@pnea1973 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, skskre είπε Αν θα αποθηκεύεται με ανοιχτά τα πλαϊνά μπορείς να βρεις στο amazon με περίπου 40€. Εγω θέλω μια μικρότερη γιατί σκοπεύω να την εχω με κλειστά τα πλαϊνά.... Επίαης, για weber υπάρχουν πολλές για Napoleon πολύ λιγότερες Απο το σκρουτζ εδώ Ελλάδα? Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κοιτάξει για κάλυμμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Σε φούρνο που ψήνω ψωμί το κάνω μέσα σε γάστρα για να κρατάει υγρασία. Θα δοκιμάσω και στο bbq. Θα έχει καμία διαφορά πιστευεις? ναι σαφεστατα εχει ειναι κ πιο τραγανο αν το πετύχεις κ γω σε γαστρα το κανω αλλα δεν θεωρω οτι αξιζει την "ταλαιπωρια" στη ψησταρια πρπεει να χεις κ το νου σου μην αρπαξει απο κατω κιολας περα της υγρασιας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
schaliasos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 1 minute ago, skskre said: Αν θα αποθηκεύεται με ανοιχτά τα πλαϊνά μπορείς να βρεις στο amazon με περίπου 40€. Εγω θέλω μια μικρότερη γιατί σκοπεύω να την εχω με κλειστά τα πλαϊνά.... Στο amazon έχεις όντως καλές επιλογές κοντά στα 40€. Βέβαια τα μεταφορικά ήταν συνήθως πάνω από 10€ όταν κοιτούσα. Όμως οι περισσότερες δεν χωρούσαν την 425 στο βάθος (στο μήκος οι περισσότερες ήταν οκ). Οι λίγες που βρήκα να την χωράνε δεν μου άρεσαν ποιοτικά. 44 minutes ago, @pnea1973 said: Δεν ταιριάζει κάποια από Ελλάδα? Ελλάδα δεν βρήκα να υπάρχουν πέρα από αυτές που δίνει η κάθε εταιρεία για τα δικά της μοντέλα. Ίσως να βρεις κάποια που να ταιριάζει στις διαστάσεις και να είναι πιο φθηνή αλλά θα προορίζεται για κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο πχ. για bormann ή blackbull. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aloop Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Πρώτη φορά χθες έφτιαξα κοντοσούβλι. 2 κιλά χοιρινό λαιμό, μέσα στη μαρινάδα για ένα βράδυ και μετά από δυο ώρες στους 200 περίπου και κανένα δεκάλεπτο στο φουλ, είχα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Με - 3 έξω η τίμια blackpull κρατάει 200 βαθμούς με τους καυστήρες στη μέση. Να δω πως θα βγουν τα κρέατα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, πριν απο κανα διμηνο αγορασα απο κωτσοβολο λογω προσφορας και λογω δωροεπιταγων που μου χαν ξεμεινει αυτη εδω την ψησταρια Landmann. Δεν την εχω ανοιξει, επειδη προκειται να μετακομισω σε δυο μηνες. Θα την εχω στο μπαλκονι. Ειμαι εντελως ασχετος με υγραεριο, μονο σε καρβουνα εψηνα παλιοτερα. Ποια μπουκαλα να παρω, coralgas για παραδειγμα; Αν και καλυμμα δεν βρισκω τον λογω οτι απο πανω εχω κεραμοσκεπη, ποια προτεινετε να παραγγειλω? Ειτε ελλαδα ειτε αμαζον ebay δεν εχω θεμα. Για σκευη τι θα χρειαστω και απο που να παραγγειλω; Με ενδιαφερει πολυ για ιταλικη πιτσα, ειναι η αγαπημενη μου ασχολια το τελευταιο διαστημα λογω αναστολης αρα παλευω με το ζυμαρι αντι με τους πελατες. Πρεπει να προσεχω κατι απο θεμα υγειας και ασφαλειας; πχ ποσο να περιμενω προτου ανοιξω για να αρχισω να ψηνω; Ξερω θα γελατε ολοι με την ασχετοσυνη μου αλλα η γυναικα επεμενε για ψησταρια εξω στο μπαλκονι ωστε να αποφυγουμε εντελως την τσιγαριλα-τηγανιλα του ψαριου που θελει δυο μερες με ανοιχτα παραθυρα και ενα κλινεξ για σφουγγαρισμα του απορροφητηρα και των γυρω τοιχων οπως επισης και πλυσιμο της κουρτινας ακομη και του γειτονα Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από Tommygre 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 @Tommygre μπραβο στη γυναικα σου αρχικά που σε έβαλε να παρεις ψησταριά. αφου τρωτε ψαρι κ πολύ το αργήσατε off topic / τωρα παρε κ ενα ατμοκαθαριστη η δανείσου, ξήλωσε τον απορροφητήρα κ καθαρισε της τουρμπίνες του. θα βγάλει τοση μακα λαδίλα κ βρωμιες που δε θα το πιστεύεις. αυτο εχει ποτίσει κ σου μυρίζει το σπίτι απο τα φαγητά. μπορείς να τον ανοιξεις κ τωρα να δεις τι εχει μέσα απο μπιχλα φθάνει να πιανουν τα χερια σου λιγο 5-6 βιδες ειναι κ 2-3 καλώδια. / on topic / μπουκάλα οποια κ να παρεις το ιδιο ειναι, αν σε νοιάζει η ευκολία κ να πληρώνεις 2 ε παραπάνω τη φορα παρε της coral gas prime η οποια η μπουκάλα ειναι πούπουλο μπροστά στις κοινες. καλυμα είναι περιττό μην ασχοληθείς, αν θες τόσο πολυ για να σου φυγει η καψα οτι το πήρες ( και μετα να το πετάξεις σε καμια αποθήκη οπως το 95% των κατοχων ) δες τις διαστασεις κ παρε το πιο θφηνο απο leroy praktiker - no name-. δεν εχει κατι να προσεχεις απο θεμα υγείας απλα μη βαζεις αλουμινοχαρτα κ αλουμινένια σκεύη μέσα. πριν αρχίσεις να ψήνεις απλα βαλτην στο φουλ να κάψει μεχρι να πιασει θερμοκρασία κ τπτ άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Χιλια ευχαριστω για την απαντηση. Απο συνεργα/εργαλεια τι θα χρειαστω; ξυστρες οπως για τη σχαρα με τα καρβουνα δηλαδη; Αυτο το μαντεμι που ειδα για πιτσα στην προηγουμενη σελιδα μου κινησε πολυ το ενδιαφερον. Απο που να παραγγειλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 ιδια φαση ειναι με το καρβουνο στο καθαρισμο σχαρας , απλα με τις "ξυστρες βουρτσακια" ανάλογος το υλικο ποθ ειναι η σκάρα πρεπει να προσέχεις μη τη χαλασεις γενικα μη παρεις σκεύη ακομα ξεκινα να ψηνεις τα βασικα κ τα αλλα θα τα βρεις εν καιρο. αν θες να παρεις ντε κ καλα, θα παρεις lodge τα οποία ειναι ακριβα καθως ειναι καθαρο μαντεμι κ οχι προσμίξεις μαζι με μαντεμι , αλλα θα σου μεινουν μια ζωη αν τα φροντιζεις μαντεμένια σκευη υπάρχουν παντου κανε μια αναζητηση στο google " μαγειρικα σκευη lodge " k θα βρεις μεχρι κ στο πλαισιο κοτσοβολο εκτος απο μαγαζια με ψησταριες. κανουν εξαιρετικο μαγειρεμα πολλες σκαλες πανω αλλα ειναι δυσκολα στη διαχείριση λογο βάρους. πχ μια μικρη πλακα που εχω ειναι 4 κιλα. το μικρή το τονιζω 😂. εχω κ ενα τηγάνι 26 εκ οπου εκει κανω ατομικες πίτσες στη ψησταριά αλλα η γυναικά κανει μπράτσα για να το πλύνει(2,5 κιλα) ( δε μπαινουν πλυντηριο κ το σαπούνι απαγορεύετε ) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdeli Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, aloop είπε Πρώτη φορά χθες έφτιαξα κοντοσούβλι. 2 κιλά χοιρινό λαιμό, μέσα στη μαρινάδα για ένα βράδυ και μετά από δυο ώρες στους 200 περίπου και κανένα δεκάλεπτο στο φουλ, είχα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τέλειο φαίνεται! Από flare ups τι έγινε; Βλέπω δεν είχες ταψάκι από κάτω. Από υγρασία πώς ήταν το κρέας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aloop Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, gdeli είπε Τέλειο φαίνεται! Από flare ups τι έγινε; Βλέπω δεν είχες ταψάκι από κάτω. Από υγρασία πώς ήταν το κρέας; Η φώτο είναι από την 10 λεπτή διαδικασία για χρωμα και ξερόψήσιμο και γι αυτό είναι χωρίς ταψακια. Σε όλη την άλλη διαδικασία είχα ταψακια με νερό. Το κρέας ήταν ζουμερό αλλά κάποια κομμάτια στις ακρες της σουβλας που ήταν μικρότερα κομμένα ήταν πιο στεγνά. Μην ξεχνάς ότι ήταν χοιρινό και έπρεπε να βγει πάνω από τους 74. Σε βίντεο στο YouTube το βγάζουνε 80 βαθμούς περίπου. Γενικά για τα γούστα μου ήταν αρκετά νόστιμο και ικανοποιητικό σε υγρασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstagian Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα σας! Πήρα και εγώ το βάπτισμα του πυρός! Πολύ ενθουσιασμένος και εντυπωσιασμένος από τις σχεδόν μηδενικές μυρωδιές! Οι γείτονες σίγουρα ούτε που αντιλήφθηκαν ότι είχαμε ψησίματα! Επίσης, για τους λοιπούς νέους της ομάδας, ασύλληπτα απλός ο καθαρισμός.. νομίζω ότι για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα, αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος να περνάς σε πιο ολοκληρωμένη λύση ψησταριάς. Σάββατο: 1) ολόκληρο χταπόδι (Λευκαδίτικο) στα κάρβουνα. 40' στους 200C (χωρίς προ-βράσιμο), μετά με ψαλίδι απομάκρυνα τα πλοκάμια για να μην καύν και για να σερβίρω μεζέ, και άφησα το σώμα άλλα 20'. Βγήκε ΛΟΥΚΟΥΜΙ! 2) δύο μεγάλα χριστόψαρα που βγήκαν άψογα (αλλά δυστυχώς, έχασα την πέτσα.. καμία συμβουλή?) και 3) καμιά δεκαριά καραβιδούλες που ήταν επικές! Κυριακή: Τα πρώτα μου rib-eyes (δεν είχαν το καλύτερο κόψιμο από χασάπη)... βγήκαν πολύ νόστιμα.. Ήθελα ένα medium-rare και ένα medium.. το rare μου ψήθηκε ελάχιστα παραπάνω (ήθελε 120" από κάθε πλευρά...το αφησα 150"). Δεν το πίστευα ότι η σχάρα έχει τέτοια ένταση... 350C με κλειστό κα πάκι. Μετά, έριξα και κάτι αραβικά πιτάκια με κιμά (arayes).. νοστιμότατα και αυτά... Καλή εβδομάδα σε όλους και προσοχή στα χιόνια! ΥΓ: έξτρα ερώτηση: στο εσωτερικό από το καπάκι της Spirit E-330 έχει δύο βάσεις που είναι σαν να κουμπώνει κάτι εκεί.. ξέρετε τι είναι αυτό το κάτι? Στο web δεν έχω βρει κάτι.. 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα συντροφοι! Καθως η excel 3 του praktiker (3 εστίες, την πουλάει ακομα 249€) παρεδωσε πνευμα στα 2.5-3 χρονια (σαπισε και σε αυτην ο κάδος όπως και στη προηγούμενη του πρακτικερ) και αφου οι προσπαθιες μου να την επαναφέρω μάλλον ειχαν αντίθετο αποτέλεσμα (βιδωσα λαμαρινα στα σάπια σημεία αλλα είχαν διαλυθει και οι βασεις των καυστηρων και τωρα ο ενας δε δουλευει σωστά) αποφάσισα οτι πρεπει να παω στην επόμενη... Μεχρι τώρα είχα 2 απο το πράκτικερ λοιπον - και οι 2 χαλασαν ακριβως με τον ιδιο τρόπο (αλλη μια Borman που ειχα παρει στεκει ακομα καλα αλλα κανει 1 ψησιμο το μηνα και αποθηκευεται σωστά). Σκόπευα να παω σε weber αλλα με φρεναρουν 2 πραγματα, αφενός το ότι θα τις τρωει και αυτές ο καιρος και φοβαμαι οτι θα γινουν το ιδιο σκ*τα και αφετέρου το κόστος τους (που πιθανώς να παει στραφι μιας και εκει που βαζω τη ψησταρια την τρώει ο βοριάς και η βροχή). Ετσι σκεφτομαι σοβαρα το σενάριο να παω παλι σε μία γυρω στα 200€ (λίγο πιο κάτω είχα παρει την excel προ τριετίας). Θέλω τουλαχιστον 3 εστίες, μαντεμένια σχάρα και αφαιρουμενο ταψι απο κάτω ωστε να καθαρίζει εύκολα (μιας και οι 2 που ειχα εως τώρα με πεθαιναν στο καθαρισμα σε σημειο που κάποια στιγμή τις παρατουσα έως και 15 ψησιματα ακαθαριστες με προφανές αποτέλεσμα τις συχνές αναφλέξεις). Υπάρχει κάποια πρόταση; Εχω δει μεχρι τώρα αυτη τη naterial, και θα ήθελα σχολια αν την εχει κάποιος, αν και μου φαινεται αισθητα μικροτερη απ οτην τρέχουσα. Ιδανικά θα ήθελα να παιρνει και μια σουβλα (θα παιξει ιδιοκατασκευη) Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 σε αυτές τις κατηγορίες οτι κ αν παρεις αν βρέχετε κλαφτα.. στη νατεριαλ αν εξαιρέσεις το μαντέμι που δεν είναι μαντεμι αυτο το πράγμα σε καλύπτει σε οσα ζητάς φυσικα στα 3 χρονια θα σε χαιρετήσει κ αυτή να ξέρεις αν βρέχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, sndev είπε σε αυτές τις κατηγορίες οτι κ αν παρεις αν βρέχετε κλαφτα.. στη νατεριαλ αν εξαιρέσεις το μαντέμι που δεν είναι μαντεμι αυτο το πράγμα σε καλύπτει σε οσα ζητάς φυσικα στα 3 χρονια θα σε χαιρετήσει κ αυτή να ξέρεις αν βρέχετε Και τι θα αντεξει στη βροχή; Πάντως δεν ειναι αμεση η βροχή αλλα εμμεση λόγω του αέρα για τη νατεριαλ τι εννοεις δεν ειναι μαντεμι; Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα