SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, costas_ είπε Το ψακστήρι το ψεκάζει ως νεφέλωμα όχι πιτσίλημα Για πες ποιο ψεκαστηρι εχεις και δουλευει με το συγκεκριμενο λαδι. Εχω δοκιμασει 2 φθηνα απο jumbo και ενα broilking με τρομπα που πηρα απο ενα μελος εδω μεσα και δεν δουλευει κανενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skskre Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Όλοι οι κάτοικοι εξωτερικού που μιλάνε για ελαιόλαδο αναφέρονται σε ελαιόλαδα τα οποία δεν είναι σαν της Ελλάδος. Έξω, το ελαιόλαδο - οπτικά αλλά και στην υφή είναι σαν σπορέλαιο- ενώ ελαιόλαδο Ελληνικό ή Ιταλικό κοστίζει χρυσάφι για να αλείφουν τις σχάρες. Φυσικά τα χημικά χαρακτηριστικά κάνουν διαφορά αλλά δε νομίζω κάποιος να έχει πρόβλημα με ελαιόλαδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Για πες ποιο ψεκαστηρι εχεις και δουλευει με το συγκεκριμενο λαδι. Εχω δοκιμασει 2 φθηνα απο jumbo και ενα broilking με τρομπα που πηρα απο ενα μελος εδω μεσα και δεν δουλευει κανενα. Μάλλον έχει να κάνει με το πόσο παχύρευστο είναι το υγρό. Εκεί ποντάρω στο ότι το ηλιέλαιο θα τα πηγαίνει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vforvaggelis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Παρελαβα χθες την ψησταρια μου (Bormann BBQ2000) με μαντεμιενες σχαρες. Για αρχη την αναψα κανα 5λεπτο να δω οτι ολα ειναι οκ. Τι πρεπει να κανω πριν ξεκινησω τα ψησιματα; Κατι βλεπω για λαδωμα κλπ, καθε συμβουλη ευπροσδεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 38 λεπτά πριν, plasTOST είπε Μάλλον έχει να κάνει με το πόσο παχύρευστο είναι το υγρό. Εκεί ποντάρω στο ότι το ηλιέλαιο θα τα πηγαίνει καλύτερα. Εχω δοκιμασει ελαιολαδο, σισαμελαιο και το λαδι ρυζιου που εβαλε ο φιλος πιο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skskre Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 52 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Παρελαβα χθες την ψησταρια μου (Bormann BBQ2000) με μαντεμιενες σχαρες. Για αρχη την αναψα κανα 5λεπτο να δω οτι ολα ειναι οκ. Τι πρεπει να κανω πριν ξεκινησω τα ψησιματα; Κατι βλεπω για λαδωμα κλπ, καθε συμβουλη ευπροσδεκτη! Πινέλο με λάδι παντού στις μαντεμένιες σχάρες και καις την ψησταριά είναι η σωστή διαδικασία ΑΛΛΑ... για χρόνους και θερμοκρασίες θα βρεις πολλές γνώμες. Το you tube, το internet θα σε βοηθήσουν, αλλά σίγουρα και οι φίλοι εδώ μέσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Αυτήν την έχει δοκιμάσει κανείς? Καλή φαίνεται ακόμα και για εκδρομές: https://www.psistis.gr/ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ-ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ/ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ-ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ-LOTUS GRILL-ANTRAZIT-GREY-G-AN-34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 35 λεπτά πριν, plasTOST είπε Αυτήν την έχει δοκιμάσει κανείς? Καλή φαίνεται ακόμα και για εκδρομές: https://www.psistis.gr/ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ-ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ/ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ-ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ-LOTUS GRILL-ANTRAZIT-GREY-G-AN-34 Καλυτερα μια με καπακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά και με γεια στα νέα αποκτήματα Ήθελα να ρωτήσω έχω μία μαντεμένια πλάκα από την προηγούμενη ψησταριά μου και την είχα αφήσει παρατημένη και έχει σκουριάσει σε κάποια σημεία αυτή μπορώ να τη συνεφέρω ή να πάρω καινούργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Καλησπέρα παιδιά και με γεια στα νέα αποκτήματα Ήθελα να ρωτήσω έχω μία μαντεμένια πλάκα από την προηγούμενη ψησταριά μου και την είχα αφήσει παρατημένη και έχει σκουριάσει σε κάποια σημεία αυτή μπορώ να τη συνεφέρω ή να πάρω καινούργια Δες βιντεακια how to restore cast iron. Υπαρχουν απειρες λυσεις. Απ το να πιασεις συρματοβουρτσα και να αφαιρεσεις τη σκουρια, μεχρι να την ψησεις σε πολυ δυνατη φωτια. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Για πες ποιο ψεκαστηρι εχεις και δουλευει με το συγκεκριμενο λαδι. Εχω δοκιμασει 2 φθηνα απο jumbo και ενα broilking με τρομπα που πηρα απο ενα μελος εδω μεσα και δεν δουλευει κανενα. Αυτο με τα €9 από το Leroy. Λάδι ρυζιού μέχρι την μέση, τρομπάρισμα καλό και δυλεύει μια χαρά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Στις 16/2/2018 στις 2:22 ΜΜ, Michael_Apo είπε Ναι ρε παιδιά μαζί σας... Αλλά Porche και Ferrari δεν φτάνει το βαλάντιο ούτε στον ύπνο μου να τις δω ενώ το με το fiatακι κάτι γίνεται... Το ερώτημα είναι πρέπει να πάρω proche για να κάνω την δουλειά μου?? Γιατί εγώ με poundo που είχα παλιά μια χαρά γύρισα όλη την Ελλάδα... Και στην τελική με αυτή την ψησταριά που ανέβασα θα ψήνω το κρεατάκι μου? Επειδή είμαι νέος στο είδος έχουν ακουστεί αρνητικά σχόλια? Λογικά με την τιμή που έχει θα έχει πουληθεί αρκετά.... Δε βάζεις καλύτερα καμιά φουφού λέω εγώ μπρο, που είναι για εμάς τον λαουτζίκο? Υγραερίου κτλ είναι για νεόπλουτους επιχειρηματίες που ζουν στα Β.Π. που κάνουν BQ με μπον-φιλέ και ψαρονέφρι σε μεγάλες αυλές και κρατούν "ποντς" στο άλλο χέρι. Εμείς είμαστε για φουφού με φθηνιάρικο βρωμερό κάρβουνο τίγκα στην τέφρα και στο μονοξείδιο κατα την καύση, σουβλάκι "του χασάπη" φουλ στα κορεσμένα και μπύρα προσφορά απο τα λιντλ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Δε βάζεις καλύτερα καμιά φουφού λέω εγώ μπρο, που είναι για εμάς τον λαουτζίκο? Υγραερίου κτλ είναι για νεόπλουτους επιχειρηματίες που ζουν στα Β.Π. που κάνουν BQ με μπον-φιλέ και ψαρονέφρι σε μεγάλες αυλές και κρατούν "ποντς" στο άλλο χέρι. Εμείς είμαστε για φουφού με φθηνιάρικο βρωμερό κάρβουνο τίγκα στην τέφρα και στο μονοξείδιο κατα την καύση, σουβλάκι "του χασάπη" φουλ στα κορεσμένα και μπύρα προσφορά απο τα λιντλ... Οχι σουβλακι, παιδακι θελει να σηκωσει και ενα ντουμανι τουλαχιστον 5 μετρα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 @tzitzikas2 καταλαβαινεις οτι απαντας σε ενα post 3 ετων + 1 μηνα έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, sndev είπε @tzitzikas2 καταλαβαινεις οτι απαντας σε ενα post 3 ετων + 1 μηνα έτσι? Ναι αλλά για αυτά που ήθελε να (μας) πει ...αυτο το ποστ του κολλαγε... αμαν πχια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα