dfwk Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Καλημέρα, Πήρα την σούβλα εχτές. Πολλές μαζεμένες πατέντες βλέπω...!! Σαν το Iphone, Designed in California...Made in China!!😀
arxontas2323 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Παρτε και ενα ψησιματακι και απο μενα απο την Broil King . Και απο τον κολητο μου που παρελαβε χτες την ιδια με την δικη μου . Ποια εχεις φωτη;;
aenaos15 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Maktheo είπε Η πλειοψηφία των ψησταριων συμφωνώ οτι ειναι made in china, απλα στο συγκεκριμένο brand φαινεται καλυτερη υποστήριξη σε ολα τα επίπεδα (καταρχήν σοβαρο site με regions) όπως επισης και οι τιμες ειναι κατι ενδιάμεσο στις top brands και στις φασον κινεζικες, για αυτο ρωτησα περαιτέρω πληροφοριες αν γνωριζει καποιος Σιγουρα δεν ειναι επιπεδου weber η broil king αλλα και ουτε επιπεδου 100 ευρω bbq Μπορεις να βρεις γνωμες και στο amazon αλλα και στο e-bay. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από aenaos15
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/4/2020 στις 1:28 ΜΜ, Astronautis είπε Η μεταπηδηση σε αέριο μου φαίνεται εξωτική σε κάποιο βαθμό... Ελπίζω να μην απογοητευτώ από το αποτέλεσμα. Υποθέτω ότι όταν έρθει το μωρό θα έχει οδηγίες, παρόλο αυτά θα εκτιμούσα αν κάποιος θα μπορούσε να αναφέρει επιγραμματικά πως μεταχειριζεστε το μαντέμι πριν από την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση. Και τέλος σε σχέση με τα εργαλεία bbq: κάτι που θεωρείτε απαραίτητο για την αερίου που ίσως να είναι διαφορετικό σε κάρβουνο - ξύλο; Έχω ήδη καποιες λαβίδες αλλά ίσως κοιτάξω να αναθεωθω λιγάκι ΥΓ: συγγνώμη για την πολυλογια Η μεταπηδηση στο αεριο θα σε ενθουσιασει. Εγω προσωπικα δεν βρηκα τρελη διαφορα απο καρβουνο, αλλα η ευκολια που ψηνει δεν υπαρχει. Ειλικρινα την αναβω καθε μερα! αν οχι καθε μερα, τοτε σιγουρα 5 φορες τη βδομαδα. Τις υπολλοιπες απλα εχω φαγητο περίσσευμα απο την προηγουμενη λολ. Πρωτη χρηση αστην να καψει στο τερμα κανα 40λεπτο να φυγουν ολα τα κατάλοιπα, νομιζω σου λεει ποσο χρονο θελει. Πριν απο καθε ψησιμο αφου την αφησεις να καψει κανενα 15' την τριβεις με μια τετοια βουρτσα να φυγουν τα καμμενα φαγητα απο το προηγουμενο ψησιμο. https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-naterial-beta-apo-anoxeidoto-atsali-81966337/ Καθε καμια 10αρια ψησιματα και ενω την εχεις τριψει και εχει καψει καλα, παρε ενα πινελακι και περνα τις σχαρες με καποια λιπαρη ουσια, κατα προτιμηση ελαιολαδο, σισαμελαιο ή λαρδι. Ετσι οπως ειναι πανω στην ψησταρια και εχεις κλεισει τη φωτια. Μετα με ενα πανι αν θες περνα μια απο πανω να παρεις το περιττο λιπος. Την επομενη φορα συνεχιζεις κανονικα, καψιμο 15 λεπτα και ψησιμο. Λαβιδες δεν χρειαζεται να αλλαξεις. 2 ώρες πριν, aenaos15 είπε Σιγουρα δεν ειναι επιπεδου weber η broil king αλλα και ουτε επιπεδου 100 ευρω bbq Μπορεις να βρεις γνωμες και στο amazon αλλα και στο e-bay. Ακριβες broil king ειναι επιπεδου weber. Στις 6/4/2020 στις 9:47 ΜΜ, dfwk είπε Και όμως πάνω κάτω τόσο είναι. Το μέτρησα πριν λίγο με ένα θερμόμετρο λέιζερ (διακριβωμένο). Τελείως "χονδρικά" πήρα τιμές από 346 έως 376. Κάτω από την σχάρα οι τιμές ήταν από 399 - 431. Αυτά στο sear zone. Δίπλα κυμαινόντουσαν από 259 - 325. Spoiler H δικη μου μετα απο 15 περιπου λεπτα ζεσταμα (δεν εχω sear zone). Εβαλα τη φωτο με τη χαμηλοτερη θερμοκρασια που κατεγραψα. Μηπως το κρατας πολυ μακρια; νομιζω θελει καπου 20-30εκ αποσταση. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από SagoniasSlutRos
aenaos15 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ακριβες broil king ειναι επιπεδου weber. Δεν καταλαβαινω τι εννοεις;; Οτι μονο οι ακριβες broil ειναι επιπεδου weber ;;;; Για σενα οι weber ειναι καλυτερες ποιοτικα;;;
fuz10n Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 να κανω μια παρατηρηση γενικη για το καψιμο. εχω μια spirit 2 και θα ελεγα οτι οπως και σε αντιστοιχου επιπεδου ψησταριες με τοσο βαρια μαντεμενια σχαρα, δε με βολεψε το να την καιω πριν το ψησιμο, διοτι κρατουσαν πολυ καλα την υψηλη θερμοκρασια οι σχαρες. Για να ψησω κατι που θελει 200 βαθμους πχ το εκαιγαν εξωτερικα. Αυτο που κανω ειναι να την καιω/ξυνω/λαδωνω παντα μετα το ψησιμο. 1
skoudinio Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Καλησπέρα έχει κανένα μέλος την https://www.skroutz.gr/s/8962206/Vanward-Majesty-S.html η https://www.skroutz.gr/s/14239436/Unimac-Trend-661308.html.
Astronautis Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, dfwk είπε Καλημέρα, Πήρα την σούβλα εχτές. Πολλές μαζεμένες πατέντες βλέπω...!! Σαν το Iphone, Designed in California...Made in China!!😀 Πόσο πήγε η σούβλα; Τι μήκος έχει η ψησταριά σου; Με απασχολεί σαν επόμενο βήμα, καθότι το κοντοσούβλι είναι η σπεσιαλιτέ του καταστήματος... Κατά τα άλλα σήμερα παρέλαβα την spirit μου αλλά ίσα που πρόλαβα να την βάλω μέσα από την εξώπορτα. Θα μετράω τις ώρες έως το Σάββατο. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, aenaos15 είπε Δεν καταλαβαινω τι εννοεις;; Οτι μονο οι ακριβες broil ειναι επιπεδου weber ;;;; Για σενα οι weber ειναι καλυτερες ποιοτικα;;; Τώρα ξαναδιάβασα το μήνυμα σου και μάλλον λείπει ένας τόνος στο "η" εκεί που λες ότι "δεν είναι επιπέδου Weber η Broil king". Γι' αυτό έγραψα ότι οι ακριβές broil king είναι επιπέδου Weber. Τώρα σχετικά με το ποιές θεωρώ καλύτερες, έχω δει από κοντά μόνο broil king των 700-900€, δεν θυμάμαι μοντέλο, που μου φάνηκαν πολύ ποιοτικές. Κάτι ανάμεσα σε Weber spirit και genesis. Δεν ξέρω ποιο μοντέλο ήταν γιατί δεν τις έχω ψάξει τις broil king αναλυτικά. Τις φθηνές 350-400€ που είχα δει σε φωτογραφίες, δεν μου γέμιζαν το μάτι, από κοντά δεν ξέρω. Εγώ όταν έψαχνα πήγαινα για την Weber spirit, πήγα την είδα και μου άρεσε πάρα πολύ. Δίπλα όμως είδα μια genesis και κατάλαβα αμέσως διαφορά στην ποιότητα. Οπότε πήρα αυτή. Παραδίπλα υπήρχε και μια summit, αλλά δεν ήθελα να έχω πιο ακριβή ψησταριά από αυτοκίνητο. 😅 ΥΓ νομίζω οι broil king είναι αποκλειστικά made in Canada ενώ πολλές Weber made in China πλέον. Σε κάποιο review το έγραφε ένας αν θυμάμαι. Δεν ξέρω αν ισχύει 100%. 1 ώρα πριν, Astronautis είπε Πόσο πήγε η σούβλα; Τι μήκος έχει η ψησταριά σου; Με απασχολεί σαν επόμενο βήμα, καθότι το κοντοσούβλι είναι η σπεσιαλιτέ του καταστήματος... Κατά τα άλλα σήμερα παρέλαβα την spirit μου αλλά ίσα που πρόλαβα να την βάλω μέσα από την εξώπορτα. Θα μετράω τις ώρες έως το Σάββατο. Άμα πάρεις τη σούβλα της Weber υπολόγισε κανένα 120€. Αν πας σε aftermarket μοτερακι και σούβλα θα σου βγει κανένα 35€. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από SagoniasSlutRos
Πανος999 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Για εναν αρχάριο που θελει να κανει 1 ψησιματακι για 3-4 ατομα, που προτεινετε να κινηθει?? Τρελαινομαι για ψητα στα καρβουνα κ θα ηθελα να δοκιμασω αυτες πλεον..(Ευελπιστοντας οτι ειναι παραπλησιες γευστικα..)
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Για εναν αρχάριο που θελει να κανει 1 ψησιματακι για 3-4 ατομα, που προτεινετε να κινηθει?? Τρελαινομαι για ψητα στα καρβουνα κ θα ηθελα να δοκιμασω αυτες πλεον..(Ευελπιστοντας οτι ειναι παραπλησιες γευστικα..) Τι budget εχεις στο μυαλο σου; της ταξεως των 150€ ή 300-400€;
Πανος999 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Τι budget εχεις στο μυαλο σου; της ταξεως των 150€ ή 300-400€; Των 150..Γιατι θα ειναι για περιστασιακη χρηση.. Τωρα αν μου πεις οτι καλυτερα πετα τα 150 απ το να παρεις μια τοσο φθηνη, θα το αναβαλλω για οποτε μπορεσω για κτ καλυτερο!!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Πανος999 είπε Των 150..Γιατι θα ειναι για περιστασιακη χρηση.. Τωρα αν μου πεις οτι καλυτερα πετα τα 150 απ το να παρεις μια τοσο φθηνη, θα το αναβαλλω για οποτε μπορεσω για κτ καλυτερο!! Δεν ξερω να σου πω. Καποια παιδια εδω μεσα εχουν παρει campingas πριν μερικους μηνες απο προσφορα black friday. Αν θες ψαξε καμια 10αρια σελιδες πριν (ημερομηνια black friday) να δει ποιοι ειναι να ρωτησεις γιατι μπορει να μην το διαβαζουν πια το θεμα. Εγω οπως κανω παντα θα προτεινα weber-broil king, αλλα πας πανω απο 400€. 1
karetsos Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Ακριβώς, στο Black Friday πήρα μια απλή camping gas στα 150 ευρώ περίπου και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δύο άτομα είμαστε, αλλά έχω ψήσει και για τέσσερα, αρκετές φορές. Τώρα πια ψήνω 2 με 3 φορές την εβδομάδα, είναι απλή και εύκολη. (εντάξει κι εγώ δεν έχω τρομέρες απαιτήσεις, αρκεί να βγει νόστιμο το κρεάς στο τέλος!)
aenaos15 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, karetsos είπε Ακριβώς, στο Black Friday πήρα μια απλή camping gas στα 150 ευρώ περίπου και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δύο άτομα είμαστε, αλλά έχω ψήσει και για τέσσερα, αρκετές φορές. Τώρα πια ψήνω 2 με 3 φορές την εβδομάδα, είναι απλή και εύκολη. (εντάξει κι εγώ δεν έχω τρομέρες απαιτήσεις, αρκεί να βγει νόστιμο το κρεάς στο τέλος!) Αυτη που εχεις βαλει εχει 259 πλεον. Και το σπουδαιοτερο εχει μονο 2 καυστηρες. Απο ποιοτικης πλευρας δεν γνωριζω σε τι επιπεδο ειναι , οποτε πιστευω εσενα που τη δουλευεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα