Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου

DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, gdeli είπε

Μπράβο! Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο τρόπο ψησίματος, συνήθως αυτές οι κοπές γίνονται low and slow, με rubs κλπ. Βγήκαν μαλακά; Πάντως από ζουμί και εμφάνιση σκίζουν!

ναι λιώμα ήταν !

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2245

• ilpapacha

2028

• sndev

1100

• ηνίοχος

586

Καλησπέρα 

Να θέσω ένα δίλημμα για τους ήδη κατόχους bbq

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/6864922_-rogue-r425pk-1-black-napoleon.html

ή αυτό?

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/6993010_-rogue-rxt-365-black-napoleon.html

Ο 3ος καυστήρας είναι πιο χρήσιμος απο το infrared? 

Ευχαριστώ 

Κοίτα, εγώ έχω και την 365 και την 425 με το μάτι υπερύθρων... 

Αν υπήρχε στην Ελλάδα η 365 με μάτι υπερύθρων θα έπαιρνα αυτήν. 

Βέβαια ο καλύτερος συνδυασμός είναι 3 καυστήρες και μάτι υπερύθρων. 

• Like 2

1 ώρα πριν, skskre είπε

Καλησπέρα 

Να θέσω ένα δίλημμα για τους ήδη κατόχους bbq

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/6864922_-rogue-r425pk-1-black-napoleon.html

ή αυτό?

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/6993010_-rogue-rxt-365-black-napoleon.html

Ο 3ος καυστήρας είναι πιο χρήσιμος απο το infrared? 

Ευχαριστώ 

Οι 2 συγκεκριμένες ψησταριές που αναφέρεις εκτός της διαφοράς του πλαϊνού ματιού, έχουν και διαφορετική επιφάνεια ψησίματος. Αυτό που πρέπει να δεις είναι οι δικές σου ανάγκες. Θα μαγειρεύεις για αρκετά άτομα συχνά ή θα καλείς φίλους και συγγενείς; Πιστεύεις ότι θα χρειαστεί να μαγειρέψεις στο πλαϊνό μάτι, εκτός από το searing που μπορείς να κάνεις;

Οι 3 καυστήρες σίγουρα σου δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία στο μαγείρεμα/ψήσιμο και έχεις συνάμα και μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος.

Με το πλαϊνό μάτι, επειδή είναι αρκετά δυνατό, θα μπορέσεις να αντικαταστήσεις σε μεγάλο βαθμό, αν όχι πλήρως, το μάτι της ηλεκτρικής κουζίνας.

• Like 1

52 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Βέβαια ο καλύτερος συνδυασμός είναι 3 καυστήρες και μάτι υπερύθρων.

Δυστυχώς αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ ακριβός για εμένα

38 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Οι 2 συγκεκριμένες ψησταριές που αναφέρεις εκτός της διαφοράς του πλαϊνού ματιού, έχουν και διαφορετική επιφάνεια ψησίματος. Αυτό που πρέπει να δεις είναι οι δικές σου ανάγκες. Θα μαγειρεύεις για αρκετά άτομα συχνά ή θα καλείς φίλους και συγγενείς; Πιστεύεις ότι θα χρειαστεί να μαγειρέψεις στο πλαϊνό μάτι, εκτός από το searing που μπορείς να κάνεις;

Οι 3 καυστήρες σίγουρα σου δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία στο μαγείρεμα/ψήσιμο και έχεις συνάμα και μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος.

Με το πλαϊνό μάτι, επειδή είναι αρκετά δυνατό, θα μπορέσεις να αντικαταστήσεις σε μεγάλο βαθμό, αν όχι πλήρως, το μάτι της ηλεκτρικής κουζίνας.

Ο πλαϊνός καυστήρας βοηθάει σε μαγείρεμα χωρίς ηλ. κουζίνα οπότε είναι +, ενώ και το searing είναι πολύ καλό

Η μεγαλύτερη επιφάνεια - νομίζω - αλλάζεται με λίγη ώρα παραπάνω ψήσιμο στη μικρότερη επιφάνεια

Επειδή στο κάρβουνo που έχω μέχρι σήμερα ψήνω απλά, δεν ξέρω αν τελικά την ευελιξία με τους 3 θα τη χρησιμοποιήσω και προβληματίζομαι, να είμαι ειλικρινής. 

• Like 1

2 λεπτά πριν, skskre είπε

Ο πλαϊνός καυστήρας βοηθάει σε μαγείρεμα χωρίς ηλ. κουζίνα οπότε είναι +, ενώ και το searing είναι πολύ καλό

Η μεγαλύτερη επιφάνεια - νομίζω - αλλάζεται με λίγη ώρα παραπάνω ψήσιμο στη μικρότερη επιφάνεια

Επειδή στο κάρβουνo που έχω μέχρι σήμερα ψήνω απλά, δεν ξέρω αν τελικά την ευελιξία με τους 3 θα τη χρησιμοποιήσω και προβληματίζομαι, να είμαι ειλικρινής. 

Από τα λεγόμενα σου, αντιλαμβάνομαι ότι έχεις ήδη επιλέξει ή τουλάχιστον είσαι κατά μεγάλο ποσοστό έτοιμος να επιλέξεις την 365. 

Απο την στιγμή που καλύπτει τις ανάγκες σου, είναι αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Πίστεψε με θα χαρείς τον πλαϊνό μάτι και θα δεις ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα εκεί.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε τν 365 με το μάτι υπερύθρων... Θα την χαρείς πολύ... 

Κοστος 700 βλέπω την πιο φθηνή.. Και μεταφορικά? 

Επεξ/σία από @pnea1973

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Από τα λεγόμενα σου, αντιλαμβάνομαι ότι έχεις ήδη επιλέξει ή τουλάχιστον είσαι κατά μεγάλο ποσοστό έτοιμος να επιλέξεις την 365..

Δεν έχω επιλέξει, ισα ίσα που δεν ξέρω τι να κάνω γιαυτο ρωτάω. 

7 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Πάρε τν 365 με το μάτι υπερύθρων... Θα την χαρείς πολύ... 

Κοστος 700 βλέπω την πιο φθηνή.. Και μεταφορικά? 

+60€ μεταφορικά, αλλα θα πάρω τηλ να ρωτήσω μήπως την φέρουν και Ελλάδα επίσημα. 

Επεξ/σία από skskre
  • Like 2

Καλησπέρα,

Έχω πετύχει την Napoleon Rogue 525 SB απο γερμανικό κατάστημα σε καλή (νομίζω) τιμή και σκέφτομαι να την πάρω. Όμως το μοντέλο διαφέρει από αυτό που πωλείται στην Ελλάδα. Τα δύο μοντέλα είναι:

1. R525SBPK-DE
2. R525SBPK-1-GR

Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, γνωρίζει κάποιος αν έχουν κάποια άλλη διαφορά; Γενικά τα χαρακτηριστικά σε σχέση με το μέγεθος και την απόδοση φαίνονται ίδια αλλά δεν ξέρω για τα υλικά και την ποιότητα. Νομίζω το μοντέλο από το γερμανικό site είναι πιο παλιό (2018 ή 2019) σε σχέση με το ελληνικό που είναι μάλλον του 2020. Επίσης, στο site της Napoleon το βρήκα να πωλείται μόνο στην Ελβετία (link).

Μήπως ο @greenroadrunner μπορεί να βοηθήσει; 

Προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ το ελληνικό αλλά στη Γερμανία δεν το έχω δει να πωλείται. 

spacer.png

spacer.png

Πέρα από το αισθητικό, δεν ξέρω τι παίζει με πιέσεις, προδιαγραφές αερίων κλπ. Αν είναι τα ίδια τότε ίσως συμφέρει να την πάρεις από έξω. Εγώ είχα ρωτήσει παλιότερα την αντιπροσωπεία της Weber εδώ αν μπορεί να φέρει μια γνωστή μου μια Genesis από ΗΠΑ επειδή επέστρεφε με container και μου είπαν ότι δεν θα μπορεί να ανεβάσει θερμοκρασία και δεν μπορούν να επέμβουν πουθενά (πχ αν ήθελε κάποιο άλλο απλό εξάρτημα) γιατί θα χαλάσει η εγγύηση. Για τις Napoleon δεν ξέρω.

Ένα άλλο θέμα είναι οι εγγυήσεις. Η Napoleon έχει γενικώς πολύ καλές εγγυήσεις και δεν αξίζει το ρίσκο να τις χάσεις αν δεν σε καλύψει η εδώ αντιπροσωπία πχ. Αυτές τις πολιτικές θα πρέπει να τις δεις. Εκτός και αν την έχεις βρει σε τόσο χαμηλή τιμή που αξίζει το ρίσκο.

• Like 2

39 minutes ago, gdeli said:

Ένα άλλο θέμα είναι οι εγγυήσεις. Η Napoleon έχει γενικώς πολύ καλές εγγυήσεις και δεν αξίζει το ρίσκο να τις χάσεις αν δεν σε καλύψει η εδώ αντιπροσωπία πχ. Αυτές τις πολιτικές θα πρέπει να τις δεις. Εκτός και αν την έχεις βρει σε τόσο χαμηλή τιμή που αξίζει το ρίσκο.

Και εγώ προβληματίζομαι αρκετά. Την έχω βρει 400 ευρώ φθηνότερα (340 αν υπολογίσεις και τα μεταφορικά) αλλά σίγουρα αν έχω κάποιο θέμα με την εγγυήση όπως λες τότε μάλλον είναι ρίσκο. 

14 ώρες πριν, skskre είπε

Δεν έχω επιλέξει, ισα ίσα που δεν ξέρω τι να κάνω γιαυτο ρωτάω. 

+60€ μεταφορικά, αλλα θα πάρω τηλ να ρωτήσω μήπως την φέρουν και Ελλάδα επίσημα. 

48 λεπτά πριν, schaliasos είπε

Και εγώ προβληματίζομαι αρκετά. Την έχω βρει 400 ευρώ φθηνότερα (340 αν υπολογίσεις και τα μεταφορικά) αλλά σίγουρα αν έχω κάποιο θέμα με την εγγυήση όπως λες τότε μάλλον είναι ρίσκο. 

Εγώ πήρα τηλ σήμερα στην αντιπροσωπεία για να ρωτήσω για την RΧΤ365 εισαγωγή απο Γερμανία και μου είπε οτι δεν καλύπτει εγγυήσεις για αγορές απο άλλες χώρες.

• Like 1

13 minutes ago, skskre said:

Εγώ πήρα τηλ σήμερα στην αντιπροσωπεία για να ρωτήσω για την RΧΤ365 εισαγωγή απο Γερμανία και μου είπε οτι δεν καλύπτει εγγυήσεις για αγορές απο άλλες χώρες.

Οπότε να φανταστώ και εσύ δεν το σκέφτεσαι πλέον να την φέρεις από Γερμανία;

Κρίμα γιατί ήταν καλή η τιμή αλλά δεν αξίζει από τη στιγμή που χάνεται η εγγύηση.

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

Μπέργκερ σήμερα το μενού. Σπιτικό μπιφτεκι μόνο με κιμά αλάτι λαδι λίγο πιπερι, Μπεικον, μανιτάρια, Ψωμί έτοιμο καραμολενγκος(πολύ τίμιο) Κέτσαπ, Ντοματα και Τυρί τσένταρ και Τυρί κανονικό. Ελλειπτικο Burger 1-0

Screenshot_2021-01-22-23-40-23-876_com.facebook.orca.jpg

• Like 1

Στις 17/1/2021 στις 12:35 ΜΜ, didaskalop είπε

Αυτήν παρήγγειλα από Γερμανία και έχει φτάσει Κορωπί,  σε εξαιρετική τιμή.  Λογικά μέσα στην βδομάδα θα παω να παραλάβω.  Έψαχνα καιρό κάτι μικρό και μετά από πολύ διάβασμα κατέληξα εκεί. Σε λίγες μέρες θα μπορώ να πω 2 λόγια.  Την έχω δει από κοντά.  Η επιφάνεια είναι παραπάνω από ικανοποιητική για τα δεδομένα μου, ολόιδια με της weber q2200. Συνδέεται κανονικά με φιάλη 5 ή 10 κιλών . Για την φορητοτητα των φιαλών δεν ξερω. Κοιτάω όμως κάτι τέτοιο https://www.cadacinternational.com/dual-power-pak/ αλλα δεν ξερω ποσο αποδοτικό θα είναι. 

Παρελαβες? αν ναι πες εντυπωσεις.

λεω σημερα να παω να τη δω απο κοντα αν την εχει κανεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...