγαζί έξω; Επίσης τι διαφορές έχει η signet από την monarch;

Μπες idealo.de και δες τιμες σε διαφορα καταστηματα. Δεν εχω ψαξει απο Γερμανια οποτε δεν ξερω. Καποια παιδια πηραν απο εδω, οποτε ισως σου πουν απο ποια καταστηματα.

Για διαφορες σε monarch & signet δεν γνωριζω, δεν εχω ασχοληθει.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

25 λεπτά πριν, Son^Goku είπε

Επίσης τι διαφορές έχει η signet από την monarch;

εγώ έχω πάρει από Γερμανία, βρήκα το μαγαζί μέσω του idealo.de Δες κριτικές εκεί από μαγαζιά. σαν το Σκρουτζ.

Για τι ΒΚ, οι Signet έχουν 10 πόντους μεγαλύτερη επιφάνεια και επιπλέον οι σχάρες παίρνουν μετά από επιλογή και ελαφριά κλίση όπως στην ποιο ακριβή σειρά Βαρον. Αυτό θεωρητικά σε συνδυασμό με τις διπλού τύπου σχάρες (οι πίσω πλευρά έχει μικρά αυλάκια) μειώνει τις αναφλέξεις καθώς τα λίπη από τα κρέατα οδηγούνται στην άκρη στον κάδο. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 30/3/2021 στις 12:05 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε

Λοιπόν απ' ότι κατάλαβα από το πολύ τρίψιμο να φύγει η καμμένη λαδιλα έγινε λείο το εσωτερικό του κάδου ψησίματος, το οποίο ήταν λίγο τραχύ. Με λίγα λόγια ίσως έβγαλα κάποιο coating που ίσως είχε ή απλά γυαλισα το τραχύ cast aluminum. Ελπίζω να μην έκανα βλακεία. Θα δείξει ο χρόνος. 

Βλέποντας τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα και ψάχνοντας τρόπους για τον καθαρισμό του κάδου αλλά και άλλων σημείων της ψησταριάς μας, βρήκα το παρακάτω που μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα βάζοντας τα σε κάποιο δραπανο.... Τι λέτε??

https://www.amazon.com/Electric-Scrubber-Plastic-Cleaning-Brushes/dp/B08CB89VVL

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Pyrosvestis είπε

Βλέποντας τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα και ψάχνοντας τρόπους για τον καθαρισμό του κάδου αλλά και άλλων σημείων της ψησταριάς μας, βρήκα το παρακάτω που μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα βάζοντας τα σε κάποιο δραπανο.... Τι λέτε??

https://www.amazon.com/Electric-Scrubber-Plastic-Cleaning-Brushes/dp/B08CB89VVL

Τα πουλάνε και εδώ Ελλάδα. Αν βέβαια έχει πιάσει ότι η δική μου δεν φεύγει με αυτό με την καμία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν παίδες, απάντηση από Weber. Ο κάδος είναι anodized. Οπότε μην τον ξινετε με μεταλλικές βούρτσες και μην χρησιμοποιείτε καθαριστικά φούρνου.

Shantanu N (Weber Grills)

Apr 1, 2021, 15:31 CDT

Hi Theofanis,

Yes, the cookbox is anodized, to make sure that no aluminium material will be transferred to food while grillling.

Please let me know if you have any other queries.

Thanks,

 

Shantanu N

Weber Consumer Care Team

Weber-Stephen Products LLC

  • Like 5
  • Thanks 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σας. Ψάχνω το τελευταίο διάστημα να αγοράσω μια ψησταρια υγραερίου. Το ποσό που διαθέτω είναι πάνω κάτω στα 400 ευρώ. Μέχρι τώρα δεν έχω εμπειρία. Δούλευα μόνο κάρβουνο. Μπορείτε να προτείνετε βάση εμπειρίας τι να αγοράσω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

29 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Λοιπόν παίδες, απάντηση από Weber. Ο κάδος είναι anodized. Οπότε μην τον ξινετε με μεταλλικές βούρτσες και μην χρησιμοποιείτε καθαριστικά φούρνου.

Shantanu N (Weber Grills)

Apr 1, 2021, 15:31 CDT

Hi Theofanis,

Yes, the cookbox is anodized, to make sure that no aluminium material will be transferred to food while grillling.

Please let me know if you have any other queries.

Thanks,

 

Shantanu N

Weber Consumer Care Team

Weber-Stephen Products LLC

Συνεπώς πλαστική σπάτουλα και ξύσιμο μόνο ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

43 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Λοιπόν παίδες, απάντηση από Weber. Ο κάδος είναι anodized. Οπότε μην τον ξινετε με μεταλλικές βούρτσες και μην χρησιμοποιείτε καθαριστικά φούρνου.

Shantanu N (Weber Grills)

Apr 1, 2021, 15:31 CDT

Hi Theofanis,

Yes, the cookbox is anodized, to make sure that no aluminium material will be transferred to food while grillling.

Please let me know if you have any other queries.

Thanks,

 

Shantanu N

Weber Consumer Care Team

Weber-Stephen Products LLC

Αυτό τι σημαίνει για την περίπτωσή σου δλδ...?

Έχεις θέμα...?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα έχει αναφερθεί, αλλά επειδή οι σελίδες είναι πολλές:

Αν αγοράσει κάποιος από Γερμανία χρειάζεται κάποια πατέντα ή κάποιος αντάπτορας για να κουμπώσουν οι ελληνικές μπουκάλες coral gas κλπ;

Επίσης υπάρχει κάποια ψησταριά κοντά στις διαστάσεις της Spirit II E-310 που να μπορεί να πιάσει θερμοκρασίες για πίτσα δλδ καμιά 450 βαθμούς;

Επεξ/σία από nick_gr2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Αυτό τι σημαίνει για την περίπτωσή σου δλδ...?

Έχεις θέμα...?

Θεωρώ ότι με ένα καλό seasoning (αν "κολλάει" το λάδι στο αλουμίνιο) θα είναι ΟΚ. Αλλιώς προβατίνα για να δημιουργήσεις σαγρέ επιφάνεια και μετά seasoning

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, panka21 είπε

Συνεπώς πλαστική σπάτουλα και ξύσιμο μόνο ε;

1. Scraping the walls of your cookbox with hard plastic or rubber putty knife/paint scraper to get off all the excess grease/food debris.
2. Cleaning with hot water, dish soap with mild degreaser, and a non-abrasive sponge or rag.
3. Burning your grill off by preheating on high with the lid down to 500-550°F.

We would not recommend any cleaners with harsh chemicals. Be sure to check out the Weber blog for grilling guides, tips, videos, and recipes.

8 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Αυτό τι σημαίνει για την περίπτωσή σου δλδ...?

Έχεις θέμα...?

Δεν τον ρώτησα για τους προφανείς λόγους. Απ ότι διαβάζω απελευθερώνεται αλουμίνιο μόνο σε επαφή με όξινα φαγητά, όχι από απόσταση.  Κάπου διάβασα ότι με μια επιφανειακή οξείδωση στο μέταλλο, δεν περνάει τπτ. Οπότε με καλό seasoning σαν αυτό που είχε πριν καθαρίσω θα είμαι οκ. Έχω ήδη ξεκινήσει και το περνάω λάδι πριν ψήσω για να το δημιουργήσω πάλι.

Το αρνητικό με αυτό το seasoning είναι ότι χαλάνε οι σωστές αντανακλάσεις της θερμότητας από τα τοιχώματα του κάδου, οπότε έχουμε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Πράγμα που δικαιολογεί ότι πέρσυ έπιανα μέχρι 370 και φέτος μέχρι 325, αν υποθέσουμε ότι δεν παίζει ρόλο ο ρυθμιστής που έχω αλλάξει (είχα ρυθμιζόμενο με τη ρύθμιση στη μέση περίπου και τώρα έχω σταθερό όπως τον εργοστασιακό).

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...