ManLion Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, vasdiam είπε Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ερώτηση: έχει αγοράσει κανείς από leroyn merlin τις ψησταριές Kenton Naterial; Σκέφτομαι αυτήν με τους 3 καυστήρες ή τους 4. Εάν κάποιος έχει, μπορεί να μου πει την εμπειρία του; και εάν χωράει η μποτιλια αερίου στο ντουλάπι κάτω; Καλησπέρα. Την συγκεκριμενη την έχω ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και αρχαριος! Της έχω αλλάξει τα φώτα 3-4 φορές την εβδομαδα θα ψησω, και μετά ένα δεκάλεπτο κάψιμο να ανέβει στους 350 βαθμούς και κλείσιμο. Για να αρχίσεις να μαθαίνεις τον τρόπο ψησίματος (ποιο υγιεινού θα έλεγα) σε ψησταριά με υγραέριο είναι best VFM! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdeli Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Canotto style Neapolitan pizza Απαπαπαπαπαπα κόλαση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris557 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Και επιτέλους έτοιμες η inox σχάρες για την monarch μου να πω την αλήθεια δεν θέλω να τις λερωσω ☺ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, gdeli είπε Μπράβο, για πρώτο ψήσιμο με τεχνική που δεν έχεις ξετρίψει τα πήγες τέλεια! Ο βαθμός ψησίματος είναι αυτός που ήθελες; Εγώ θα πήγαινα για medum rare σε τέτοιο κομμάτι π.χ. άρα θα το έβγαζα από το indirect στους 53 π.χ. για να το φτάσω στο searing στους 61. Έχεις και το υπερόπλο των υπέρυθρων εσύ και κάνεις παπάδες! @sndev ναι η θωράκιση είναι μύθος για τα υγρά, απλώς είναι οι αντιδράσεις Μaillard που δίνουν το κάτι παραπάνω στην γεύση μετά, οπότε κι εγώ το κάνω πάντα στα ψητά μου. Σε ευχαριστώ Κοίτα να δεις το φοβήθηκα λίγο και το έβγαλα στους 58 γιατί δεν θέλω να έχει και πολύ αίμα,μετά τα τρία ψησίματα που έχω κάνει έχω καταλάβει ότι και 4 βαθμοί που παίζουνε ρόλο νομίζω την επόμενη φορά θα το βγάλω στους 55 και θα το ξανά ψήσω μέχρι τους 63 άμα δεν βγει όπως το θέλω απλώς θα μειώσω λίγο ακόμα τις θερμοκρασίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdeli Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, dimitris557 είπε Και επιτέλους έτοιμες η inox σχάρες για την monarch μου να πω την αλήθεια δεν θέλω να τις λερωσω ☺ Κούκλες είναι! Μπορείς να κάνεις seasoning για να γινουν αντικολλητικές νομίζω ε; Έτσι που είναι επίπεδες νομίζω θα είναι εφικτό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Canotto style Neapolitan pizza Παρα πολυ καλο αποτέλεσμα μπραβο...!!! Μιας και λιγουρευομαστε τις πιτσες που εφτιαξες... Απο πετρα ψησίματος τι προτεινετε? Κεραμική ή Μαντεμένια? Θα γινει δοκιμή σε φουρνο και στην ψησταριά (αν ερθει ) Ξέρω οτι εχει το ΟΟΝΙ ΚΟΔΑ αλλα αυτη την στιγμή αν πω στην συζυγο να παρω και αυτό, με βλέπω να κοιμάμαι με την ψησταριά στην καλυτερη των περιπτώσεων... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από Evgenios_V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris557 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, gdeli είπε Κούκλες είναι! Μπορείς να κάνεις seasoning για να γινουν αντικολλητικές νομίζω ε; Έτσι που είναι επίπεδες νομίζω θα είναι εφικτό! Δεν το γνωρίζω θα το ψάξω, καλή ιδέα αν γίνεται στο inox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, dimitris557 είπε Και επιτέλους έτοιμες η inox σχάρες για την monarch μου να πω την αλήθεια δεν θέλω να τις λερωσω ☺ κοσμημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, dimitris557 είπε επιτέλους έτοιμες η inox σχάρες για την monarch μου να πω την αλήθεια δεν θέλω να τις λερωσω Πόσο πήγαν?? 17 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Απο πετρα ψησίματος τι προτεινετε? Κεραμική ή Μαντεμένια Η πέτρα ίσως έχει λίγο καλύτερο ψήσιμο, αλλά το μαντεμι θα το έχεις μια ζωή και θα ψήνεις Ότι θες πάνω. Οπότε δω προτείνω μαντεμι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, ManLion είπε Καλησπέρα. Την συγκεκριμενη την έχω ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και αρχαριος! Της έχω αλλάξει τα φώτα 3-4 φορές την εβδομαδα θα ψησω, και μετά ένα δεκάλεπτο κάψιμο να ανέβει στους 350 βαθμούς και κλείσιμο. Για να αρχίσεις να μαθαίνεις τον τρόπο ψησίματος (ποιο υγιεινού θα έλεγα) σε ψησταριά με υγραέριο είναι best VFM! Μπορείς να μου διευκρινίσεις εάν ο πάτος είναι αφαιρούμενο, φάση αφαιρούμενο ταψί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Oi inox δεν εχουν αναγκη να γίνουν αντικολλητικές! Εδω κ κατι μηνες που τις χρησιμοποιώ δεν εχει κολησει τπτ! Ειμαι σίγουρος θα τις ευχαριστηθείς. Απλα εγώ στη θεση σου θα τις ειχα σπασει σε 3 κομματια αντε 2 το πολυ για να μπαίνουν πλυντήριο, δεν έχουν ανάγκη τπτ κ καθαριζονται παρα πολυ πιο εύκολα σε σχεση με οτιδηποτε άλλο. Εαν σου κολησει μαυρίλα λιπος που δε ξύνεται μη διστάσεις να βαλεις μεχρι κ σιδερένιο βουρτσακι σε black and decker να τις σενιαρεις. Καλα οι πίτσες του @SagoniasSlutRosαπλα δεν υπάρχουν καθε φορα που λεω να στρώσω το φαι μου σκαει μια παρόμοια φώτο κ ξεσηκωνομαι να παρω αυτο το koda οσο κ να κάνει Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από sndev 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris557 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Πόσο πήγαν?? Ήταν δωράκι από τον κουνιάδο μου αλλά πίστεψε ειναι πολυ ακριβό το συγκεκριμένο υλικό και δεν είναι όλα τα inox ίδια,αν θες να ρωτήσω Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από dimitris557 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prophil1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα Είμαι καινούριος στον νόστιμο κόσμο του ψησίματος και θα ήθελα να μου πείτε που θα μπορούσα να δω ένα αναλυτικό video για ένα απλό πρώτο ψήσιμο πχ χοιρινής μπριζόλας σε ψησταριά αερίου... (χρόνοι προθέρμανσης , χρόνος ψησίματος, καθε πότε τις γυρίζω, σε τι θερμοκρασία τις ψήνω (well done) Σας ευχαριστώ Φίλιππος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris557 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, sndev είπε Oi inox δεν εχουν αναγκη να γίνουν αντικολλητικές! Εδω κ κατι μηνες που τις χρησιμοποιώ δεν εχει κολησει τπτ! Ειμαι σίγουρος θα τις ευχαριστηθείς. Απλα εγώ στη θεση σου θα τις ειχα σπασει σε 3 κομματια αντε 2 το πολυ για να μπαίνουν πλυντήριο, δεν έχουν ανάγκη τπτ κ καθαριζονται παρα πολυ πιο εύκολα σε σχεση με οτιδηποτε άλλο. Εαν σου κολησει μαυρίλα λιπος που δε ξύνεται μη διστάσεις να βαλεις μεχρι κ σιδερένιο βουρτσακι σε black and decker να τις σενιαρεις Είναι 2 κομμάτια 😁 άρα έχει κάνει καλή δουλειά ο μάστορας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αμα χωράει πλυντήριο πιάτων είσαι κομπλε εμενα μπαινει τσιμα τσιμα διαγώνια αλλα βγαζω το πανω καλάθι! Το καλο με αυτες είναι οτι πλένονται με καθαριστικά σαπούνια τα παντα ολα κ γινονται καινουριες Το μονο αρνητικό που εχω βρει ειναι οτι δε κρατανε θερμοκρασια σαν τις μαντεμενιες αλλα μπροστα στην ευκολία συγκριτικα με το αποτελεσμα ψησιματος ειναι αμελητέο Τα υλικα μονο στη δικη μου κοστισανε 120 ε απο οτι εμαθα απο μισόλογα γτ κ μενα δώρο ηταν Για τους φίλους που εχουν αμφιβολίες για το ποσο βαθια πρέπει να χωθει το meater για να δείξει θερμοκρασία δειτε το υψος του νερου συγκριτικά με την εγκοπή Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από sndev 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα