skskre Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, gdeli είπε Εγώ θα απέφευγα να έχω αλουμινενια σκεύη σε επαφή με το φαγητό μου ενώ δέχονται τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Πειραματίσου με την σχάρα και για τις αναφλέξεις θα βρεις την άκρη, είτε χαμηλώνοντας την ένταση, είτε μετακινώντας το κρέας, είτε με καθαρισμένη ψησταριά κλπ Πόσο μεγαλύτερη θερμοκρασία πιάνει η ψησταρια από τον ηλ. φούρνο, όπου εκεί αυτά τα ταψάκα χρησιμοποιούνται συχνά, σε πίτες π.χ? Φαντάζομαι ότι το μαντέμι είναι καλύτερο αλλά οκ και το άλλο το συναντάς συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 έχετε να προτείνετε καποιο καλο μαχαίρι κοπής για rib eye, steaks κτλ. Επίσης κάποιον ξύλινο σκεύος που θα γίνεται το κόψιμο . thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, Xorxhs! είπε έχετε να προτείνετε καποιο καλο μαχαίρι κοπής για rib eye, steaks κτλ. Επίσης κάποιον ξύλινο σκεύος που θα γίνεται το κόψιμο . thanks! Εγω χρησιμοποιω αυτα : https://www.wuesthof.com/en-gr/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdeli Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, skskre είπε Πόσο μεγαλύτερη θερμοκρασία πιάνει η ψησταρια από τον ηλ. φούρνο, όπου εκεί αυτά τα ταψάκα χρησιμοποιούνται συχνά, σε πίτες π.χ? Φαντάζομαι ότι το μαντέμι είναι καλύτερο αλλά οκ και το άλλο το συναντάς συχνά. Περίπου 100 βαθμούς παραπάνω από τον φούρνο φτάνει η ψησταριά μου. Όμως και στον φούρνο δεν χρησιμοποιώ ποτέ αλουμίνιο. Είχα διαβάσει παλιότερα κάτι άρθρα, μετά άλλα που τα αναιρούσαν, τέλος πάντων επειδή είναι ψιλογκρίζα ζώνη το θέμα προτιμώ να το αποφεύγω. Το μαντέμι είναι καλύτερο όντως, θέλει βέβαια την περιποίησή του, αλλά όταν το βρεις μετά δεν θα σε απασχολεί και τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Παίδες εγώ ετοιμαζόμουν εχθές να ψήσω ένα μεγαλοπρεπές μηλοκοπι αλλά έπεσε άκυρο από τους από πάνω (με απειλή κλήσης του 100) οπότε το έβαλα στο φούρνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdeli Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Αυτό είναι να μην σου τύχει. Το 100 δεν ξέρω τι μπορει να κάνει, δεν νομίζω ότι παραβιάζεις κάποιον νόμο. Από την άλλη πρέπει να δεις τον κανονισμό της πολυκατοικίας, αν αναφέρει κάποια απαγόρευση. Διαφορετικά για λόγους καλής γειτονίας καλό θα είναι να ενημερώσεις τον από πάνω ότι θα ψήνεις αυτές τις μέρες και ώρες της εβδομάδας, ή αν έχεις κάτι που μυρίζει, όπως πχ ψάρι, να τον ειδοποιείς να πάρει τα ρούχα μέσα ή να μην ανοίξει μπαλκονόπορτες. Μην ξεχνάς ότι ο από πάνω πάντα έχει την δυνατότητα να σου κάνει την ζωή μαύρη με τινάγματα, θορύβους κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Παίδες εγώ ετοιμαζόμουν εχθές να ψήσω ένα μεγαλοπρεπές μηλοκοπι αλλά έπεσε άκυρο από τους από πάνω (με απειλή κλήσης του 100) οπότε το έβαλα στο φούρνο... Καλα ποσο ζωα ειναι οι απο πανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Για τους λάτρεις της πίτσας. Σήμερα δοκίμασα πίτσα με 70% hydration και βγήκε η καλύτερη που έχω φτιάξει ποτέ. 24 ώρες φούσκωμα στο ψυγείο η ζύμη bulk fermentation και 2 ώρες φούσκωμα σε μπάλες. Βγήκε τρομερά μαλακό το ζυμάρι και με πολύ αέρα στο στεφάνι. Ψηθηκε σε ooni koda, προθερνασμενο σε φουλ ένταση μέχρι να πιάσει 450C η πέτρα, μετά τέρμα χαμηλά μέχρι να μπει η πίτσα και μετά στη μέση η ένταση όσο ήταν μέσα η πίτσα. Η συνταγή είναι στο youtube. Search "vito cold ferment". Άλλαξα απλά το νερό σε 70% από 75% και το αλάτι σε 3%. Δεν πρόλαβα να βγάλω πολλές φώτο. 9 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Παίδες εγώ ετοιμαζόμουν εχθές να ψήσω ένα μεγαλοπρεπές μηλοκοπι αλλά έπεσε άκυρο από τους από πάνω (με απειλή κλήσης του 100) οπότε το έβαλα στο φούρνο... Δε νομίζω ότι έχει κάποια βάση αυτό που σου είπε. Δες μια το παρακάτω, όπου αναφέρεται σε σχετική περίπτωση http://policenet.gr/forum/26102 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Παίδες εγώ ετοιμαζόμουν εχθές να ψήσω ένα μεγαλοπρεπές μηλοκοπι αλλά έπεσε άκυρο από τους από πάνω (με απειλή κλήσης του 100) οπότε το έβαλα στο φούρνο... Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι τους ενοχλεί. Αφού η κάπνα που βγαίνει είναι ελάχιστη αν δεν υπάρχουν αναφλεξεις. Και επίσης συνήθως το ψήσιμο διαρκεί το πολύ μισή ώρα. Μην ακούσω για μυρωδιές, γιατί και από την κουζίνα όταν μαγειρεύουν μυρίζει έξω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Τα κόμπλεξ του κόσμου δεν έχουν τελειωμό παιδιά. Μην το ψάχνετε και που να σφιξουν οι ζεστες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdeli Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές ντουμανιάζει. Σκεφτείτε να έχει απλώσει ο άλλος ρούχα ή να έχει ανοιχτές μπαλκονόπορτες. Πολλούς τους ενοχλεί, το καταλαβαίνω. Δεν είναι και κάτι που μπορείς να αποφύγεις, όπως πχ κάτι που απλώς δεν το βλέπεις αν δεν σου αρέσει. Οπότε νομίζω αν υπάρχει πρόβλημα δεν είναι κακό να συνεννοείσαι, του στυλ ότι θα ψήσω, έλα να πάρεις και κανένα κοψίδι πχ, αλλά βάλε ρούχα μέσα μην σου τα βρωμίσω. Όχι όμως ότι δεν ψήνω για να μην ενοχλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορώ να κατανοήσω την ενόχληση των γειτόνων. Εζησα 10 χρόνια σε πολυκατοικία με 33 διαμερίσμα και όλοι ήταν τσακωμένοι με όλους και με το παραμικρό γινόταν ένας πόλεμος παραπόνων. Και εγώ βέβαια έφτασα στα όριά μου με τους θορύβους, τις μυρωδιές και με τις φωνές από τους απο πάνω .. με τους απο κάτω .. με τους απέναντι... μέχρι που μετακόμισα σε δικό μου ανεξάρτητο σπίτι και ησύχασα. Η αλήθεια είναι ότι απο ένα ανοικτό παράθυρο περιμένει ο καθένας να έχει φωτισμό, αερισμό και κάποια θέα στο διαμέρισμά του. Εαν τώρα από κάτω ξαφνικά αρχίσει να έρχεται κάπνα-ψαρίλα ή κάπνα-προβατίνα ή κάπνα-κρεμμυδίλα... έ δικαιολογημένα δεν είναι να γίνουν παράπονα? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από costas_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά και μένα με ενοχλεί όταν μαγειρεύει η δίπλα μπρόκολο και κουνουπίδι ή τηγανιζει ψάρια, αλλά το κατανοώ. Τι να της πω δλδ? Αλλά όταν μαγειρεύει αρνάκι κάθε Κυριακή βγαίνω έξω και παίρνω βαθιές αναπνοές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, ilpapacha είπε Δε νομίζω ότι έχει κάποια βάση αυτό που σου είπε. Δες μια το παρακάτω, όπου αναφέρεται σε σχετική περίπτωση http://policenet.gr/forum/26102 Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση, μίλησα με την αστυνομία (100 γιατί στο ΑΤ μου δεν το σήκωσε κανείς) και δυστυχώς επιβεβαίωσαν ότι είναι παράνομο σε διαμέρισμα πολυκατοικίας. Αυτό που μάλλον γράφεις αφορά κλήση σε Πυροσβεστικη για κίνδυνο πυρκαγιάς. Ευχαριστώ για τον κόπο σου και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα