aenaos15 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 14 ώρες πριν, zanskou είπε Νομιζω ανετα. Εγώ παρεμπιπτόντως σήμερα έκανα διπλό ψήσιμο. Το πρώτο ήταν δύο κομμάτια φιλέτο κοτόπουλο που είχαν μεινει καμιά ώρα σε μαρινάδα με λευκό κρασί, λεμόνι, λίγο αλάτι και λάδι. Nothing special. Βγήκαν γευστικοτατα και δεν έμεινε τιποτα. Το δεύτερο ομως, ήταν η πρώτη δοκιμή ψησίματος ψωμιού η οποία μπορώ να πω ότι στέφθηκε με επιτυχία (χωρίς να το περιμενω). Αφού το ζύμωσα και το άφησα να ξεκουραστεί το έβαλα μέσα πάνω σε μια μαντεμενια πλάκα που έχω (χωρίς να την έχω προθερμάνει. Το αποτέλεσμα τόσο οπτικά όσο κυρίως γευστικά ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Το άφησα για 40 λεπτά περίπου στους 200-210 βαθμούς. Οταν θα εχεις προθερμανει κανονικα και τη μαντεμενια πλακα , θα φας ενα διαφορετικο ψωμι.
paylidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 15 ώρες πριν, gdeli είπε Έλιωσε ο κάδος; Τι μάρκα ψησταριά ήταν; Σου τον άλλαξαν στην εγγύηση; praktiker... ελιωσαν τα μεταλλα, τη πρωτη φορά ναι (ήταν εντος εγγυησης)-η τωρινή ειναι εκτος εγγυησης
Kostasm45 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Είπαμε ρε μάν να καούν τα κάρβουνα , εσύ το τερμάτισες 😁
paylidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, Kostasm45 είπε Είπαμε ρε μάν να καούν τα κάρβουνα , εσύ το τερμάτισες 😁 Για αυτο όσο καλη ψησταρια και να εχεις δε πρεπει να την αφηνεις απο τα ματια σου πανω απο 1-1.5 λεπτό.... (βάλε και τον παραγοντα βροχή/υγρασία ηρθε και σαπισε η λαμαρίνα) 1
dstagian Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα ομάδα! Ερώτηση: χρησιμοποιεί κανείς ανοξείδωτη λαμαρίνα μαγειρέματος πάνω στην ψησταριά του? Σκέφτομαι να εξοπλιστώ με μια σαν αυτή (που είναι σε προσιτή τιμή): https://www.amazon.de/-/en/dp/B074TD6393/?coliid=I16MD2QLSUJADW&colid=30877UM2MH5DT&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it για ψήσιμο φαχίτας, λαχανικών, μπιφτεκιών για burger κλπ, αλλά θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις από χρήση... Στο δίκτυο έχω διαβάσει καλά σχόλια, ειδικά όταν οι gas grills είναι δυνατές!
Evgenios_V Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Περιμένοντας να πέσει η τιμή στην Weber Spirit II E-310, ας μιλήσουμε για πιτσες... εχει δοκιμάσει κανεις κατι αντίστοιχο ? δείχνει να εχει πολύ καλά αποτελέσματα... υγ. περιμένοντας να κρυώσει και το ψωμάκι να μοιραστώ μαζί σας και μια φώτο απο το σημερινό μου ψήσιμο στον φούρνο μου... και αυτή ειναι η σύγκριση μιας φθηνής λυσης και μιας κορυφαίας αλλα ακριβής λύσης... https://www.youtube.com/watch?v=UmuhL4us9nk Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από Evgenios_V 1
AristidisZ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 επειδή δώρο ψησταριά με 200€ δε με βλέπω να μου βγαίνει, θα ήθελα και εγώ καμία άποψη για αυτά τα pizza makers, γιατί μου φαίνονται πολύ ωραία ιδέα
DimosthenisG Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 SOS! ποιο ειναι το καλύτερο καθαριστικο για την μαντεμένια σχαρα?
dodos197 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε SOS! ποιο ειναι το καλύτερο καθαριστικο για την μαντεμένια σχαρα? Πυρολυση και συρματινη βουρτσα!!!! 1
tsiro7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η συρματινη βούρτσα και άντε βαριά και σαπούνι πιάτων. Ποτέ χημικά καθαριστικά στο μαντεμι. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από tsiro7 1
alimentas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Evgenios_V είπε Περιμένοντας να πέσει η τιμή στην Weber Spirit II E-310, ας μιλήσουμε για πιτσες... εχει δοκιμάσει κανεις κατι αντίστοιχο ? Αρπακολια φαινεται.Επισης αυτο θελει κ φουρνο 'η ματι με υγραεριο για να εχεις αμεση φλογα απο κατω αρα κ περισσοτερη δυναμη για να πιασει καλες θερμοκρασιες.Οποτε υπολογιζε κοστος.Επισης στο δευτερο απο πανω δειχνει αψητη.Για μενα δεν αξιζει,καλυτερα πετρα στην κουζινα.Αντιστοιχο αποτελεσμα θα βγαζει. 2
sndev Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, alimentas είπε Αρπακολια φαινεται.Επισης αυτο θελει κ φουρνο 'η ματι με υγραεριο για να εχεις αμεση φλογα απο κατω αρα κ περισσοτερη δυναμη για να πιασει καλες θερμοκρασιες.Οποτε υπολογιζε κοστος.Επισης στο δευτερο απο πανω δειχνει αψητη.Για μενα δεν αξιζει,καλυτερα πετρα στην κουζινα.Αντιστοιχο αποτελεσμα θα βγαζει. δεν νομίζω να θέλει φλόγα δεν είναι αναμμένα τα μάτια τελείως ηλεκτρικο μοιαζει! edit : Ακυρο στο 9,30 αναβει το ματι 😂 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από sndev
zanskou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 9 ώρες πριν, aenaos15 είπε Οταν θα εχεις προθερμανει κανονικα και τη μαντεμενια πλακα , θα φας ενα διαφορετικο ψωμι. Ο μόνος λόγος που δεν το έκανα ήταν γιατί φοβήθηκα ότι θα αρπάξει από κάτω. Πιστεύεις ότι θα ήθελε τον ίδιο χρόνο ψησιματος έχοντας προθερμανει την πλάκα ή λιγότερο;
DimosthenisG Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, dodos197 είπε Πυρολυση και συρματινη βουρτσα!!!! Τι είναι η πυρόλυση? Αυτό που κάνω τώρα είναι το εξής, με το που βγάλω τα κρέατα από την σχάρα την τρίβω με την βούρτσα όσο είναι καυτή
panka21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια Weber spirit 310. Όπως κάποιοι ήδη γνωρίζετε, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει αποσπώμενο κάδο. Συνεπώς το καθάρισμα δεν είναι και το πιο εύκολο. Πως προτείνετε να καθαρίζω το εσωτερικό της ψησταριάς; Τη μαντεμενια σχάρα την κάνω με συρματοβουρτσα μετά από κάθε ψήσιμο και νομίζω είναι οκ. Αλλά ο κάδος σίγουρα θα θέλει κάποιο καθαριστικο γιατί μόνο με τρίψιμο δεν βγαίνει η μαυρίλα. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα