harrys23 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, plasTOST είπε Η ενδεδειγμένη λύση που ρώτησα είναι με ταφ πάνω στην φιάλη και κάθε συσκευή δικό της ρυθμιστή. Στην χαμηλή πίεση δεν έχεις πρόβλημα με το Διακλαδωτή στην ουσία δε χρειάζεται ούτε σφιγκτήρες μπορείς αν ανοίξεις την φιάλη να σταματήσεις με το δάχτυλό σου ακόμα και την ροή της φιαλης . ενω στην υψηλή θελει και λαστιχα υψυλής και σφυκτηρες και σαφω σ δεν μπορεις να σταματησεις την ροη με το δακτυλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannisdask Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μετά από πολυ ψάξιμο ήρθε επιτέλους και η δικιά μου. Charbroil. Το μοντέλο professional pro S 2 για οποιον ενδιαφέρεται. Απο το union bbq την πήρα. Δεν ξέρω αν την φέρνει άλλος. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Και στα ίδια χρήματα αντιστιχα καλά brand δεν έχουν sear zone... Αυτή έχει 3,5 w. Θα την δουλεψω λίγο καιρό και θα επανέλθω με λεπτομέρειες... 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, ioannisdask είπε Μετά από πολυ ψάξιμο ήρθε επιτέλους και η δικιά μου. Charbroil. Το μοντέλο professional pro S 2 για οποιον ενδιαφέρεται. Απο το union bbq την πήρα. Δεν ξέρω αν την φέρνει άλλος. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Και στα ίδια χρήματα αντιστιχα καλά brand δεν έχουν sear zone... Αυτή έχει 3,5 w. Θα την δουλεψω λίγο καιρό και θα επανέλθω με λεπτομέρειες... Καλορίζικη και περιμένουμε εντυπώσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannisdask Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, ioannisdask είπε Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, ioannisdask είπε Μετά από πολυ ψάξιμο ήρθε επιτέλους και η δικιά μου. Charbroil. Το μοντέλο professional pro S 2 για οποιον ενδιαφέρεται. Απο το union bbq την πήρα. Δεν ξέρω αν την φέρνει άλλος. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Και στα ίδια χρήματα αντιστιχα καλά brand δεν έχουν sear zone... Αυτή έχει 3,5 w. Θα την δουλεψω λίγο καιρό και θα επανέλθω με λεπτομέρειες... Καλοριζικη! Πολυ ωραια εμφανησιακα, με sear zone και ετοιμη diamond σχαρα, αρκετα ψηλο καπακι για ορθια κοτοπουλ, και επισης το υλικο του καδου μεσα φαινεται να καθαριζει ευκολα. Περιμενουμε εντυπωσεις. Ανακλαστηρες δεν βλεπω, δεν εχει; ή ειναι αυτο το ασημενιο σαν τρυπητή σχαρα που βλεπω σε μια φωτο; Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2021 από SagoniasSlutRos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdeli Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Καλορίζικη, φαίνεται πολύ όμορφη! Να πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι φέρνουν Char Broil στην Ελλάδα, τις έχω δει στο youtube παλιότερα και μου είχαν κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το infrared σύστημα νομίζω αφορά και στην κύρια επιφάνεια ψησίματος, αυτό το ασημένιο εγκλωβίζει τον καυτό αέρα και γίνεται ουσιαστικά μια καυτή πλάκα πολύ κοντά στο ψητό, που ψήνει σαν infrared. Είμαι πολύ περίεργος να δω με τις αναφλέξεις τι γίνεται, λένε ότι δεν έχει καθόλου! Το καθάρισμά τους από ό,τι καταλαβαίνω θα πρέπει να γίνεται πολύ συχνά για να μην βουλώνουν οι τρύπες, αλλά μικρό το κακό γιατί αφαιρούνται και επίσης δεν θα πέφτει και πολύ υλικό στην υπόλοιπη ψησταριά, οπότε το καθάρισμα θα είναι εύκολο. Περιμένουμε εντυπώσεις εναγωνίως! Καλορίζικη και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, plasTOST είπε Καλορίζικη και περιμένουμε εντυπώσεις Δειχνει πολυ καλη...καλα ψησήματα... Περιμενουμε εντυπώσεις...!!! Στις 10/3/2021 στις 8:03 ΜΜ, Evgenios_V είπε Το τεστ προτείνω να γίνει... - Αναμα όλοι οι καυστήρεςΕ - Εντασηκαυστήρων στην μέση - Προθέρμανση με κλειστό καπάκι για 10 λεπτα - Κάλυψη όλης της επιφάνειας με ψωμί τοστ - Κλείσιμο καπάκι και άφηνα για 60δευτερολεπτα... - Σβήσιμο καυστήρων άνοιγμα καπάκι - και γύρισμα όλων των κομματιών ώστε η κάτω όψη να γυρίσει πάνω Επιθυμητο να υπάρχει φωτογραφία πριν και μετά Όπως είπα σκοπός: 1. δεν είναι να υποτιμηθεί καμία ψησταριά 2. Όλοι εμείς να δούμε διάφορες της δικής μας ψησταριάς με άλλων μελών 3. Ο ιδιοκτήτης να δει τα ζεστά και μη σημεία για να μάθει την ψησταριά του καλύτερα 4. ένα νέο μέλος υποψήφιος αγοραστής να μπορεί να δει τις οποίες διαφορές και να μπορεί ποιο τεκμηριωμένα να δει τι εννοούμε όταν λέμε για πιθανή ανομοιομορφία ψησίματος... Οι ποιο έμπειροι χρήστες/ψηστες να προσθέσουν κανόνες ή βελτιώσουν αν κάτι το έχω βάλει σαν λάθος... ΑΝ θα ηθελες θα ηταν ενδιαφέρον να κανεις το τεστάκι αυτό για να μαζευουμε σιγα σιγα πληροφορίες μεταξύ ψησταριών... ξαναλέω ΑΝ θελεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Eχει δοκιμασει κανεις τετοιο σπραυ για τη σχαρα; βαριεμαι να καθομαι να την περναω με πινελο. https://www.amazon.de/Spraytive-500ml-Grill-Pflegespray-Grill-Reiniger-Antihaftspray/dp/B087BL5QCY Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2021 από SagoniasSlutRos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, ioannisdask είπε Μετά από πολυ ψάξιμο ήρθε επιτέλους και η δικιά μου. Charbroil. Το μοντέλο professional pro S 2 για οποιον ενδιαφέρεται. Απο το union bbq την πήρα. Δεν ξέρω αν την φέρνει άλλος. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Και στα ίδια χρήματα αντιστιχα καλά brand δεν έχουν sear zone... Αυτή έχει 3,5 w. Θα την δουλεψω λίγο καιρό και θα επανέλθω με λεπτομέρειες... Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Σαν εταιρεία την είχα δει, όταν έψαχνα να αγοράσω ψησταριά. Είδα ότι τις έχει και το παρακάτω κατάστημα https://www.sietosthodoris.gr/product-category/psistaries-aeriou/char-broil/ αλλά τις εμφανίζει όλες εξαντλημένες, όποτε δεν έχει γίνει ανανέωση στο site ή δεν τις πουλάει πλέον. Δεν ξέρω αν το Union bbq είναι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα ή εισαγωγέας. Το μοντέλο που πήρες δεν το εμφανίζει στο site https://unionbbq.gr/product-category/bbq/ψησταριές-υγραερίου/?swoof=1&product_brand=char-broil&orderby=price&really_curr_tax=105-product_cat Σε τι τιμή το πήρες, αν επιτρέπεται; Το βρήκα στο αγγλικο https://www.charbroil.co.uk/professional-pro-s-2-140919 και στο γερμανικό https://www.charbroil.de/professional-pro-s-2-de-140922 Φαίνεται ενδιαφέρουσα επιλογή Το πίσω μέρος του ντουλαπιού είναι ακάλυπτο, όπως φαίνεται και στο βίντεο; Από θέμα εγγύησης τι ισχύει; Δεν κατάφερα να βρω κάποια αναφορά στο κατάστημα ή στα παραπάνω sites. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, gdeli είπε Καλορίζικη, φαίνεται πολύ όμορφη! Να πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι φέρνουν Char Broil στην Ελλάδα, τις έχω δει στο youtube παλιότερα και μου είχαν κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το infrared σύστημα νομίζω αφορά και στην κύρια επιφάνεια ψησίματος, αυτό το ασημένιο εγκλωβίζει τον καυτό αέρα και γίνεται ουσιαστικά μια καυτή πλάκα πολύ κοντά στο ψητό, που ψήνει σαν infrared. Είμαι πολύ περίεργος να δω με τις αναφλέξεις τι γίνεται, λένε ότι δεν έχει καθόλου! Το καθάρισμά τους από ό,τι καταλαβαίνω θα πρέπει να γίνεται πολύ συχνά για να μην βουλώνουν οι τρύπες, αλλά μικρό το κακό γιατί αφαιρούνται και επίσης δεν θα πέφτει και πολύ υλικό στην υπόλοιπη ψησταριά, οπότε το καθάρισμα θα είναι εύκολο. Περιμένουμε εντυπώσεις εναγωνίως! Καλορίζικη και πάλι! Για το καθάρισμα έχει το παρακάτω βιντεάκι. Απ ότι φαίνεται θα πρέπει να κρατάς καθαρές τις από κάτω σχάρες για να μην βουλώσουν οι τρύπες που έχουν, όπως αναφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fetas1979 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, ioannisdask είπε Μετά από πολυ ψάξιμο ήρθε επιτέλους και η δικιά μου. Charbroil. Το μοντέλο professional pro S 2 για οποιον ενδιαφέρεται. Απο το union bbq την πήρα. Δεν ξέρω αν την φέρνει άλλος. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Και στα ίδια χρήματα αντιστιχα καλά brand δεν έχουν sear zone... Αυτή έχει 3,5 w. Θα την δουλεψω λίγο καιρό και θα επανέλθω με λεπτομέρειες... Καλορίζικη και καλά ψησίματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Κουκλα είναι, καλορίζικη και καλές μάσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannislazy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, ioannisdask είπε Καλορίζικη και πάντα γεμάτη να είναι... Πανέμορφη πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skskre Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Με το καλό να τη χαρείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα