birel-motosport Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Pyrosvestis είπε Μιλάς για τη σχάρα ψησίματος σωστά? ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pyrosvestis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, birel-motosport είπε ναι Είμαι σε φάση ψαξιματος να σου πω την αλήθεια γιατί μου έκανε εντυπωση, αλλά 2 φορές διαπίστωσα πολυ λιγότερο καψιμο μπροστά απ' ότι μεση-πισω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, Pyrosvestis είπε Είμαι σε φάση ψαξιματος να σου πω την αλήθεια γιατί μου έκανε εντυπωση, αλλά 2 φορές διαπίστωσα πολυ λιγότερο καψιμο μπροστά απ' ότι μεση-πισω... Αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει σε δύο ψησίματα που έχω κάνει ίσως τα κρέατα να ήταν πιο λεπτά στην μπροστινή μεριά και να με ξεγελάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pyrosvestis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει σε δύο ψησίματα που έχω κάνει ίσως τα κρέατα να ήταν πιο λεπτά στην μπροστινή μεριά και να με ξεγελάει Εγώ με μπιφτέκια παρατήρησα τη διαφορά που ήταν ίδιου μεγεθους. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το καπάκι που ήταν ανοιχτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Pyrosvestis είπε Εγώ με μπιφτέκια παρατήρησα τη διαφορά που ήταν ίδιου μεγεθους. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το καπάκι που ήταν ανοιχτό... Ναι το καπάκι παίζει ρόλο εγώ σε ότι ψήνω το έχω κλειστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Τα μπιφτέκια που τα ψήνετε? Γιατί εμένα μου πέφτει ο κιμάς μέσα στην σχαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Τα μπιφτέκια που τα ψήνετε? Γιατί εμένα μου πέφτει ο κιμάς μέσα στην σχαρα Πως γίνεται; δεν τα ζυμωνεις καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, zanskou είπε Πως γίνεται; δεν τα ζυμωνεις καθόλου; Βρε ψήνονται, όμως πάντα πέφτουν κομματάκια μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Με ανοιχτό καπάκι μην περιμένετε ομοιομορφία στο ψήσιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Τα μπιφτέκια που τα ψήνετε? Γιατί εμένα μου πέφτει ο κιμάς μέσα στην σχαρα Αυτό με τα μπιφτέκια το ειχα πάντα και εγώ...στην προηγουμενη που είχε πλατό και σχάρα για να φάω μπιφτέκι ειχα καταλήξει να τα βάζω στο πλατό και μόνο... γιατι στην σχάρα εγλυφα τους ανακλαστήρες για να φάω... (κατι εκανα λαθος ειμαι σιγουρος...) Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από Evgenios_V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pyrosvestis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Με ανοιχτό καπάκι μην περιμένετε ομοιομορφία στο ψήσιμο Πίστευα ότι πρωτοκλασσατες ψησταριές θα ψήνουν ομοιόμορφα και με ανοιχτό καπάκι... Θα το δοκιμάσω και με κλειστό πάντως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, Pyrosvestis είπε Πίστευα ότι πρωτοκλασσατες ψησταριές θα ψήνουν ομοιόμορφα και με ανοιχτό καπάκι... Θα το δοκιμάσω και με κλειστό πάντως.... Ειχα διαβασει καπου για τις weber οτι εχουν μεγαλυτερη ενταση μπροστα για να ισοσταθμιζουν τις απωλειες απο το ανοιγμα του καπακιου. Νομιζω οτι ολη η μελετη και ο σχεδιασμος εχει γινει για ψησιμο με κλειστο καπακι. Και αν το δεις και λογικα, στο πισω μισο μερος εχει ενα εξτρα τοιχωμα γυρω γυρω πανω απο την επιφανεια της σχαρας, οποτε λογικο να κραταει περισσοτερη θερμοκρασια απ οτι μπροστα που ειναι ολο ανοιχτο. Ακομα και στις ψησταριες καρβουνου ψηνεις πολυ καλυτερα με κλειστο καπακι, ασχετως αν δεν το εχουμε συνηθισει εδω στην Ελλαδα. Εγω οι μονες φορες που εχω ψησει με ανοιχτο καπακι ειναι περσυ το πασχα που ειχα βαλει κατσικακι σουβλα και το ηθελα να γινει οσο πιο αργα γινοταν με τον παραδοσιακο τροπο, και μια δυο φορες που ειχα πολυ λεπτες μοσχαρισιες και ηθελα να κανω καλο searing χωρις να ψηθουν πολυ εσωτερικα. Οποτε εδινα θερμοκρασια μονο απο κατω στην ουσια με ανοιχτο το καπακι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdeli Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, birel-motosport είπε Παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις αν στη Ναπολέων 525 ζεσταίνεται περισσότερο το μπροστά μέρος παρά το πίσω μέρος της Πλάκας Όπως είχα γράψει νομίζω και στο αρχικό μου review για την 525, όντως στην μπροστινή πλευρά μου φάνηκε και εμένα ότι είναι λίγο μεγαλύτερη η ένταση! Επειδή οι ανακλαστήρες κλίνουν προς τα πίσω, οποτε ο θερμός αέρας βγαίνει στο μπροστινό μέρος περισσότερο. Το κατάλαβα με μελιτζάνες που έψηνα, γιατί οι έξω είχαν πιο έντονα grill marks από τις πίσω. Όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά όντως υπάρχει. Υπάρχουν πολλά video στο youtube με το τεστ με τα ψωμάκια, για πολλές ψησταριές. Είναι αδύνατον να έχεις 100% ομοιομορφία στην κατανομή της θερμότητας, όπως θα είχες πχ σε μια ηλεκτρική εστία ή σε ένα τμήμα μιας ψησταριάς κάρβουνου. Άλλο όμως να πλησιάζεις το 100% και άλλο να είσαι σε ποσοστά κάτω του 50%, όπως είχα εγώ με την παλιά μου Barbecook 🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Εγω οι μονες φορες που εχω ψησει με ανοιχτο καπακι ειναι περσυ το πασχα που ειχα βαλει κατσικακι σουβλα και το ηθελα να γινει οσο πιο αργα γινοταν με τον παραδοσιακο τροπο, και μια δυο φορες που ειχα πολυ λεπτες μοσχαρισιες και ηθελα να κανω καλο searing χωρις να ψηθουν πολυ εσωτερικα. Οποτε εδινα θερμοκρασια μονο απο κατω στην ουσια με ανοιχτο το καπακι. Σαν το παρακάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdeli Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Ω Θεοί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα