aenaos15 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 13 ώρες πριν, skskre είπε Για ποιά ψησταριά μιλάς, τι περιλαμβάνει και πόσο κοστίζει? Κάτι σαν "βιολογικός" ας πούμε😀😀 Broil King Monarch 320 , αναγράφεται στην υπογραφή μου. Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα βιολογικου καθαρισμου.
skskre Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 30 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Broil King Monarch 320 , αναγράφεται στην υπογραφή μου. Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα βιολογικου καθαρισμου. Δώσε μας λοιπόν κάποιες λεπτομέρειες για το καθάρισμα και πόσο κοστίζει
cambo99 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Γενικά το θέμα με τις αναφλέξεις είναι απλό , και δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνεστε τόσο με πατέντες. Αν πέσει αρκετό λίπος θα δημιουργήσει φλόγες. Αυτές όμως, αν η ψησταριά είναι σε καλή κατάσταση, και αν η ψησταριά είναι καλής ποιότητας, τότε δεν θα πάρουν έκταση και θα σβήσουν εύκολα. Αν όμως η ψησταριά είναι σε κακή κατάσταση τότε να περιμένετε το χειρότερο. Η λύση είναι η φροντίδα και η καθαριότητα, και όχι πατέντες!!! Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από cambo99 2
rubadub Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Να το κόψω κομμάτια ή όλο πάνω σε χαμηλή φωτιά (200 βαθμούς ν φανταστώ); κάθε πλοκάμι ξεχωριστά, τα κόβεις σε 2 ή 3 κομμάτια για να υπάρχει ομοιογένεια κατα το δυνατόν στο μέγεθος/ ψήσιμο. Αν και μάλλον το έχεις φάει ήδη....
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Δείτε εδώ πατέντα για τηγάνισμα https://instagram.com/stories/broilkinggr/2529970527243942239?igshid=m2oi7i2b5zdz Αυτό είναι μάλλον https://homing.gr/mantemenio-wok-gia-psistaries-tis-seiras-broil-king-baron-sovereign-69617.html Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από SagoniasSlutRos 1 1
aenaos15 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, skskre είπε Δώσε μας λοιπόν κάποιες λεπτομέρειες για το καθάρισμα και πόσο κοστίζει Το κοστος ηταν 50 ευρω. Εγινε καθαρισμος του καδου , των καυστηρων, των αντιφλογιστικων σχαρων και των μαντεμενιων σχαρων. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από aenaos15
skskre Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Το κοστος ηταν 50 ευρω. Εγινε καθαρισμος του καδου , των καυστηρων, των αντιφλογιστικων σχαρων και των μαντεμενιων σχαρων. Όντως είναι λογικό το κόστος και ακούγεται ενδιαφέρον, είναι για όλες τις γνωστές ψησταριές? Δε θυμάμαι αν ειπώθηκε, πας την ψησταριά στο χώρο τους? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από skskre
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ένας που είχα ρωτήσει στην Αθήνα μου είχε πει 100-150€ @aenaos15 για βάλε φωτο του κάδου μετά το καθάρισμα να δούμε πώς έγινε. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από SagoniasSlutRos
rounsmith Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Αρχάριος στο ψήσιμο αλλά θέλω να πάρω κάτι καλό. Παρακολουθούσα χρόνια πατέρα και θείο να ψήνουν στα κάρβουνα , αλλά όλοι τώρα μου προτείνουν να πάρω υγραέριο. Έχω διαβάσει πάνω από 50 σελίδες και έκανα μία μικρή αναζήτηση και έπεσα σε αυτήν CHAR-BROIL PERFORMANCE 440 S Την βρίσκω 489€ από γερμανία. Αξίζει? Θα είναι το κλασσικό κυριακάτικο ψήσιμο καλοκαιριού με παρέα σε αυλή. Δεν θέλω να δώσω 200-300 και να το μετανιώσω αλλά να πάρω κάτι καλό.
frapogaloss Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Στις 14/3/2021 στις 1:48 ΜΜ, eliasbrg είπε Χαιρετώ τους guru του BBQ! Ενδιαφέρομαι και εγώ να μπω στο χώρο και μετά από πολυ διαβασμα κλείνω προς αυτό το μοντέλο https://www.skroutz.gr/s/11234839/Outdoorchef-Leon-570-G.html Η ευκολία χρήσης του μοντέλου μου φαινεται σημαντικότερη απο τα πλεονεκτηματα που έχουν σε άλλους τομείς οι κλασικές ορθογώνιες. Μάλλον σήμερα θα είστε όλοι απασχολημένοι 🥩🍗🥓🍔 αλλά έχω μια ερώτηση για το eshopwedrop. Βρίσκω το ίδιο μοντέλο στη Γερμανια 330€ απο 520€ στην Ελλαδα! https://www.grillfuerst.de/produkte/neue-artikel-2010/outdoorchef-gas-kugelgrill-leon-570-schwarz-silber-6001705.php Μένω επαρχία και υπολογίζοντας τα μεταφορικά μέσω της φόρμας του eshopwedrop μου βγαίνουν για Door-ΕΛΤΑ 43€ (24,3 kg 65 x 77 x 44 cm). Δηλαδη μέσα στην τιμή ειναι και η μεταφορά απο Αθήνα για επαρχία ή υπάρχουν και άλλες χρεώσεις; Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; Ποια γερμανικα καταστηματα εχετε δοκιμάσει και ειναι αξιοπιστα; Καλά ψησίματα! Μετά απο αρκετή έρευνα κατέληξα και εγώ στην ίδια κατηγορία για τους ίδιους λόγους (ευκολία στο καθάρισμα - 0 αναφλέξεις) . Παρηγγειλα την https://www.skroutz.gr/s/11410807/Outdoorchef-Ascona-570-G.html απο μαγαζί στην πόλη μου. Θα μου την φέρει και θα την μοντάρει έτοιμη στο μπαλκόνι μαζί με τον ρυθμιστή πίεσης στα 650€. Στις επόμενες ημέρες θα στείλω για εντυπώσεις.
arxontas2323 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, rubadub είπε κάθε πλοκάμι ξεχωριστά, τα κόβεις σε 2 ή 3 κομμάτια για να υπάρχει ομοιογένεια κατα το δυνατόν στο μέγεθος/ ψήσιμο. Αν και μάλλον το έχεις φάει ήδη.... ετσι το εκανα τελικα!!πολυ καλο βγηκε και ευχαριστω για την απαντηση,απλα ειχε παραπανω αλατι απο μονο του!!μηπως το βρασιμο πριν το ψησιμο βοηθαει στο να φυγει η αλμυρα; Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από arxontas2323
aenaos15 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 13 ώρες πριν, skskre είπε Όντως είναι λογικό το κόστος και ακούγεται ενδιαφέρον, είναι για όλες τις γνωστές ψησταριές? Δε θυμάμαι αν ειπώθηκε, πας την ψησταριά στο χώρο τους? Δεν το γνωριζω αυτο αν ισχυει για ολες τις ψησταριες. Ναι ερχεται και παραλαμβανει και παραδιδει στο χωρο σου. 12 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ένας που είχα ρωτήσει στην Αθήνα μου είχε πει 100-150€ @aenaos15 για βάλε φωτο του κάδου μετά το καθάρισμα να δούμε πώς έγινε. Δυστυχως προλαβα και εκανα 2 ψησιματα οποτε δεν εχει και νοημα να ανεβασω φωτο. Παντως ηταν καθαρη και εγινε αντιληπτο αυτο απο τη ταχυτητα που ανεβασε θερμοκρασια.
niktac Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Καλημέρα μεταξύ της weber spirit ii e310 και της A outdoorchef leon 570 για μπαλόνι με περιορισμό χώρου τι θα επιλέγατε και γιατί?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 23 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Δυστυχως προλαβα και εκανα 2 ψησιματα οποτε δεν εχει και νοημα να ανεβασω φωτο. Σε τι βαθμο επανηλθε στην αρχικη κατασταση; Στο 90%;
rubadub Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε ετσι το εκανα τελικα!!πολυ καλο βγηκε και ευχαριστω για την απαντηση,απλα ειχε παραπανω αλατι απο μονο του!!μηπως το βρασιμο πριν το ψησιμο βοηθαει στο να φυγει η αλμυρα; άντε και του χρόνου!!! χαχαχαχαχα. Το βράσιμο το μαλακώνει πολύ, αλλά χάνει όλη την γευση. δεν έβαλες καθόλου αλάτι και ήταν τόσο αλμυρό;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα