SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, alimentas είπε Η συνταγη αν υπαρχει χρονος γιατι δυστηχως θελει οντως 2 μερες για να γινουν σωστα τα φουσκωματα,δεν υπαρχει.Ειναι οτι καλυτερο σε ψωμι burger EΓΓΥΗΜΕΝΑ.Κ ομως ο χρονος ψησιματος καπου εκει παιζει,15 με 18 λεπτα στην χαμηλη σχαρα 190 βαθμους.Στα 8 λεπτα γυριζω το ταψι για να παρουν χρωμα ομοιομορφα. Ειναι στυλ μπριος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiro7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Σαν μπριος με πατάτα είναι, εγω φτιάχνω αυτά και είναι θεϊκά. Επίσης από τα έτοιμα του κιλού είναι αρκετά καλά τα κρις κρις. Τώρα κοίταζα για συνταγή bbq sauce. Για δώστε καμμία δοκιμασμένη αλλά όχι πολύ γλυκιά αν γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 αν λες αυτά όντως ειναι εξαιρετικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiro7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Ναι αυτά λέω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ειναι στυλ μπριος;; H διαφορα αναμεσα στο potatoe bun και στο brioche ειναι η τριμμενη πατατα.Εδω χρησιμοποιειται κ το νερο.Εχει φοβερη δομη σαν ψωμι περα απο γευση.Εχω κανει αναμεσα σε αλλα κ αυτο που εβαλε ο φιλος απο κατω,δεν με τρελανε γιατι σχεδον οπως ολες οι συνταγες brioche ειναι παρα πολυ γλυκες λογω ζαχαρης.Η πατατα γενικα (δεν μπορω να καταλαβω πως) κανει τρομερη διαφορα σε γευση κ σε υφη.Επισης οι ποσοτητες σε ζαχαρη,αλατι,βουτυρο κτλ ειναι ακριβως οπως πρεπει,ουτε πολυ γλυκο,ουτε πολυ βουτυρο κτλ. Δες κ το ψωμι πως ειναι μεσα οταν το κοβει. Εμπιστεψου με κ δοκιμασε τα.Eιναι κορυφη. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από alimentas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Εκανα την τελευταια φορα αυτα του Μυρωνα Στρατη που ειχες βαλει εσυ νομιζω παλι. Πολυ νοστιμα, αλλα μου βγηκαν πολυ μικρα. Ισως ηθελαν κι αλλο φουσκωμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Τα εχω κανει κ αυτα.Δεν τα ειχα βαλει εγω,ενας αλλος φιλος.Μου ειχαν φανει λιγο αγευστα κ πιο "ψωμενια'' μεσα,ηταν αρκετα σκληρα.Το φουσκωμα ειναι το παν,εδω ας πουμε ο τυπος λεει 2 ωρες αλλα τωρα που εχει λιγο κρυο δεν προκειται να φουσκωσουν πριν τις 4-5.Το εχω παρατηρησει κ στις πιτσες αυτο.Οποτε αστα να φουσκωσουν μεχρι να....... φουσκωσουν οπως πρεπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdeli Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Τέλεια, θα την δοκιμάσω οπωσδήποτε. Γενικά με τα ψωμιά πειραματίζομαι, αλλά καλή συνταγή για burger bun δεν είχα βρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Έτοιμος και εγώ πάω να λαδώσω τις σχάρες και να τις ετοιμάσω για ψήσιμο 13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Πωπω γεμίσαμε Napoleon φέτος! Πέρσυ είχαν πάρει όλοι spirit. Πάντα γεμάτες παιδιά! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
schaliasos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 On 11/02/2021 at 22:22, skskre said: Την άφησα να κάψει και ένα 20 λεπτό να την τεστάρω, γύρω στους 320 έπιασε στα 12λεπτά, οπότε νομίζω είμαι οκ, κάθε συμβουλή δεκτή φυσικά. Και το πλαΙνό άναψε επίσης. Πέραν της γνήσιας, άλλη κουκούλα αποδεκτή? Είχα ψάξει αρκετά για κουκούλα, στο amazon κυρίως γιατί Ελλάδα έχει μόνο τις επίσημες. Οι καλές ήταν λίγες και είτε θα ήταν αρκετά ακριβές είτε δεν θα ταίριαζαν στην ψησταρια (στη Napoleon 425 στο πλάτος) είτε θα ήταν out of stock. Οπότε παρήγγειλα την αυθεντικη από το amazon Αμερικής και σήμερα την παρέλαβα (πάνω στην ώρα γιατί έχουν πιασει και τα χιόνια). Μου βγήκε γύρω στα 62 ευρώ με μεταφορικά και τελωνείο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Καλορίζικες παιδιά. Καλά ψησιματα ! να ρωτήσω κάτι «αιρετικό» ψωμι εχει δοκιμάσει κανεις να ψήσει; Έχω τη εντύπωση ότι σε bbq με τρεις καυστήρες αν είναι αναμμένοι οι δυο και το ψωμί πάνω σε μαντέμι η κάτι αντίστοιχο στη μέση μάλλον θα γίνει καλύτερο από φούρνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 γινεται κ ειναι καλυτερο αλλα πιο μπελαλίδικο. πρεπει να προσεχεις την υγρασια, αμα το βρεις.. γινεται πολυ καλυτερο. οταν εκανα ,γτ βαρεθηκα λογο ευκολιας φουρνου, εβαζα ενα μικρο ταψακι νερο συχρονος κ στα 20 λεπτα στο τελος το αφαιρουσα αλλα εχει να κανει κ με τη συνταγή ποσο υγρασια εχει ηδη η ζυμη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skskre Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, schaliasos είπε Είχα ψάξει αρκετά για κουκούλα, στο amazon κυρίως γιατί Ελλάδα έχει μόνο τις επίσημες. Οι καλές ήταν λίγες και είτε θα ήταν αρκετά ακριβές είτε δεν θα ταίριαζαν στην ψησταρια (στη Napoleon 425 στο πλάτος) είτε θα ήταν out of stock. Οπότε παρήγγειλα την αυθεντικη από το amazon Αμερικής και σήμερα την παρέλαβα (πάνω στην ώρα γιατί έχουν πιασει και τα χιόνια). Μου βγήκε γύρω στα 62 ευρώ με μεταφορικά και τελωνείο. Σε πόσο καιρό παρέλαβες? Εγώ θέλω για κλειστά πλαϊνά και υπάρχει μόνο Γερμανία- απο Αμερική δεν το χα σκεφτεί- Το είδα οτι είναι πολύ φθηνότερα αλλά θεωρούσα οτι με το τελωνείο δε συμφέρει, θα το κοιτάξω. Τώρα το τσέκαρα μου βγάζει 101$😢😢😢 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Έκανα το πρώτο ψήσιμο αλλά στο τελείωμα δεν είχε πολλή δύναμη η ψησταρια και παρατήρησα αυτό στην μπουκάλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα