Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στην ομάδα!

λογικά μέσα στην βδομάδα κάνω entry και εγώ με την weber spirit II 210 που την βρήκα στον επίσημο αντιπρόσωπο της περιοχής και είναι κ δίπλα στο σπίτι μ στα 550.

Οπότε μιας και ετοιμάζομαι ήθελα να σας ρωτήσω τι χρησιμοποιέιτε/ προτείνεται για αξεσουάρ και ποια θεωρείται απαραίτητα? γαντια, βαση κοπης, μαχαιρια, τσιμπιδες...

Έχει κανείς αυτή τη κασετίνα να μας πει?

https://www.skroutz.gr/s/12153424/Leopold-Vienna-Σετ-BBQ-18-τμχ-Leopold-Vienna.html?from=account_favorites

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2245

  • ilpapacha

    2027

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

21 λεπτά πριν, zanskou είπε

πώς το έχεις στερεώσει για να μην κουνάει ; 

Εχει ποδαρακια μεταλλικα με λαστιχενιο πατο, και δεν κουναει καθολου. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, mixomoras είπε

Έχει κανείς αυτή τη κασετίνα να μας πει?

https://www.skroutz.gr/s/12153424/Leopold-Vienna-Σετ-BBQ-18-τμχ-Leopold-Vienna.html?from=account_favorites

Θα ελεγα να μην παρεις κασετινα, δεν θα ειναι καλη ποιοτητα πιστευω. 

Παρε 2 τσιμπηδες (μια για ωμα και μια για ψημενα κρεατα) https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/tsimpida-naterial-beta-apo-anoxeidoto-atsali-62365674

Παρε μια τετοια βουρτσα https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-3-kefalon-apo-plastiko-62315414

Παρε και μια σπατουλα για ψαρια και μπερκερ https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/spatoula-naterial-plancha-beta-apo-anoxeidoto-atsali-81966328

Παρε και ενα γαντι https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/ganti-naterial-alpha-apo-poluesteras-81966302

Και παρε και ενα θερμομετρο (προτεινω με καλωδιο και bluetooth)

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, dakangr είπε

Εχει ποδαρακια μεταλλικα με λαστιχενιο πατο, και δεν κουναει καθολου. 

μόλις γυρίσω από τη δουλειά πάω να μετρήσω το πλαϊνό ράφι της δικιάς και αν χωράει (το ελπίζω) βάζω παραγγελία. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

38 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Χθες ειχαμε τα εγκαινια της Bormann BBQ2000

viber_image_2021-03-21_14-40-01.jpg.35668e074c9c382cd89d335240ceeeea.jpgviber_image_2021-03-21_14-32-28.jpg.c1091a91f8be207b883375473dc46ae1.jpg

 

Την περασα το Σαββατο 2-3 φορες με ηλιελαιο και την αναψα, εβαλα και αλουμινοχαρτο στο ταψακι για γρηγορο καθαρισμα.

καλορίζικη. μονη ένσταση το αλουμινοχαρτο. βγάλτο για την υγεία σου

  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 λεπτά πριν, sndev είπε

καλορίζικη. μονη ένσταση το αλουμινοχαρτο. βγάλτο για την υγεία σου

Ειναι στο ταψακι απο κατω που μαζευει τα λιπη. Τοσο ζημια λες να κανει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξερω γω; σκεψου οτι εκεί έχεις 300 350 βαθμούς τι λες να κανει το αλουμίνοχαρτο σε τέτοιες θερμοκρασίες; συρταρωτο κατω απο τους καυστηρες δεν ειναι?

Επεξ/σία από sndev
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, sndev είπε

ξερω γω; σκεψου οτι εκεί έχεις 300 350 βαθμούς τι λες να κανει το αλουμίνοχαρτο σε τέτοιες θερμοκρασίες; συρταρωτο κατω απο τους καυστηρες δεν ειναι?

Ναι συρταρωτο κατω απο τους καυστηρες.

  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, sndev είπε

ξερω γω; σκεψου οτι εκεί έχεις 300 350 βαθμούς τι λες να κανει το αλουμίνοχαρτο σε τέτοιες θερμοκρασίες; συρταρωτο κατω απο τους καυστηρες δεν ειναι?

Και οι weber εχουν ταψακι αλουμινιου μιας χρησης. Και στη δικια μου τη Monarch που εχει μαντεμενιο ταψακι βαζω αλουμινοχαρτο για να μη χρειαζεται καθαρισμα. Επειδη δεν ερχεται σε αμεση επαφη με το φαγητο δε θεωρω οτι υπαρχει προβλημα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξερω οτι βολευει αρκετα (οχι τοσο οσο νομίζεις αλλα κανει δουλεια) παρολαυτα οι αναθυμιασεις σε αυτες τις θερμοκρασιες λουζουν τις τροφες σου που καταληγουν στη κοιλιτσα σου. νομίζω ειναι καλυτερα τα περισσοτερα 5 λεπτα τριψηματος η αλλαγη νεου ταψιου καθε 1 μισή χρόνο αν μαυρισει παρα το αλουμινοχαρτο. γνωμη μου απο εκει περα οτι νομιζει ο καθενας καλυτερα..  κ αλλο το απλο αλουμινοχαρτο κ αλλο το ταψακι αλλες αντοχες αν κ το ταψακι ακομα δεν ειναι για 300 βαθμους.

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, sndev είπε

ξερω οτι βολευει αρκετα (οχι τοσο οσο νομίζεις αλλα κανει δουλεια) παρολαυτα οι αναθυμιασεις σε αυτες τις θερμοκρασιες λουζουν τις τροφες σου που καταληγουν στη κοιλιτσα σου. νομίζω ειναι καλυτερα τα περισσοτερα 5 λεπτα τριψηματος η αλλαγη νεου ταψιου καθε 1 μισή χρόνο αν μαυρισει παρα το αλουμινοχαρτο. γνωμη μου απο εκει περα οτι νομιζει ο καθενας καλυτερα..  κ αλλο το απλο αλουμινοχαρτο κ αλλο το ταψακι αλλες αντοχες αν κ το ταψακι ακομα δεν ειναι για 300 βαθμους.

Δε γνωριζω και κουβεντα κανουμε, αλλα αν ισχυει αυτο που λες γιατι η Weber βαζει αλουμινενιο ταψακι; Και επίσης η θερμοκρασία απο κάτω απο τον κάδο λογικά δεν είναι χαμηλότερη σε σχέση με μέσα στον κάδο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατί δεν αλλάζετε το ταψάκι (σε περίπτωση που έχει τρύπα για αποροή των λιπων) με ένα ιδιων διαστάσεων χωρίς τρύπα στο οποίο θα βάλετε λίγο νεράκι για πιο εύκολο καθαρισμο ;

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γτ ο παπαστρατος βγαζει τσιγαρα αφου ειναι επιβλαβη? 

δεν απαγορευει κανεις καποια εταιρια να βγαλει ενα προιον

επεισης η κατασκευη της weber για το ταψακι ειναι διαφορετικη απο το συρταρωτο κατω απο τους καυστηρες του φιλου αν δε κανω λαθος.

 η δικια μου με θερμόμετρο lazer παντως εκεί κατω ειναι στους 310. τωρα καντε ότι νομιζετε καλυτερο για σας

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, villasg είπε

Εχουμε αποψη για  ENDERS ??     https://el.enders-outdoor.com/product-category/psistaries/psistaries-ugraeriou/

 

Την πήρε τελικά ο κουνιάδος μού. Με 2 λόγια ποιοτικά σε υλικα αλλά δυστυχώς όλα τα άλλα σε άμεση σύγκριση με την monarch που έχω πολύ δύσκολη τρομερές αναφλέξεις, δεν κρατάει θερμοκρασία ίσως λίγο το inox το τζάμι δεν ξέρω εγώ παντος που την δούλεψα αγάπησα ποιο πολύ τη ψησταρια μου γιατί κατάλαβα τελικά την ευκολία και την ποιότητα.

VideoCapture_20210322-120325.jpg

Επεξ/σία από dimitris557
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, vforvaggelis είπε

Ποσο κοντα ειναι στην γευση κεμπαπ; Γιατι οι περισσοτεροι που πουλανε κεμπαπ (και τα ψητοπωλεια) ειναι ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ και τα λενε κεμπαπ!

Αχχ, πονεμένη ιστορία τα κεμπάμπ στην Ελλάδα. Συνήθως είναι κιμάς διπλοπερασμένος κιόλας, με ένα σωρό μπαχαρικά, και βγαίνει σαν βαρύ μαλακό συμπαγές μπιφτέκι. Επειδή πριν 1,5 χρόνο λόγω δουλειάς έκατσα 1 μήνα στα Άδανα (=πατρίδα του κεμπάμπ στην Τουρκία) και έτρωγα ΚΑΘΕ μεσημέρι κεμπάμπ, απέκτησα μια απέχθεια προς τα ετοιματζίδικα που έχουν τα σουβλατζίδικα. Εκεί δεν χρησιμοποιούν κιμά, αλλά μια συγκεκριμένη αναλογία λίπους από την ουρά του προβάτου και ψαχνού, τα οποία ψιλοκόβουν με μαχαίρια. Μετά βάζουν ντομάτα, κρεμμύδι, σκόρδο, ίσως λίγο κύμινο, αλάτι πιπέρι και καμιά αποξηραμένη καυτερή πιπεριά, ανάλογα με τη γεύση που θέλουν να δώσουν. Το αποτέλεσμα δεν παίζεται, χωρίς υπερβολή εγώ δεν βαρέθηκα ποτέ το κεμπάμπ ας το έτρωγα επί 27 ημέρες ασταμάτητα.

Εδώ δεν έχω φάει σε πολλά κεμπαπτζίδικα αλλά το πιο κοντινό στο τούρκικο μου φάνηκε του Προέδρου, νομίζω είναι του ίδιου ιδιοκτήτη που έχει τον κυρ Αρίστο που αναφέρθηκε πιο πάνω. 

55 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Ειναι στο ταψακι απο κατω που μαζευει τα λιπη. Τοσο ζημια λες να κανει;

Κι εγώ θα πρότεινα να μην έχεις το αλουμινόχαρτο σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Οι αναθυμιάσεις είναι βλαβερές, βέβαια πολύ μικρή ποσότητα θα είναι αλλά γιατί να το υφίστασαι; Λίγο τρίψιμο και θα είσαι ΟΚ!

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...