james9tito Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Σκεφτομαι οτι τελικα μπορει να ειχα αφησει λιπη γιατι δουλευε πολυ καλα η ψησταρια ολο αυτον τον καιρο. Τωρα η τιμη της ειναι 150 ευρω δυστυχως καθως μονο ενα μαγαζι την εχει αμεσα διαθεσιμη. Για 150 εγω θα επαιρνα καινουρια. Με αυτα που μας ειπες θες περιπου 90 ευρω για να ειναι λειτουργικη η δικια σου συν οτι θα σου βγει η ψυχη στο καθαρισμα. Εκτος αυτου παντα θα εχεις στο μυαλο σου μηπως κατι δεν δουλευει σωστα. Δεν θελω να σε απογοητευσω απλα λεω τι θα εκανα εγω 1 1
zanskou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, james9tito είπε Για 150 εγω θα επαιρνα καινουρια. Με αυτα που μας ειπες θες περιπου 90 ευρω για να ειναι λειτουργικη η δικια σου συν οτι θα σου βγει η ψυχη στο καθαρισμα. Εκτος αυτου παντα θα εχεις στο μυαλο σου μηπως κατι δεν δουλευει σωστα. Δεν θελω να σε απογοητευσω απλα λεω τι θα εκανα εγω Συμφωνώ απόλυτα. Έτσι όπως έγιναν δυστυχώς τα πράγματα δεν θα μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα ξαναγίνει το κακό. Δώσε καλύτερα το κάτι παραπάνω, πάρε μια απο τις φτηνές επώνυμες και εκτός του ότι θα ξεχάσεις τη στεναχώρια γρήγορα θα έχεις οπωσδήποτε και ποιοτικότερο ψήσιμο. 2 1
depmode Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Άρχισαν να ξεφεύγουν πολύ προς τα πάνω οι τιμές... Η napoleon 525 se που περίμενα πως και πως να ξαναγίνει διαθέσιμη για να την πάρω, από 1519 πλέον στα 1649!!!! Ε....οχι! Μένω με την υπάρχουσα προς το παρόν και βλέπουμε. 1
gdeli Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Το είδα κι εγώ, έχουν ανέβει ένα ποσοστό οι Napoleon! Ευτυχώς εγώ πρόλαβα και πήρα πριν αλλάξουν, μου το είχαν πει στο Homing ότι θα ανέβουν από του χρόνου και έτσι πήρα την απόφαση. Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο μήπως και βρεις άκρη? Δεν χάνεις τίποτα! 1
ilpapacha Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 54 λεπτά πριν, depmode είπε Άρχισαν να ξεφεύγουν πολύ προς τα πάνω οι τιμές... Η napoleon 525 se που περίμενα πως και πως να ξαναγίνει διαθέσιμη για να την πάρω, από 1519 πλέον στα 1649!!!! Ε....οχι! Μένω με την υπάρχουσα προς το παρόν και βλέπουμε. Κάποια καταστήματα δεν έχουν αλλάξει τιμή ακόμα https://www.skroutz.gr/s/23018796/Napoleon-Rogue-SE-525-RSIB-RSE525RSIBPSS-1.html 1
depmode Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Κάποια καταστήματα δεν έχουν αλλάξει τιμή ακόμα https://www.skroutz.gr/s/23018796/Napoleon-Rogue-SE-525-RSIB-RSE525RSIBPSS-1.html Δυστυχώς τo ενα την έχει αλλάξει ήδη αλλα δεν φαινεται στο skroutz και το αλλο απλά δεν έχει ενημερώσει ακόμα την τιμή στο site. Την πάτησα. Μπορεί 130 Ευρω να μην είναι σοβαρή διαφορά στην ήδη μεγάλη τιμή αλλά ήμουν ήδη στα ανώτατα όριά μου... Θα το σκεφτώ πολύ αν αξίζει πλέον σε αυτά τα χρήματα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από depmode
ηνίοχος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Στις 28/1/2021 στις 12:57 ΜΜ, vforvaggelis είπε Σε ευχαριστω πολυ!!! Κοιτα πες οτι χρειαζομαι 2 ακιδες συνολο κανα 30αρι και 2 σχαρες να πω 30 ευρω χωρις να ξερω καθολου τιμες, ε νομιζω συμφερει να παρω καινουρια σαν αυτη που την πηρα 90 ευρω. Τοσο καιρο δουλευε ΑΨΟΓΑ και ημουν πολυ ευχαριστημενος οποτε μπορει να ειχα ξεχασει κανα λιπος κατι και να μην φταιει η ψησταρια. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα σε ότι αφορά τα ανταλλακτικά και βέβαια το κόστος , και πάλι καλά να λες που η φωτιά δεν επεκτάθηκε , από κει και πέρα όμως θα πρέπει να θυμάσαι δύο πράγματα , πρώτον η ψησταριά θα πρέπει να είναι καθαρή χωρίς λίπη και δεύτερον δεν την αφήνουμε ποτέ μόνη της όταν είναι αναμμένη , και δεν έχει σημασία εάν η ψησταριά κοστίζει 150 ή 1500 ευρώ και οι δύο χρειάζονται την ίδια φροντίδα και προσοχή στις οδηγίες του κατασκευαστή
gdeli Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, depmode είπε Δυστυχώς τo ενα την έχει αλλάξει ήδη αλλα δεν φαινεται στο skroutz και το αλλο απλά δεν έχει ενημερώσει ακόμα την τιμή στο site. Την πάτησα. Μπορεί 130 Ευρω να μην είναι σοβαρή διαφορά στην ήδη μεγάλη τιμή αλλά ήμουν ήδη στα ανώτατα όριά μου... Θα το σκεφτώ πολύ αν αξίζει πλέον σε αυτά τα χρήματα. Συμφωνώ, κι εγώ σπάζομαι για αντίστοιχη περίπτωση τώρα, όχι για ψησταριά βέβαια. Πάντως επιμένω. Πάρε τηλέφωνο στο Homing και ρώτα τι μπορούν να κάνουν. Δεν χάνεις και τίποτα!
@pnea1973 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Εγώ πρόλαβα και την πήρα πριν ανέβει.. Βέβαια εμένα ανέβηκε ένα 50 αλλά και πάλι 50 τα πήρα κρέατα.... 2
duke21gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Παρελαβα προχθες και σημερα λεω να τη στησω. Η αγορα εγινε απο το πλαισιο γιατι ηταν το μονο καταστημα με διαθεσιμοτητα. Ολοι μου ελεγαν για πραδοση Μαρτιο-Απριλιο. Μολις στηθει θα ανεβασω και μερικες φωτο ακομα με τον χωρο ψησιματος καθως και τις πρωτες εντυπωσεις. Καλα ψησιματα!!! 5
dstagian Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην ομάδα! Πολύ χρήσιμο forum και με τόνους συσσωρευμένης γνώσης! Σας ευχαριστώ πολύ! Από εσάς έμαθα και για το eshopwedrop, χάρη στο οποίο παρήγγειλα από Γερμανία μία Weber Spirit E-330 400€ φθηνότερα από Ελλάδα. Προς το παρόν την περιμένω, και μέχρι τότε ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους ένα θεματάκι: ο γερμανός πωλητής μου είπε ότι θα πρέπει πριν τη χρήση να εγκαταστήσω και ένα ρυθμιστή πίεσης. Ψάχνοντας στο web βρήκα καλώδιο σύνδεσης/ρυθμιστή της Weber στα 34€, το οποίο η εταιρεία λέει ότι είναι για χρήση σε Ελλάδα και Ιταλία. Παράλληλα, από τις φωτογραφίες του μοντέλου, νομίζω ότι ο κατασκευαστής είναι η Reca και πως ο σωλήνας είναι ινο-οπλισμένος. Γνωρίζετε εάν είναι απαραίτητο ένα τέτοιο εξάρτημα, και εάν ναι, είναι αυτός ο ρυθμιστής μία καλή επιλογή? Σας ευχαριστώ και ανυπομονώ να δοκιμάσω και εγώ τις τεχνικές και συμβουλές σας πάνω στη σχάρα! https://www.kyso.gr/kalodio-gia-megali-fiali/p-el-516?skr_prm=WyJiMTUyZDFiYi0yNmE1LTQ0MWUtYjgwYS0wMWI5ZjJhMDYxZDQiLDE2MTE4NDI4OTA3MTUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από dstagian 2
g_f Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 2 hours ago, dstagian said: Καλημέρα στην ομάδα! Πολύ χρήσιμο forum και με τόνους συσσωρευμένης γνώσης! Σας ευχαριστώ πολύ! Από εσάς έμαθα και για το eshopwedrop, χάρη στο οποίο παρήγγειλα από Γερμανία μία Weber Spirit E-330 400€ φθηνότερα από Ελλάδα. Προς το παρόν την περιμένω, και μέχρι τότε ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους ένα θεματάκι: ο γερμανός πωλητής μου είπε ότι θα πρέπει πριν τη χρήση να εγκαταστήσω και ένα ρυθμιστή πίεσης. Ψάχνοντας στο web βρήκα καλώδιο σύνδεσης/ρυθμιστή της Weber στα 34€, το οποίο η εταιρεία λέει ότι είναι για χρήση σε Ελλάδα και Ιταλία. Παράλληλα, από τις φωτογραφίες του μοντέλου, νομίζω ότι ο κατασκευαστής είναι η Reca και πως ο σωλήνας είναι ινο-οπλισμένος. Γνωρίζετε εάν είναι απαραίτητο ένα τέτοιο εξάρτημα, και εάν ναι, είναι αυτός ο ρυθμιστής μία καλή επιλογή? Σας ευχαριστώ και ανυπομονώ να δοκιμάσω και εγώ τις τεχνικές και συμβουλές σας πάνω στη σχάρα! https://www.kyso.gr/kalodio-gia-megali-fiali/p-el-516?skr_prm=WyJiMTUyZDFiYi0yNmE1LTQ0MWUtYjgwYS0wMWI5ZjJhMDYxZDQiLDE2MTE4NDI4OTA3MTUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Συνήθως έχουν μέσα ρυθμιστή. Αν όμως δεν εχει θα χρειαστεί να πάρεις εσύ. Πρόσεξε όμως. Από Γερμανία το πιθανότερο είναι ότι οι προδιαγραφές της είναι για ρυθμιστή 50mb, με παροχή 1.5 kg/hr. Επίσης εκεί χρησιμοποιούν λαστιχο 6.3 mm. Όλα αυτά τα βρίσκεις και εδώ. Απλα μην πάρεις ότι βρεις μπροστά σου. Καλύτερα βρες και διαβασε το manual του μοντέλου για να πάρεις τα σωστά. Υ.γ Και εγω από Γερμανία αλλά ακόμα δεν έχω αξιωθεί να την ανάψω. Ερώτηση. Seasoning στις σχάρες με ελαιόλαδο κάνουμε ή γελάνε και οι πέτρες? 1
duke21gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) πρωτο ψησιμο και ολα καλα! Δοκιμασα μοσχαρισια μπριζολα, χοιρινή και παϊδακια. Ολα βγηκαν μια χαρα, τα παϊδακια μονο σε μερικες φασεις ειχαν λιγα καψιματα απο αναφλεξεις. Φιαλη εβαλα της coral την καινουργια που ειναι κουμπωτη. τα ποδια κουνιουντε αν την σκουντηξεις αλλα οχι κατι να σε φοβησει. Τα πλαινα ειναι λιγο μικρα αλλα σταθερα. Αυτα σε πρωτη φαση, περισσοτερα μετα απο περισσοτερη χρηση. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από duke21gr 10
ilpapacha Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, dstagian είπε Καλημέρα στην ομάδα! Πολύ χρήσιμο forum και με τόνους συσσωρευμένης γνώσης! Σας ευχαριστώ πολύ! Από εσάς έμαθα και για το eshopwedrop, χάρη στο οποίο παρήγγειλα από Γερμανία μία Weber Spirit E-330 400€ φθηνότερα από Ελλάδα. Προς το παρόν την περιμένω, και μέχρι τότε ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους ένα θεματάκι: ο γερμανός πωλητής μου είπε ότι θα πρέπει πριν τη χρήση να εγκαταστήσω και ένα ρυθμιστή πίεσης. Ψάχνοντας στο web βρήκα καλώδιο σύνδεσης/ρυθμιστή της Weber στα 34€, το οποίο η εταιρεία λέει ότι είναι για χρήση σε Ελλάδα και Ιταλία. Παράλληλα, από τις φωτογραφίες του μοντέλου, νομίζω ότι ο κατασκευαστής είναι η Reca και πως ο σωλήνας είναι ινο-οπλισμένος. Γνωρίζετε εάν είναι απαραίτητο ένα τέτοιο εξάρτημα, και εάν ναι, είναι αυτός ο ρυθμιστής μία καλή επιλογή? Σας ευχαριστώ και ανυπομονώ να δοκιμάσω και εγώ τις τεχνικές και συμβουλές σας πάνω στη σχάρα! https://www.kyso.gr/kalodio-gia-megali-fiali/p-el-516?skr_prm=WyJiMTUyZDFiYi0yNmE1LTQ0MWUtYjgwYS0wMWI5ZjJhMDYxZDQiLDE2MTE4NDI4OTA3MTUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Αν προκύψει θέμα εγγύησης, σε καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία ή θα πρέπει να απευθυνθείς στον γερμανό; Φαντάζομαι το registration της ψησταριάς θα πρέπει να γίνει στο γερμανικό site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα