Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2245

  • ilpapacha

    2028

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, giannismark είπε

Ηλία να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο post ήταν το επιστέγμασμα... Τη παρήγγειλα και παραδόθηκε ήδη.. Πρώτο ψήσιμο εντός μίας ώρας (μπιφτέκια, λουκάνικα, πιτάκια κτλ).... 

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!

Ανέβασε και καμία φωτό όταν μπορέσεις.

Την έβαλες παραγγελία χθες και παραδόθηκε σήμερα; Αυτή είναι άμεση παράδοση!

Τελικά τι μπουκάλα έβαλες;

Επεξ/σία από ilpapacha
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!

Ανέβασε και καμία φωτό όταν μπορέσεις.

Την έβαλες παραγγελία χθες και παραδόθηκε σήμερα; Αυτή είναι άμεση παράδοση!

Τελικά τι μπουκάλα έβαλες;

Και εμένα με εξέπληξε αλλά έκαναν delivery με δικά τους μέσα με αποτέλεσμα αυτό το "πρωτοφανές" για Ελλάδα αποτέλεσμα.... Τελικά 10άρα Coral Gas αλλά θα κοιτάξω και άλλη σύνδεση για το μέλλον για μικρότερη για να βοηθήσει στη φορητότητα. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα και της έδωσα το πρώτο της κάψιμο για κανά μισάωρο. Με εντυπωσίασε 0-300 σε 7 λεπτά! Έχω 2 ερωτήσεις για όποιον ξέρει. Είδα ότι τα flavorized bars (κάλυπτρα της φλόγας) αλλάξανε χρώμα σκουρύνανε αμέσως σχεδόν είναι φυσιολογικό αυτό? Έβαλα φιάλη προπανίου (όχι μίγματος) μου είπε και ο τύπος ότι έχει καλύτερη απόδοση καλά τα είπε?

weber2.jpg.6b26b627a319ede4ddb0cb3a37b25cff.jpgweber1.jpg.23a4e94370c12cf31831f61573cc4e2f.jpg

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

40 λεπτά πριν, alexandrosgi είπε

Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα και της έδωσα το πρώτο της κάψιμο για κανά μισάωρο. Με εντυπωσίασε 0-300 σε 7 λεπτά! Έχω 2 ερωτήσεις για όποιον ξέρει. Είδα ότι τα flavorized bars (κάλυπτρα της φλόγας) αλλάξανε χρώμα σκουρύνανε αμέσως σχεδόν είναι φυσιολογικό αυτό? Έβαλα φιάλη προπανίου (όχι μίγματος) μου είπε και ο τύπος ότι έχει καλύτερη απόδοση καλά τα είπε?

weber2.jpg.6b26b627a319ede4ddb0cb3a37b25cff.jpgweber1.jpg.23a4e94370c12cf31831f61573cc4e2f.jpg

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αλλάξουν χρώμα (discoloration), με τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται. Δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο χρώμα που ήταν καινούργιες.

Αυτό δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την λειτουργία τους.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σα τη σούβλα δεν έχει. Πρώτη προσπάθεια με 2 κοτόπουλα. Το αποτέλεσμα ήταν τρομερό 

https://photos.app.goo.gl/79KR2SZNujLNqFzDA

Επεξ/σία από gsisr
  • Like 14
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, gsisr είπε

Σα τη σούβλα δεν έχει. Πρώτη προσπάθεια με 2 κοτόπουλα. Το αποτέλεσμα ήταν τρομερό 

https://photos.app.goo.gl/79KR2SZNujLNqFzDA

Πολύ ωραίο μπράβο. Μια σχετική ερώτηση. Εκτός από σύρμα με τι άλλο μπορούμε να δεσουμε το κρέας στη σουβλα; 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, dakangr είπε

Πολύ ωραίο μπράβο. Μια σχετική ερώτηση. Εκτός από σύρμα με τι άλλο μπορούμε να δεσουμε το κρέας στη σουβλα; 

Σχοινί/σπάγκο

https://secretkitchenandtravel.gr/pos-denoume-kreas-me-spango/

Βολεύει καλύτερα

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, alexandrosgi είπε

Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα και της έδωσα το πρώτο της κάψιμο για κανά μισάωρο. Με εντυπωσίασε 0-300 σε 7 λεπτά! Έχω 2 ερωτήσεις για όποιον ξέρει. Είδα ότι τα flavorized bars (κάλυπτρα της φλόγας) αλλάξανε χρώμα σκουρύνανε αμέσως σχεδόν είναι φυσιολογικό αυτό? Έβαλα φιάλη προπανίου (όχι μίγματος) μου είπε και ο τύπος ότι έχει καλύτερη απόδοση καλά τα είπε?

weber2.jpg.6b26b627a319ede4ddb0cb3a37b25cff.jpgweber1.jpg.23a4e94370c12cf31831f61573cc4e2f.jpg

Καλά ψησίματα να έχεις και να την χαρείς...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωωωω ούτε να ψήσει κάποιος δεν μπορεί 30ποσταριαματα αντε να διαβάζεις μετά από φαγοπότι και κρασακι... :)

Στο παλικάρι με το θέμα με το γερμανικό μαγαζι...πρέπει να μιλήσεις τηλεφωνικά μην περιμένεις μέσω μέιλ να βγάλεις άκρη...τους εξηγείς ότι είναι forwarding service και τέλος...αρκεί να ξέρουν ότι δεν θα παραλλαβεις ο ίδιος...έτσι λύθηκε το θέμα και με εμένα και με τον Γιάννη...

Στο παλικάρι που έχει ήδη την Napoleon travel q, ψησιματαρες μπράβο...!!!

Στο παλικάρι με την νέα Napoleon travel...αν δεν έπαιρνα την 525 θα έπαιρνα αυτή...καλά ψησίματα...εργαλείο...!!!

Στο παλικάρι με την νέα Weber μέγεια το εργαλείο καλά ψησίματα...

Στον φίλο Γιάννη με την 525 θέλουμε να δούμε ribs...

Και επιτέλους εψησα σήμερα απλά πράγματακια σουβλάκια πανσετουλες μπριζολιτσες λαιμού...

 

και έκανα και τεστ...ομοιομορφίας θερμοκρασίας...

Ιδού τα αποτελέσματα...

Napoleon 525 mod 2019

Με κλειστό καπάκι...

Έκπληξη ότι η πίσω πλευρά είναι κάπως ποιο ζεστή από την μπροστα πλευρά...περίμενα το αντίθετο...

Γενικά καλή κατανομή με μια "τρύπα" στην μέση μέσα πλευρα όπως βλέπετε και στις φωτό...

Επίσης 

Ουφφφφ κουραστικά πάω να πιω κανένα κρασάκι...να ξεκουραστώ... ;)

Καλά ψησιματαααααα...!!!

 

Και περιμένω να δω φωτογραφίες με ψωμιά τοστ... ;)

 

Screenshot_20210327_202907_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_20210327_202911_com.google.android.apps.photos.jpg

 

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

και έκανα και τεστ...ομοιομορφίας θερμοκρασίας

Α μόνο τόσα? Εγώ νόμιζα ότι θα τη γεμίζαμε όλη την επιφάνεια

Τελικά στη μέση η ένταση για δέκα λεπτά ζέσταμα και μετά ένα λεπτό ψήσιμο?

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σημερινή εμπειρία και θέλω την άποψή σας.

Ψήσιμο σχεδόν 4 ώρες σήμερα με στο φουλ 2 καυτήρες και οι άλλοι κλειστοί με θερμοκρασία 180-190. Μόλις τελείωσα τα ribs ανέβασα όλους στο φουλ για να βάλω και μπεργκερ για τα παιδιά αλλά δεν ανέβασα πάνω από 150. Είδα την μπουκάλα (πλαστική 7,5κ προπανίου) να έχει πάγο χαμηλά 5-6 πόντους από τον πάτο. Μιλάω επιτόπου με τον προμηθευτή και μου είπε ότι είναι σύνηθες σε πολύωρα ψησίματα και να αφήσω για λίγο την μπουκάλα στον ήλιο να ξεκουραστεί ώστε να επανέλθει η πίεση. Δεν γινόταν να περιμένω και πήρα άμεσα 2η μπουκάλα και συνέχισα(θα την έπερνα εξάλλου). Μετά είδα την παλιά και παρατήρησα υγρό μέσα 5-6 πόντους ίσως και λίγο παραπάνω. 

1η ερώτηση. Ο πάγος είναι σύνηθες και σε σας? Τι κάνουμε τότε?

2η ερώτηση. Με δεδομένο ότι με την συγκεκριμένη μπουκάλα δεν έχω ξεπεράσει τις 10 ώρες ψησίματος, δεν είναι υπερβολικό να πω ότι έκαψα πολύ αέριο? Μήπως θέλει χαμήλωμα ο ρυθμιστής μου? αυτό σκέφτομαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Α μόνο τόσα? Εγώ νόμιζα ότι θα τη γεμίζαμε όλη την επιφάνεια

Τελικά στη μέση η ένταση για δέκα λεπτά ζέσταμα και μετά ένα λεπτό ψήσιμο?

Ούπς...

2 λάθη...λοιπόν...

Γέμισα την μισή...και έβαλα τέρμα την ένταση...

 

Πάντως η ένταση στο τέρμα ίσως έχει ποιο πολύ νόημα αλλιώς περισσότερα λεπτά... Στο 1 λεπτό με μιση ένταση λογικά δεν θα είναι πολύ εμφανή τα αποτελέσματα...

Θα το ξανακάνω... :(. 

Τουλάχιστον πέτυχα τα ψητά...γιατί το τεστ το έκανα μαντάρα...

;)

 

Επεξ/σία από Evgenios_V
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, giannislazy είπε

Μιλάω επιτόπου με τον προμηθευτή και μου είπε ότι είναι σύνηθες σε πολύωρα ψησίματα και να αφήσω για λίγο την μπουκάλα στον ήλιο να ξεκουραστεί ώστε να επανέλθει η πίεση

Έχω την εντύπωση ότι στις προπανιου που είναι επαγγελματικής χρήσης, δεν υπάρχει θέμα με πολυωρα ψησίματα. Εγώ προσωπικά ούτε σε μείγμα είχα παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα. Μόνο μια φορά που απλά τελείωσε η μπουκάλα μετά από 7 ώρες σερί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχας μπραβο για το νημα ειναι εξαιρετικο. Το να δινουμε ολοι την γνωση μας, μας κανει ολους σοφοτερους. Εχω μια weber q2200 εδω και 5-6 χρονια. Πολυ ευχαριστημενος, χτες εκανα τον φουλ καθαρισμο, γιατι πραγματι μπορεις να τον κανεις. Δηλαδη την ελυσα ολοκληρη, κομματι κομματι, την καθαρισα και την επανασυναρμολησα απλα και ευκολα. Τωρα μπορω να πω οτι ειναι σαν καινουργια. Διαβασα διεξοδικα πολλες σελιδες, και πολλοι στεκονται στο θεμα της εγγυησης. Αποψη μου ειναι οτι οι καλες ψησταριες με τα υλικα που ειναι δομημενες με μια σχετικη συντηρηση ειναι αθανατες η ξεπερνουν το μεγιστο της εγγυησης. Επανερχομαι στη q2200. Μεγαλη επιφανεια ψησιματος με εχει βγαλει ασπροπροσωπο σε τραπεζι 20 ατομων περα απο την απλη χρηση για πεντε ατομα που ειμαστε. Θα την ηθελα γενικα  πιο δυνατη. Το μονο σιγουρο ειναι οτι κανει την δουλεια της σωστα και με σωστη συντηρηση τακτικα , το τονιζω, δεν μπορει να παθει τιποτα. Εχει ψηλο καπακι και χωρα ολοκληρο κοτοπουλο ορθιο για εμμεσο ψησιμο, με σχαρακι.Τωρα χειαζομαι μια ψησταρια για το χωριο και ειμαι σε διλλημα. Να παρω την ιδια η μια αντιστοιχη της Napoleon η να στειλω τη q στο χωριο και να παρω μια spirit 310 η  napoleon 425 για το σπιτι. Οποιος μπορει να βοηθησει καλοδεχουμενο.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...