imr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 35 λεπτά πριν, giannislazy είπε αυτή τη φορά δεν στέγνωσε τπτ. όλα άψογα. Τα κρεατκά τα ετοίμασε η πεθερά μου με το λάδι λες και έφτιαχνε φασολάκια. Ολά καλά πήγαν, μόνο αυτή η δεξιά κάτω με ταλαιπώρησε αλλά όχι σε βαθμό που να ανησυχήσω. Βοηθάει που ίσως στις Ναπόλεον τα sear plates είναι σε επίπεδα και ενδιάμεσα των καυστήρων. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω παϊδάκια να δω. Είναι η 1η μου επαφή με αέριο και ακόμη είμαι φοβισμένος. Τις μαντεμένιες σχάρες, τις συντηρείτε μετά από κάθε ψήσιμο? Εγώ μέχρι στιγμής, μετά από κάθε ψησιμό (τα 2 που έκανα), εφάρμοσα πυρόλυση-τριψιμο-λάδωμα-άναμα. Υπερβολή? Δεν αφήνουμε πεθερές γυναίκες κτλ να μπλέκονται στο ψήσιμο, αυτά είναι τα αποτελέσματα 😛 Με πυρόλυση τρίψιμο είσαι μια χαρά για το κάθε ψήσιμο. Προσοχή με τα παιδάκια γιατί είναι πολύ λιπαρά μπορεί να κάνουν αρκετά flares, μάλλον δεν θα χρειαστούν καθόλου λαδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα έκανα μια δοκιμή. Μισά κεμπάπ στην σχάρα μισά στο πλατό. Εγινε ένας χαμός από κάπνα και από τα δυο, αλλά αυτά στο πλατό ήταν ποιό καλά αφού οι ανακλαστήρες δεν είχαν σταγόνα λάδι και καθόλου αναφλέξεις. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από costas_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skskre Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, costas_ είπε Σήμερα έκανα μια δοκιμή. Μισά κεμπάπ στην σχάρα μισά στο πλατό. Εγινε ένας χαμός από κάπνα και από τα δυο, αλλά αυτά στο πλατό ήταν ποιό καλά αφού οι ανακλαστήρες δεν είχαν σταγόνα λάδι και καθόλου αναφλέξεις. Διαφορά στη γεύση είδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Είναι ποιό νόστιμα από το πλατό διότι τηγανίζονται στο λίπος τους ενώ στην σχάρα είναι ποιό στεγνά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Κεμπάπ παίρνω από Μαρτακη-Τσεκουρα στο Γαλάτσι και είναι εξαιρετικά. Επίσης δεν μου δημιουργούν καθόλου αναφλεξεις. Τα κάνω με ένα γύρισμα βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vforvaggelis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Κεμπάπ παίρνω από Μαρτακη-Τσεκουρα στο Γαλάτσι και είναι εξαιρετικά. Επίσης δεν μου δημιουργούν καθόλου αναφλεξεις. Τα κάνω με ένα γύρισμα βέβαια. Ποσο κοντα ειναι στην γευση κεμπαπ; Γιατι οι περισσοτεροι που πουλανε κεμπαπ (και τα ψητοπωλεια) ειναι ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ και τα λενε κεμπαπ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Κι εγώ από τον Μαρτάκη-Τσεκούρα στα Βριλήσσια τα αγοράζω και είναι πραγματικά κεμπάπ (κιμάς δυο είδη κρέατος), με μοναδική νοστιμιά και από την ψησταριά βγαίνουν απίθανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Κεμπάπ παίρνω από Μαρτακη-Τσεκουρα στο Γαλάτσι και είναι εξαιρετικά. Επίσης δεν μου δημιουργούν καθόλου αναφλεξεις. Τα κάνω με ένα γύρισμα βέβαια. θα τον εχω υποψιν μου μιας και ειμαι στην περιοχη, Πάντως και εγώ μεχρι στιγμής δεν εχω καταφέρει να βρω καλό κεμπαμπ, οταν μπορουσαμε να φάμε σε ταβέρνα (εκεινα τα παλια τα χρονια) για εμένα ενας εχει το καλυτερο (ναι τολμώ να το πω εχοντας αντιπροσωπευτικο δειγμα ) κεμπάμπ, Μπαρμπα Αλεξης στην Νεα φιλαδέλφεια...μπαχαρια, μιξ κρεατος κτλ αριστο... Αντε να ληξει το λοκνταουν να παω να κατσω και να ξεχασω να σηκωθω απο εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Μπαρμπα Αλεξης στην Νεα φιλαδέλφεια noted ! σε σχέση με τον κυρ Αρίστο στο π.Φάληρο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 9 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Ποσο κοντα ειναι στην γευση κεμπαπ; Γιατι οι περισσοτεροι που πουλανε κεμπαπ (και τα ψητοπωλεια) ειναι ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ και τα λενε κεμπαπ! Κατα την αποψη μου ειναι πολυ καλη γευση κεμπαπ. Δεν εχω δοκιμασει και απειρα, αλλα εχω πετυχει και αυτο που λες με τα μπιφτεκια. Αυτο δεν ειναι ετσι. Οταν τα ειδα τα πηρα απλα για δοκιμη γιατι μου φαινοντουσαν πολυ τυποποιημενα, αλλα ενθουσιαστηκα τελικα. Το αλλο καλο ειναι οτι τα εχει ενα ενα σε πλαστικο τυλιγμενα οποτε μπαινουν καταψυξη και βγαινει ενα ενα ανετα. Τα εχω ψησει και απο καταψυξη αμεσως και εχουν βγει φοβερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannislazy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 κάντε και μια ενημέρωση γαι Νότια Προάστια. Χωρίς διάθεση για διαφήμιση. Κεμπάπ ωραίο έχω φάει σε ψητοπωλείο στο Βύρωνα, ilovekebap. Και σκέτο, κανει και γεμιστό λεπτό με φιλαδέλφια μέσα για τα παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 18 ώρες πριν, koklas είπε Να κανω έναν απολογισμό για τη Monarch 340.. Εξαιρετικά ψησιματα... Πολύ καλές θερμοκρασίες... Κρατάει καλά την θερμοκρασία.. Ψουμερα κρέατα. Όσο αναφορά το πλαϊνό μάτι δεν αξίζει καν... Ειλικρινά το μετάνιωσα.. Με το ζόρι πατάτα τηγανιτη. Μην σχολιάσω για γαυρο καλαμάρι... Ξεχάστε το... Πρέπει να βρω μια λύση για καλό μάτι δυνατό.. Ακριβως τα ιδια και εγω με την ιδια ψησταρια. Εξαιρετική ψησταριά αλλά το πλαινο είναι απογοητευτικό. Εγω πήρα αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/25122123/Proton-GS01.html Η οποία χωρίς να κόψεις λαμαρίνα ΔΕΝ χωράει να μπει στη θέση της εργοστασιακής. Οπότε πήρα ενα Υ και απο την μπουκαλα εβγαλα δευτερο λάστιχο , και την έχω ακουμπήσει πάνω απο την εργοστασιακή με κλειστό καπάκι και ψήνει εξαιρετικά πατάτες. Παντως συμβουλη για οποιον ενδιαφέρεται για αγορα Monarch, ή για την 320 χωρις πλαινο ή για την 390 με τον πισω καυστήρα για σουβλες. Τα λεφτά του το πλαινο δεν τα αξίζει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, dakangr είπε Ακριβως τα ιδια και εγω με την ιδια ψησταρια. Εξαιρετική ψησταριά αλλά το πλαινο είναι απογοητευτικό. Εγω πήρα αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/25122123/Proton-GS01.html Η οποία χωρίς να κόψεις λαμαρίνα ΔΕΝ χωράει να μπει στη θέση της εργοστασιακής. Οπότε πήρα ενα Υ και απο την μπουκαλα εβγαλα δευτερο λάστιχο , και την έχω ακουμπήσει πάνω απο την εργοστασιακή με κλειστό καπάκι και ψήνει εξαιρετικά πατάτες. Παντως συμβουλη για οποιον ενδιαφέρεται για αγορα Monarch, ή για την 320 χωρις πλαινο ή για την 390 με τον πισω καυστήρα για σουβλες. Τα λεφτά του το πλαινο δεν τα αξίζει. πώς το έχεις στερεώσει για να μην κουνάει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vforvaggelis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Χθες ειχαμε τα εγκαινια της Bormann BBQ2000 Την περασα το Σαββατο 2-3 φορες με ηλιελαιο και την αναψα, εβαλα και αλουμινοχαρτο στο ταψακι για γρηγορο καθαρισμα. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 24 λεπτά πριν, giannislazy είπε κάντε και μια ενημέρωση γαι Νότια Προάστια. Χωρίς διάθεση για διαφήμιση. Κεμπάπ ωραίο έχω φάει σε ψητοπωλείο στο Βύρωνα, ilovekebap. Και σκέτο, κανει και γεμιστό λεπτό με φιλαδέλφια μέσα για τα παιδιά. Αλεξανδρης στην Ηλιουπολη φερνει ενα κεμπαπ απο κρεοπωλειο στο Μελιγαλα... αλλο πραμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα