thodoris1985 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, Evgenios_V said: Περι σουβλας... Μετρησα την 525 και απο ακρη σε ακρη ο καδος ψησίματος ειναι 77,5εκ... Αρα μπορεί να μας κάνει αυτή του Κιτ ψησταριάς υγραερίου NATERIAL απο Λερου στα 50€ μας κάνει μια χαρά 86 εκατοστά μήκος λέει... και απο οτι βλέπω εχει ακόμα και αντίβαρο που σε ενα ακανονιστο κομμάτι κρέας θα ειναι χρησιμο... Ισως χρειάζεται μια μικρή αλλαγή στις τρυπες αλλα αυτό δεν ειναι τιποτα... Αντε να ανοιξούν τα καταστηματα να μπορούμε να κανουμε καμια καλή ψακτική γιατι μας εχει φάει το απο απόσταση... https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873760 Έχω την εντύπωση ότι την έχω δει πριν λίγο καιρό, με προσφορά, στα 30€ 18 minutes ago, SagoniasSlutRos said: This is me 🙋 Ίδιο επώνυμο έχουμε...Από ότι φαίνεται δε μας ξέρω όλους! 😆 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από thodoris1985 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koklas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Στις 19/3/2021 στις 8:31 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε Πόσα δευτερόλεπτα ψεκάζει με καλό τρομπαρισμα? Ίδιο φαίνεται αυτό που έχω αλλά ψεκάζει το πολύ 1-2". Μετά θέλει πάλι καμία 15αρια φορές τρόμπα. Πολύ κουραστικό το βρήκα εγώ... Δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν με βόλεψε γιατί πετούσε για λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 38 λεπτά πριν, koklas είπε Πολύ κουραστικό το βρήκα εγώ... Δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν με βόλεψε γιατί πετούσε για λίγο. Ναι το ίδιο πρόβλημα έχω και γω, δεν αξίζει. Εκτός και αν το δικό μου είναι χαλασμένο γιατί το πήρα και μεταχειρισμένο. Τώρα παρήγγειλα ένα σπρέι σε αεροσολ να δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλα ρε αλητες εχουμε ανταλαξει τοσες συνταγες,ειστε απο ΝΑΞΟ κ δεν λετε τιποτα???? Απο Κωμιακη ειμαι εγω. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από alimentas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Εχουμε αποψη για ENDERS ?? https://el.enders-outdoor.com/product-category/psistaries/psistaries-ugraeriou/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 24 λεπτά πριν, villasg είπε Εχουμε αποψη για ENDERS ?? https://el.enders-outdoor.com/product-category/psistaries/psistaries-ugraeriou/ Είχε ρωτήσει και πιο παλιά ένα άλλο παιδί. Δεν γνωρίζω, αν τελικά προχώρησε σε αγορά ο φίλος του, που αναφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 12 ώρες πριν, alimentas είπε Καλα ρε αλητες εχουμε ανταλαξει τοσες συνταγες,ειστε απο ΝΑΞΟ κ δεν λετε τιποτα???? Απο Κωμιακη ειμαι εγω. "Γεια σας παιδιά, είμαι ο Φάνης, ψάχνω ψησταριά, είμαι από Νάξο και είμαι λιβαδιτης" χαχαχα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannislazy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Καλή Κυριακή σε όλους. επίσημη πρεμιέρα σήμερα με κόσμο στις εξέδρες να ζητωκραυγαζουν die Covid die 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 αυτά ειναι ψησίματα...μπραβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koklas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Να κανω έναν απολογισμό για τη Monarch 340.. Εξαιρετικά ψησιματα... Πολύ καλές θερμοκρασίες... Κρατάει καλά την θερμοκρασία.. Ψουμερα κρέατα. Όσο αναφορά το πλαϊνό μάτι δεν αξίζει καν... Ειλικρινά το μετάνιωσα.. Με το ζόρι πατάτα τηγανιτη. Μην σχολιάσω για γαυρο καλαμάρι... Ξεχάστε το... Πρέπει να βρω μια λύση για καλό μάτι δυνατό.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Πλέον η σειρά freestyle έχει ανεβεί και στο επίσημο γερμανικό site https://www.napoleon.com/en/de/barbecues/products/gas-grills/freestyle-series Έχουν ενδιαφέρον πάντως. Μακάρι να τις φέρει και η ελληνική αντιπροσωπεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdeli Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, giannislazy είπε Καλή Κυριακή σε όλους. επίσημη πρεμιέρα σήμερα με κόσμο στις εξέδρες να ζητωκραυγαζουν die Covid die Ωραίος! Από την αρχή της έδωσε και κατάλαβε! Πώς ήταν το αποτέλεσμα; Τα επόμενα θα είναι ακόμα καλύτερα και όσο την μαθαίνεις τόσο θα καλυτερεύουν ακόμα περισσότερο. Φιλική συμβουλή, μην βάζεις τόσο λάδι στα κρέατα πριν τα ψησεις γιατί θα γίνει φλογοβόλο, είναι τρομερά εύφλεκτο το ελαιόλαδο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plextis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Πλέον η σειρά freestyle έχει ανεβεί και στο επίσημο γερμανικό site https://www.napoleon.com/en/de/barbecues/products/gas-grills/freestyle-series Έχουν ενδιαφέρον πάντως. Μακάρι να τις φέρει και η ελληνική αντιπροσωπεία. Φθηνότερες αλλά με μείωση της εγγύησης κατα 5 χρόνια (10 σε αυτές). Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις διαφορές με τις υπάρχουσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannislazy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gdeli είπε Ωραίος! Από την αρχή της έδωσε και κατάλαβε! Πώς ήταν το αποτέλεσμα; Τα επόμενα θα είναι ακόμα καλύτερα και όσο την μαθαίνεις τόσο θα καλυτερεύουν ακόμα περισσότερο. Φιλική συμβουλή, μην βάζεις τόσο λάδι στα κρέατα πριν τα ψησεις γιατί θα γίνει φλογοβόλο, είναι τρομερά εύφλεκτο το ελαιόλαδο! αυτή τη φορά δεν στέγνωσε τπτ. όλα άψογα. Τα κρεατκά τα ετοίμασε η πεθερά μου με το λάδι λες και έφτιαχνε φασολάκια. Ολά καλά πήγαν, μόνο αυτή η δεξιά κάτω με ταλαιπώρησε αλλά όχι σε βαθμό που να ανησυχήσω. Βοηθάει που ίσως στις Ναπόλεον τα sear plates είναι σε επίπεδα και ενδιάμεσα των καυστήρων. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω παϊδάκια να δω. Είναι η 1η μου επαφή με αέριο και ακόμη είμαι φοβισμένος. Τις μαντεμένιες σχάρες, τις συντηρείτε μετά από κάθε ψήσιμο? Εγώ μέχρι στιγμής, μετά από κάθε ψησιμό (τα 2 που έκανα), εφάρμοσα πυρόλυση-τριψιμο-λάδωμα-άναμα. Υπερβολή? Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από giannislazy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 35 λεπτά πριν, giannislazy είπε Τις μαντεμένιες σχάρες, τις συντηρείτε μετά από κάθε ψήσιμο? Εγώ μέχρι στιγμής, μετά από κάθε ψησιμό (τα 2 που έκανα), εφάρμοσα πυρόλυση-τριψιμο-λάδωμα-άναμα. Υπερβολή? Εγώ για οικονομία καυσίμου, μόλις τελειώσω το μαγειρεμένα την σβήνω και αφήνω τη σχάρα με τα λίπη από τα ψητά μέχρι τν επόμενη φορά. Μετά όταν θέλω να ξαναψησω την αφήνω να ζεσταθεί και τρίβω με τη βούρτσα να φύγουν τα καμμένα πριν υπολείμματα από το προηγούμενο ψήσιμο. Μία στις είκοσι, λαδωνω και τη σχάρα αφού την τρίψω να είναι καθαρή πρώτα. Σωστό ή λάθος, δεν ξέρω, εγώ έτσι το κάνω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα